Találatok a következő kifejezésre: Volt egy ab-om (33 db)

2hónapja volt egy ab-om.3hete folyamatosan együtt vagyunk, de csak hétvégén tudunk. Nem ment el bennem.A mensim megvolt kéthete, ami két napig, a harmadik nap csak barnáztam.Lehet megint terhes vagyok?

De ma fáj a petefészkem,és akkor fájt igy amikor terhes voltam.Lehet valami köze hozzá?

Legjobb válasz: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban,lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...

Utolsó elõtti válaszoló vagyok. Szerintem ha 2 napig normálisan megvolt, úgy ahogy szokott, nem hiszem terhes vagy. Persze megeshet, mint ahogy ezt sokan részletezték.( nálam is) Egy tesztet vennék a helyedbe, és nem izgulnék a köv hónapig, és a gyógyszert minél hamarabb kezdd el szedni! Az a legbiztosabb:)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, hogy igy elég a védekezés, amig nem kezdem el a tabi szedést, amit most fogok kezdeni ha megjön.
A kérdező hozzászólása: én irtam butaságot? igen tudom hogy hogy elõváladéktól is mi lehet.De én arra lennék kiváncsi hogy ab után ilyen hamar lehet e terhesség.Inkább ne is irjatok....
A kérdezõnek írom: Szerintem vagy a hormonháztartásod borult fel, ahogy azt elõttem is írták, vagy babás vagy. Nekem is volt sajnos ilyen mûtétem üres petezsák miatt, de nekem a dokim azt mondta, hogy mindennek úgy kell visszaállni, ahogy elõtte is volt. A barnázás és a szokásostól eltérõ mensi utalhat terhességre. Egyébként nem kell így felháborodni. Az hogy szerintetek nem leszel terhes ha a párod nem megy el benned, de nem védekeztek, már ne haragudj, de tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy mûködik a férfi és a nõi test? Borzasztó nagy butaságot írtál. Olvass egy kicsit utánna a dolgoknak, tájékozódj és nem lesznek ilyen problémáid!
A kérdező hozzászólása: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban, lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...
attól, hogy nem ment el benned, még lehetsz terhes. elõváladék, tudod. cirka 10000-szer volt itt leírva. ha nem akarsz gyereket és millió abortuszt, védekezz.
Pedig igaza van az elsõ válaszolónak! Tudod, rengeteg olyan pár van, akik évekig küzdenek, orvosokhoz járnak, egy csomó pénzt rááldoznak, hogy gyerekük lehessen, míg "egyesek" abortuszra járnak. S a másik dolog: 2hónapja volt abortuszod, és mégsem védekezel? Hát gratulálok! Ezek után mit vársz, mit mondjunk? Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes, mert ha igen, borzasztóan sajnálom a kis életkezdeményt...
Nézd meg a Néma sikolyt...google-be vannak képek is....ezekkel oktatnám a tiniket is....Abortusz után nem védekezni, talán nem leszek terhes naaagy kérdõjelekkel...Nem akarlak bántani, félre ne értsd, de ha nem akartok még babát akkor miért nem védekeztek? Tényleg nem bántásnak írom, csak kérdezem, és kívánom hogy ne baba legyen most a dologban ami miatt barnázol! .
HA megjön...
A kérdező hozzászólása: ezért nem szeretek itt kérdést feltenni, mert ahelyett hogy csak a lebaszást, lepontozást kapom, és a kioktatást, a választ meg sehol nem irják le.Mindegy:( remélem lesz olyan valaki aki, számomra hasznosat is fog irni....
A kérdező hozzászólása: annyi minden oka lehet.lehet hogy nem akkor volt peteérésem, a mensim is megjött, ami 2napos volt, és utána egy napig barnáztam, de a doki szerint normális.És azt is tudom hogy ilyenkor könnyebb teherbe esni, sokat olvastam láttam, hallottam, a terhességrõl, védekezésrõl, szülésrõl, fogamzásgátlóról, abortuszrol, de ugy éreztem hogy itt is meg kell hogy kérdezzem, mert csak nagyobb az esélye ha teljes cumó megy belém, mint igy.persze igy is meg van az esély de.....na mindegy. köszi a válaszokat.
Mi a párommal 7 évig védekeztünk megszakításos módszerrel, azt hittem így megfelelõ a védekezés, de egyszer csak nem jött meg:) Hihetetlen volt, de mégis megtörtént......Szóval ez nem megfelelõ ha nem szeretnétek babát.
A "butaságos" válaszoló vagyok: missed ab. mûtét után igen, lehetel terhes ilyen hamar. Sõt! A méh nyálkahártyája ilyenkor teljesen felfrissül, sokkal könnyebb teherbe esni (kedvezõbbek a feltételek a beágyazódáshoz pl.). Ha tudod hogy teherbe lehet esni az elõváladéktól akkor miért írtad az elõbb, hogy szerinted nem lehet?
A kérdező hozzászólása: szia.Már megnéztem a néma sikolyt... Hogy miért nem védekezünk? nem tudom.A párom szerint igy nem leszek terhes ha nem megy el bennem.Ezt nem õ mondta, cak én gondolom igy....a gumit nem szeretjük (ezért le lehet pontozni)de most hétvégén jön haza, és megkérdezem tõle, ogy tudja e hogy elõváladékból is lehet valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

