Találatok a következő kifejezésre: Volt egy szerelmem, akivel már vége, (2 db)

Volt egy komoly szerelmem, akivel már vége, és már nem vagyok szerelmes belé. Azóta mást sem tudok szeretni. Miért?

Ha már nem vagyok szerelmes belé, akkor mért nem tudok mást szerettni?

Legjobb válasz: mert azóta még nem találtad meg azt az embert, aki iránt szerelmet tudnál érezni. nem olyan egyszerû ám SZERELMESnek lenni...

mert azóta még nem találtad meg azt az embert, aki iránt szerelmet tudnál érezni. nem olyan egyszerû ám SZERELMESnek lenni...
szerintem csak arrol van szo, hogy egyszeruen nem találtál még olyan fiut akit szeretni tudnál.még nem jott el az igazi!vagy talán a lelked mélyén olyan tulajdonságokat keresel a srácokban amilyen az exedben volt...nemtudom, de az biztos, hogy azért mert nem jott még a nagy o...kitartás, elobb-utobb rád talál!
Az ember általában csak egyszer szerelmes úgy istenigazából. Azt a fergeteges mindet elsöprõ szerelmet ne várd mégegyszer, ha már megvolt. Azt odaadtad annak a srácnak akivel már vége, ott marad nála örökre. Szerethetsz még mást, de az már nem lesz ugyanolyan mint az elsõ nagy szerelem. Próbáld ezt elfogadni, lehet, hogy a régi szerelmedet még "el sem engedted". Sok sikert. Leszel még szerelmes, csak másként.
Mibõl gondolod, hogy már nem vagy belé szerelmes? Szerintem lehet hogy még mindig õt szereted azért nem tudsz mást szeretni.

Anyukámnak volt egy általános iskolai- gimnáziumi szerelme, párja (Ferencz Levente), akivel véget ért a kapcsolata, mert anya Magyarországra költözött, a fiú pedig Marosvásárhelyen (Románia) maradt. Szerintetek, hogy tudnám megtalálni? ,

hogy anya boldog lehessen 25 évnyi egyedüllét után?Van róla egy régi kép,és az osztálytársaik neve,de rengeteg embert hívnak így, tehát ez nem elég ahhoz,hogy megtaláljam ?t. Meghát lehet, s?t biztos,hogy sokat változott küls?leg. Amugy e gy kb. 50 éves férfiról lenne szó.Kérlek segítsetek gyorsan! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Iwiwet nézted? Én most rákerestem, és találtam ey FerenczI Leventét (nem tudom, te elírtad-e, de neki van egy i a végén) és Marosvásárhelyi, 49 éves. Nem néztem tovább, lehet, hogy ott egyszerûbb lenne, mint facebook-on, mert lehet megadni szempontokat

Igazán nincs mit, azért van ez az oldal :)
Iwiwet nézted? Én most rákerestem, és találtam ey FerenczI Leventét (nem tudom, te elírtad-e, de neki van egy i a végén) és Marosvásárhelyi, 49 éves. Nem néztem tovább, lehet, hogy ott egyszerûbb lenne, mint facebook-on, mert lehet megadni szempontokat
Telefonálj be valami "TalkShow"-ba õk majd segítenek.. cserébe viszont sírni kell a kamerának, amikor találkoznak.
A kérdező hozzászólása: na hát ez már csak a 2. probléma egyelõre örülök, hogy megtaláltam. Amúgy lehet , hogy nem valami jó a házassága , mert amennyire tudom a nõ román és a fiú családja utálja , és csak azért vette el, mert kétségbeesett.
házas...
A kérdező hozzászólása: igen közben én is rátaláltam erre a férfira és szerintem õ lenne az de nagyon köszönöm a segítséget , nem tudom kifejezni hálámat.
Találtam egy "i nélkülit" :) http://iwiw.hu/i/Ferencz-Levente-14205129/adatlap
A kérdező hozzászólása: De ha betudnád linkelni megköszönném :)
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs i a végén, mert van egy ballagási meghívó amin saját kezûleg és nyomtatottan is le van írva a név és csak simán Ferencz, de azért nagyon köszönöm. Egyébként iwiw nem rossz ötler jár a "like" :)
A kérdező hozzászólása: nincs meg a száma 25 éve nem hallott róla semmit, facebookja sincs, régi osztálytársainak is olyan a nveve, hogy rengeteg ember van belõle fenn.
Nézd meg anyukád telefonkönyvét... Biztos meg van neki a száma... Vagy fb.on keresd, ha van anyukádnak facebookja, akkor arról, mert lehet hogy anyukádnak nem az ismerõse, de anyukád régi osztálytársának lehet hogy az ismerõse, és így meg fogod találni
A kérdező hozzászólása: Nem lenne rossz ötlet, de anyu nem szereti a nyilvánosságot!
Én is Ferencz Levente vagyok Kibédrõl. 1983-ban végeztem a Bolyaiba, Marosvásárhelyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!