Találatok a következő kifejezésre: Volt 2 hogy nem volt (799 db)

2, 5 éves Újfundlandi kutyámnak első 2 ellésén nem volt teje. Már 100 % hogy nem lesz soha sem?

2 hatalmas Újfundlandi kutyám van, nem tenyésztő vagyok csak hobbiból tartom őket mert szeretem az ilyen nagy mackós kutyákat és amúgy is állatbarátnak tartom magam. Mindkét ellésnél 6-6 kiskutya született, de szépen sorban mind elpusztult, a 2. ellésnél próbáltam kecsketejjel és tápszerrel etetni őket, de beláttam hogy annyit nem ér az egész mert fél napom elment rá. De nagyon-nagyon sajnáltam szegény kiskutyákat, szerintem ki fogom heréltetni a kant mert így semmi értelme.

Legjobb válasz: 2,5 fél évesen már volt két alma? Te jó ég. Ha már kétszer nem volt teje, akkor ezután sem lesz, szóval felesleges lenne még egyszer befedeztetni. Vidd ivartalaníttatni mindkettõt.

2, 5 fél évesen már volt két alma? Te jó ég. Ha már kétszer nem volt teje, akkor ezután sem lesz, szóval felesleges lenne még egyszer befedeztetni. Vidd ivartalaníttatni mindkettõt.
na jó akkor a te szinteden... ezek élõ, lélegzõ, gondolkodó, érzõ lények akiknek te végignézted ahogy sorban meghaltak mert nincs rájuk idõd de te állatbarát vagy...aha logikus nem?
Kérdezõ! Ha eddig nem volt teje ezután sem lesz!A szukád alkalmatlan az utód gondozásra. Idézek az írásodból: "amúgy is állatbarátnak tartom magam. Mindkét ellésnél 6-6 kiskutya született, de szépen sorban mind elpusztult" Ez aztán tényleg nagy állatbaráti viselkedés, gratulálok! Fel lehet nevelni tápszerrel is egy 6-os almot de ahhoz egy ember "annyit nem ér az egész mert fél napom elment rá" hozzáállása olyan kevés mint hóhérban a jóindulat. Sajnos a 12 kölyök lassú éhhalála kellett ahhoz, hogy beismerd hibáztál!
Ha ennyire nincs szabadidõd, akkor szaporítani se kellene...
egy nagytestû gyakran 18-20 hónaposan tüzel elsõ alkalommal 18 hónapos kortól lehet neki alma és a következõ alom 6 hónapra vagy 1 évre rá de inkább egy éves kihagyásokkal... "de beláttam hogy annyit nem ér az egész mert fél napom elment rá" na én ezen akadtam ki...a te hibádból vagy kutyázási vágyadból megszületett egy alomnyi kölyök akik tõled függenek neked vannak teljesen kiszolgáltatva minimum kötelességed lett volna õket felnevelni.. Nekem is volt, hogy pl császár után nem lett teje a szukának de a 7 kölyköt mind felneveltem cumiból, igen ráment egy fél nap igen éjjel se aludtam és a teljes szabadságomat ki kellett vennem de én akartam, hogy megszülessenek így az én felelõsségem a felnevelésük... te vagy állatbarát???? Valószínû nem lesz teje a szukának...ivartalanítsd
Kedves kérdezõ! Minnél nagyobb egy kutya annál késõbb érik és nõ fel, annál késõbb lehet kölyke! Ilyen korban még egy kisebb testû kutyának sem lehetne! Inkább ivartalanítsd a kutyáid, ne szenvedjenek miattad, hisz " nem érnek annyit" neked! Emellett jó lenne ha némi szakutudást is magadra szednél...
te szegény... 300 ezres fizu? én közalkalmazottként kapok kézhez 90 ezret és mégis képes vagyok kivenni 2-3 hét szabadságot... évente 1 alom van nálunk és akkor is kiveszem a szabimat ha nincs gond az alommal mert az elsõ 2 hét kritikus lehet a kiskutyák szempontjából... messze vagy te az állatbaráttól de nagyon...
A kérdező hozzászólása: Mennyi sok hülye hozzászólás. És tudjátok hogy a tenyésztõknél hogy megy akik ebból élnek? Mert van egy ismerõsöm aki ebbõl él. A 6 éves kiöregedett kutyákat elaltassák, azokat a kiskutyákat akik eladhaatatlanok már meg agyonütik. Ezért börtön... jó vicc... azért ne túlozzunk kérem.... Akkor azt az ismerõsöm is törvénysértõ akinek a tudta nélkül megellett a kutyája télen -10 fokba és megdöglöttek a kiskutyák? A feltett kérdésemre azért köszönöm annak a kevés embernek a választát aki normális választ adott. Most pedig megyek megetetem a kutyáimat mert valakinek ugye állatokkal is kell foglalkozni. Sok álszerény ember.