6hete volt egy ab-om, és ma megjött a mensim. A fogamzásgátlót most kezdjem ujra, vagy várjak még egy ciklust?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy el kezdheted szedni, de nézd meg, hogy a tájékoztatóján rajta van-e!

Én úgy tudom, hogy el kezdheted szedni, de nézd meg, hogy a tájékoztatóján rajta van-e!
most szed

Hétfőn éjjel volt missed ab-om. Kedd reggeltől nem véreztem, inkább csak valami folyás szerűm volt. Ma reggeltől újra van egy kicsi vérzés. Ez belefér ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia nekem szerdán volt a második missed ab mûtétem. Nekem most se volt nagy vérzés után ez normális de az is ha sok van. Csak a görcsölés baj annak nem szabad erõsnek lennie az nem jó ha van ilyenkor.

Szia nekem szerdán volt a második missed ab mûtétem. Nekem most se volt nagy vérzés után ez normális de az is ha sok van. Csak a görcsölés baj annak nem szabad erõsnek lennie az nem jó ha van ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Görcsöm nincs, és a vérzés sem sok, de hát több, mint eddid... Sajnálom, hogy kétszer is átélted, nekem ez az egy is sok(k) volt:(
Ilyenkor belefér. :( Én 2 hétig vérezgettem, hogy nagyon erõsen, hol gyengén, hol barnásan. Fel a fejjel! Nekem rá 7 hónapra sikerült! 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, igyekszem én is elõre nézni. Van egy 1 éves fiam, õ sokat segít:)

Egy hónapja volt missed ab om 11 hetesen moiost halvány csík lett a teszten. Még az előző terhességet mutatja vagy lehet ismét babás vagyok?

Stressz és orvosi okok miatt elvetèltem, azóta 2x voltunk együtt párommal (nem önszántamból, de ilyen szempontból mind1) lehetséges hogy megint baba van a dologban?? Nagyon jó lenne... 20 éves vagyok

Legjobb válasz: szia. hallottam már olyanról, hogy valakinek missed után már meg sem jött mert ismét terhes lett. szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is halványan , de pozitív akkor irány a doki!!!!!! 2-3 hónap türelmet mondanak az orvosok, nem hiába!! én is átestem ezen novemberben, azóta nálam semmi... :( én a helyedben tesztelnék 2 nap múlva, utána felkeresném a dokimat......

