Találatok a következő kifejezésre: Volt egy amit (2964 db)

Vettem egy rbg 5 méteres led szalagot de nem küldtek hozzá adaptert. Nekem volt egy ami 12 voltos és bedugtam de csak villogott egy darabig aztán pedig egy színűen világít akár hányszor bedugom. Milyen adaptert vegyek?

Legjobb válasz: Pontosan hogy kötötted be? Ugyanis egy RGB ledszalagnak nem két kivezetése van, hanem négy! Van egy közös pont, oda megy szalagtól függõen vagy a pozitív (közös anódos) vagy a negatív (közös katódos). Utána marad három hely, ahova csatlakozhatsz, R azaz a piros szín, G a zöld, és B a kék szín. Ha ezek feszültséget kapnak, az adott szín világítani kezd. Vezérlõ nélkül kapcsolóval elérhetõ színek a Piros, Kék, Zöld, Sárga, Magenta, Cián, és a Fehér. Az összes többi színt általában PWM vezérléssel lehet beállítani.

Pontosan hogy kötötted be? Ugyanis egy RGB ledszalagnak nem két kivezetése van, hanem négy! Van egy közös pont, oda megy szalagtól függõen vagy a pozitív (közös anódos) vagy a negatív (közös katódos). Utána marad három hely, ahova csatlakozhatsz, R azaz a piros szín, G a zöld, és B a kék szín. Ha ezek feszültséget kapnak, az adott szín világítani kezd. Vezérlõ nélkül kapcsolóval elérhetõ színek a Piros, Kék, Zöld, Sárga, Magenta, Cián, és a Fehér. Az összes többi színt általában PWM vezérléssel lehet beállítani.
A kérdező hozzászólása: nem értem használati útmutatót miért nem adnak hozzá.
A kérdező hozzászólása: tutira kicsinálhattam? vagy van esély rá ha bedugom azt ami jó hozzá akkor mûködni fog. ?nem sokáig ment hamar kihúztam és nem volt szaga sem.
A kérdező hozzászólása: http://newpowercord.com/index.php?main_page=product_info&cPa..
A kérdező hozzászólása: ac
Az oké, de a táp 12V AC, vagy DC? Illetve ha DC akkor a dugónak a közepe a pozitív? Ha nem 12V dc, középsõ pozitívval, akkor a vezérlõnek annyi. Egyéb esetben cseréltesd.
A kérdező hozzászólása: led controller : dc12v/3CHx2A a táp pedig 12v 14.4VA
A kérdező hozzászólása: http://epitkezes-otthon.teszvesz.hu/lampa_vilagitas/izzo_led..
Ha tudnál képet küldeni a vezérlõrõl, a router tápjáról, és hogy hogy kötötted be, arról is. Egyébként tényleg jó esélye van annak, hogy megölted.
Jó esély van rá, hogy kinyírtad a vezérlõjét. Máskor rendelj hozzá való tápot is.
A kérdező hozzászólása: komplett vezérléssel amibe már be van kötve az egész. nekem már csak egy dugalj kellene.idézõjelben. egy rúterét próbáltam beledugni 12 v -os de ezt produkálta. talán nem adott le elég áramot?
Elég egyértelmû, hogy 12V DC kell neki, középsõ pozitívos dugóval. Jó esély van rá, hogy kinyírtad a vezérlõt. Meg lehet próbálni 12V DC-s táppal, de az elektronika egyenáramra tervezett, nem váltóra.

