Találatok a következő kifejezésre: Volt barátom bankban (20 db)

Volt barátom felesége bankban dolgozik, és szerintem visszaélt a banki titoktartással. Nem tudom bizonyítani, de legszívesebben jelenteném a főnökének. Foglalkozzak a dologgal, vagy hagyjam a csudába?

A komplett történet:

Legjobb válasz: Azon kívül, hogy a barátod (aki nyíltan csalt téged) szakított veled, származott valami kellemetlenséged az ügybõl? Más területen érintett hátrányosan az ügy? Ha nem, szerintem hagyd a fenébe a dolgot, és inkább örülj, hogy kiderült, milyen is valójában a volt barátod meg a kedves mostani felesége, egyben régi szeretõje... Persze, lehet piszkoskodni, talán még peres úton bizonyítani is tudod, hogy a lány adta ki az adatokat, de komolyan megéri ez neked? A volt barátoddal ilyen módon már nem tudsz kiszúrni. Meg egyáltalán: legyen boldog együtt ez a két szemétláda, te ne is törõdj velük többet!

Azon kívül, hogy a barátod (aki nyíltan csalt téged) szakított veled, származott valami kellemetlenséged az ügybõl? Más területen érintett hátrányosan az ügy? Ha nem, szerintem hagyd a fenébe a dolgot, és inkább örülj, hogy kiderült, milyen is valójában a volt barátod meg a kedves mostani felesége, egyben régi szeretõje... Persze, lehet piszkoskodni, talán még peres úton bizonyítani is tudod, hogy a lány adta ki az adatokat, de komolyan megéri ez neked? A volt barátoddal ilyen módon már nem tudsz kiszúrni. Meg egyáltalán: legyen boldog együtt ez a két szemétláda, te ne is törõdj velük többet!
Szerintem se törõdj velük! Csak magadat idegesítenéd fel mégjobban, azt meg gondolom nem szeretnéd! Persze be kellett a pasidnál vágódnia valahogy hogy tudósított rólatok, és persze jobb egy bankos pénzes csajszi neki. Elég szemét dolog! Annyit mondok, ha találkozol a pasival ha még beszéltek említsd meg neki hogy tudsz mindenrõl, és szándékodban áll jelentést adni az ügyrõl. Hagy fõjjenek egy kicsit. Amugy meg ne csinálj semmit! Nevesd ki õket! Ha ennyire fontos az a q...va pénz, akkor egymáshoz valók!
Ja és kihagytam: talán ha pénzügyi zavarok támadnak elválnak?????
Én inkább azt mondanám, hogy óvatosan az agarakkal! Semmi DE TÉNYLEG SEMMI bizonyítékod nincs arra, hogy Andika volt az aki személyes adatokat adott ki. Egy telefon a fiókvezetõ felé igencsak lehet rágalmazás, ráadásul, mivel a te oldaladon lesz a bizonyítási kényszer, így jogtalan, mert ezt bizonyítani te nem igazán fogod tudni, hogy Andikától tudja-e vagy sem. (A feltételezésre alapuló rágalmazást a köznyelv "pletykának" is hívja.) A fiókvezetõ, mivel hitelt érdemlõen nem fogod tudni bizonyítani a dolgot jó esetben is kiröhög. Ilyen dologgal NEM FOGLALKOZHAT, hiszen semmilyen bizonyítékot nem mutattál, ráadásul (!) a te oldaladon hajthat a bosszúvágy is (ez perben igencsak jó indíték a piszkoskodásra, ezzel elég rendesen sárba tudnak tiporni.) Úgy gondolom, hogy a legjobb amit tehetsz: kifizetted a tanulópénzt. További dolgod ezzel addig nincs, amíg egyértelmû bizonyítékod nincs a történetre. Mert addig te jöhetsz ki rosszul, ráadásul addig ez csak [email protected]ás. Ettõl függetlenül szinte biztos, hogy Andika volt a "hunyó" és az informátor. De az erkölcsök, a logika és a jog nagyon messze áll egymástól. (Sajnos...) Emellett én úgy gondolom, hogy egy négy éves kapcsolatban azért te is hunyó voltál, hogy egy szót nem mondtál a párodnak a történetrõl. Nem mondom, hogy az baj és ok lehet szakításra, hogy segítesz a szüleidnek. Csak azt mondom, hogy négy év alatt már ki kell, hogy alakuljon egy olyan bizalmi kötés is, amely lehetõvé teszi, hogy ilyenrõl beszéljetek. Hozzáteszem: a párodnak ok kellett, hogy "érezd magad rosszul", hogy õ szakít veled. És ez a banki hiteles dolog nagyon jó volt, hogy még egy kicsit "meg is alázzon" a szakításkor. Vannak ilyen emberek, el kell õket kerülni. Javaslom, elõre tekints. Ami volt, elmúlt. Jobban jársz, ha azt nézed, hogy mi lesz, nem azt, hogy mi volt.
Hagyd a csudába, semmi értelme harcoskodni, akkor csak megutáltatod magad..hagyd õket ez van. Vond le a tanulságot, mert lehet, hogy a barátodnak igaziból az volt a problémája , hogy nem voltál vele õszinte , mert máshonnan tudta meg az anyagi dolgaidat, ami a csaj részérõl tényleg nem volt szép, de ez van, innen már csak hátatfordítva tapasztalatokkal mehetsz tovább. A következõ kapcsolatodban mindig légy õszinte akkor is ha milliokról van szó..hidd el az õszinteség csak jót vált ki hosszútávon. A másik dolog az, ha belekötsz valaki munkájába ilyen téren panaszolod és nincs elég bizonyítékod, fõleg ha nem is téged ért a sérelem, az már rágalmazásnak számít, mint pl ha azt mondod egy péztárosnak, hogy csak egy hülye pénztáros-ez is épp elég hogy rágalmazásért bepereljen és meg is nyerheti a pert, úgyhogy szerintem élj tovább és ne keveredj ilyen fajta bonyodalmakba..akkor a végén kikötsz a Mónika show-ba ugye nincs erre szükséged? Tudod jól kik szerepelnek az ilyen mûsorokban. Sok sikert és boldogságot kívánok a további életedhez, fel a fejjel!
Örülj neki, hogy megszabadultál tõlük!

