Találatok a következő kifejezésre: Volt egy akinek (3368 db)

Volt egy lány csillagal az arcán galaktikus ürhajós mese, a lány versenyzett hogy bizonyitson apjának volt 1fiu barátja is aki az ürhajónak a lövész részében volt asziszem aki tudja meik az kérlek jelezze?

Legjobb válasz: Hát ha jól sejtem, akkor te az Oban a csillagfutamra gondolsz. Ott fõszereplõ egy lány volt, akinek Molly volt a neve, de közben az igazi neve Éva volt. Ha jól emlékszem az édesanyja meghalt egy balesetben, az apja pedig nem foglalkozott vele ezért Molly néven beállt hozzá versenyzõnek, hogy talán így vegye észre vagy valami hasonló. A társát meg azt hiszem Jordennek hívták, de ebben nem vagyok biztos.

Hát ha jól sejtem, akkor te az Oban a csillagfutamra gondolsz. Ott fõszereplõ egy lány volt, akinek Molly volt a neve, de közben az igazi neve Éva volt. Ha jól emlékszem az édesanyja meghalt egy balesetben, az apja pedig nem foglalkozott vele ezért Molly néven beállt hozzá versenyzõnek, hogy talán így vegye észre vagy valami hasonló. A társát meg azt hiszem Jordennek hívták, de ebben nem vagyok biztos.
A kérdező hozzászólása: télleg :) köszi szépen nagyon rég kerestem :D

Akinek sokat aludt a babája, amikor naponta 3x aludt, annak mennyi volt egy alvás mennyiség? Zöld kéz megy mindenkinek, aki válaszol.

mennyi idõs volt a babA?

Legjobb válasz:
7 hónapos koráig aludt 3x. Születésétõl 1 hónapos koráig 5x20 percet volt ébren, éjjel is aludt végig. 1 hónapos korától 2 hónapos koráig ébren volt délelõtt egy órát, aludt 1 órát, utána ébren volt még egy órát, aludt 3 órát, aztán délután ébren volt 2 órát, ilyenkor mindig volt program (nyári baba), a babakocsiban picit szundított még fürdés elõtt, aztán nyolctól reggel hétig aludt. 2 hónapos korától hat hónapos koráig meg délelõtt aludt fél órát kb. 2 óra ébrenlét után, kettõ körül aludt 2 órát, meg hattól kb. 20 percet, és kilenctõl aludt reggel nyolcig. Hat-hét hónapos kora között kezdte elhagyni a délelõtti alvást, de még ilyenkor is aludt 10 percet mindig, rendszeresen a babakocsiban, a délelõtti séta alatt. Nyolc hónapos korától aztán 11 körül aludt 3 órát, meg délután fél órát, és 9 hónapos korától alszik egyszer, akkor még 4 órát aludt egyben, most már kb. 15 hónapos kora óta csak 2-3 órát. Plusz éjjel. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 7 hónapos koráig aludt 3x. Születésétõl 1 hónapos koráig 5x20 percet volt ébren, éjjel is aludt végig. 1 hónapos korától 2 hónapos koráig ébren volt délelõtt egy órát, aludt 1 órát, utána ébren volt még egy órát, aludt 3 órát, aztán délután ébren volt 2 órát, ilyenkor mindig volt program (nyári baba), a babakocsiban picit szundított még fürdés elõtt, aztán nyolctól reggel hétig aludt. 2 hónapos korától hat hónapos koráig meg délelõtt aludt fél órát kb. 2 óra ébrenlét után, kettõ körül aludt 2 órát, meg hattól kb. 20 percet, és kilenctõl aludt reggel nyolcig. Hat-hét hónapos kora között kezdte elhagyni a délelõtti alvást, de még ilyenkor is aludt 10 percet mindig, rendszeresen a babakocsiban, a délelõtti séta alatt. Nyolc hónapos korától aztán 11 körül aludt 3 órát, meg délután fél órát, és 9 hónapos korától alszik egyszer, akkor még 4 órát aludt egyben, most már kb. 15 hónapos kora óta csak 2-3 órát. Plusz éjjel. :)
Fiam 7 hónapos koráig 4x aludt 1, 5 órákat+ egy fél órát. 7-10 hónapos kora között aludt 3x, szintén 2*1, 5 óra+ fél óra, aztán 16 hónapos koráig aludt 2*1, 5 órát. Lányom is kb így aludt annyi különbséggel, hogy õ soha nem aludt 4x. Éjszkákat este 8-reggel 7-ig kb 6-7 hónaposan kezdték mindketten átaludni.
A kérdező hozzászólása: 4x 1, 5 óra? második kérdezõ, ez biztos? és utána még egy picit? tényleg? :) elsõ neked is nagyon jó alvó babád volt
Minimum 20-30 perc, maximum 1.5-2 óra amikor még 3x aludt napközben.Kb 2-3 hónapja állt át a napközbeni 2 alvásra, most az elsõ alvásra 1-1.5 órát alszik, másodikra 2-2.5 órát.Az éjszakát pedig végig. 9 hónapos fiú anyukája
2 es vagyok, bocsánat nem voltam egyértelmû. Tehát 7 hónapos koráig napközben 3*1, 5 óra+1* fél óra. Aztán 2*1, 5 óra + 1*0, 5 óra. Majd 2*1, 5 óra.