Még együtt jártam a volt barátommal, amikor az ő legjobb haverjával álmodtam amint épp egy romantikus estét töltünk együtt. És ez többször is megismétlődött. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Amikor nem volt senkim, és úgymond "szeretethiányos" voltam, akkor én egy nem létezõ alakkal álmodtam hasonlókat. Lehet, hogy nem feltétlen azt a srácot kívántad meg, csak sokat láttad, így az általad kívánt érzések, amiket megeshet, hogy a volt barátoddal levõ kapcsolattól nem kaptál meg, megálmodtad. Sokan ezt sztárokkal álmodják meg, színészekkel, énekesekkel, csak mert sokat látják, és álmodoznak a szeretetrõl, romantikáról, megértésrõl vagy gyengédségrõl. 20L /van például egy gimnazista osztálytársam, akinek sokáig nem volt barátja, és azt hiszem sokáig nem is lesz hosszú kapcsolata, mert õ például fórumos szerepjátékokban vett rész. Megálmodott magának egy fiúkaraktert, akit 3 éven keresztül alakított egy történetben, és egy lány karaktert, aki majdhogynem teljesen õ volt. Mondom, több, mint 3 évig írta a szerepjátékot egyik barátnõjével (akinek szintúgy volt egy fiú és egy lány karaktere), s a végén az lett, hogy amikor találkozott egy fiúval, aki kapcsolatot akart volna kezdeni, szinte felruházta ezekkel a tulajdonságokkal, és abban a hitben ringatta magát, hogy õ tökéletes és minden úgy fog menni, ahogy megálmodta. Ez is egyfajta megálmodás, csak már a rosszabbik fajtája, amikor hónapokon és éveken keresztül álmodsz ugyanazzal a személlyel, és hozzád nõ, mintha tényleg létezne. Ha viszont létezik akkor pedig megeshet hogy ha sokáig álmodozol vele, de nem ismered, felruházhatod olyan tulajdonságokkal, amik neki nincsenek is./ 20L

Amikor nem volt senkim, és úgymond "szeretethiányos" voltam, akkor én egy nem létezõ alakkal álmodtam hasonlókat. Lehet, hogy nem feltétlen azt a srácot kívántad meg, csak sokat láttad, így az általad kívánt érzések, amiket megeshet, hogy a volt barátoddal levõ kapcsolattól nem kaptál meg, megálmodtad. Sokan ezt sztárokkal álmodják meg, színészekkel, énekesekkel, csak mert sokat látják, és álmodoznak a szeretetrõl, romantikáról, megértésrõl vagy gyengédségrõl. 20L /van például egy gimnazista osztálytársam, akinek sokáig nem volt barátja, és azt hiszem sokáig nem is lesz hosszú kapcsolata, mert õ például fórumos szerepjátékokban vett rész. Megálmodott magának egy fiúkaraktert, akit 3 éven keresztül alakított egy történetben, és egy lány karaktert, aki majdhogynem teljesen õ volt. Mondom, több, mint 3 évig írta a szerepjátékot egyik barátnõjével (akinek szintúgy volt egy fiú és egy lány karaktere), s a végén az lett, hogy amikor találkozott egy fiúval, aki kapcsolatot akart volna kezdeni, szinte felruházta ezekkel a tulajdonságokkal, és abban a hitben ringatta magát, hogy õ tökéletes és minden úgy fog menni, ahogy megálmodta. Ez is egyfajta megálmodás, csak már a rosszabbik fajtája, amikor hónapokon és éveken keresztül álmodsz ugyanazzal a személlyel, és hozzád nõ, mintha tényleg létezne. Ha viszont létezik akkor pedig megeshet hogy ha sokáig álmodozol vele, de nem ismered, felruházhatod olyan tulajdonságokkal, amik neki nincsenek is./ 20L
Azt, hogy megkívántad õt.
Azt, hogy el tudsz vele képzelni egy kapcsolatot.
lehet hogyha megkívántad õt éjszaka éhesen feküdtél le.. Máskor egyél mielõtt lefekszel és akkor nem álmodsz vele.
A tudatalattid azt akarja hogy vele legyél és ne a másik fúval. Jobb is hogy már nem vagytok együtt mert az nem jó ha egy másik fiúról álmodol közben jársz valakivel.
Vele ugyanez meg is történt... Azóta mindhármunk viszonya végleg megromlott. Jópár éve nem is tud egyikünksem a másikról.
Velem ugyanez meg is történt... Azóta mindhármunk viszonya végleg megromlott. Jópár éve nem is tud egyikünksem a másikról.
nah ez remek, kétszer írtam, hogy 20L xD kellett nekem msn-ni xD am az álmokhoz vannak netes ilyen álomfordítók, mert az is megeshet, hogy ugyan neked romantikus az álom, de a háttérben az mást jelent nem mintha hinnék benne, de azért párszor már elõfordult, hogy olyasvalamit álmodtam, amit nem értettem, de mélyen éreztem valamit, és ez álom képében jött elõ, késõbb beigazolódott nah ennyi inkább elég, már így is túl sokat pofáztam XD