Úgy tûnik fingod nincs, mi a különbség tenyésztõ és szaporító között.
1. Ne szaporíts. 2. Nem vagy állatbarát, állatbarát ilyet nem csinál. 3. Nem szokásom mások pénztárcájában turkálni, de ez azért nekem nagyon szemet szúrt: "Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amibõl örülök ha élni tudok." Sokan élnének ilyen "sanyarú" körülmények között.
Én tenyésztõnek tartom magam, 2 éves múlt a kutyám és még nem volt befedezve mert ennyi ideig tartott az általam gondolt minimumot megszerezni neki. Emellett az h állatbarát vagy erõs túlzás ha nem etetted és hagytad meghalni a piciket mert nem volt idõd rá. Nem szoktam itt káromkodni de tényleg egy igazi barom vagy! És még finoman fogalmaztam...
Kedves Kérdezõ! Szeretnélek felvilágosítani, hogy az újfoundlandi nem nagytestû, hanem óriástestû kutya. Náluk 24 hónapos kor elõtt nem lehet almot lehozni és 6 éves kor után sem. A kettõ között pedig minimum 1-1, 5 év pihentetéssel 3, indokolt esetben max. 4 alom engedélyezett összesen. Nem baj, hogy nincs 2 hét szabid, de akkor nem kell almot bevállalni! Az én kutyám tenyésztõje minden alomnál az elsõ 2 hétben napi 24 órában a kicsik mellett van, pedig nem kell õket mesterségesen táplálni, egyszerûen csak felelõs tenyésztõ nem hagyja õket magára. Azért meg hagy ne sajnáljunk már, hogy ilyen jól keresel! Én is informatikus vagyok, de a párommal ketten alig keresünk 200-at, mégis jobban élünk mint sok ismerõsöm körülöttem és ugyan akkora nagy kutyát tartunk, mint a tied!
ha nincs idõm, nem vállalok be kölyköket.még ha az anyakutya is gondozza õket a gazdinak is oda kell figyelnie rájuk rendesen... 2, 5 évesen 2x ellett az is brutál, mert tutira megterhelte a szervezetét szegénynek a korai vemhesség, ráadásul gondolom 2x egymás után..inkább a szukát ivartalaníttasd.mert nem lesz beteg idõs korára és ha tüzel esetleg elszabadul vagy bemászik valami másik kutya aztán megint halálra éheztetheted szegény kicsiket. az ismerõsöd meg nem tenyésztõ, mert egy tenyésztõ nem nyírja ki az eladhatatlan kiskutyákat.a tenyésztõ nem az az ember, akinek van 2 kutyája és a szuka folyton szül orrba-szájba...
Arról hogy állatbarát vagy-e nem nyitok vitát, viszont ha nem volt teje akkor valószínûleg ezután sem lesz. Az ivartalanítás viszont megfontolandó, mert az ivaros szuka kutyáknál jelentkezhet a méh és emlõrák. A kan kutyákat is célszerû ivartalanítani, egyébként sem tudna mit kezdeni egy nem tüzelõ szukával. Remélem ha majd a gyermekvállalás elõtt állsz megváltozik az értékrended.
De akkor minek szaporítasz? Érted a kérdést? Ha te is szar körülmények között élsz, minek gyártod a kölyköket?
A kérdező hozzászólása: "na jó akkor a te szinteden... ezek élõ, lélegzõ, gondolkodó, érzõ lények akiknek te végignézted ahogy sorban meghaltak mert nincs rájuk idõd de te állatbarát vagy...aha logikus nem?" 1. A feltett kérdésre nem válaszoltál 2. Igen végig kellett néznem mert a biztos megélhetést választottam ahelyett hogy kirugnak és a kiskutyák se biztos hogy megmaradnak, mert tápszeren nem olyan sok az esélye 3. Te tisztában vagy hogy más ember hogy él? Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amibõl örülök ha élni tudok nem még szabid kivenni és kutyát etetni.
A kérdező hozzászólása: Nagytestû kutyáknál átlagosan már 1, 5-2 éves korban lehet az elsõ alom, onnantól kezdve pedig 4 havonta tüzelnek.
