Találatok a következő kifejezésre: Volt egy 1,5 évig. Nagy (3 db)

Volt egy kapcsolatom 1, 5 évig. Nagy szerelem volt a miénk, én még mindig nagyon szeretem. Egy nagy hülyeség miatt lett vége. Hogyan tudom visszaszerezni?

Szeretném, hogy újra minden a régi legyen! Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Ahoz kellene tudnunk hogy mi miatt szakitotatok!

Ahoz kellene tudnunk hogy mi miatt szakitotatok!
A kérdező hozzászólása: Azt hazudták nekem, hogy a barátom megcsalt. Én vissza akartam neki vágni ezért csókoloztam egy másik pasival:( És késõbb nagy féltékenykedés lett a pasi miatt és így lett vége. Persze kiderült, hogy nem csalt meg:(:(
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 18, õ 23!
Hát szerintem beszéljétek meg!Ja és máskor higy neki!És ne másnak.
Soha nem szabad mások pletykájára vagy szóbeszédére hallgatni, amíg utána nem jársz a dolgoknak(vagy meg nem kérdezed a másikat).Ez a "te is akkor én is"dolog, meg annyira gyerekes szerintem.Próbáljátok meg ezt megbeszélni.Ha még fontos vagy neki, talán sikerülhet ezt tisztázni, és akkor még lehettek együtt újra, ha még meg tud benned bízni annyira.
A puncidra értetted, hogy alul? Te ott megszámoltad a szõrszálakat?
Elõször tanulj meg írni...
és pénteken is beszartál?:SSS
az a pici barna csak szar volt;)
Az alul, gondolom a puncidat jelenti. De a kérdésedre a válasz, bármikor, ezt elõre nem lehet tudni. Az is lehet, hogy napokon belül.
Elõzõ igazad van :D
Miért nem tudsz rendesen feltenni egy kérdést?? ilyen kérdésre a válasz: nemtom, de lehet mégsem, fogalmam sincs, de nem tudok elolvasni, na szóval ki a fene tudja, talán a fejed fájhat, de mégsem olyan gáz...
Az normális ha a puncid már szõrös az is ha a hónajad még nem az hogy nincs cicid az sem gond de nem sokára lesz a nemsokárára max 2 hónapot értek az a fehér az hüvelyi fehérfolyás azzal sincs gond az is normális a hüvelyi fehérfolyás kezdetétõl mág kb 9 -16 hónapod van hogy felkészülj az elsõ menszeszedre de ha még nincs cicid akkor ez tovább is tarthat . ja és ne vártd a menszeszed mert az csak gond élvezd ki amíg nincs ha és ha majd megleszz a mensid akkor szerintem elsõ félévben még ne használj tampont mert nem fogod tudni hogy milyen erõs a ciklusod ezt is ki kell tapasztalnod éas meg kell szoknod . tapasztalatból mondtam .
Fruzsi , te vagy az?

Vettem egy SE C702-es GPS-es, 3, 2-es kamerás kis kütyüt. Nagyon jó gép, de volt 1, 5 évvel ezelőtt egy SE K800-asom, s az is tudta (ez esetleg nem? ) a fotó funkciónál a dátumozást.

Ugyanis még az azzal készült képeket élmény volt visszanézni PC-n, mert ott volt a jobb alsó sarokban az id?pont. Ebb?l a csúcs masinából meg kihagyták volna?

Legjobb válasz: Egyszerûen csak kivan kapcsolva. Fényképezõ üzemmódban a beállítások között betudod kapcsolni.

Egyszerûen csak kivan kapcsolva. Fényképezõ üzemmódban a beállítások között betudod kapcsolni.
A kérdező hozzászólása: oKÉS KÖSZI, BÁR MÉG OTT NEM NÉZTEM, CSAK A FOTO-FUNKCIÓKNÁL, A BEÁLLÍTÁS MENÜPONTBAN, OTT NEM VOLT....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!