Amorella Nagyon finom volt :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg az, lehet azt valahol kapni?
Most hogy így eszembe juttattad, úgy emlékszem nem láttam ilyet mostanában sehol :(
A kérdező hozzászólása: Én sem! Pedig most kerestem a Tescoba.
Szerintem az helyett gyártják a Toffifi-t! Igaz, hogy a belsejében a krém, az ebben nem ugyanaz, de a mogyoró még a régi!
A kérdező hozzászólása: Hát, szerintem a Toffifi meg se közelíti azt!

Fiúk, nektek is volt olyan amikor egy lány külsejét néztétek csak? A szépség után mentetek, nem érdekelt a belső. Sokak szerint a szépség, nem minden, hiába lesz gyönyörű egy csaj, ha belsőre nem fog passzolni. Tisztelet a kivételnek.

Legjobb válasz: Életem legjobb kapcsolata az az egy volt, amikor csak a külsejét néztem a csajnak. Konkrétan az fogott meg benne, hogy eszméletlen világbajnok segge volt. Az összes többi kapcsolatomban - ezekben mind a belsejét néztem inkább a csajoknak - volt valami gikszer, õ viszont a legkedvesebb, legrendesebb csajnak bizonyult, akivel együtt voltam (egy évig jártunk), máig is tök jó szívvel gondolok rá. Persze ez nem jelent semmit, de gondoltam, elmesélem.:)

Életem legjobb kapcsolata az az egy volt, amikor csak a külsejét néztem a csajnak. Konkrétan az fogott meg benne, hogy eszméletlen világbajnok segge volt. Az összes többi kapcsolatomban - ezekben mind a belsejét néztem inkább a csajoknak - volt valami gikszer, õ viszont a legkedvesebb, legrendesebb csajnak bizonyult, akivel együtt voltam (egy évig jártunk), máig is tök jó szívvel gondolok rá. Persze ez nem jelent semmit, de gondoltam, elmesélem.:)
Egy fiú mindig a külsõt nézi csak.Nem értelek
szerintem is a szépség az elsõ nekik, de ha uncsi a személyisége, és gyakorlatilag azon kívül hogy ott van a pasival és les a tökéletesen kifestett szemeivel meg csavargatja a hosszú haját, nem csinál semmit, hamar meg fogják unni :)
Ismertem jo csajokat kivülröl keret belül üress ész meg nem volt telepitve az agyára. Na az ojan nem kell. Fiu vagyok. legyen mittom én jol nézen ki adjon magára egy cseppet legyenek ivei egy csepp ész nem árt is legyen belsöje is egy kicsi s ha van akkor annak jo élete lehetne melettem.
A kérdező hozzászólása: nem, sry elírtam.köszi h szóltál.Csíkos ruhában
Gondoltam:D ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.dosgamesarchive.com/ Nekem is rémlik valami ilyesmi játék egyébként, de nem emlékszem rá pontosan. Ezen az oldalon biztos megtalálod. Persze feltéve, hogy DOS-os.
A kérdező hozzászólása: köszi.ott már máskor nézelõdtem sajna nincs köztük:(
Nah ezt letöltöd :***** .Majd keresel egy szervert http://www.gametracker.com/search/cs/HU/ ennyi volt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: kösz
Mew Mew Power? De csak egy volt macska, a többi más állat, ha erre gondolsz. Magyarul asszem Vadmacska Kommendó volt a címe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ igen erre gondoltam :)
Vadmacskakommandó. Van régebbi változata is:)

Akinek sokat aludt a babája, amikor naponta 3x aludt, annak mennyi volt egy alvás mennyiség? Zöld kéz megy mindenkinek, aki válaszol.

mennyi idõs volt a babA?