Mit csináljak hogy vissza kapjam, a volt barátomat? Még 8. -ba kezdtünk el járni aztán szakítottam vele, mert egy olyan személyre hallgattam akire nem lett vna szabad.

Most vagyok 17 éves , és tavaly nyár óta megint előjöttek a régi érzéseim a volt barátom iránt. De viszont neki van barátnője, de még is kijön velem, meg elmegyünk kocsikázni is.Csókolózni nem csókolózunk csak ölelgetjük egymást, de olyan jó vele lenni. Mit tudok csinálni h ott hagyja a barátnőjét és vissza jöjjön hozzám ?

Legjobb válasz: Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....

Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....
Önzõ vagy.
Igen, önzõ vagy.Nemlehet ugráltatni a fiúkat, ahogy neked tetszik.Elszúrtad, kész, vége.Õ már mást szeret.Fogadd el!!
A kérdező hozzászólása: Lehet h önzõ vagyok. Csak akkor azt nem értem h õ miért hívogat engem ki a városba+ sétálni.. hogy ha van barátnõje ?
mert idegesíteni akar...
3. napja, hogy szakított velem párom. nagyon kiborultam, én is vissza akarom õt kapni. tudodm, hogy szeret, és azt is, hgoy hol szúrtam el. szerencsére neki nincs senkije. csak a haverokkal akar lenni. fél óra alatt döntött úgy hogy szakít velem. már azt is mondta, hogy majd elküldi nekem a cuccaimat, mert 140kmre lakunk egymástól. de nem ez volt az oka a szakításnak. eddig együtt éltünk. mit csináljak?
mármint úgy fél óra alatt, hogy az egyik pillanatban még "én is szeretlek" a másik pillanatban, már csak barátként szeretlek. tudom, hogy a szerelem és a barátként szeretlek között csak egy vékony vonal van, de akkor is... tudni akaarom a megoldást.
Mit jelent azt hogy eltünt? Akad a váltókar, vagy érezni hogy bemegy sebességbe de nem hajt?

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.

Ha én nagy baba voltam (3kg 50dkg, lány) és a barátom is nagy volt, és felnőttként 185 cm, 80kg, akkor készüljek, h nagy babánk lenne?

Nem tudom, ezeknek van e köze hozzá, mert gondolom ez is úgymond örökletes dolog ki mekkora baba.Mert most még nem vagyok terhes, de félek t?le, mert rettegek az esetleges császármettszést?l:S Mire készüljek?

Legjobb válasz: Amúgy meg ez egy buta stereotípia,hogy nagy a baba,akkor nem bírja majd az anyuka megszülni. Nagyobb babánál sokszor még könnyebb is a szülés,a baba erõsebb,õ is tud úgymond "segíteni" az anyukának. Úgyhogy ne aggódj. A tesóm 4 és fél kilós babát szült meg 2 és fél óra alatt és minden rendben volt!

