Találatok a következő kifejezésre: Volt egy terhességem májusban! 9 hetes (1 db)

Volt egy elhalt terhességem májusban! 9 hetes volt. Műszeres befejezést végeztek! Milyen esélyekkel indulhatok a következő terhességre? Származhat valami hátrányom a műtét miatt?

Legjobb válasz: Ha nem volt komplikáció,akkor nem.3 hónap szünet és próbálkozhatsz.Én 5 hónapos terhességet veszítettem márciusban,meg is kellett szülnöm+kapartak,de hál Isten most terhes vagyok. Türelem és kitartás. Én nem hagytam abba az Elevitet. Szerintem ugyanolyan esélyekkel!

Ha nem volt komplikáció, akkor nem.3 hónap szünet és próbálkozhatsz.Én 5 hónapos terhességet veszítettem márciusban, meg is kellett szülnöm+kapartak, de hál Isten most terhes vagyok. Türelem és kitartás. Én nem hagytam abba az Elevitet. Szerintem ugyanolyan esélyekkel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Boldog babavárást!
Mivel "kiöblítették" a méhedet, így tisztább vagy mint egy természetes vetélés után, tehát, ha nem volt komplikáció, akkor sokkal nagyobb esélyed van, mint bármikor. Sok szerencsét :)
Nekem spontán vetélésem volt júniusban, mûtéti befejezéssel. A dokim 3 héttel késõbb megvizsgált, mindent rendben talált és közölte, hogy 3 hónap elteltével mindent bele, mert nagy eséllyel minden okés lesz. Én terhesvitamint szedek (ezt ajánlotta), meg palástfû teát iszok naponta 2-szer. Sok sikert Nektek! Ha gondolod, privátban is nyugodtan írhatsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tegnap szeretkeztünk a párommal, csak egy kevés sperma került a hüvelyembe, így kevesebb az esélye is, hogy terhes leszek?

4

Miért múlt el a tojásfehérje nyák szerintetek?

Méghozzá anélkül, hogy az ovu teszt + lett volna vagy a hőm felment volna. :( Ciklusaim zavarosak, 32-41 nap közöttiek :( Nem volt ovulációm, ez világos, és már nem is lesz? Ez az első hőmérőzős - nyákfigyelős hónapom, eddig csak ovu-tesztet használtam.

4

Mikor lehetett ovulációm?

A ciklusom 12.napján volt a wc papíron egy minimális piros folt és aznap petefészkem bal oldalon fájt is.Másnap is picit éreztem.Viszont csak a 14. cn-tól tudtunk együtt lenni a párommal,s onnantól azt követő 4 napig.A piros foltos napon lehetett pém?Lehet így esélyem babára?

22

Facelle teszt, extra halvány? Reggel teszteltem, 2-3 perc múlva előjött egy extra halvány 2. csík.

Képen nem tudom hogy látszik-e, majd teszek fel képet a délután folyamán. Csak a halványsága még halványodott. Nem tudom, hogy ez most mutat valamit, vagy csak szellemcsík, eddig nem volt soha szellemcsíkos. Ha volt baba, mutatta, erősebben, ha nem, nem mutatott semmit sem. Vélemények?

2

A ciklusom 10. napján, elfelejtettem bevenni a gyógyszert, későn jutott eszembe, vagyis másnap este így már nem pótoltam, csak bevettem a következő szemet. Tehát egy nap kimaradt. Lehetek terhes? Mikor lenne érdemes tesztet csinálni?

4 nap telt el azóta.Nem védekeztünk azóta semmi mással. Mikor lenne értedemes tesztet csinálni? Ha netalán mégis teherbe estem, nem okoz gondot hogy gyógyszert szedtem mellette? Mert mindenképpen szeretnénk a babát, ha már így alakult.

2

Miért ugrál a höm ha mindig ugyanabban idöben mérem?

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0,userid=1087..

5

Megnéznétek a görbémet, pontosan mikor lehetett a peteérésem? 20. nap, amikor behúzta, vagy a 23. esetleg?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0f29f893ef00013a6e0d29..

3

IR-esek! A maltit (ol) t hogy kell számolni?

Pl. ha vmiben 20 g maltitol van, az 20 g CH-nak számít? Vagy van vmi csökkentés, mint a xilitnél?
(Tudom, hogy nem a legjobb kategória a kérdésnek, de talán itt van a legtöbb olyan, aki jártas a témában.)

1

Mi történik hogyha nem akarjuk hogy teherbe essen a nő de minden aktuskor teli lövik mennyi esély van rá hogy szinte sosem lesz terhes vagy mikor lesz terhes?

5

Van valakinek tüszőrepesztős hőgörbéje? Megmutatnátok?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!