szia. hallottam már olyanról, hogy valakinek missed után már meg sem jött mert ismét terhes lett. szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is halványan , de pozitív akkor irány a doki!!!!!! 2-3 hónap türelmet mondanak az orvosok, nem hiába!! én is átestem ezen novemberben, azóta nálam semmi... :( én a helyedben tesztelnék 2 nap múlva, utána felkeresném a dokimat......
A kérdező hozzászólása: Mind2õnknek az idegei rámentek a dologra így nem csodálkozom
Érthetõ, hogy megerõszakolt?!?!
Te jó ég! Most jól olvasom, amit írtál? Az egyik válaszoló azt írta, hogy "nyilván nem erõszakolt meg a párod", te meg erre azt válaszoltad, hogy "de, de érthetõ" ??? Ez komoly?! 26/N
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! én is reménykedem, tudniillik szívritmuszavarom is van de érdekes módon terhesség alatt megszûnt és most sincs :D ez vált gyanússá :)
Szerintem az baba lesz! 1hónap már elég sok idõ, a hcg pedig rohamosan csökken vetéléskor. Hát semmi sem biztos, de szorítok neked!:)
A kérdező hozzászólása: 1. Hát még 1 tesztet majd csinálok aztán tényleg irány a doki... 2. Csak annyit hogy nyilván de.... Kissé elment az esze de érthetõ... Köszi a válaszokat Nem tudom mire van nagyobb esély de mikor kontrollon voltam azt mondta a doki hogy minden rendben.
Ez még lehet sajnos a missed ab is, mivel a 11. héten bekövetkezett vetélésnél nehezen örül a HCG. Én õszintén szólva erre voksolok, DE! mindenképpen keresd fel az orvosod, mert 1 hónap után felmerül egy másik terhesség esélye is. /A szexszel óvatosabban, hat hetet mindenképp érdemes lett volna várni - nyilván nem erõszakolt meg a párod./ Sajnálom a történteket!
Azért azon csodálkozz szerintem, ha megerõszakolnak, mert ha nem csodálkozol rajta, az már szakemberre tartozik. De te tudod.

Légyszi kukkantsatok rá, nagy összevisszaságnak látom! 3 hónapja volt missed ab-om. Ciklusaim, 2 28 napra, 1 26-ra (a mostani). A ciklus.hu 26-ra írja az ovut, de nekem most 18-án poz. Lett az ovu teszt. Lehet lesz még egy peteérésem? Teherbe eshetek?

Bocsi, még 1x leadom a kérdést, hátha van aki csak az els? oldalt nézi!

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

Ha januárban volt egy miss ab-om, és most megint babát várok (6 hetes vagyok), akkor szexelhetünk vagy inkább ne? Mi ilyenkor a "szokás"?

Dokim szabadságon van három hétig, nem tudom megkérdezni! :( Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de nekem is volt miss ab-om pár éve, augusztusban, majd a következõ év január elején lettem újra terhes, és nem volt semmi gond. Mivel elvileg miss ab-nál elhal a baba, viszont a vetélés nem következik be (mármint nem távozik, hanem mûvileg kell befejezni), ezért a szexuális életnek szerintem nincs rá hatása, hanem ilyenkor a babának lehet valamilyen fejlõdési rendellenessége. (Azóta már van két egészséges gyermekem, és egyik terhességnél sem volt gond a szex miatt.) Persze ha bizonytalan vagy, inkább várd meg a dokidat, az a biztos, amit õ mond.

Nem vagyok szakértõ, de nekem is volt miss ab-om pár éve, augusztusban, majd a következõ év január elején lettem újra terhes, és nem volt semmi gond. Mivel elvileg miss ab-nál elhal a baba, viszont a vetélés nem következik be (mármint nem távozik, hanem mûvileg kell befejezni), ezért a szexuális életnek szerintem nincs rá hatása, hanem ilyenkor a babának lehet valamilyen fejlõdési rendellenessége. (Azóta már van két egészséges gyermekem, és egyik terhességnél sem volt gond a szex miatt.) Persze ha bizonytalan vagy, inkább várd meg a dokidat, az a biztos, amit õ mond.
Én óvatos duhaj lennék a helyedben. Nem tudom tudod-e a vetélésed okát, de ha nem tudod konkrétan, akkor én addig várnék, amíg doki nem lát és doki nem mondja, hogy lehet. Az, hogy másnál mi volt, nem oszt, szoroz, mert mindenki más és a porontya is más, aki növekszik a pocakjában. Kényeztessétek egymást máshogyan a pároddal!
Nekem is volt januárban missed ab-om és most 14 hetes terhes vagyok. Mi vártunk a 12. hétig, na jó egyszer "duhajkodtunk", mert már nem bírtuk. De nem érdemes szerintem kockáztatni, utána csak magadat hibáztatnád, ha mégis valami baja lenne, pláne hogy nem tudod, hogy mitõl halt el elõtte.

