Találatok a következő kifejezésre: Volt egy amire rengeteg (7 db)

Volt egy kérdés amire rengeteg válasz jött, de most már csak 4 válasz van ott, miért?

szerintem tudjátok meikre gondolok... :(

Legjobb válasz: A "Nagyon fáj az abortusz?" kérdés gondolsz, és minden választ, ami nem arról szól, hogy mennyire fáj az abortusz, kimoderáltuk. Azoknak nincs ott helye. A kérdésekre adjatok válaszokat, az oldalnak nem más a célja. Véleménycserét egy-egy témáról más oldalakon lehet indítani.

A "Nagyon fáj az abortusz?" kérdés gondolsz, és minden választ, ami nem arról szól, hogy mennyire fáj az abortusz, kimoderáltuk. Azoknak nincs ott helye. A kérdésekre adjatok válaszokat, az oldalnak nem más a célja. Véleménycserét egy-egy témáról más oldalakon lehet indítani.
Az októberben érkezõ fiunknak aki egyben a 3. baba is Adriánnak fogják hívni
Marcell, Félix, ez a kettõ tetszik most a legjobban. A lányneves kérdést egyébként én írtam ki. Hajrá, legyen minél több fiúnév is ;)
Keve:)
Roland, 7 hetes
Milán, Olivér, Nagyon jó kis nevek :)
Dániel, DÁvid
van egy 4 éves Milánom és egy 1, 5 éves Olivérem!!
A kisfiam: Noel, A második ha összejön: Patrik a nagy esélyes, de szóba jöhet a Noé is. ( bár lehet az utóbbi zavaró lenne)
Bence a kisfiam. Ha lenne még egy fiam, akkor nagyon tetszik még: Merse, Lõrinc, Zétény, Keve.
Ádám Noel a fiam neve.(Noelt használjuk az Ádámot csak az apja után kapta!
H.Orsolya! Nekem is Noel a fiam(Ádám Noel ahogy írtam), nekem is a Noé tetszik még :) Ha lesz 2.baba aki fiú lesz akkor a Nimród is szóba jöhet majd.De én is zavarónak találom Noel mellett egy Noé nevet.
Az elsõ fiam Patrik Most nagyon nehezen tudtunk egy szép , és normális nevet találni eddig úgy tûnik ez jött be de még változhat! 26 hetes vagyok még , ráérek de elvileg Adrián lesz a drágánk
Pedig a Gellért nagyon szép név, persze kinek mi tetszik.
Kisfiunk Levente. Tetszett még a Ferdinánd és a Gellért is, de mindkettõt leszavazták.
Ha egyszer fiam lesz: - Dominik - Milán - Márk :D
elõzõ vagyok mármint nem a második neve, hanem a második fiam :D
Ervin a kisfiam neve, a második Zénó lesz.
Néhány napon belül születik Tamás fiam. Ha lesz következõ, akkor Gergely lesz. :)
Gellért és Hunor
Kisfiam neve: Olivér, jún.27-én volt 1 éves, lányom pedig Kinga õ pedig okt.27-én lesz 4 éves. A másikon is válaszoltam, még áprilisban ott is megírtam mind a kettõt, mert ott is írtak sok fiúnevet is ezért írtam le ide a lányomat is! Amúgy mindkét oldalon szép nevek gyûltek össze! :)
12 éves fiam Csaba 8 éves fiam Alfréd
A párom Konstantint szeretne, nekem pedig nincs ellenemre.
Levente, bár én Bendegúzt szerettem volna de apjának nem tetszett. Most hogy már 2 éves õ is azt mondja hogy tiszta Bendegúz.... igazi rosszcsont :)
Levente
2 fiam van. Gábor és Tamás.
utolsó vagyok. Elírtam. 4 fiam van, nem három..:)
3 fiam van - Dániel - Dénes Az ikreké pedig: - Gordon - Gilbert
Teofil, Dorián , Noel , Ábel , Bálint , Zétény , Ákos , Medárd, Bence , Nimród
Donatellácska (akkor is, ha fiú lesz!)
Marcell, Flórián, Simon
Botond Én is Bendegúzt szerettem volna, de a férjem leszavazta. Õ 6 éves, és tiszta Bendegúz. :) A lányneves kérdésre is válaszoltam.
Fiam Bende. Bendeguzt nem mertuk - egyikunk sem. Pedig lehetett volna, szoktuk is igy hivni. :)
11-es vagyok. Egyebkent a Bende a Benedictus-bol (aldas) vagyis Benedekbol ered, ugy mint a Bence. Veletlen, h megegyezik a Bendeguz elejevel.
Iván Richárd
15 hós kisfiamat Benettnek hívják.
Az én fiam is két nevet kapott Pétert és Gábort
Az én kisfiamnak két neve van: István Domos
Szabolcs, 2 éves múlt.
Még nem tudjuk a nemét, de ha fiú a Gergely Alex nevet fogja kapni.
Dániel és Bálint
Alex . meg pociban van :)
A kérdező hozzászólása: A mi fiaink Attila, Péter, Dávid, Máté.