A kérdező hozzászólása: Én is állatbarátnak tartom magam és nagyon rossz nézni hogy éhen pusztulnak a kiskutyák, ezért akarom ivartalanítatni. Az a gond hogy a mai rohanó világban nincs idõm szabadságot kivenni amiatt hogy etessem a kiskutyákat, más megoldás meg nincs. Úgy értettem hogy "nem ér annyit az egész" hogy ki kellene vennem 2-3 hét szabadságot míg kicsik, annyit meg nem kockáztatok, mert az állásomba kerülhet.Könnyen beszél az olyan akinek van rengetek szabadideje gondozni õket, vagy olyan elhivatottak hogy inkább nem alszanak egy hónapon keresztül 5-6 kiskutyáért és magukat kikészítsék. Nekem se szabadidõm sincs, és az értékrendem sem olyan hogy a kiskutyákat válasszam a biztos megélhetés helyett, de továbbra is állatbarátnak tartom magam.
A kérdező hozzászólása: a 3. kommentelõnek üzenem hogy nekem nincs olyan jó munkahelyem hogy 3 hét szabadságot úgy ki tudjak venni hogy ne vegyék a fejemet.
A kérdező hozzászólása: Hát nem terveztem be elhiheted hogy a szukának nem lesz teje és nekem kéne minden ellésnél 1hónapon át szenvedni a kutyákkal. Ezért fogom akkor ivartalanítatni minél elõbb hogy több ilyen ne fordulhasson elõ. És ha te a kiskutyák miatt kivetted az összes szabadságod hogy ne pusztuljanak el és etted õket akkor minden elismerésem a tiéd. 42 éves elvált informatikus vagyok, egyedül éllek egy 110m2-es Gyõri kertesházba. Évente 2-3 hét szabadságot tudok kivenni amit én osztok be, és igen számomra önzõ módon fontosabb volt az hogy legyen 2-3 nyugodt hetem egy évben, mint hogy egy sem, mert én szerintem kikészültem volna benn. De nem mindenki egyforma, attól még állatbarátnak tartom magam. Ebben a mai magyarországban egyedülálló férfiként szerintem igen-igen kevesen tették volna ezt meg, én boldogulni is nehezen tudok, gondolkozok is külföldbe már erõsen. De most igencsak elkalandoztam. Csak én is kicsit felháborodtam azon hogy "ez az én felelõségem".... én sem így akartam elhiheted.
Sajnos ezzel számolni kell minden alom lehozásánál, hogy mi van ha valami miatt a szuka nem tudja etetni, gondozni a kölyköket. Kereshettél volna dajkakutyát is a kölyköknek, vagy leadhattad volna õket a menhelyen, hátha valami rendes gondozó elvállalta volna õket. De végignézni, hogy szép sorban elpusztulnak... Szaporítani nem kötelezõ, ha nincsen rá idõd, akkor ne csináld, ennyi.
Boldogulni és nehezen tudsz, de azért gyártod a kölyköket? Retardált vagy?
Minek szaporítasz?
A te felelõsséged, akár tetszik, akár nem. Ugye tudod, h amiért hagytad éhenhalni a kutyusokat akár most is feljelenthetne téged bárki, mivel ez hivatalosan is állatkínzásnak minõsül? Én tuti, h egy életre eltiltanálak az állattartástól. Nem véletlenül vagy egyedülálló, gondolom neked jó lenne a kisbaba [email protected] pelenkában egész nap.
Számomra Te olyan messze vagy az állatbaráttól, mint Makó Jeruzsálemtõl. De egy csepp felelõsségtudat nem sok, annyi sem szorult beléd. Egyszerû szaporító vagy, aki kizárólag önzõ érdekbõl elletné a kutyáját. Miért csinálod? Bár gondolom a pénzért. Vagy ha nem, akkor azért, mert a kölyökkutyák olyan cukik? Menj el néhány menhelyre, több ezer kölyök sínylõdik ott a hozzád hasonló gazdák miatt. Aki egy kicsit is ért a kutyákhoz, az tudja, hogy a kutyáknak a párzás fájdalommal jár. Az ellés fájdalommal jár. Ezután 8 héten át egy tucat kutya nyúzza a szukát. Minden egyes ellés sokat kivesz a szukából fizikailag. Te nagyjából csak ennyit [email protected]ál telibe, amikor egymásra pakoltad a kutyáidat pusztán állatbaráti szeretetbõl.

