Találatok a következő kifejezésre: Volt egy képem (239 db)

Az oomizuao deviant artján 2012 volt egy kép lilithrõl amin könyveket bitt de azt már sehol sincs fent valaki be tudná linkelni?

Legjobb válasz: Ha adsz egy kicsit több infót, hogy mi volt és a képen és hogyan nézett ki,megpróbálom megkeresni neked.:)

Ha adsz egy kicsit több infót, hogy mi volt és a képen és hogyan nézett ki, megpróbálom megkeresni neked.:)
A kérdező hozzászólása: már megtaláltam :D
A kérdező hozzászólása: röpke 2 év kellett hozzá de meglett
Weben töröld.
A kérdező hozzászólása: Igazábol ez a kép az egyik ismerõsömé a neten
Biztonsági mentés vagy google +? Nézd meg a google+ -t, ha ott van töröld ki a képet meg az auto szinkronizálást, utána ha még ott van akkor max gyári reset és kész.


Volt egy kép a klasszikus rockbandákról, és a még "megmaradt" tagokról?

El?ször 9gag-en és utánna talán demotiválón is volt egy kép a régi rock bandák albumképei a megmaradt tagokról. Arra lennék kíváncsi, ha jól emlékszem a Ramones-r?l is volt kép, és ott már csak Erdélyi Tamás él.
Lehetséges. A sudocrem a legjobb rá.
Lányomnak a huggies pelustól volt. Ahogy vissza álltunk a régi pelusára, el is múlt.
Nálunk a huggies pelussal sose volt baj, sõt, ez volt igazán jó. De úgy látszik, babája válogatja. Viszont: sudocreme-t ne!!!! Tele van káros anyagokkal! Próbáld ki a foreveres propolisz krémet, órákon belül tökéletesen rendbe hozza a legcsúnyább pirosodást is!
Szerintem is a sudokrém a legjobb, én is azt használom egyik fiamnál minden pelenkázáshoz.

Volt egy egész mappa, amiben benne volt az összes képe, és személyes dolgom és egyszer csak eltűnt. Mindenestől. Próbáltam a keresőbe beírni a mappa, vagy kép nevét, de semmi. A lomtárban sincsen. Mit tehetnék? Vissza lehet hozni valahogy őket?

Legjobb válasz: Ja még annyit, hogy a mappa megvan. Úgy sikerült megtalálnom, hogy abból a mappából még régebben lett kitörölve (lomtárba) egy két kép. Megnyomtam a lomtárba a kitörölt kép visszaállítását és megkerült a mappa. De az elveszett képek nem. Nagyon szépen kérem aki tud az segítsen.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyit, hogy a mappa megvan. Úgy sikerült megtalálnom, hogy abból a mappából még régebben lett kitörölve (lomtárba) egy két kép. Megnyomtam a lomtárba a kitörölt kép visszaállítását és megkerült a mappa. De az elveszett képek nem. Nagyon szépen kérem aki tud az segítsen.

Van egy kép, ahol 3-an vagyunk, és az egyik személy alig látszik (sötét volt és nem volt vaku). Van valami módja hogy kifényesitsem valahogy? Esetleg ha valaki megtudná csinálni, elküldöm neki a képet!

elég fontos lenne, nem akárkivel fényképezkedtünk,pontosabban Chris Lawyerrel, és pont ? nem nagyon látszik. mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A sötét (bebukott) képrészeket fel lehet húzni, mivel ott van rögzített adat, csak kevés fény jutott rá. A fehér (kiégett) részeket viszont már nem, mivel ott csak a fehérség lett rögzítve, ott bármilyen módosítás esetén is csak a fehér terület módosul. Egyedül is meg tudod csinálni, például az ingyenes Xnview programmal. Megnyitod a képet, majd a Szabályozás gombra kattintva kicsit húzol a gamma korrekció csúszkáján. Ha torzul a kép, a fölötte lévõ kontraszt csúszkával tudsz javítani rajta.

A sötét (bebukott) képrészeket fel lehet húzni, mivel ott van rögzített adat, csak kevés fény jutott rá. A fehér (kiégett) részeket viszont már nem, mivel ott csak a fehérség lett rögzítve, ott bármilyen módosítás esetén is csak a fehér terület módosul. Egyedül is meg tudod csinálni, például az ingyenes Xnview programmal. Megnyitod a képet, majd a Szabályozás gombra kattintva kicsit húzol a gamma korrekció csúszkáján. Ha torzul a kép, a fölötte lévõ kontraszt csúszkával tudsz javítani rajta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Gáz ha a barátnőm telefonjába van egy kép amin a volt pasiával smárol? De a kép több mint 1 éves.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.Nekem minden volt páromtól kapott kedvenc sms-ek,képek megvannak,e-mailek.Persze külön mappában vagy épp archivumban,így nem látom napi szinten,de tudom,hogy ott vannak.Nem azért,mert nem szeretem a párom.Hanem,mert a múltam része,emlékek!!!Megvan a tõlük kapott kézzel írt levelek,ajándékok is.Dobozban a szekrény aljában.Nem tagadom le a létezésüket,de nem részei a mindennapoknak.Az emlékek nekem fontosak,mert minden kapcsolatom alakított rajtam valamit és miattuk vagyok olyan,amilyen most.A jelenlegi páromat nem zavarja,mert én sem kértem,hogy dobjon ki mindent,ami neki korábban fontos volt,csak azért,mert én vagyok mellette.Nem kell.Amíg tudom,hogy engem szeret,nekem ír,rám vár,addig nem érdekel,hogy kitõl mitt kapott és hogy mi van neki eltéve korábbi kapcsolataiból.A jelen számít.Ha most kapna egy extõl vagy egy másik lánytól kétértelmû sms-t vagy kompromittáló fotót,akkor kiakadnék,de a múltra nem leszek féltékeny.Azok a lányok valamit elszúrtak,és ez nekem csak öröm. :)