Legjobb válasz:
7 hónapos koráig aludt 3x. Születésétõl 1 hónapos koráig 5x20 percet volt ébren, éjjel is aludt végig. 1 hónapos korától 2 hónapos koráig ébren volt délelõtt egy órát, aludt 1 órát, utána ébren volt még egy órát, aludt 3 órát, aztán délután ébren volt 2 órát, ilyenkor mindig volt program (nyári baba), a babakocsiban picit szundított még fürdés elõtt, aztán nyolctól reggel hétig aludt. 2 hónapos korától hat hónapos koráig meg délelõtt aludt fél órát kb. 2 óra ébrenlét után, kettõ körül aludt 2 órát, meg hattól kb. 20 percet, és kilenctõl aludt reggel nyolcig. Hat-hét hónapos kora között kezdte elhagyni a délelõtti alvást, de még ilyenkor is aludt 10 percet mindig, rendszeresen a babakocsiban, a délelõtti séta alatt. Nyolc hónapos korától aztán 11 körül aludt 3 órát, meg délután fél órát, és 9 hónapos korától alszik egyszer, akkor még 4 órát aludt egyben, most már kb. 15 hónapos kora óta csak 2-3 órát. Plusz éjjel. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 7 hónapos koráig aludt 3x. Születésétõl 1 hónapos koráig 5x20 percet volt ébren, éjjel is aludt végig. 1 hónapos korától 2 hónapos koráig ébren volt délelõtt egy órát, aludt 1 órát, utána ébren volt még egy órát, aludt 3 órát, aztán délután ébren volt 2 órát, ilyenkor mindig volt program (nyári baba), a babakocsiban picit szundított még fürdés elõtt, aztán nyolctól reggel hétig aludt. 2 hónapos korától hat hónapos koráig meg délelõtt aludt fél órát kb. 2 óra ébrenlét után, kettõ körül aludt 2 órát, meg hattól kb. 20 percet, és kilenctõl aludt reggel nyolcig. Hat-hét hónapos kora között kezdte elhagyni a délelõtti alvást, de még ilyenkor is aludt 10 percet mindig, rendszeresen a babakocsiban, a délelõtti séta alatt. Nyolc hónapos korától aztán 11 körül aludt 3 órát, meg délután fél órát, és 9 hónapos korától alszik egyszer, akkor még 4 órát aludt egyben, most már kb. 15 hónapos kora óta csak 2-3 órát. Plusz éjjel. :)
Fiam 7 hónapos koráig 4x aludt 1, 5 órákat+ egy fél órát. 7-10 hónapos kora között aludt 3x, szintén 2*1, 5 óra+ fél óra, aztán 16 hónapos koráig aludt 2*1, 5 órát. Lányom is kb így aludt annyi különbséggel, hogy õ soha nem aludt 4x. Éjszkákat este 8-reggel 7-ig kb 6-7 hónaposan kezdték mindketten átaludni.
A kérdező hozzászólása: 4x 1, 5 óra? második kérdezõ, ez biztos? és utána még egy picit? tényleg? :) elsõ neked is nagyon jó alvó babád volt
Minimum 20-30 perc, maximum 1.5-2 óra amikor még 3x aludt napközben.Kb 2-3 hónapja állt át a napközbeni 2 alvásra, most az elsõ alvásra 1-1.5 órát alszik, másodikra 2-2.5 órát.Az éjszakát pedig végig. 9 hónapos fiú anyukája
2 es vagyok, bocsánat nem voltam egyértelmû. Tehát 7 hónapos koráig napközben 3*1, 5 óra+1* fél óra. Aztán 2*1, 5 óra + 1*0, 5 óra. Majd 2*1, 5 óra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!