3 hónapja volt egy missed ab.-om azóta két mensim normálisan megjött. Most viszont 4 napja késik, csináltam ma reggel egy tesztet (Gabriel) de negativ lett.Most mi lehet velem?

Azonkivül semmit nem érzek hogy néha szurkál egyet kett?t a pocim és fáj a derekam. Ha már volt két normális mensim akkor is összezavarodhat most valami? Félek nehogy felboruljanak a ciklusaim. Vagy lehetek ennyire tünet mentesen terhes is? De akkor 4 nap után már tesztnek kikellett volna mutatni nem? Segitsetek légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1,5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.

Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1, 5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Én is pont erre gondoltam hogy veszek majd még egy tesztet de szerintem a Clearbluet mert az elõzõ terhességemnél azzal teszteltem és az olyan hamar kimutatta, és egy két nap mulva megpróbálom ujra. Én is képes vagyok már hülyeségeket bebeszélni magamnak mert, hiányolom a "többi tünetet". Persze minden terhesség más de olyan fura hogy a melleimen egyáltalán semmit nem érzek. Az elõzõ terhességemnél már ebbõl tudtam hogy van valami mert majd leszakadtak és nagyon puffadt a hasam. Most csak néha szurkál, mondjuk tény hogy én is kb egy hete fõleg délelõttönként olyan émelygõsnek érzem magam, ennek ellenére elég nagy az étvágyam. Sajnálom hogy veled is ez történt ugylátszik sorstársak vagyunk. Ha visszatérsz még ide szeretném ha megirnád veled mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok. Remélem hogy nem zavarodott össze nálunk semmi hisz két hónapig minden rendben volt. Szoritok Neked és majd irjál. Köszi.
Szia! Hát hamar visszatértem, mert most jött meg. :-( Hihetetlen. A tüneteim olyanok voltak, mint a múltkor, azért valahol legbelül reménykedtem. Amúgy a cickóim nekem akkor sem fájtak különösebben. Na mindegy új hónap, új esély, nem igaz? A múltkor elsõre sikerült, szép is lett volna ha megint bejön. Neked egyébként miért került missed ab-ra a sor ha megkérdezhetem és az volt az elsõ terhességed? Azért neked még szorítok, hátha baba bújkál benned. :-)
Szia! Hát nekem elsõ terhesség volt, elsõ próbálkozára sikerült is, az elején még rendben volt minden, szép, szabályos petezsákkal. 5 hetesen még nem volt benne senki. :-( Aztán 7 hetesen sem. Tudtam, hogy itt már vmi gond lesz. Még 2 hetet vártunk, de sajnos a petezsák ugyanúgy üres maradt, sõt már el is lapult és volt a közelében egy hematoma. Másnap meg is volt a mûtét. Kivizsgálás még nem kellett, de én csináltattam egy teljes vérképet, véralvadást és hormonokat is nézettem, de jó volt minden. Lehet genetikai oka volt, ki tudja? Igazából be is vagyok tojva, mert félek, hogy a következõ alkalommal is gond lesz, bár tudom, hogy nem szabad erre gondolni, dehát olyan nehéz. Na mindegy majd lesz vhogy és remélem jön a mi kis picikénk is ha akar. Az jó, hogy neked már van egy lányod, gondolom erõt ad a nehéz idõkben. Írj majd, hogy mi lett a vége. Boldog Új Évet (lehetõleg babásat!)
Szia! Nekem október 27-én volt ilyen mûtétem. Azóta nekem is két menstruációm volt. Az elsõ 24. napra, a második meg 29. napra. Elvileg január 14-e körül "nem kell" megjönnie. Attól félek, hogy nekem is újra megjön, pedig nagyon babát szeretnék. Neked végül megjött vagy baba van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nekem még mindig nem jött meg ugyhogy már 8 napja késik de szilveszter napján csináltam mégegy tesztet de az is negativ. Végképp tanácstalan vagyok hogy mivan. Nekem mûtét után az elsõ mensi 30 napra jött meg, a második pedig 26-ra. De most viszont ez már 34.-ik napom. Csak tudnám hogy ha nem vagyok terhes akkor miért nem jön meg? Ilyenkor mi lehet az oka?
Utolsó vagyok. Nem tudom miért késhet neked, de nekem is volt már hogy 40 napra jött meg. Ha addig neked nem jön meg, szerintem menj orvoshoz, mert volt egy barátnõm akinek a tesztek negatívok lettek és mégis baba volt a dologban. Kíváncsi leszek mi lesz veled. Ha gondolod írd majd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 11 nap késés után csináltam mégegy tesztet és ez már pozitív lett:-) Mindenkinek üdv, és aki babás szeretne lenni annak nagyon szoritok!!!
Szia! Gratulálok neked. Vigyázz magatokra és sok örömet kívánok a baba várás alatt és után. :) (utolsó válaszoló vagyok)