Szerintem nem gáz.Nekem minden volt páromtól kapott kedvenc sms-ek, képek megvannak, e-mailek.Persze külön mappában vagy épp archivumban, így nem látom napi szinten, de tudom, hogy ott vannak.Nem azért, mert nem szeretem a párom.Hanem, mert a múltam része, emlékek!!!Megvan a tõlük kapott kézzel írt levelek, ajándékok is.Dobozban a szekrény aljában.Nem tagadom le a létezésüket, de nem részei a mindennapoknak.Az emlékek nekem fontosak, mert minden kapcsolatom alakított rajtam valamit és miattuk vagyok olyan, amilyen most.A jelenlegi páromat nem zavarja, mert én sem kértem, hogy dobjon ki mindent, ami neki korábban fontos volt, csak azért, mert én vagyok mellette.Nem kell.Amíg tudom, hogy engem szeret, nekem ír, rám vár, addig nem érdekel, hogy kitõl mitt kapott és hogy mi van neki eltéve korábbi kapcsolataiból.A jelen számít.Ha most kapna egy extõl vagy egy másik lánytól kétértelmû sms-t vagy kompromittáló fotót, akkor kiakadnék, de a múltra nem leszek féltékeny.Azok a lányok valamit elszúrtak, és ez nekem csak öröm. :)
Sztem az a gáz, ha valaki a párja telefonját nézegeti, meg ha valaki ki akarja töröltetni belõle azt, ami szerinte nem odavaló.
Hát ja kicsit magyarul nem felejtette el :S
Elhiszem, hogy rosszulesik. Nagyon elnézõ vagyok a párommal, próbálok nem elefántot csinálni a bolhából (nem is ad rá okot), de egy ilyen kép engem is megrendítene..jogosan várhatod el, hogy kitörölje.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. szerintem is már csak egy emlék
Szerintem egyáltalán nem gáz, nekem is vannak a telefonomban exekrõl képek, és sms-ek! Elvégre a számítógéprõl sem törlöm a közös képeink, meg azokat a házibulis képeket amin egy ex is rajta van! 22L
Ha nem tette ki háttérképnek, akkor nem baj. Igazából én se töröltem ki a volt barátaim smseit, de nem jelenti azt, hogy naponta olvasom õket.
Az is lehet, hogy el is felejtette, hogy benne maradt. De ha tudja, hogy benne van akkor nem szép dolog. De igazából már csak egy emlék.
Durva.. fordított esetben õ is elgondolkodna dolgokon.
Az. Ez azt jelenti, h még nem tud elszakadni a volt pasijától.
Gáz.Töröltesd ki vele...Ha nem akarja kitörölni, akkor a seggét törölje ki.És hagyd ott, mert az a lány nem szeret téged...
Sztem kicsit túlzott a féltékenység, nekem is van exekkel kép a telefonomban és a gépen is, nem is fogom kitörölni, még akkor sem ha semmit sem érzek már irántuk, ez is az életem része volt. Persze ha naponta nézegeti a képet az már gyanús... 22L

Tegnap azt a feladatot kaptam, hogy egy képet átküldjek egy másik címre. (a kép be van szkennelve) Probléma volt, hogy nem tudták megnyitni a csatolt dokumentumot. Lehet úgy átküldeni a képet, hogy nem csatolom? (gmail) Ha nem, akkor miért nem?

Legjobb válasz: Gmail-ben a beállításoknál -Labs - jelöld be a képek beszúrása lehetõséget,és mentsd el a változásokat. Utána már beszúrhatod a képet a szöveg közé. Elõtte azért ajánlatos a képet kicsit átméretezni kisebbre, de nem feltétel:)üdv.

Gmail-ben a beállításoknál -Labs - jelöld be a képek beszúrása lehetõséget, és mentsd el a változásokat. Utána már beszúrhatod a képet a szöveg közé. Elõtte azért ajánlatos a képet kicsit átméretezni kisebbre, de nem feltétel:) üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Kedves kérdezõ:) Még annyit szerettem volna utólag írni, hogy a képet ha beszúrod, a gmailen belül is tudod állítani a méretet. Csak a gépem valahogy megmakacsolta magát, aztán huss!!Volt képernyõ nincs képernyõ. Idáig veszõdtem vele, míg újra mûködõképes lett:) Különben örülök, hogy tudtam segíteni:) ))Szia

Múltkor volt egy kérdés azt hiszem egy párról volt belinkelve egy kép? Valaki esetleg link?

Legjobb válasz: én elég link vagyok,de azt a képet én is láttam,a kérdésre sajnos már nem emlékszem,tegnap este is volt

én elég link vagyok, de azt a képet én is láttam, a kérdésre sajnos már nem emlékszem, tegnap este is volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!