CSinaltam ma reggel egy terhesegi tesztett elsonek kijott 2 csik de ossze volt mosodva nem latszott tisztan de ki lehetett venni, hogy 2 csik van . Ra egy par orara meg 1 csikot mutatott, lehetseges, hogy nem volt jo a teszt?

Legjobb válasz: Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)

Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)
Holnap reggel mindenképp csinálj új tesztet. És 5 perc után nézd meg...Órák múltán már nem szabad nézegetni.

Pénteken kezdtem el antibiotikumot szedni, szombaton kellett elkezdjem a fogamzásgátló szedését. Már előtte 2 nappal nem volt menzim. Szombaton is és ma (hétfőn) is volt, van pecsételő vérzésem! Létezik, hogy az antibiotikum bezavar valamit?

Ilyen még nem volt! Terhes csak nem vagyok?! Rendszeresen szedem a gyógyszert!

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, hogy mire kezdtél el antibiotikumot szedni? Szerintem lehetséges, de nézd meg a használati utasítást. Ja és ajánlanék neked egy kis probiotikumot,(bélflóra helyreállító).Az antibiotikum elpusztíthatja illetve felboríthatja a természetes bélflórát.Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális mûködését. Amennyiben a bélflóra megsérül, probiotikus tejsavbaktériumokkal állíthatjuk helyre a normál mûködését A GR-8 Dophilust ajánlanám ami 2 hónapra elegendõ és nagyon hatásos, de itt utána nézhetsz, ha érdekel a dolog. www.vitamin-abc.hu

Megkérdezhetem, hogy mire kezdtél el antibiotikumot szedni? Szerintem lehetséges, de nézd meg a használati utasítást. Ja és ajánlanék neked egy kis probiotikumot, (bélflóra helyreállító).Az antibiotikum elpusztíthatja illetve felboríthatja a természetes bélflórát.Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális mûködését. Amennyiben a bélflóra megsérül, probiotikus tejsavbaktériumokkal állíthatjuk helyre a normál mûködését A GR-8 Dophilust ajánlanám ami 2 hónapra elegendõ és nagyon hatásos, de itt utána nézhetsz, ha érdekel a dolog. http://www.vitamin-abc.hu
A kérdező hozzászólása: Mandula gyulladásra kaptam.igen tudom, hogy kell probiotikum.köszi a választ.

Volt úgy, hogy nem akart délután aludni 2-3 év közötti gyereketek, aztán mégis visszatért az alvókája?

Lányom két napja olyan, mint aki bekávézott, nem akar aludni. Viszont este így ny?gös, hisztis.

Legjobb válasz: Az én lányom 5 éves és 2 éve nem alszik délután.Elöször nagyon rossz volt az este de idövel javult a helyzet.Mára már örülök ha az oviban sem alszik mert akkor fönt van 22-22:30-ig is.Ugy vagyok vele,az estéket kibirom de legalább alszik idöben.