Augusztusba volt egy missed ab-om mert nem volt szivhang. Most 2. -án kellet volna megjönni-e. Csináltam tesztet pozitiv lett. Van egy hüvely fali cisztám. Veszéjesztetheti-e a terhességet? Kell-e félnem hogy megint missed ab-om?

Legjobb válasz: Szia.Mikor én is + teszteltem és elmentem dokihoz nekem is látott cisztát.Azt mondta ,hogy fel fog szívódni.És a 12 héten már nem is látta.Akkor most olyan 5-6 hetes lehetsz.dokihoz mikor mész?Egy tesztet csináltál?

Szia.Mikor én is + teszteltem és elmentem dokihoz nekem is látott cisztát.Azt mondta , hogy fel fog szívódni.És a 12 héten már nem is látta.Akkor most olyan 5-6 hetes lehetsz.dokihoz mikor mész?Egy tesztet csináltál?
elvileg nem, tudják mellette kezelni, ha nem szívódik fel. ne aggódj, mert az többet árt. sok boldogat:) ))
A kérdező hozzászólása: nagyon aggodok nehogy elveszitsem megint a babát.jövöhét szerdán(15.-én) megyek dokihoz.már 2 tesztet csináltam és mind a 2 pozitiv

Május 28.-án volt egy missed ab.-om. Mennyi az esélye hogy újra megtörténik?

Els? baba lett volna.Félek hogy ha teherbeesek újra megtörténik ez.Mennyi rá az esély? El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szia nálunkaz elsõ kislányunk megszületett és utána amikor 9 hós volt elvetéltem spontán aztán a következõ hónapban megint voot egy babó õ is megszületett sikeresen és kislány lett és mikor õ volt 10 hós megint lett egy desajnos elhalt és mûtét következett aztán mikor letelt a 3 hónap újra próbáltuk de sajnos õ is meghalt és megint mûtét ez most volt május 9.-én azóta pedig semmi, nagyon várom már hogy jelentkezzen a babó de nagyon félek is tõle (bár már rutinos vagyok a missed ab-okban:-(((((( nem tudom hgoy mi lesz most várom a hormonvizsgálat eredményét elvileg pénteken lesz meg és abból talán kiderül valami az eddigi orvosom azt mondta hogy csak próbálkozzunk a mostani meg megnyuggtatott hogy volt nem egy olyan kismamája akinek már 5 mûtétje volt és most mégis várandós nem tudom hogy mitõl lehet ez de már nagyon izgulok hogy mi lesz legközelebb

