Találatok a következő kifejezésre: Volt a régebben egy (170 db)

Régebben volt a Jetixen egy gyerek sorozat. MAi arrol szolt hogy két testvérpának vannak képregényei és azok életre kelnek abban fognak szerepelni. Valaki esteleg tudná mi volt a címe?

Legjobb válasz: Tudom melyikrõl beszélsz, és most hogy írtad eszembe jutott hogy én szerettem azt a sorozatot. xD De sajnos a címét nem tudom. :( Azt hiszem a képregény neve volt a cím is... és még talán azt hogy volt egy lány aki tetszett a srácnak azt Hilly Hindi játszotta... talán. :/ Majd még írok ha többet megtudtam. :)

Tudom melyikrõl beszélsz, és most hogy írtad eszembe jutott hogy én szerettem azt a sorozatot. xD De sajnos a címét nem tudom. :( Azt hiszem a képregény neve volt a cím is... és még talán azt hogy volt egy lány aki tetszett a srácnak azt Hilly Hindi játszotta... talán. :/ Majd még írok ha többet megtudtam. :)
A sötét jóslat Azt hiszem ez volt a címe.
Jesszus, tényleg! :D Én meg jó sok hülyeséget összeírtam Oo Fúú, elnézést. Most eléggé ég a fejem. :$ (elsõ válaszoló voltam xd)
A varázslatos iskolabusz
A csodálatos iskolabusz. Ha rosszul emlékszem bocsi:)
tényleg, varázslatos, nem csodálatos:)
http://www.youtube.com/watch?v=F9BPMKoHtso Egyik régi kedvencem! :D
A kérdező hozzászólása: köszii:) )


Régebben volt a gépünkön egy videó, ami egy kislányról és az anyjáról szólt. A többi információ lent. Esetleg ismeri valaki?

Volt egy videó, amiben egy kislányt elhanyagolta az anyukája. Aztán a kislány nézte a TV-t, és egy boldog család volt benne. A család kinyújtotta a kezét, a kislány pedig elfogadta, ami azt jelentette, hogy. Belement a TV-be xd Az anyja meg akart változni, de a kislány döntött, és az anya sírt utána. Nagyon régen láttam, és csak ennyire emlékszem belőle.
Nekem a Beetlejuice ugrott be, abban a kislány Lydia. http://blogol.hu/comment.php?log=2728961
A kérdező hozzászólása: igen köszi :)
Amikor autót rakott össze akkor az volt az angol címe, h "the car is borne"... remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: igen nagyon koszonom!

Volt régebben a tv-n egy bankrablós minisorozat. Ha jól emlékszem alig 10 részes volt. Mi volt a címe?

Legjobb válasz: Volt katonákról szól, akik az államot a bankrablással akarják megbüntetni .P.: hogy nem kaptak golyóállómellényt amikor katonák voltak.Az egyik srácot eltalálják a rendõrök aztán mikor kimegy a rendõrökhöz meg akar mutatni neki valami rajzot akkor lelövik .Kb. ennyi rémlik belõle.

A kérdező hozzászólása: Volt katonákról szól, akik az államot a bankrablással akarják megbüntetni .P.: hogy nem kaptak golyóállómellényt amikor katonák voltak.Az egyik srácot eltalálják a rendõrök aztán mikor kimegy a rendõrökhöz meg akar mutatni neki valami rajzot akkor lelövik .Kb. ennyi rémlik belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Régebben volt az AXN-en ha jól emlékszem egy 6 részes zombis film mi volt a címe?

Egy valóság show volt benn pár emberel és kinn közben megfert?z?dtek az emberek.Majd zombik beakarnak törni hozzájuk is.Felveszik a harcot ellenük stb..

Mi annak a filmnek a címe, amit régebben karácsonykor adtak a tévében, egy lány volt benne aki rájött hogy tud varázsolgatni, meg volt egy tanárnő aki jó volt, emg egy gonosz igazgató?

Volt benne valami olyasmi is, hogy egy gyereknek olyan tortát kellett ennie, amibe taknyát nyálát belekeverte a szakács.

Legjobb válasz: IGEN!!!!! KÖSZI!!!!!!

A kérdező hozzászólása: IGEN!!!!! KÖSZI!!!!!!
Matilda, a kiskorú boszorkányra gondolsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!