Találatok a következő kifejezésre: Volt már is olyan, hogy szabályosan (2 db)

Volt már mással is olyan, hogy szabályosan szedte a fogamzásgátló gyógyszert (nekem Belara) és nem jött meg neki a 7 nap szünetben? Kétségbe vagyok esve...

Legjobb válasz: Az elsõ hónapokban elõfordul az ilyen! De nem kell aggódni, majd megszokja a szervezeted!

Az elsõ hónapokban elõfordul az ilyen! De nem kell aggódni, majd megszokja a szervezeted!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ez már nem az elsõ hónapokban van, fél éve szedem már.
Szia! Én is pont ilyen helyzetben vagyok, 3 éve szedem és most az utolsó hónapban nagyon kicsit jött csak meg, most meg szinte egyáltalán.Vettem tesztet, de azt mutatja nem vagyok terhes. Azért még aggódom...
A kérdező hozzászólása: Nekem is az lesz holnap az elsõ dolgom, hogy veszek egy tesztet... Én most arra jutottam, hogy a köv. havit már nem szedem be. Szerintem nem bírja a szervezetem.
Szerintem nincs azzal baj, hogy nembírná a szervezeted! Az másképp jelentkezne! Ne hagyd abba, hanem menj vissza a dokidhoz, õ majd megmondja, hogy mi a teendõ!
Ebben az esetben tényleg tesztelj eggyet! Teljesen mindegy mi az eredmény, irány a doki! Ha nem bírná a szervezeted, akkor az nem így jelentkezne, hanem:szédülés, hányinger, gyomorfájás stb.. Gondolj vissza az elmúlt hónapra, történt valami olyan ami miatt teherbeeshettél? Hánytál, hasmenésed volt a bevételt követõ 4 órán belül? Esetleg elfelejtetted bevenni és nem pótoltad 12 órán belül? Valószínû ezeket a doki is meg fogja kérdezni! Sok sikert! :) (elsõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Mikor beteg voltam, megkérdeztem az orvosomat, hogy szedhetem-e a fog.tabletta mellett, azt mondta, hogy nincs rá hatással. Nem hánytam, nem volt hasmenésem és mindig rendszeresen szedtem, úgyhogy azért nem értem. Viszont az elmúlt 2 hónapban 4-5 napig volt enyhe köztes vérzésem. A nõgyógyászom akkor mondta, hogy lehet, hogy nem bírja a szervezetem... Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet: Nem vagyok...:) De "kicsit" azért zavar, hogy mi van velem. Mindenesetre abbahagytam a gyógyszert.

Miért néz mélyen a szemembe egy lány, ha szembetalálkozom vele? Többször is előfordult már, pár másodpercig. Olyan is volt, hogy szabályosan megbámult.

Azt vettem észre,amikor matattam a táskámban,majd felnéztem,és észrevettem,hogy nagyon néz (kb. 5-10 másodpercig). Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Mondjuk.. bejössz neki? :)

Mondjuk.. bejössz neki? :)
Szerintem nem feltélemül tezsel neki. Néha én is szoktam csak úgy megbámulni valakit.
beléd van esve. vagy jól nézel ki :)
Én is ugyanezt csinálom azzal aki tetszik!Bejössz neki!:) Neked bejön õ?Ha igen, akkor hajrà, ha nem, akkor ne törõdj vele addig amíg esetleg nem kezdeményez.:)
Ja! A mosoly az egy pozitív visszajelzés lenne, hogy neked is bejön. :)
valószínûleg tetszel neki, nézz te is a szemébe, mosolyogj rá.
A kérdező hozzászólása: elvileg nincs barátja, de ezt se lehet tudni 100%-ra
A kérdező hozzászólása: na azzal tuti elszúrnám azt nem
Ahogy az elsõ mondja
Az van, hogy nézz vissza jó szúrósan...úgy belepirul , hogy még te is összehugyozod magad tõle!
A kérdező hozzászólása: vagy csak szórakozik? nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Na jó, de többször is megbámulod? Más-más napokon? Amúgy lehet, hogy csak provokál, vagy játszik ez a lány...totál nem tudom /:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!