szia nálunkaz elsõ kislányunk megszületett és utána amikor 9 hós volt elvetéltem spontán aztán a következõ hónapban megint voot egy babó õ is megszületett sikeresen és kislány lett és mikor õ volt 10 hós megint lett egy desajnos elhalt és mûtét következett aztán mikor letelt a 3 hónap újra próbáltuk de sajnos õ is meghalt és megint mûtét ez most volt május 9.-én azóta pedig semmi, nagyon várom már hogy jelentkezzen a babó de nagyon félek is tõle (bár már rutinos vagyok a missed ab-okban:-(((((( nem tudom hgoy mi lesz most várom a hormonvizsgálat eredményét elvileg pénteken lesz meg és abból talán kiderül valami az eddigi orvosom azt mondta hogy csak próbálkozzunk a mostani meg megnyuggtatott hogy volt nem egy olyan kismamája akinek már 5 mûtétje volt és most mégis várandós nem tudom hogy mitõl lehet ez de már nagyon izgulok hogy mi lesz legközelebb
Az esély megvan rá, de ha ezen görcsölsz növelni fogod az esélyét.Nekem is volt, ezek után 1 egészséges lányt szültem :-))Persze voltak gondok mert bevéreztem vele.Nem feltétlen fog elõfordulni, de sokat kell pihenned és veszélyeztetett terhes leszel.Én most ujra várandós vagyok és megint veszélyeztetve vagyok, de nem gondolok rosszra.Megprobálom kimélni magam amennyire lehet.Sok sikert kívánok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a bíztatást. Igen tudom hogy sokkal jobban kell majd vigyáznom magunkra és hogy innentõl kezdve akárhányszor esek teherbe az veszélyeztetett terhességnek számit.Csak az esélyekre voltam kíváncsi.Még egyenlõre nem szeretnék újra próbálkozni, még nem vagyok rá felkészülve.Neked tiszta szívbõl gratulálok és jó egészséget kívánok.És köszönöm a választ

Júniusban volt egy miss ab-om (nem volt szívhangja a 11. hétben). Mik az esélyek a következő babánál?

MOst újra próbálkozunk, mert nagyon szeretnénk egy pocaklakót. Mi a valószín?sége hoyg minden rendben lesz? a doki mondta hjoyg tiszta lappal indul a következ? baba is, de mik a tapasztalatok? Könyen lettetek babásak újra? KÖszi a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mûtétem, 2 éve. Mi csak egy év múlva "csináltunk" új babát, azonnal összejött(mondjuk nekünk mind a 3-szor így volt). Én is féltem, hogy megint baj lesz, de szerencsére nem volt. Azóta a kisfiam gyönyörû, egészséges 8 hónapos baba. Sok sikert nektek.

Nekem is volt ilyen mûtétem, 2 éve. Mi csak egy év múlva "csináltunk" új babát, azonnal összejött(mondjuk nekünk mind a 3-szor így volt). Én is féltem, hogy megint baj lesz, de szerencsére nem volt. Azóta a kisfiam gyönyörû, egészséges 8 hónapos baba. Sok sikert nektek.
Sajnalom ami veled tortent, pont igy jartam en is a tavaly(augusztusban)...11 hetesen..csak en meg korhazba is kerultem. Amugy mi is megvartuk a 3 honapot amit a doki tanacsolt es az uj evtol mar probalkoztunk is...es marciusban mar sikerult is a baba. Most 29 hetes pocis vagyok, es eddig ninden a legnagyobb rendben van! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remélem minden rendben lesz majd. Jó babavárást mindenkinek.
Szia! Én idén januárban 11.hetesen vesztettem el a babámat, megviselt, mert 30 éves vagyok és az elsõ volt, és nagyon akartuk. Áprilisban újra terhes lettem, az elsõ (de komolyan az elsõ próbálkozásnál sikerült:-)))és most 22.hetes vagyok, nõ a pocim, tapasztaltabbnak és nyugodtabbnak érzem magam. Kiírtak az elsõ pillanattól fogva, ezért sokat pihizek és sokkal boldogabb vagyok mint az elsõ terhességemnél voltam. Szóval mindent bele, és fel a fejjel, a következõ még jobb lesz!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!