A barátomnak volt egy exe, akit sokszor megcsalt, mert állítása szerint a csaj nem volt jó az ágyban, 'frigid' volt, sokszor utasította vissza, stb. Viszont miután szakítottak, még kb.2évig összejártak. Akkor miért, ha nem volt jó?

Legjobb válasz: mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.

mert a fenti srác egy ösztön lény, és kiüresedett éltét egy lyuk befoltozásával akarta kitölteni. Vagy csak kitalálta a frigid történetet és, igazából, csak jellembeli gyengeségekkel küzd.
Mert f**z feláll ész megáll..
Szerintem ez mindent elmond a srácról. Én biztos nem akarnék tõle ezek után semmit. Egyszer lehet rólad is kitalálja, hogy épp ezért csat meg, vagy ki tudja, lehet lesz más magyarázata.
A kérdező hozzászólása: Ettõl tartok én is...
A megcsalás sem jogos semmilyen párkapcsolati problémáért, de ha összejártak, valószínûleg hazudozik, ki tudja, mi mindenrõl.

Volt itt valakivel olyan, hogy volt párja, akit szeret, és jó a kapcsolatuk, de mellette egy másik személy is, aki sokat jelent neki? Vagy két embert szeretni egyszerre lehetséges?

Hogyan tettétek túl magatokat rajta? 2 nagyon fontos ember az ember életében hogyan fér meg? Sejtem hogy a válasza sehogy lenne. Vagy olyan, hogy 2 emberbe voltatok szerelmesek egyszerre? Mi alapján választanátok ilyen esetben?

Legjobb válasz: Nálam is éppen ez a helyzet. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy felrúgjam a kapcsolatomat és lépjek. A párommal képzelem el az életemet és a jövõmet, ez egy pillanatig sem rengett meg bennem, vagy is de, hazudok. Eljátszottam a gondolattal, de végül akkor is arra jutottam, hogy õrültség lenne. Aztán volt egy komoly beszélgetésünk a harmadik féllel. Révén, hogy neki is barátnõje van, ez csak még tovább bonyolítja a helyzetet. Megbeszéltük, hogy abbahagyjuk a a találkozgatást, mert ez csak lélekfacsaró és hogy mindketten kezdünk érezni egymás iránt, ami nem túl jó. Azóta csak interneten, telefonon tartjuk a kapcsolatot. Mindig mosolygó lélekkel veszem fel a telefont ha õ hív, még is helyén tudom már kezelni a dolgokat. Magam sem tudom mit érzek iránta, de azt nagyon jól tudom, hogy mi a helyes, hiszen ebben a szívem és az eszem is egyetért. Számomra a párom a legfontosabb! Nem hagynám el a másik pasasért!

