Találatok a következő kifejezésre: Volt egy ab-om, műszeres befejezéssel (2 db)

Múlt hét kedden volt egy missed ab-om műszeres befejezéssel. Még néha barnázgatok, néha görcsölök egy picit, de nem vészes. Jövő héten megpóbálkozhatnánk egy "laza szexel"?

Legjobb válasz: Mûtéti befejezés után elvileg 6 hétig nem ajánlott a szex. Szerintem még nagyon friss a sebed és könnyen elfertõzõdhet, ezért várjatok a szex-szel (legalábbis azzal a fajtájával, ami behatolással jár). ;)

Mûtéti befejezés után elvileg 6 hétig nem ajánlott a szex. Szerintem még nagyon friss a sebed és könnyen elfertõzõdhet, ezért várjatok a szex-szel (legalábbis azzal a fajtájával, ami behatolással jár). ;)
Nekem 2 hetet mondott a doki, addig strandra (júniusban volt) sem mehettem és ülõfürdõt sem vehettem. Kivártuk napra pontosan a 2 hetet és bár óvatosabban csináltuk, nem volt semmi gond! Én kb. 1 héttel mûtét után éreztem, hogy "fáj" a hüvelyem, amikor kicsit pettingeltünk, ezért nem is szexszeltünk, csak 2 hét után!
A kérdező hozzászólása: 6 héééét?????? Vazeee
Mi három hét után próbálkoztunk, nem lett semmi bajom. De csak és kizárólag gumival!!!, a fertõzés elkerülése, illetve a védekezés miatt. Az orvost kellett volna megkérdezned, hogy mennyi ideig kell türelemmel lenni, hogy újra szeretkezhess, próbálkozhass. A 6 hét szerintem is túlzás, annyit egy szülés után szoktak mondani, az viszont szerintem nem ugyanaz orvosilag. De ezt mindenképpen az orvosod tudná megmondani. Úgyis vissza kell hozzá menned kontrolra.
Elsõ válaszoló vagyok: pár hónapja spontán vetélésem volt mûtéti befejezéssel, nekem akkor a doki 6 hetet mondott...
Szia! Nekem ma egy hete volt mûtétem én is még vérezgetek de amugy meg majd megõrülök a páromért és ráadásul a doki nekem sem mondott semmit. Sztem ha nem fáj semmid közben sem akkor még lehet jót is tesz (persze gumival) mert valahol olvastam hogy az orgazmus nagyon jót tesz ilyenkor a méhnek és segíti a tisztulást.

Volt egy missed ab-om, műszeres befejezéssel. Előtte a tágítás borzalmas fájdalommal járt. Korábbi műtétek miatt nem akart tágulni a méhszáj a heggek miatt. Szülésnél is így lesz?

Fogok tudni természetesen szülni, vagy rögtön császároznak?

Legjobb válasz: Igen fogsz!!!!! Teljesen más amikor erõszakkal kifeszegetik a méhszájat, mint amikor magától nyílik. Ne aggódj, minden rendben lesz, ha te is úgy akarod. :)

Igen fogsz!!!!! Teljesen más amikor erõszakkal kifeszegetik a méhszájat, mint amikor magától nyílik. Ne aggódj, minden rendben lesz, ha te is úgy akarod. :)
A kérdező hozzászólása: Én is ezt bizonygattam, mert ezzel ijesztgettek, hogy akkor majd ez lesz szüléskor is. Én azt gondoltam, más az, ha hormonálisan belülrõl nyílik szüléskor, mint amikor egy terhességet megtartani akaró méhet nyitogatnak. Bár a babánk meghalt a 11. héten, de nem ment el magától. Köszi a megnyugtató választ.
Nagyon sajnálom ami veletek történt és jó hogy nem ment el a bátorságod az újrakezdéstõl. Nedkem is elment két babám is, 11 hetes és 38 hetesek voltak. Most van 3 egészséges gyerekem és nagyon boldog az életem velük. Kitarás és neked is eljön. Sok erõt kívánok hozzá!!!! Majorné Zsuzsa (dúla)
A kérdező hozzászólása: Ha te dúla vagy akkor azt is meg tudod mondani, hogy szüléskor rendesen fg mûködni majd ez a tágulás dolog. Az egészen más és szülhetek hagyományosan ugye? Köszönöm neked a választ.
A kérdező hozzászólása: Ja és az elsõ válaszolónak is köszönöm!
Szerintem jó esély van rá, de mivel nem ismerem a pontos elõzményeket és nem is vagyok orvos, felelõtlenség lenne biztosra mondanom, de az amit elhatározol az általában úgy szokott lenni. Bízz magadban és megsokszorozod a természetes szülés esélyét. További szép napot kívánok! Majorné Zsuzsa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!