Találatok a következő kifejezésre: Volt egy szerelmem, (56 db)

(Naruto) Sasukének tényleg volt egy szerelme?

Olvastam Sasuke élettörténetét a wikia-n, és ott az állt benne, hogy: "És régr?l maradt egy szerelme Mia-Chan, akivel már csókolózott is. "

Legjobb válasz: bár azután írják hogy Itachi lemészárolja a klánt, ott Sasuke asszem 8 éves volt. És ha régrõl maradt szerelme, akkor nem hinném hogy két kisgyerek, aki 4-5 éves, nyalják-falják egymást...

A kérdező hozzászólása: bár azután írják hogy Itachi lemészárolja a klánt, ott Sasuke asszem 8 éves volt. És ha régrõl maradt szerelme, akkor nem hinném hogy két kisgyerek, aki 4-5 éves, nyalják-falják egymást...
A kérdező hozzászólása: nem biztos... XD
az egy csaj es nem shikamaru
A kérdező hozzászólása: http://www.deviantart.com/download/256061904/shikamaru_xd_by.. EZ A JÓ KÉP!!
A kérdező hozzászólása: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQld3tb02dWMAjFjK_7J.. jobb híján most ilyet találtam. Sasuke ki van figurázva, de a többi érintetlen
Belinkelnéd a képet? Azt én is megnézném.
A kérdező hozzászólása: sõt! Ezt még az animében vettem észre: Sasuke bent ül az osztályteremben. Minden csaj olvadozik, Naruto meg ott irigykedik... De a háttérben Shikamaru is csorgatja a nyálát! majd megkeresem a képet
olyanok vannak es nem is kis szamban akik szerelmesek sasukeba : Sakura es Karin.
hülyeség... fail. sasukenek sosem volt szerelme.xd
wikin mindent beleírnak úgy hogy ez v.mi kamu
az elottem szolonak igaza van, nem volt neki, nm az a tipus :)
Ez hülyeség, se az animében, se a mangában nem volt ilyen.
igen az egy csaj, és nem Shikamaru.

Mi ez az érzés? Volt egy szerelmem, akit mindennél jobban szerettem. Viszont, most derült ki, hogy a legjobb barátnőmnek is tetszik. Mikor megtudtam, örültem is, de volt egy nyomasztó érzésem. Lehet, hogy még mindig szeretem?

A legjobb a dologban, hogy alig egy vagy két hónapja még sírtam a fiú után, mert eléggé megbántott. Ennek ellenére a legjobb barátn?m, már el is hitte, hogy nem szeretem. Valamint, azt is megtudtam, hogy már három éve így érzett. Én több, mint három évig voltam együtt a mostani exemmel.

Legjobb válasz: ha egy bnõnek sokat beszélünk egy pasi(nk)ról, automatikusan felébred benne a pasi iránti kíváncsiság....

ha egy bnõnek sokat beszélünk egy pasi(nk)ról, automatikusan felébred benne a pasi iránti kíváncsiság....
tehát, amit érzel: bûntudat ahelyett hogy magadnak fogtad volna meg a pasit, még magadat is arról gyõzted meg, hogy nem szereted hát megfogta más.
ha csak tetszik a bnõdnek akkor semmibaj, de ha már össze akar vele jönni.. hát nem is tudom... egy törvényszerûség bnõ párja tiltott gyümi!!

Volt egy szerelmem aki nagy ívben tojt rám.1 éve tarjuk a kapcsolatot, de kiderűlt utólag, hogy van menyasszonya. Közben többször is lefeküdtünk. Persze utána tudtam meg. Szerintetek mit csináljak?

Megmondtam, hogy nem akarok másodheged?s lenni, de ? találkozni akar velem. Azt mondja, hogy csak szexet akar, de folyamatosan a nyakamon lóg, ha teheti. Van, hogy 1-2 hétig békén hagy, de utána megint próbálkozik. Nem közömbös, de neki akkor is van már valakije. Akkor meg minek lép félre, és minek rohangál utánam?. Adjatok tippeket, és nem kell le.....

