Találatok a következő kifejezésre: Volt egy amit a baratom csinalt (2 db)

Volt egy buli amit a baratom csinalt es en nem voltam itthol es nem tudtam elmenni, vajon megcsalt engem? Ugy hallotam h nagyon jol erezte magad, es nagyon be volt love!

Legjobb válasz: Attól még nem biztos, hogy megcsalt. Bár, ha ennyire bizol benne, elgondolkozhatsz, hogy érdemes e folytatni. Ha nagyon ideges vagy kérdezd meg õt ( ha eddig nem vallotta be, már úgyis letagadja), vagy valamelyik lányt, aki ott volt a buliban. Fiút ne kérdezz, mert lehet, hogy falazna neki...de ennyi erõvel õ is feltételezhetné, hogy a nyaralás alatt megcsaltad...

Attól még nem biztos, hogy megcsalt. Bár, ha ennyire bizol benne, elgondolkozhatsz, hogy érdemes e folytatni. Ha nagyon ideges vagy kérdezd meg õt ( ha eddig nem vallotta be, már úgyis letagadja), vagy valamelyik lányt, aki ott volt a buliban. Fiút ne kérdezz, mert lehet, hogy falazna neki...de ennyi erõvel õ is feltételezhetné, hogy a nyaralás alatt megcsaltad...
Kérdezd rá a pasidat.Olvastam a neten ha a pasi beszéd közben mindig dörzsöli az orrát akkor hazudik. Nem tudom hogy igaz-e de lehet benne valami :P Amugy meg kérdezz meg valakit hogy biztos legyél bene.
A kérdező hozzászólása: magat*
A kérdező hozzászólása: koszi...hat en nem csaltam meg de eleg erdekes volt h en elmentem csitortokon es o mar penteken bulit tartott.
A kérdező hozzászólása: ...
Mióta jártok?Nincs köztetek egyfajta bizalom, kötelék, és nem érzed, ha hazudik? Vagy csak azért kérdezted a kérdést, mert önbizlomhiányod van, illetve félsz(netán oktalanul)? Ezt mi egyébként honnan tudjuk?Abszolút nem ismerjük se fiút, se a kapcsolatotokat.
Be volt lõve? Mit keresel 1 ilyen srác mellett?!

A barátom 19 éves, és előttem nem volt senkije. Több mint 1 éve együtt vagyunk. Attol félek, hogy meg fog csalni, puszta kíváncsiságból, hogy milyen lehet más lánnyal. Szerintetek jót tenne ha tartanánk egy kis szünetet amikor azt csinál amit akar?

Természetesen nagyon rosszul esne, és tudom, hogy egyébként nem tenne ilyet, de félek hogy egyszer részegen ha alkalma adódik kipróbálja egy másik lánnyal is... Egyébként talán még jól is járnék ha szerezne egy kis tapasztalatot másoktól is, és ha szeretjük egymást akkor elvileg ezt is túl kéne élnie a kapcsolatunknak nem? Lehet, hogy ostoba ötlet, de a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi:/ :(

Legjobb válasz: ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.

ez talán nem is rossz ötlet... ha úgy sül el, ahogy szeretnéd. csak nehogy pont ezzel menjen tönkre a kapcsolatotok.
Nehéz ez. De szerintem megbánnád, sõt. Ha ugy is döntesz hogy kell ez a szünet, és õ is benne van, akkor lehet rákap az ízére és ott hagy. Az is lehet, hogy nem tenné meg. De szerintem itt inkább magadban keress olyan dolgokat, amik felpezsdítik a kapcsolatot. Fõleg ágyban, mutass újat, elégisd ki, stb.
Ne haragudj meg érte, de Te nem vagy normális, hogy el próbálod cseszni azt, ami jelenleg jó. Mi lesz, ha azt fogja hinni, hogy azért dobod el "kis idõre", mert már nem szereted igazán? Becsajozik nagy nehezen, majd lelép a másikkal, aki nem gondolkozik ilyeneken. Merthogy erre is van esély. Mérlegelj!
Ez az ötlet egy kissé egoistának tûnik, ráadásul nem veszed figyelembe a pasid érzéseit. Gondold el, valószínûleg õ is szeret téged. Ha felajánlod ezt neki, akkor élsz azzal a sztereotípiával, miszerint a pasinak csak szex kell. Nyilván ezen elkezd gondolkozni (hacsak nem beszélitek át alaposan.) Ha meg téged szeret, akkor nem fogja kihasználni ezt a szabadságot sem. (Ha nekem ajánlaná fel ezt a barátnõm, akkor visszautasítanám, bár nekem is õ az elsõ, nem volt rajta kívül szexuális kapcsolatom senkivel. Szünet így, szünet úgy, ha csak rá vágyok, akkor nem fekszem le mással.)
Ha én lennék a pasid, kiröhögnélek emiatt, és talán ki is dobnálak. mi az hogy "szünet2 egy párkapcsolatban. Ez nem film, amit megállítok ha ki kell mennem wc-re. Ha meg megcsal a "szünet" alatt, akkro mit csinálsz? Visszatekered? Vagy el tudod viselni hogy félredugott.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak annyit, hogy ha nem vetted volna észre ez nekem is ugyanúgy szarul esne, nyilván nem azért csinálom mert imádok kínozni másokat, de veled nagyon [email protected] a nõk, ha csak ilyen undorítóm alpári módon tudsz nyilatkozni róluk. Remélem anyukádról is hansonlóan gondolkodnak a férfiak.
Láttad azt a filmet hogy Elhajlási engedély? pont az amit te találtál ki hogy tartasz szünetet és a fickód azalatt azt csinál amit akar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!