A történelemben rengeteg háború volt amikben a résztvevõ felek mindig egy földterület miatt harcoltak. A mai napig ugyanez megy, biztos hogy jó ez nekünk?

Sok hasznos találmány született abból hogy túl akart tenni az egyik ország a másikon ez tény, de pl mi történne ha együtt fogna össze mindenki? Vagy csak a versengés viszi elõre az emberiséget?

Legjobb válasz: Nem mindig földért, hanem akár más nyersanyagért vagy erõforrásért is mehet a harc. Jó kérdés, hogy mi lenne, ha béke lenne mindenütt... valószínûleg még a középkorban tartanánk, de nem a sötét középkorban, hanem egy sokkal nyugodtabb, békésebb helyen. Azért a gyerekek fele így is meghalna születéskor vagy pár évesen... döntsd el, hogy jobb-e így az életed.

Nem mindig földért, hanem akár más nyersanyagért vagy erõforrásért is mehet a harc. Jó kérdés, hogy mi lenne, ha béke lenne mindenütt... valószínûleg még a középkorban tartanánk, de nem a sötét középkorban, hanem egy sokkal nyugodtabb, békésebb helyen. Azért a gyerekek fele így is meghalna születéskor vagy pár évesen... döntsd el, hogy jobb-e így az életed.
"korántsem feltétele" Valóban. Mégis a fejlõdés roppant lassú lesz, ha nem hajtja erõteljesen a háború, vagy háborús veszély. A Marson már 20 éve ott lehetnénk.
A középkorban nem a béke volt a technikai fejlõdés legfõbb ellentéte -> ellensége
"A repülés is hiába érdekelte az embert: csapkodó szárnyakkal képzelték, az pedig még ma se megy." Mint írtam, békeidõben találták fel az elsõ mûködõ, motorikus repülõ szerkezetet. "Biztos, hogy háborúk nélkül az eleve lassúbb fejlõdés miatt még bõven a középkorban tartanánk!" A középkorban nem voltak háborúk? A háború felgyorsítja a technikai fejlõdést, ez igaz; de korántsem feltétele annak, ti pedig így állítjátok be. A középkorban nem a béke volt a technikai fejlõdés legfõbb ellentéte, hanem a társadalmi berendezkedés, illetve a vallás uralma, amely gyanakodva tekintett minden újító szemléletû emberre.
Az idõk változnak, már voltak háborúk, amik nem a földért, hanem a vízért törtek ki.
Egészségügyben még talán... de évezredekig nem találtak fel semmit a gyógynövényeken kívül, még amikor jólét volt, akkor sem. A repülés is hiába érdekelte az embert: csapkodó szárnyakkal képzelték, az pedig még ma se megy. A háború rettenetesen képes felgyorsítani a fejlõdést! Nélküle még a Holdra se jutottunk volna el, az is a hidegháború miatt volt! Ugyanezért még atomerõmûvünk se lenne. Biztos, hogy háborúk nélkül az eleve lassúbb fejlõdés miatt még bõven a középkorban tartanánk! Csak persze egy jobb középkorban, ahol nem sokkal rosszabb élni, mint manapság.
Miért ne talált volna fel semmit sem az emberiség háborúk nélkül? Éppen az egészségügy az egyik olyan probléma, amely akkor is fennáll, ha nincs egyetlen háború sem. Sõt, a háborús fegyverkezésben éppen az kerül a perifériára. Gondolj bele, a repülés is érdekelte az emberiséget, folyamatosan zajlottak a kísérletezések a különféle eszközökkel, mire 1901-ben a Wright-fivéreknek sikerült összeállítania egyfajta emelkedésre képes szerkezetet - békeidõben.
Mert nem találtunk volna fel semmit, tehát a betegségek miatt. A nõk is meghalnának kb. az 5. szülésnél, és persze fogamzásgátló sem lenne. Úgy képzeld el, mintha középkor lenne, csak egyházi inkvizíció nélkül.
A kérdező hozzászólása: Miért halna meg minden második újszülött egy "sokkal nyugodtabb, békésebb helyen"??
A kérdező hozzászólása: Még több ellentét az emberek között azért hogy eljussunk más bolygókra és fejlõdjön a technika. nem túl reális cél. Ezek szerint mindig meg kell halnia több millió embernek azért hogy az utódok élvezhessék a technika vívmányait? Elég szomorú