Legjobb válasz: A félrelépések oka általában a elégedetlenség az ágyban! De elég egy szemétláda az a "férfi"! És tõled sem szép dolog...! Ne menj bele, mert egyrészt nem tudom, neked hogy esne, ha kiderülne, hogy a võlegényed mással kef*l! Másrészt, ez a puha p*cs, csak kihasznál...arra használ, hogy néha kirázza a [email protected]át, amikor kedve tartja!!! És ne gyere itt nekem azzal, hogy "szeret" meg blablabla, mert ha szeretne, akkor veled lenne...! Hagyd a fenébe! Ez egy szemétláda...még ha össze is jönnétek, melletted is félrek*rna...hány ilyen sztorit hallottam... Szóval szerintem ne találkozz vele többet, keress egy egyedülálló hûséges hapsit! 18L

A félrelépések oka általában a elégedetlenség az ágyban! De elég egy szemétláda az a "férfi"! És tõled sem szép dolog...! Ne menj bele, mert egyrészt nem tudom, neked hogy esne, ha kiderülne, hogy a võlegényed mással kef*l! Másrészt, ez a puha p*cs, csak kihasznál...arra használ, hogy néha kirázza a [email protected]át, amikor kedve tartja!!! És ne gyere itt nekem azzal, hogy "szeret" meg blablabla, mert ha szeretne, akkor veled lenne...! Hagyd a fenébe! Ez egy szemétláda...még ha össze is jönnétek, melletted is félrek*rna...hány ilyen sztorit hallottam... Szóval szerintem ne találkozz vele többet, keress egy egyedülálló hûséges hapsit! 18L
elõttem szólóval vagyok. de én még ki is tolnék a hapival és elmondanám a menyasszonyának a dolgot. még rajta is segítenél. gondolj bele! most tudja meg a szerencsétlen, hogy megcsalja, mint mástól és késõbb, aztán téged szidna, hogy mekkora k*va vagy. ha te mondod el neki, ezzel magadat is tisztára mosod. csak azt is tûzd mellé, hogy utólag tudtad meg, h van menyasszonya.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és megfogadom.
Szerintem szólj a menyasszonyának, hogy veled csalta meg, és te utólag tudtad meg, hogy õ a világon van. A pasit pedig dobd ki. Szemétláda alak, nem érdemel jobbat.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá, hogy felveszem a barátnõjével a kapcsolatot, de úgyis kimagyarázná magát, például, hogy csak egy fruska vagyok aki nem nyugszik bele, hogy nem kapta meg. Vagy ilyesmi. Aztán meg tovább zaklatna, hogy-hogy lehettem ilyen bunkó. Szóval ugyanúgy vesztesen jövök ki, bármit is csinálok. Szerintem, !


Az 1. nagy szerelmemmel álmodok! Kb.5 éve volt egy nagy szerelmem, és egy ideig nem láttam nem is volt semmi gond addig amíg el nem keztem rolla álmodni. Bármit álmodtam mindig benne volt. Nagyon kiváncsi vagyok hogy ez miért van?

Mostanában a sráccal ujra beszélgetünk, még így is az álmaimban van pedig még jàrni sem jártam vele csak szereles voltam belé nagyon! 16/L

Legjobb válasz: beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele

beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele
Mert beszéltek, és a fejedben van, azért.
A kérdező hozzászólása: Èss mivan h beszelgetek vele 11èveskoromban lettem belé szerelmes és?.. Valahogy sosem tudom felfogni h ez miért vanezaz àlom dolog.:/

Kitud segíteni? Iszonyul nehezen megyek el a nejem nem szereti! Kikergetem a házból vele. Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics. Belelehet örülni! Mit tegyek? Vágjam le a Pitonom?

Legjobb válasz: Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.

Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.
Maszturbálni szoktál? Próbáld meg, tanuld meg "szabályozni" önmagadnak.

Lányok, volt már olyan, hogy hirtelen jött egy szerelmi vallomás, és nem tudtátok normálisan lereagálni? Hogy reagáltátok le? Később, amikor elelt egy kis idő, mit csináltatok?

Legjobb válasz: Hirtelen bepróbálkozás volt, de az sokkal inkább volt tapintatlan, de simán le tudom reagálni: arrébb megyek, ha utánam jön, akkor megint, majd csak megunja. Szerelmi vallomás sosem ért váratlanul, én az elsõ perctõl kezdve ki tudom szúrni, hogy ki az, aki nem barátként tekint rám, így a vallomására is fel vagyok készülve, ha úgy adódik. Természetesen olyannal, aki normálisan közeledik felém, soha nem vagyok bunkó, hanem elmondom, hogy nem tudom viszonozni az érzéseit.