Nálam is éppen ez a helyzet. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy felrúgjam a kapcsolatomat és lépjek. A párommal képzelem el az életemet és a jövõmet, ez egy pillanatig sem rengett meg bennem, vagy is de, hazudok. Eljátszottam a gondolattal, de végül akkor is arra jutottam, hogy õrültség lenne. Aztán volt egy komoly beszélgetésünk a harmadik féllel. Révén, hogy neki is barátnõje van, ez csak még tovább bonyolítja a helyzetet. Megbeszéltük, hogy abbahagyjuk a a találkozgatást, mert ez csak lélekfacsaró és hogy mindketten kezdünk érezni egymás iránt, ami nem túl jó. Azóta csak interneten, telefonon tartjuk a kapcsolatot. Mindig mosolygó lélekkel veszem fel a telefont ha õ hív, még is helyén tudom már kezelni a dolgokat. Magam sem tudom mit érzek iránta, de azt nagyon jól tudom, hogy mi a helyes, hiszen ebben a szívem és az eszem is egyetért. Számomra a párom a legfontosabb! Nem hagynám el a másik pasasért!
Egyikõjüket sem szereted.
Én a párommal maradnék, s ha még is úgy alakulna idõvel, hogy elválunk, akkor megkeresném, s ha még mindig szeretne velem lenni, akkor megpróbálhatnánk... Ha most elhagynád a jelenlegi párod, s elmennél a másikhoz, lehet x rövid idõ múlva kiderülne, hogy nem tudsz vele együtt maradni, s így végül két szék közé esnél... Én elmondanám a másik jelentkezõnek, hogy mit érzek iránta, de azt is, hogy most nem lehet, s innentõl az õ döntése, hogy keres-e mást, vagy várni fog rád...
11 "Még így is majdnem három év kellett ahhoz, hogy újra közömbösen tudjak rágondolni, " Ez a mondatod buktatott le-hogy az egész írásod kamu, amit itt írtál.
10 Igen, rágondoltam. 8-aska voltam
Valahogy én is ilyen helyzetben vagyok. Van a férjem, akit imádok, és soha nem hagynám el, boldog vagyok vele. De ott a volt barátom, aki nagyon fontos nekem, a szivem egyik csücske mindig az övé lesz, de nem szakítanék érte a férjemmel.
A kérdező hozzászólása: Vagyis 23:17.
A kérdező hozzászólása: 23:10-esre gondolsz? Róla írtam, hogy átérezte a dolgot.
A 3-as irányított tanácsot adott neked, ami egyes egyedül az õ érdekét szolgálja a máik ember figyelembevétele nélkül. Azért erre figyelj, hogy az ilyet ne nyeld be, mert az esetek mindegyikében ki szokott derülni, hogy pénz miatt javasolnak ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos válaszok, köszönöm! 3. azt hiszem, hogy igazán átérezted a kérdést és hogy tapasztalatból beszélsz, az is sokat jelent.
Nekem két ilyen ember van, de csak az egyiket szeretem, a másik az barát, eszembe se jutna rá úgy gondolni, mint a páromra.Mármint fontos.Két embert nem lehet egyszerre szeretni.
Van egy párom, akivel mûködhet a dolog hosszútávon.. A legjobb ember, akit ismerek talán.. Mellete van a volt barátom, akivel már semmi testiség nincs bennünk és sosem mûködött a kapcsolatunk, mert a szöges ellentéte mindannak, amire vágyom és ez igaz fordítva is.. Mégis õ tud rólam mindent, mindennap beszélek vele és fontos számomra.. Mindkettõjüket szeretem, de a mostani párommal képzelem el a jövõt, boldog vagyok vele és csak õ lebeg a szemem elõtt.. Szeretem õt, de egy részem ott maradt a páromnál.. ez a helyzet megtanított különbséget tenni, szeretet és kötõdés között.. Sok kérdést kellett föltennem magamban.. Mi van egyikben meg és mi a másikban, melyik hiányozna jobban, ha nem lenne többé, kiért adnék fel mindent.. Nem lehetséges két embert szeretni azonos szinten.. Mindig van valami apróság, ami elbillenti a mérleget és el is kell, hogy billentse azt..
A kérdező hozzászólása: Nem a rózsaszín köd féle szerelemmel nem is, de nem erre gondolok, hanem arra mélyebb fajtára, arra a kötõdésre, amikor kiegészítitek egymást a másikkal, érzitek, hogy az a valaki mellett lehettek önmagatok és aki elfogad. Hasonlóan gondolkodtok, hasonlóak az életcélok stb. Szóval akivel mûködne a dolog hosszútávon.
Ja, voltam már másba is szerelmes párom mellett ez teljesen normális, elvégre az érzelmeket nem irányítod, jönnek maguktól, amitõl sokan kiakadnak, de ez az igazság: kémiai-biológiai dolgoknak köszönhetõ ez nagyrészt. Kihevertem, nem csináltam semmit és pont. Párom nagyon jó ember, nagyon szeretem, minden tökéletes vele, mindenét ismerem, biztos pont vagyunk egymásnak, ezért kár lett volna a szervezetem által generált érzelmek miatt kilépni.