Amúgy meg ez egy buta stereotípia, hogy nagy a baba, akkor nem bírja majd az anyuka megszülni. Nagyobb babánál sokszor még könnyebb is a szülés, a baba erõsebb, õ is tud úgymond "segíteni" az anyukának. Úgyhogy ne aggódj. A tesóm 4 és fél kilós babát szült meg 2 és fél óra alatt és minden rendben volt!
Én csak 159 cm vagyok 3700 grammal születtem, a párom 185 cm, 93 kg, 3550 grammal született. A babám 3650 gramm lett, természetes úton született.
császár nem 100%
Genetikailag az édesanya születési méretei a mérvadóak a babáknál.
Nálunk a férjem volt nagy baba 5100 gramm és 61 centi én teljesen átalgos újszülött voltam. Valaki írta, hogy az anyai gének mérvadóak hát nálunk ez nem jött be. A kisfiam 4400 gramm volt és 56 centi. Te kedves kérdezõ teljesen átlagos súlyú voltál. Elõre ne félj ilyenektõl, én is természetes úton szültem nem kell feltétlenül császár az sokban függ az anyuka testalkatától is.
Azért 3, 5 kg nem nagy :) Az egy átlagos baba súlya. Én is ennyivel születtem, lányom 3kg volt születésekor.
Hát a ti esetetekben elég valószínû, hogy így lesz.De persze lehet egy másik rokontól örökölt paraméterekkel fog rendelkezni, de inkább esélyes, hogy nagy baba lesz.
A kérdező hozzászólása: Értem, én is erre gondoltam. Azt kifelejtettem, hogy sajna én csak 163 centi vagyok:S mennyire esélyes így a császár?
Igen, nagy eséllyel nagyobb súlyú lesz, de ez nem jelenti hogy császár lesz a vége. Egyik rokonom természetes szüléssel 3kg 85 dkg lány szült meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Medencém egyébként elég széles, talán akkor most az egyszer jól is jöhet:)

A barátom 3 éve nyert egy skutert (50), de előtte volt neki egy másik, amivel máig jár. A megnyert skutert akarom megvenni tőle, csak nem tudom, lehet-e valami baja a motornak, ha 3 évig nem használták? Járva sem volt szinte vele 13 km van rajta.

2 kérdésem lenne: 1: ha 3 évig csak garázsban állt ,akkor lehet vele valami probléma? 2: a motor máig nincsen bejelentve.Ez lehet probléma,ha megveszem,és csak most jelentem be?

Legjobb válasz: 3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

Kérdésem. Barátnõm Oroszországban él, még soha nem volt külföldön. Én Németországban dolgozom. Szeretne hozzám kilátogatni N. o-ba. Mik a teendõim részemrõl és honnan tudok meghívólevelet igényelni? Milyen papírra van nekem szükségem?

Német cégnél dolgozom,rendesen bejelentve,ha ez számít esetleg.

Legjobb válasz: Minden attól függ, hogy mit kér a moszkvai német konzulátus a német vízum megadásáért. Ha pl. kér német meghívólevelet, akkor azt kell eljuttatni neki... Tehát a barátnõd hívja fel az ottani német konzulátust és kérdezze meg. Valószínûleg honlapja is van, ahol ez részletesen le van írva.

Minden attól függ, hogy mit kér a moszkvai német konzulátus a német vízum megadásáért. Ha pl. kér német meghívólevelet, akkor azt kell eljuttatni neki... Tehát a barátnõd hívja fel az ottani német konzulátust és kérdezze meg. Valószínûleg honlapja is van, ahol ez részletesen le van írva.
A fenti válasz a német vízumra vonatkozott. De ha sohasem volt külföldön, akkor útlevele sincs. Azonnal kezdje el az útlevél megcsináltatását, az is idõbe telik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Õ utána jár az ottani dolgoknak én meg megkérdezem itt nekem mi a teendõm.Ott nem egyszerû egy kiutazást megvalósítani.
Neked semmi teendõd sincs, kivéve a meghívólevelet megcsináltatni (ha egyáltalán kell).
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem egy orosz kolléganõmet.Elvileg már meghívólevél se kell, azt mondta elvileg nekem itt N.o-ban nincs dolgom.Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A konzul saját maga mérlegel, mi nyugtatja meg. Ha a meghívó puszta szavában megbízik, akkor semmi sem kell, csak két fénykép meg egy marék zsozsó. Én hivatalosan szabálytalan, rendõrség által nem ellenjegyzett meghívólevelet küldtem, de nyilván szimpatikus hangom volt a telefonban, amikor könyörgõre fogtam a dolgot a pétervári konzulnál. Amúgy német vizum már nincs, csak schengeni.