Hirtelen bepróbálkozás volt, de az sokkal inkább volt tapintatlan, de simán le tudom reagálni: arrébb megyek, ha utánam jön, akkor megint, majd csak megunja. Szerelmi vallomás sosem ért váratlanul, én az elsõ perctõl kezdve ki tudom szúrni, hogy ki az, aki nem barátként tekint rám, így a vallomására is fel vagyok készülve, ha úgy adódik. Természetesen olyannal, aki normálisan közeledik felém, soha nem vagyok bunkó, hanem elmondom, hogy nem tudom viszonozni az érzéseit.
remélem, ez nem az, amire gondolok...
mi a monogramod?

Lányok, volt olyan, hogy egy szerelmi vallomás ugyan nem gyõzött meg, késõbb mégis hiányzott, mert volt benne valami különleges?

Lányok, volt olyan, hogy egy szerelmi vallomás ugyan nem gyõzött meg, késõbb mégis hiányzott, mert volt benne valami különleges? Tehát pl elõfordulhat, hogy igazán odáig nem kezeltek nõnek, vagy bármi más, ami azért titkon hiányzik?

Legjobb válasz: Nem. Ezt a meggyõzést nem értem. Ha szerelmes vagyok bármilyen béna szerelmi vallomást örömmel veszek az illetõtõl, ha csak annyi a bibi, hogy nem a szavak embere. Ha viszont olyan valaki vall szerelmet, aki nem érdekel, akkor lehet akármilyen meggyõzõ, akkor sem sírom vissza a szavait. Mert hidegen hagynak. Meggyõzhet róla, hogy szerelmes belém, de én nem vágyok rá:) Nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem a kérdés(eke)t. :)

Nem. Ezt a meggyõzést nem értem. Ha szerelmes vagyok bármilyen béna szerelmi vallomást örömmel veszek az illetõtõl, ha csak annyi a bibi, hogy nem a szavak embere. Ha viszont olyan valaki vall szerelmet, aki nem érdekel, akkor lehet akármilyen meggyõzõ, akkor sem sírom vissza a szavait. Mert hidegen hagynak. Meggyõzhet róla, hogy szerelmes belém, de én nem vágyok rá:) Nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem a kérdés(eke)t. :)
Nem. Ha valaki iránt nincsenek érzéseim, vagy ha nincs vonzalom, akkor egy szerelmi vallomástól semmi nem változik meg, akármilyen szépen megfogalmazott.
Igen, nem ismertem régóta a fiút, sõt, csak pár órája, tetszett, és szerelmet vallott. Tudtam, hogy csak a pia beszél belõle, de õ ezt erõsen tagadta. Nagyon aranyos volt, fût-fát ígért nekem, de én ettõl megijedtem. :D De jó volt, hogy nõnek érezhettem magamat mellette. L18
A kérdező hozzászólása: igazából nem arra gondoltam, hogy késõbb meggondoltátok magatokat. Csak volt benne egy-két olyan dolog, ami kiemelkedõ volt, mint a többi. Pl két fiúval azelõtt úgy jöttetek össze, hogy csak úgy magához húzott titeket, a 3. meg nem volt ilyen "erõszakos", de mondjuk virágot hozott. És nem jött be, mint pasi, de azért arra visszagondoltok, és hiányzik e a virág azért titkon néha.
Ilyen sem volt. Soha egy pasi sem volt velem erõszakos.
a virág cuki, de ha hidegen hagy a srác csak egy cuki emlék marad :)

Volt majd egy évig egy szerelmem. Most másik városba költözött. Érdemes e azzal nyugtatni magam, hogy lehet jobb is, hogy nem jöttünk össze mert talán nem is jöttünk volna ki egymásal vagy lett volna valami kifogasunk egymasba?

És hogy talán mégse ő az igazi...

Legjobb válasz: Ha nektek a távolság probléma, akkor nem õ volt az igazi... Amennyiben tényleg szerelem volt, akkor egy ilyen légypiszok méretû országban ez miért okoz problémát? :) Még ha Amerikában lenne, vagy valami...