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a prob

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem sajnos egy gyakori visszatérő hüvelygyulladásom van, ami sajnos évek óta kínoz. Rengeteg hüvelykúpot, kenőcsöket kaptam, de sajnos mind hiába, mert állandóan kiújul. A férjem is kezelve volt tehát itt nem a visszafertőzés a probléma. Teljesen kétségbe vagyok esve mert nem látom a kiutat ebből a helyzetből. Kérem, ha bármilyen megoldást tudna nekem ajánlani, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A visszatérő hüvelyfertőzések esetén valóban igen fontos, hogy ne csak az adott fertőzést kezeljük, hanem törekedjünk a megelőzésre is. Erre kiválóan alkalmas a Vitagyn C, mert képes megtartani, illetve visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Haveromnak van egy 25 centis vizipipája, és amikor az övét szívtuk, avval hatalmas, rengeteg, és sűrű jó izű füstje volt (nakhla cola) enyémnek meg alig akar jönni (prince molasses ananász, capucino) és 55centis az enyém. Miért van ez?

Legjobb válasz: tisztítsd ki! lehet, hogy eltömõdött, de az is lehet, hogy rosszul tömöd a pipát (pl: túl sok dohány, vagy rosszul lyukasztod ki az alufóliát esetleg nem ég rendesen a szén, bár annak idõvel be kell gyulladnia..) szerintem elõször alaposan mosd át aztán tanulj meg pipát tömni :) sok sikert^^

tisztítsd ki! lehet, hogy eltömõdött, de az is lehet, hogy rosszul tömöd a pipát (pl: túl sok dohány, vagy rosszul lyukasztod ki az alufóliát esetleg nem ég rendesen a szén, bár annak idõvel be kell gyulladnia..) szerintem elõször alaposan mosd át aztán tanulj meg pipát tömni :) sok sikert^^
ha 2 csöves a pipád, akk fogd be a másikat amig az eggyiket szívod, mert ugy lesz jó csak, az egy csövesekbe van szelep, én erre tippelek:D
A kérdező hozzászólása: a pipa tömést apám egyiptomi arab barátjátol tanultam :D na meg minden egyes pipázás után TELJESEN kitisztítom és kifújom és még ki is szárítom, h ne legyen vizes.Haveroménak pedig a csövét átse mostuk pedig ott feküdt egy hetet a fûben ... lol :D
A kérdező hozzászólása: bár már használok al masah-t, meg Nakhlat is
Egészen egyszerû. Végy egy alufóliát terítsd rá, majd kis lyukakkal rakd tele. Tedd rá a szenet és tökéletes lesz. Ha így se jó, szellõsebben tömd meg dohánnyal. Remélem segítettem.
Szerintem is a lukasztással van gond. Vagy lehet hogy a prince dohánnyal az egy szutyok:D abban még kátrány is van.
A kérdező hozzászólása: jaja... a Prince az ugy szar ahogy van... de ha nemjol lyukasztok... Hát akkor nemtom, h mi a gond.. hogy lyukasszak normálisan??? :D:D:D
Nagyon vékony tûvel szúrd. Csinálj körívet. Az elsõ teljesen legyen körbeszúrkodva, majdnem a kerámia szegélyénél, utána még két körívet csinálj. A második kb 5 lyukból álljon, a harmadik csak háromból. A közepére is tegyél egy apró lyukat. Ha így sem jó, akkor a kerámia is lehet hibás. És ha ez sem segít, vidd vissza.
De ez csak a kör alakú szénnél jó az a lényege h kevés lyuk legyen kívül a szénen 6-7 darab

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!