Volt egy egy ejszakas kalandom egy fiuval akit 1hete ismerek o most lepett ki egy 3 eves kapcsolatbol, enis nmreg leptem ki a 2 eves kapcsolatbol masnap osszeultunk es beszeltuk h most senkinek sem kell komoly kapcsolat lesz vmi ebbbol kesobb ebbol?

Szoktunk beszelni es talizni is...smszunk...7vegen hivott h menjek bulizni..nmtudom h csk egy ejszakast akar vagy kesobb tobbet is?

Legjobb válasz: Az egy éjszakás kalandok nem szoktak semmilyen formában folytatódni. Se beszélgetés, se smacizgatás. Ha jól számolok, az már a második éjszaka lenne, ha elmész. Itt inkább az a kérdés, hogy fel is vállal, mint barátnõt, vagy csak szeretõt keres? Az elsõnek meg üzenem: az a nõ, aki idõnként vadul egy kicsit - csakúgy mint a partnere, hisz kettõn áll a vásár - NEM ribi. Aki átver egy lányt, ígér fût-fát, hogy megkapja, aztán lelép, az meg egy szemét köcsög. Ha neked volt ilyen történeted, akkor jobb, ha meg se szólalsz.

Az egy éjszakás kalandok nem szoktak semmilyen formában folytatódni. Se beszélgetés, se smacizgatás. Ha jól számolok, az már a második éjszaka lenne, ha elmész. Itt inkább az a kérdés, hogy fel is vállal, mint barátnõt, vagy csak szeretõt keres? Az elsõnek meg üzenem: az a nõ, aki idõnként vadul egy kicsit - csakúgy mint a partnere, hisz kettõn áll a vásár - NEM ribi. Aki átver egy lányt, ígér fût-fát, hogy megkapja, aztán lelép, az meg egy szemét köcsög. Ha neked volt ilyen történeted, akkor jobb, ha meg se szólalsz.
Nekem nem kéne olyan lány, aki belemegy egyéjszakás kalandba. Az már ribi kategória.
Késõbb lehet többet is. De tudod, ezt õ tudja neked megválaszolni. Tõletek függ. A kérdésed alapján, te akarnád a dolgot, de õ meg kevésbé jelenleg. Hát ha õ hív stb., és ez hosszabb idõn át így megy, akkor bizakodhatsz szerintem, de nyilván biztos választ tõle fogsz tudni kapni.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nmvarom azt h most rogton...majd ido elteltevel ugy gondoltam mikor o is tullesz es enis :)

Régen volt egy ember miskolcon aki beleesett egy vaskohóba. Hogy is volt ez?

Hallottam egy történetet, hogy miskolcon a '70es években egy politikai személy járt a városi vasüzemben, és amikor odaértek a kohó széléhez, akkor beleesett és meghalt. Valaki tudja, hogy ki volt az? Vagy hogy ez tényleg megtörtént-e?

Legjobb válasz: Igen, megtörtént. Valami miniszter volt (talán nehézipari, akkor még volt olyan), és ha jól emlékszem, Vályi volt a neve (de ebben nagyon nem vagyok biztos).

