Találatok a következő kifejezésre: Volt egy fertőzésem, (62 db)

Tisztelt Doktor Úr! Októberben jártam rákszűrésen, ami teljesen negatív volt. Viszont utána egy héttel észleltem, hogy sikerült beszereznem egy fertőzést. Ismét orvoshoz fordultam, antibiotikumot és Dalacin krémet írt. Ezt követte a Pimafucin kúp. Követke

Tisztelt Doktor Úr! Októberben jártam rákszűrésen, ami teljesen negatív volt. Viszont utána egy héttel észleltem, hogy sikerült beszereznem egy fertőzést. Ismét orvoshoz fordultam, antibiotikumot és Dalacin krémet írt. Ezt követte a Pimafucin kúp. Következő lépés volt a tenyésztés, ami semmit nem mutatott ki. Voltak, vannak jobb napjaim is, de hazudnék ha azt mondanám, hogy meggyógyultam, sőt! Naponta többször kell betétet cserélnem. Elhasználtam egy doboz Gynophilus hüvelykapszulát is, de úgy tűnik felerősödött a folyás és az égő érzés is. Kérem, adjon tanácsot! Köszönettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszokat olyan fertőzés is okozhatja, amelyre más kezelés lehet szükséges, mint amit Ön eddig alkalmazott. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, tovább már nem érdemes vény nélküli készítményekkel próbálkoznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszokat olyan fertőzés is okozhatja, amelyre más kezelés lehet szükséges, mint amit Ön eddig alkalmazott. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, tovább már nem érdemes vény nélküli készítményekkel próbálkoznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Októberben jártam rákszűrésen, ami teljesen negatív volt. Viszont utána egy héttel észleltem, hogy sikerült beszereznem egy fertőzést. Ismét orvoshoz fordultam, antibiotikumot és Dalacin krémet írt. Ezt követte a Pimafucin kúp. Követke

Tisztelt Doktor Úr! Októberben jártam rákszűrésen, ami teljesen negatív volt. Viszont utána egy héttel észleltem, hogy sikerült beszereznem egy fertőzést. Ismét orvoshoz fordultam, antibiotikumot és Dalacin krémet írt. Ezt követte a Pimafucin kúp. Következő lépés volt a tenyésztés, ami semmit nem mutatott ki. Voltak, vannak jobb napjaim is, de hazudnék ha azt mondanám, hogy meggyógyultam, sőt! Naponta többször kell betétet cserélnem. Elhasználtam egy doboz Gynophilus hüvelykapszulát is, de úgy tűnik felerősödött a folyás és az égő érzés is. Kérem, adjon tanácsot! Köszönettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszokat olyan fertőzés is okozhatja, amelyre más kezelés lehet szükséges, mint amit Ön eddig alkalmazott. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, tovább már nem érdemes vény nélküli készítményekkel próbálkoznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszokat olyan fertőzés is okozhatja, amelyre más kezelés lehet szükséges, mint amit Ön eddig alkalmazott. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, tovább már nem érdemes vény nélküli készítményekkel próbálkoznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nem rég volt egy abortuszom és egy hét elteltével szeretkeztem. Ilyenkor fennáll a fertőzés veszélye? Ha igen akkor milyen tünetekkel jár?

Legjobb válasz: Addig az önkielégítés is megtette volna... De ha a palidnak is ennyi esze volt, hát no comment.