A barátom nemi szere, mint ha hámlana és mint ha száraz lenne ott a bőr. Mi lehet a baja? Valakivel már volt ilyen?

Legjobb válasz: valószinú hogy gombás fertõzés neked ajánlatos lenne a Canesten kúp neki meg a Canesten krém lehet kapni a patikában az a neve hogy Canesten combi 3 napos kúra utána kutya baja se lessz neked megelõzés szempontjábol érdemes a kúpot vagy épp ellenkezõleg lehet épp tõled kapta el .

valószinú hogy gombás fertõzés neked ajánlatos lenne a Canesten kúp neki meg a Canesten krém lehet kapni a patikában az a neve hogy Canesten combi 3 napos kúra utána kutya baja se lessz neked megelõzés szempontjábol érdemes a kúpot vagy épp ellenkezõleg lehet épp tõled kapta el .
A kérdező hozzászólása: A gomba nem viszket és fáj?
Nekem is hámlik és száraz a vége, a makk. Nincs a barátod is körülmetélve? Sokunknak durván foltos, kérges, hámló makkunk van, akiket körülmetéltek :(
nem minden estben fáj és hámlik , tapasztalatból irtam az elsõ vagyok a páromnak a canesten kúrát ajánlotta az orvos azért irtam
Nem körülmetélt? A körülmetélteknek szokott kiszáradni és hámlani meg kérgesedni

Ha mondjuk 1-2 percig véletlenül guumi nélkül volt bennem a barátom. Lecsúszott a gumi véletlenül. De se előváladék nyoma nem volt és nem is ment el lehet baba?

Legjobb válasz: Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.

Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy a gumit megnéztük és abban volt elõváladék, szóval lehet, hogy odament elõbb, és így belém utána már az se ment. Azt merg biztosra tudjuk, hogy "úgy" nem ment el.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek ne parázzak? Anyukámnak nem szeretnék szólni, mert sajnos volt már egyszer ilyen, hogy ok nélkül beparáztam és elég nagy balhé volt. Most viszont 72órás tablettát sem tudok bevenni mert ünnep van és nem hiszem, hogy megoldható.
21:02 voltam. Természetesen nem bennem megy el, ezt elfelejtettem leírni. Kivéve, ha menstruálok, de baba akkor is lehet. Viszont szerintem neked nem kell aggódnod. (:
Az elõváladéknak nincs nyoma. Mi mindig óvszer nélkül csináljuk és még soha nem lett belõle baba. Szerintem nem kell aggódnod amúgy, de ilyet játszani mint mi tényleg csak akkor szabad, ha nem baj ha becsúszik egy baba. (:
Hát.. én is amúgy pont így jártam a nyáron a barátommal.. csak mi majdnem biztosra tudtuk hogy kifolyt az ondója.. a gumiból..és én nagy hezitálás után vettem be egy 72 órás tabit. Sokan lehülyéztek, hogy lórugás a szervezetemnek..de mivel én rendesen ráparáztam és pluszba pont peteérésem volt, bevettem. 1. vtam.
pont termékeny idõszakban vagy. nem lehet vény nélkül kapni. csak vényre. és elég drága. és lehetsz terhes, ha 1-2 percig benned volt. nem tudhatod, volt e elõváladék, azt a fiú nem érzi, és mivel te is nyilván nedves voltál, nem lehet megkülönböztetni a két ugyanolyan átlátszó nedvet.
A kérdező hozzászólása: Ja, és menstruációm után 10.nappal vagyok.
A kérdező hozzászólása: eseményi utánit érdemes lenne bevenni? Gyógyszertárban vény nélkül kapható?
Jo de figyelj, ha a farkán vt a gumi..oké abba ment az elõváladék..de ha aztnézed amikor rajta volt még a gumi a fartkát érte még az elõondó... elgondolkoztató..
Szia! Természetesen lehet baba! Sok-sok szerencsét kívánok!
Igen lehet baba, de a legfogékonyabb általában a ciklus közepe.
Félidõ elõtt minden nap esélyes. Akár az egy héttel ovu elõtti közösülésbõl is teherbe lehet esni, mert a sperma akár 7 napig is életképes a petevezetõben, ahol a megtermékenyülés történik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!