Igen, megtörtént. Valami miniszter volt (talán nehézipari, akkor még volt olyan), és ha jól emlékszem, Vályi volt a neve (de ebben nagyon nem vagyok biztos).
Ja, termeszetesen a halala utan a tervezett penzugyi reformokat nem hajtottak vegre.
Valyi penzugyminiszter volt, es annak ellenere, hogy zsido volt, igen nepszeru az orszagban. Ellene volt a tovabbi allami kolcsonok felvetelenek, es penzugyi reformokat akart bevezetni abbol a celbol, hogy visszafizessek a mar felvett kolcsonoket. Azt mondta, hogy csupan penzugyi reformokkal ez elerheto (akkor meg joval kisebb tartozasa volt az orszagnak) anelkul, hogy az eletszinvonal ezt megsinylene. Azt suttogtak, hogy a penzugyi reform, amit be akar vezetni atlathatova es ellenorizhetove teszi az allami penzek mozgasat, es ez nincs mindenkinek az inyere.
A Kadar rendszerben TOBB miniszterelnok helyettes is volt. Nehany miniszter megkapta ezt a cimet IS.
Igen, Vályi Péter volt a neve. De utána sokan azt sutyorogták, hogy nem is biztos, hogy baleset volt.
A kérdező hozzászólása: ú köszi!
A kérdező hozzászólása: köszi a tájékoztatást
Miniszterelnök-helyettes volt.
A miniszter félrelép (avagy: Forró jacuzzi-subidubi Puszinyuszival) :-)))

Van egy egy évvel idősebb srác, akivel hetek óta szemezünk. Pár hete köszönt, és azóta is köszön, mindig kedvesen mosolyog, mélyen a szemembe néz. :$De még nem volt egy rendes beszélgetésünk sem. Mi a véleményetek, lányként merjek kezdeményezni?

Legjobb válasz: Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény cigány. Mindenki úgy hívta, Cigány Jóska. Télen-nyáron sátorban lakott a faluvégen, kettecskén a feleségével, mert gyermekük nem volt. Jóska egyszer felvette subáját, s bement a városba elintézni egyet s mást. Mikor hazafelé tartott, megeredt az esõ, és a subája alaposan megázott. Esõ után, mikor kisütött a nap, Jóska levetette a subáját, ráakasztotta egy kökénybokorra, hadd száradjon meg. Nézte, nézte és elgondolkozott: "Ha én ezt a subát úgy tudnám levenni arról a kökénybokorról, hogy a bokor meg se rezdülne, bizonyára nagy betyár lenne belõlem!"

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény cigány. Mindenki úgy hívta, Cigány Jóska. Télen-nyáron sátorban lakott a faluvégen, kettecskén a feleségével, mert gyermekük nem volt. Jóska egyszer felvette subáját, s bement a városba elintézni egyet s mást. Mikor hazafelé tartott, megeredt az esõ, és a subája alaposan megázott. Esõ után, mikor kisütött a nap, Jóska levetette a subáját, ráakasztotta egy kökénybokorra, hadd száradjon meg. Nézte, nézte és elgondolkozott: "Ha én ezt a subát úgy tudnám levenni arról a kökénybokorról, hogy a bokor meg se rezdülne, bizonyára nagy betyár lenne belõlem!"
Hát mit nevezünk kezdeményezésnek. Szerintem semmi ciki nincsen a dologban ha beszélgetést kezdeményezel.Akkor talán észbe kap a csávó és a többit õ csinálja:)
Kor?
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok, õ pedig egy évvel idõsebb nálam.
A kérdező hozzászólása: és köszönöm az eddigi válaszokat.:)
Áh! te a anni vagy:O gyóóóóóó^^ nah akor mondom(: menj oda és smárold le:P
*Fanni
A kérdező hozzászólása: elsõ dolgom lesz.^^:) :P
13 évesen miken nem jár az eszed. Mi lesz itt még 23 évesen? :D

Volt egy olyan gyerek aki öngyilkos lett az iskolában. Például ki ugrott az ablakon és meghalt. Szerintem azért tette mert mindenki utálta és nem hittek neki. A szülök mit fognak tenni azután hogy öngyilkos lett a gyerekük?