Mibõl gondolod, hogy a kérdezõ a földön van? Egyet értek azzal, hogy aki a földön van, abba nem rúgunk még egyet, de aki abortusz után képes egy héttel kufircolni, hát tudod.. fogalmazzunk úgy, hogy nem viselte meg különösebben az eset.
Addig az önkielégítés is megtette volna... De ha a palidnak is ennyi esze volt, hát no comment.
Gratulálok. Szerinted viccbõl mondja el az orvos, hogy utána 6 hétig szigorúan tilos a szex (még óvszerrel is!!!), strand, kádfürdõ, tamponhasználat? Úgyhogy igen, fennáll a fertõzés veszélye, fõleg egy hét után... Tünetek: vérzés, alhasi fájdalom, folyás, rossz közérzet, hõemelkedés. És meddõvé válás.
Igen, gratulálok. Persze tudjuk hogy a d.gáshoz nem kell ész.....
Milyen felelõsségteljes vagy:)
Utolsó, ne haragudj már, értjük, hogy akkor biztos a pasija akarta, de õ nem bírta volna kinyitni a száját, hogy NEM lehet? Felelõtlen tyúk és kész. Nem kell még meg is simogatni a fejét.
IGEN !! Alhasi fájdalom, ami lehet tompa vagy csak idõnként belenyilamló, van amikor a szeméremajkakba, van amikor a keresztcsont irányába kisugárzik. Ja aztán egyszer csak valami szagos cucc elkezd folydogálni belõled. Elõbb utóbb lázas is leszel. Továbbá a méh üregén belül ilyen szálcsás összenövések lesznek, késõbb nem kell abortuszra menned, lehet hogy ezt a problémát megoldottat egész életedre. Hát van min izgulnod. Amikor babát szeretnél és nem jön össze ezt a nõgyógyásznak mindenképp mond el, hogy volt ilyen történés az életedben.Persze ez nem 100 %, hogy így lesz de az elsõ lépést megtetted hozzá.
Ha voltál hasonló helyzetben akkor elvárható, hogy a tapasztalatod alapján segíts, de érd be annyival. Aki pedig a földön van, nem bántjuk. Megsimogatjuk. Mondunk neki egy jó szót. Valamikor még te is rászorulhatsz, bármennyire felelõsségteljes vagy.
Kedves Erika! Ne aggodalmaskodj, ha az immunrendszered rendben van, nem lesz semmi baj. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, és tudom, hogy ebben a testi-lelki állapotban nem te kívántad meg a szexet. A nõgyógyász megnyitja a méhszájat ilyenkor, azért kell vigyázni bizonyos ideig és elkerülni az érintkezést. Magas láz, ha jelentkezne fordulj orvoshoz, mert akkor antibiotikum kell. Ölellek sok szeretettel.
És az sem igaz, hogy akkor kell orvoshoz menni, ha magas láz van. Nekem is volt abortuszom, és úgy lett utána fertõzésem, hogy én betartottam minden szabályt, amit az orvos mondott! Nekem "csak" enyhe hõemelkedésem volt és rossz közérzetem, de még így is benntartottak egy éjszakát, és intravénásan kaptam az oxitocint meg az antibiotikumot!
Ja és voltam ilyen helyzetben, csak én felfogtam a tettem súlyát és ha már egyszer akkora f*sz voltam, hogy életre hívtam egy nem kívánt magzatot, akkor utána behúztam fülem-farkam és arra hallgattam, akinek több esze van: nevezetesen az orvosomra, aki megmondta, hogy ne éljek nemi életet 6 hétig! Gondolom a kérdezõnek még annyi esze se volt, hogy legalább óvszert húzzon a pasija farkára...
Nem igaz... Fertõzést nem csak szexuális úton lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: tudom, de szexuális úton ez igaz?
... -.-' Az, hogy fertõzést nem csak szexuális úton lehet kapni, nem csak rád vonatkozik, hanem a pasira is. Tehát õ elkaphatott bármit úgy is, hogy életében nem dugott senkivel sem, így neked is simán tovább adhatja.
A kérdező hozzászólása: értem akkor mindegy hogy gumival csináljuk vagy anélkül úgye? mert a barátom nem nagyon szereti úgy, de én se... csak õ szerinte van így ez...
1. elmegy orvoshoz 2. elmész orvoshoz, aki úgyis vizsgál, mikor íratsz gyógyszert. A kérdés hangvétellébõl az jött le nem akarsz még gyereket. 3. amíg nincs eredmény, meg amíg be nem szedtél egy teljes levél gyógyszert, addig vagy gumival, vagy sehogy. Ha baj van, kezelés. Persze még egy monogám kapcsolatban is beeshet valami, gyógyszer pl érzékenyebbé tesz fertõzésekkel, gombával szemben, összeszeded a strandon, aztán adogatjátok egymásnak.
A kérdező hozzászólása: nem akarok fogamzásgátlót szedni és nem akarom magamat gyógyszerezni se de gyereket se akarok

Normális hogy 3napig volt mensim? Kaptam egy fertőzést is és fogamzásgátlót is szedek és a 4. nap már csak barnás folyás volt.

Legjobb válasz: Szerintem normális. A fogamzásgátlótól alapból rövidebb ideig tart a mensi és kevesebb is.

Szerintem normális. A fogamzásgátlótól alapból rövidebb ideig tart a mensi és kevesebb is.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy nekem pár napja volt egy gombás fertőzésem, kezeltem canesten kombival, elmúlt, de már harmadik napja fáj az együttlét a párommal. A hüvelybemenetnél ég és szúr aktus közben, de amúgy meg semmi probléma! Mi le

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy nekem pár napja volt egy gombás fertőzésem, kezeltem canesten kombival, elmúlt, de már harmadik napja fáj az együttlét a párommal. A hüvelybemenetnél ég és szúr aktus közben, de amúgy meg semmi probléma! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos fokú érzékenység a gyulladás megszűnését követően is fennmaradhat egy ideig. Ebben az esetben javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, amely javítja a hüvelyhám regenerálódását és csökkenti az érzékenységet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos fokú érzékenység a gyulladás megszűnését követően is fennmaradhat egy ideig. Ebben az esetben javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, amely javítja a hüvelyhám regenerálódását és csökkenti az érzékenységet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 17 éves koromban összeszedtem egy fertőzést valahogyan, folyásom volt, annyira viszketett, hogy teljesen kivakartam. Elmentem egy nőgyógyászhoz, jódos gézt helyezett fel, ezután el is múlt ez az égető viszketés. Viszont a folyásom megm