Az én lányom 5 éves és 2 éve nem alszik délután.Elöször nagyon rossz volt az este de idövel javult a helyzet.Mára már örülök ha az oviban sem alszik mert akkor fönt van 22-22:30-ig is.Ugy vagyok vele, az estéket kibirom de legalább alszik idöben.
Az elsö vagyok.Kicsit zavaros lett amit irtam:) Probáld fárasztani délelött a levegön vagy adj neki játékos feladatokat. Nálunk akkor tért vissza az alváshoz pár hétre mikor kezdödött az ovi(a hétvégékre gondolok)
nekem mind a két gyerekem 2 és fél évesen hagyta el a délutáni alvást és egyiknél sem tért vissza.

Nuva Ringet használok, ez a 3. ami bent van. A ciklusom felénél nyálkás folyásom volt, olyan, mint peteéréskor. Az első 2 gyűrűnél nem volt ilyen. Lehet hogy volt peteérésem?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!

Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)

Lehet, hogy nem volt pém ebben a hónapban? A 19. napon vagyok, de a hőm még mindig csak 36, 2. Vagy mi más oka lehet?

Legjobb válasz: Hát, hõ alapján nem volt valószínûleg, de most jöttek ezek a nagy melegek, lehet hogy nem aludtál eleget, vagy kitudja, bízzunk benne, hogy nem mérvadó a hõmérséklet. Volt nyákod az elmúlt idõszakban ami peteérésre utalhat?

Hát, hõ alapján nem volt valószínûleg, de most jöttek ezek a nagy melegek, lehet hogy nem aludtál eleget, vagy kitudja, bízzunk benne, hogy nem mérvadó a hõmérséklet. Volt nyákod az elmúlt idõszakban ami peteérésre utalhat?
Vannak olyan hónapok a nõ életében amikor nincs peteérése.Ne ilyedj meg ez normális. Majd jövõ hónapban biztos lesz.
lehet, hogy nemsokára lesz pé-ed...holnap vagy holnapután:) légy türelmes

Én nem tudom, de ha megjön akkor egy-két napig tart és már volt olyan, hogy kéthavonta volt. Rosszul éreztem magam még hányingerem is volt és ez már lassan 2 éve így van. Írjon vissza, köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Én nem tudom, de ha megjön akkor egy-két napig tart és már volt olyan, hogy kéthavonta volt. Rosszul éreztem magam még hányingerem is volt és ez már lassan 2 éve így van. Írjon vissza, köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Valaki esett már teherbe ugy, hogy nem volt rendszeres a menstruációja? 2 heteket szokott készni minden hónaban, és babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Nekem van,úgy ,hogy 25 napos a ciklusom,és volt már 39 is.Szinte mindig más volt,és 10 hónap után összehoztuk a babát :) Drukkolok!!

Nekem van, úgy , hogy 25 napos a ciklusom, és volt már 39 is.Szinte mindig más volt, és 10 hónap után összehoztuk a babát :) Drukkolok!!
Ha minden hónapban 2 hetet késik, akkor valószínû hosszú a ciklusod, nem? Hány naponta jön meg?
nekem úgy sikerült h épp stresszes idõszak miatt teljesen kimaradt a menzeszem pár hónapra...
Ha van peteérésed, akkor simán teherbe eshetsz. Ha rendszeresen két hetet késik, akkor az nem is késés, hanem hosszú ciklus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást!A múlt hónapban, 13.-án mensiztem még nem jött meg, vettem már tesztet negatív lett de délután csináltam meg!

19L vagyok. Ciki, hogy nem volt még pasim? Illetve volt, de csúnya vége lett a dolognak (2 hét után).

Sokan azt mondják, hogy zárkózott vagyok és a fiúk nem szeretnek falakat bontogatni. Próbálok nyitottabb lenni, de nem megy. Amint meglátok egy helyes pasit, nem tudok hozzá odamenni. Tényleg nem sikerül így valakivel összejönni?