Legjobb válasz: ... Van egy logikai kérdésem: Te most arra vagy kíváncsi, mit tennének a szüleid, ha ilyesmi történne, vagy tényleg megtörtént ez a dolog? Csak azért, mert úgy kezdted a kérdést, hogy " Volt egy.." Aztán azt írod, hogy "Például". Akkor igaz vagy sem? És a válasz a kérdésedre: Valószínûleg sírni fognak. Mégis mit tegyen a szülõ a gyermeke halála után? Mind olyan gondolatok emésztenék, hogy " Mit csináltam rosszul?" Amúgy meg én az öngyilkosságot elítélem. Azzal csak elismerik, hogy az élet túl nagy falat volt számukra. A leggyávább tett, ami létezik.

... Van egy logikai kérdésem: Te most arra vagy kíváncsi, mit tennének a szüleid, ha ilyesmi történne, vagy tényleg megtörtént ez a dolog? Csak azért, mert úgy kezdted a kérdést, hogy " Volt egy.." Aztán azt írod, hogy "Például". Akkor igaz vagy sem? És a válasz a kérdésedre: Valószínûleg sírni fognak. Mégis mit tegyen a szülõ a gyermeke halála után? Mind olyan gondolatok emésztenék, hogy " Mit csináltam rosszul?" Amúgy meg én az öngyilkosságot elítélem. Azzal csak elismerik, hogy az élet túl nagy falat volt számukra. A leggyávább tett, ami létezik.
A kérdező hozzászólása: Igaz hogy az ablakon esett ki a gyerek. De volt olyan aki késsel el vágta a torkát.
A szülõk 90%-a persze hogy sírna és majdnem meghalna. A maradék 10% magába roskadna, de egy könnycsepp sem gördülne le az arcán.Érdekel, hogy miért érdekel téged ez ennyire? :)
A kérdező hozzászólása: Mert azt halottam hogy egyre több az öngyilkosság. A másik meg az hogy a gyereknek elege volt az egészbõl és ezért lett öngyilkos.

Volt valakinek akinek nagyobb volt a babája feje az UH szerint egy kicsivel mint ahány hetes? Nehezebb megszülni?

Az enyémnek elvileg egy héttel nagyobb,kicsit megijedtem e miatt mennyire természetes vagy nehezebb lesz e megszülni.

Legjobb válasz: Az én babámnak 37 centi volt a feje és sajnos császár lett, de ez csak akkor derült ki miután a baba megszületett. Még ezzel a fejmérettel is megszülethetett volna a doki szerint csak adódott hozzá még az is, hogy fejtetõtartással próbált kijönni a baba, így semmiképp nem fért ki... A terhesség alatt az UH szerint nagyobb volt mindig a 1 héttel... de csak a buksija volt nagy, mert 56 centivel és 3660grammal született!

Az én babámnak 37 centi volt a feje és sajnos császár lett, de ez csak akkor derült ki miután a baba megszületett. Még ezzel a fejmérettel is megszülethetett volna a doki szerint csak adódott hozzá még az is, hogy fejtetõtartással próbált kijönni a baba, így semmiképp nem fért ki... A terhesség alatt az UH szerint nagyobb volt mindig a 1 héttel... de csak a buksija volt nagy, mert 56 centivel és 3660grammal született!
Nekem is nagy fejû volt a lányom, uh-okon mindig két héttel nagyobb, ehhez képest túlhordtam, a 41. héten születem. A bpd-je 100-as volt. Simán szültem, nem volt gond. E miatt ne aggódj, ezek icipici miliméterek, nem nagy különbségek.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem nem lesz baj.

Mi annak a filmnek a címe, amit régebben karácsonykor adtak a tévében, egy lány volt benne aki rájött hogy tud varázsolgatni, meg volt egy tanárnő aki jó volt, emg egy gonosz igazgató?

Volt benne valami olyasmi is, hogy egy gyereknek olyan tortát kellett ennie, amibe taknyát nyálát belekeverte a szakács.

Legjobb válasz: IGEN!!!!! KÖSZI!!!!!!

A kérdező hozzászólása: IGEN!!!!! KÖSZI!!!!!!
Matilda, a kiskorú boszorkányra gondolsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!