Tisztelt Doktor Úr! 17 éves koromban összeszedtem egy fertőzést valahogyan, folyásom volt, annyira viszketett, hogy teljesen kivakartam. Elmentem egy nőgyógyászhoz, jódos gézt helyezett fel, ezután el is múlt ez az égető viszketés. Viszont a folyásom megmaradt, ennek már 9 éve. Akkor kb. 2 évig rendszeresen minden áldott hónapban visszamentem a nőgyógyászatra a panaszommal. Gynoflortól kezdve, a vény nélkül kapható gyógyszereken át mindent felírtak ezalatt a 2 év alatt, de semmi változás. Becsületesen jártam az orvosokat, mindent betartottam, de semmit nem javultam. Folyamatosan van folyásom, nincs szaga, nem ég, nem fáj, nem viszket, nem csíp, semmi egyéb tünet, csak folyás. Ez változó szokott lenni, van, hogy nyálkás, átlátszó, tojásfehérje állagúhoz tudnám hasonlítani, van, hogy fehér színű és ezt pedig inkább az ondó állagához hasonlítanám, és olyan is van, hogy színtelen, vízszerű. 16 éves korom óta állandó párkapcsolatom van, most van egy másfél éves kisfiunk. Szülés után 5 hónapig nem tudtam együtt lenni a párommal, ezalatt nem is jelentkeztek a tünetek. Az első együttlét után már másnap visszajött a folyás. Gumi óvszerrel védekezünk, soha nem szedtem gyógyszert! A városban minden nőgyógyász látott, konkrétumot senkitől nem hallottam, csak írogatták az antibiotikumokat sorra és a többi vény nélküli “csodaszert”! Nálunk sajnos kivétel nélkül az a szokás, hogy aki fizet, azt rendesen ellátják. Ezért egyikhez sem megyek vissza. Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy 7-8 ezreket fizetgessek havonta. Annyira elegem van már ebből az undorító helyzetből, állandóan valami papírt vagy betétet kell betennem, mert a nadrágom is rendszeresen átnedvesedik és egyébként is kényelmetlen, hogy állandó nedvességet érzek a fehérneműmben. Kérem, segítsen! Olvastam valami ezüst-kolloidról, hogy volt, aki kipróbálta meg fokhagymás öblögetést is csinált. Én nem kísérletezgetek, először tanácsot kérek szakembertől. Köszönöm! I

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatai vannak a szakorvosi vizsgálatokkal. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatai vannak a szakorvosi vizsgálatokkal. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétsze

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétszer mossam a hüvelyem és csak vízzel mosakodjak. A másik Colpotropine krémet és fogamzásgátlót írt, hogy ebben olyan hormonok vannak, amitől jobban leszek. El vagyok keseredve, mert ilyen problémám nem volt régen. Szeretem a férjem, 36 éves vagyok, most nem tudom, hogy hormonproblémám van, vagy a ph borult fel. Nincs semmi szaga a hüvelyemnek és bakteriálisan is rendben vagyok. Kérem, segítsen rajtam. Köszönöm szépen előre is. Tisztelettel, Ani

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt. doktor úr! Állandó problémám a hüvelyi folyàs. Néhány hónapja azonban már “elfajult” a dolog. Darabos, szagos és legutóbb enyhén nyàlkás is volt. 2 éve nyáron elkaptam egy fertőzést de ùgy tűnt, hogy hála a Canestennek elmúlt. Tudna tanácsot adn

Tisztelt. doktor úr! Állandó problémám a hüvelyi folyàs. Néhány hónapja azonban már “elfajult” a dolog. Darabos, szagos és legutóbb enyhén nyàlkás is volt. 2 éve nyáron elkaptam egy fertőzést de ùgy tűnt, hogy hála a Canestennek elmúlt. Tudna tanácsot adni vagy mindenképp javasolt egy vizsgálat? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a panaszok alapján mindenképpen indokolt egy nőgyógyászati szakvizsgálat! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, a panaszok alapján mindenképpen indokolt egy nőgyógyászati szakvizsgálat! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy nekem pár napja volt egy gombás fertőzésem, kezeltem canesten kombival, elmúlt, de már harmadik napja fáj az együttlét a párommal. A hüvelybemenetnél ég és szúr aktus közben, de amúgy meg semmi probléma! Mi le

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy nekem pár napja volt egy gombás fertőzésem, kezeltem canesten kombival, elmúlt, de már harmadik napja fáj az együttlét a párommal. A hüvelybemenetnél ég és szúr aktus közben, de amúgy meg semmi probléma! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos fokú érzékenység a gyulladás megszűnését követően is fennmaradhat egy ideig. Ebben az esetben javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, amely javítja a hüvelyhám regenerálódását és csökkenti az érzékenységet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos fokú érzékenység a gyulladás megszűnését követően is fennmaradhat egy ideig. Ebben az esetben javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, amely javítja a hüvelyhám regenerálódását és csökkenti az érzékenységet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