Legjobb válasz: én is ilyesmi tipus vagyok en sem merek oda menni a helyes pasikhoz mert mindig azt gondolom hogy õ nekik én biztos úgysem tetszennék meg hasonlók járnak a fejemben...de nekem már volt barátom meg most is van szóval szerintem ez nem lehet akadály:) 19/L

én is ilyesmi tipus vagyok en sem merek oda menni a helyes pasikhoz mert mindig azt gondolom hogy õ nekik én biztos úgysem tetszennék meg hasonlók járnak a fejemben...de nekem már volt barátom meg most is van szóval szerintem ez nem lehet akadály:) 19/L
ez nem baj.Csal ha udvarolnak neked.Akkor könyörgöm egy kicsit nyílj meg.Nagyon elszomorító tud lenni 1 hónap utáni ostromlás után, ha ugyan olyan vagy mint a legelején.ez mindent meg tud ölni
jányok! Bármilyen helyes pasihoz odamehettek. Nem fog harapni. Ha õ nem lép, lépjetek ki. Magamról van szó most pl az a baj és magam helyesnek látom, magas is vagyok, de nincs önbizalmam és zárkózott vagyok. Ha minden lány így gondolkozik mint ti, akkor örökre szûz maradok...
így sok esélyed nincs, én pl. a kezdeményezõ beszédes lányokat szeretem, meg a férfiak nagyrésze is, de biztos találsz valakit majd
az ilyen lányok én mér nem ismerek ... de jó lenne :) :D
Én is hasonló helyzetben vagyok. Szintén 19 éves lány... Nekem sem volt még barátom. Kicsit én is zárkózott vagyok, bár pár alkalom után már felszabadultabb leszek. Szerintem valóban azzal is lehet a gond, hogy a pasik elkényelmesedtek...könnyebb egy ilyen kis fecsegõ libát megkapni, mert nem kell érte küzdeni, nincsenek igényei..stb. Már komolyan kezdek bepánikolni, hogy nem találok senkit...ugyanis én nem fogok beállni a sorba és megváltozni!
Aha akkor te ezt a kérdést már kiírtad egyszer :D
Ez is csak gyakorlás kérdése, mint minden. Elõször próbálj olyan fiúk társaságában laza lenni, akik annyira nem jönnek be és ezért kevésbé vagy ideges a társaságukban, aztán ha ez már megy, jöhetnek a jó pasik.
Nálam is ez a helyzet. Az kattog a fejemben, hogy tuti nem kellenék neki, mert csak a rózsaszínpólós seggnyalókat veszik észre... vagy akik 200-zal vihognak a semmin... :D viccen kívül, tényleg döbbenetesen hasonló a helyzetünk leszámítva azt, hogy engem nem akartak megerõszakolni. Hol laksz? 19/f
A kérdező hozzászólása: Majdnem megerõszakolt:'( :/ Ez tavaly történt, azóta nem tudok bízni a pasikban:/
És milyen csúnya vége lett azzal a pasival?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. akk. dolgozok majd az ügyön, megpróbálok nyitott lenni, és viszonylag sokat beszélni... de nem szeretek a középpontba is lenni. mert visszakérdeznék akk. hogy oké a csaj beszéljen sokat, de akk. a hapsi fog két szavas válaszokat adni?
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez a helyzet. Az kattog a fejemben, hogy tuti nem kellenék neki, mert csak a szõkehosszúhajúplasztikcicababákat veszik észre... vagy akik 200-zal vihognak a semmin...
a nõkrõl épp köztudott, hogy sokat beszélnek, így meg nehéz, utálom ha én beszélek a csaj meg csak : aha igen, ja, ilyennel minek járnék?
Nem akarlak el keseríteni, de igaza volt a srácnak.Egy csaj legyen nyitott, vagy legalábbis normális.Ha sikerül valakivel össze jönnöd, az vagy csak a szexre fog tartani, vagy csúnya lesz, de nagyon.A zárkózott csajokkal szívás, senkinek se kell, legalábbis nekem nem kell olyan.
Írásod alapján idõsebb fiúkat keresel mi?Általában minél tapasztaltabb egy férfi annál jobban oldják meg a problémákat és annál kitartóbbak, szóval amíg sok húsz éves valóban nem tesz ennyit azért hogy téged rásegítsen a megnyílásra, addig egy majd 30-as már sokat dolgozhat az ügyön, na persze ha valódi érzései támadtak irányodba, de ettõl eltekintve ne várj csodát kívülálló emberektõl, te magad tehetsz a legtöbbet a javulásért.
HOva valósi vagy!? Én szívesen megismernéleK! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!