Ha nektek a távolság probléma, akkor nem õ volt az igazi... Amennyiben tényleg szerelem volt, akkor egy ilyen légypiszok méretû országban ez miért okoz problémát? :) Még ha Amerikában lenne, vagy valami...
Ja, én is ezzel próbálom magam nyugtatni, h jobb is h nem jött össze a csaj mert tényleg vannak furcsa dolgai. Meg hogy így próbált engem a sors megóvni, de valljuk be, ez csak ilyen szánalmas önnyugtatgatás saját kudarcunk könnyebb feldolgozása végett :D 26F
Elsõ, soha nem jártak! Az illetõ valószínûleg nem is tud róla, hogy a kérdezõ belezúgott..

Vajon leszek még szerelmes? 21 évesen volt egy nagy szerelmem. Férjhez mentem, van egy kisfiúnk is, de mint kiderült apuka nem volt elég érett a dologhoz és 3 éve szétmentünk.

Azóta 2 kapcsolatom volt, de egyszerűen úgy érzem nem tudok szerelmes lenni...., de lehet nem is merek! meg már nem is tartom fontosnak. Mára már fontosabb az, hogy valakivel együtt tudjak élni. Normális ez? Épp kialakulóban van 1 kapcsolat, de nem vagyok szerelmes és nem érzem azt, amit a volt férjem iránt éreztem. :(

Legjobb válasz: Szerintem igen csak ki kell várnod amíg nem jön addig meg próbáld jól érezni magad a bõrödben vagy az esetleges addigi kapcsolatban. Persze ha nem érzed, hogy szerelmes vagy akkor ezt korrektül mondd meg a másik félnek mindig. A mai világban nagyon ritka, hogy az elsõ szerelem örökké tart. Tudom elcsépelt, de akkor jön amikor nem számítasz rá - én sem hittem benne, de mostanra úgy néz ki van benne igazság :) 23l

Szerintem igen csak ki kell várnod amíg nem jön addig meg próbáld jól érezni magad a bõrödben vagy az esetleges addigi kapcsolatban. Persze ha nem érzed, hogy szerelmes vagy akkor ezt korrektül mondd meg a másik félnek mindig. A mai világban nagyon ritka, hogy az elsõ szerelem örökké tart. Tudom elcsépelt, de akkor jön amikor nem számítasz rá - én sem hittem benne, de mostanra úgy néz ki van benne igazság :) 23l

Menyi idő volt míg túl lettél egy szerelmi csalódáson?

Legjobb válasz: Sajnos volt 4 év egyszer,mire sikerült végleg túltennem magam valakin.

Sajnos volt 4 év egyszer, mire sikerült végleg túltennem magam valakin.
Egyénfüggõ. Ha mély nyomott hagyott maga után akkor nagyon sok.Ha jelentéktelen a figura akkor pár perc.
Nálad mi történt?
A kérdésed sok mindentõl függ... Meddig voltatok együtt, milyen volt a kapcsolat, és miért lett vége?... meg persze mint sok minden más ez is egyénfüggõ. Ha kiábrándultál belõle akkor könnyebb lesz, és hamarabb túl leszel rajta, de ha szereted még akkor iszonyú nehéz lesz... néha azt érzed majd túl vagy rajta aztán valamirõl eszedbe jut és megint elszomorodsz... a dolgoknak idõ kell... tehát változó :)
A kérdező hozzászólása: Öt évet voltunk együtt, és egy félreértés miatt lett vége. Én már bocsánatot kértem de nem hajlandó szóba állni velem.
Milyen félreértés volt?
2 év után szakítottunk. Eltelt 2 hónap azt hittem már túl vagyok rajta. De tegnap rájöttem, hogy igazából kvára nem.
Szitutol fugg...amikor a baratom szakitott velem 2 ev utan ugy ereztem nincs ertelme az eletemnek...ures volt minden...ez 3 honapig tartott...aztan ujra osszejottunk, azt hittem minden csodas lesz...de nem lett az, mivel nem valtotta be az igereteit...es kiadtam az utjat, mivel kiderult h azzal a csajjal meg mindeg nem szuntette meg a kommunikaciot akivel a szakitasunk utan osszejott egy idore...ennek igy semmi ertelme...es mar nem fogok tudni felnezni ra...ettol fuggetlenul persze, hogy szomoru...mert 2 ev alatt tortentek csodas romantikus dolgok is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!