Találatok a következő kifejezésre: Volt egy tejszerü (4 db)

Tegnap egyszerre volt egy kis tejszerü folyásom, és egy pici nyálka a tejszerü folyásomba. mára a hőm 36, 8-ra emelkedett. Ez peteérés lenne?

ez a 21.nap. nem tul kés? egy kicsit? és az volt a legfurcsább,hogy nem egésznap volt tejszerü folyásom hanem egy pillanatig és abban a tejszerü folyásban volt egy kis nyálka. olyan is van hogy mindkett? van? mert én ilyet még nem hallotam vagy az eggyik vagy a másikrol hallotam.

Legjobb válasz: Lehetettt mind a kettõ,persze.A 21. nap akkor nem késõ,ha neked nem pont félidõben van peteérésed,elég sokan vagyunk így,meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Lehetettt mind a kettõ, persze.A 21. nap akkor nem késõ, ha neked nem pont félidõben van peteérésed, elég sokan vagyunk így, meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Volt egy kis tejszerü folyásom és vele együtt egy picike nyálka is. ez a 19. napon volt. Most akkor ez peteérés vagy nem?

lehet a tejszerü folyás és a nyálka egyszerre? mert nekem egyszerre volt. és mindkett? ici pici volt. amit leirtam ez a 19. napon volt és most a 21.napon vagyok és a h?m még nem is emelkedett. akkor most ez nem is volt peteérés?

Legjobb válasz: Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

Peteérés után az alaphõnek (36.1-36.5) emelkednie kell 37 fok körülire, így valószínûleg csak próbálkozott a szervezeted, de péd még nem volt!

1 éve volt egy vetélésem, azóta próbálkozunk. Semmi. Voltam már dokinál kivizsgáltak minden oké. Kb 2 hónapja tejszerű savas lé jön a bal mellemből, ha erősen megnyomom. Azt mondta a doki nincs gáz. De engem zavar h mi ez?

Legjobb válasz: Szia! elõzõ vagyok. Én keresnék a helyedben egy 4. orvost! Azt nem tudod, hogy a prolaktinszinted mennyi? Nincs valami vérvételes papírod?

Szia! elõzõ vagyok. Én keresnék a helyedben egy 4. orvost! Azt nem tudod, hogy a prolaktinszinted mennyi? Nincs valami vérvételes papírod?
Emelkedett prolaktinszint okozza. Lehet, hogy nem vészesen magas a tied, de a teherbeesést akadályozhatja. Csodálkozom a dokidon... Ez a folyadék pedig kb az elõtej elõteje...
A kérdező hozzászólása: És most mit csináljak?3 orvosnál voltam eddig.Mind egyet mond h nincs semmi gond.


azt hiszem, valaki romlott iskolatejet kapott oviban...
"Vegyétek, és igyatok ebbõl mindnyájan, mert ez az én vérem, mely értetek adatik"... Katolikus vagy? Hogyan viszonyulsz a valláshoz? A tejmassza mi lehet?
anyáádd..denagy! o.O
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok katolikus, sem vallásos, sõt még csak megkeresztelve sem vagyok, így nem valószínû, hogy ehhez bármi köze lenne a dolognak. "Bár sose lehet tudni." Ez több mint 15-éves álom, csak valahogy bennem maradt. Ezért is vagyok kíváncsi, mi lehet a jelentése.
A kérdező hozzászólása: Nos, tudom, hogy leginkább a keresztény vallási témához hasonlít, de olyanok válaszát is szeretném tudni, akik másképp vélekednek. Esetleg jártasak az álomfejtésben, vagy csak másképp gondolják!
Õ már csak mizot iszik.neked adta a vacsiját, vámpír volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!