Találatok a következő kifejezésre: Volt 2 hogy (1690 db)

Holnaputánra nem várom. A hőm 4 napja 36, 9 majd másnap 37, 2 aztán megint 36, 9 és megint 37, 2. Ma reggel megint 36, 9 volt. Elkenődtem, hogy esik a menzesz előtt. Lehet baba?

Legjobb válasz: Szia. Elméletileg lehetsz babás.De sajna még az utolsó pillanatba is le eshet. Nekem is ilyen volt a hõm kb,és volt hogy a lázmérõn láttam hogy itt a mensi, és már csak 36,7 volt a hõm, pedig elõtte egy nappal még bõven 37 fölött volt.Én azt mondom egyenlõre ne spekulálj, mert annál nincs rosszabb.Várj amíg nem jön meg, és ha utána egy héttel is magas akkor már lehet reménykedni, de akkor is a teszt a lényeg.Sõt ha ennyire stresszel ne is mérj még 2 napig, hátha nem lessz annyira nehéz megvárni hogy mi a helyzet.Tudom könnyen beszélek, de én is voltam ilyen cipõbe, bár én fõl adtam a mérést, fõl adtam az ovul tesztet, és rá 2 hónapra 7 hetes babóm volt már. Sok sikert 38 hetes kismama

Szia. Elméletileg lehetsz babás.De sajna még az utolsó pillanatba is le eshet. Nekem is ilyen volt a hõm kb, és volt hogy a lázmérõn láttam hogy itt a mensi, és már csak 36, 7 volt a hõm, pedig elõtte egy nappal még bõven 37 fölött volt.Én azt mondom egyenlõre ne spekulálj, mert annál nincs rosszabb.Várj amíg nem jön meg, és ha utána egy héttel is magas akkor már lehet reménykedni, de akkor is a teszt a lényeg.Sõt ha ennyire stresszel ne is mérj még 2 napig, hátha nem lessz annyira nehéz megvárni hogy mi a helyzet.Tudom könnyen beszélek, de én is voltam ilyen cipõbe, bár én fõl adtam a mérést, fõl adtam az ovul tesztet, és rá 2 hónapra 7 hetes babóm volt már. Sok sikert 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 14 kérdéssel lejjebb írtam a tüneteimet. De most valahogy máshogy fáj a hasam. Olyan igazán mensisen. Írjatok légyszi. Már teljesen letörtem...:(
ne tõrj le, de ne akard görcsössen a babát mert akkor tuti hogy nem fog összejönni!a hõnek nem kell hinni, hülyeség az egész!a baba ha jókor akcíóztatok jönni fog.ha nem akkor a következõ hónapban vagy utána.a lényeg ne görcsölj!tünetek mindenkinél vannak és néha sajnos egy beképzelt tünet alapján mindenki terhességre gyanakszik!még én is!fel a fejjel!
Annyira nem hülyeség a hõ.Én pco-s voltam évekig.Nekem sokat segített a hõm, de persze nem 100% ezzel egyet értek.Elsõ válaszóló vagyok.Az ovul teszteknek mindig jobban hittem.Bár én a kettõt egyszerre csináltam, hogy le ellenõrizzem a hõmérõt.Mindig be jött a hõ az ovul teszthez.De és az a lényeg, nagyon sok dolog be folyásolja a hõdet.Stressz például nagyon.Azért írtamm hogy most hagy azt a 2 napot pihibe, ne mérj, hanem próbálj kikapcsolodni.Sétálj, vásárolj, vagy ami jól esik.Nem tesz jót mindig ezzel foglalkozni.Nagyon drukk neked.
Az én hõm is eléggé kiakasztó! Illetve kicsit olyan, mintha nem tudná a szervezetem, hogy megjöjjön-e vagy sem! Vagy csak a pszichénk játszik a testünkkel....
a hõmérõzés egy szart sem ér! nekem nincs fent reggel eggyáltalán nem magasabb 36, 6 nappal viszont igen 37, 2 aztmondták sokan itt hogy akkor nincs baba. De mégis van szoval ne keseredj el. lehet baba neked is .

Sajnos megjött, pedig volt 2 cm-es tüsző. Kb.1, 5 napig volt meg, és nagyon émelygek. Kezdtem a 2. closti kúrát. Lehet, hogy csak beképzelem?

Legjobb válasz: Hali!A Closti mellett ha megjön,s ráadásul csak másfél napig volt meg az nem baj!!!Lehet,hogy kis pocaklakod van!!!!A hugom pont így járt:2 napig meg volt neki,s elkenõdött nagyon majd egyre rosszabbul volt,hányinger,szédülés,stb.Következõ hónapban nem jött meg.Mennie kellett dokihoz pont,s közölt vele,hogy terhes!!!Ne add fel,mert még nincs veszve semmi!!!Szorítok nagyon!!!

Hali!A Closti mellett ha megjön, s ráadásul csak másfél napig volt meg az nem baj!!!Lehet, hogy kis pocaklakod van!!!!A hugom pont így járt:2 napig meg volt neki, s elkenõdött nagyon majd egyre rosszabbul volt, hányinger, szédülés, stb.Következõ hónapban nem jött meg.Mennie kellett dokihoz pont, s közölt vele, hogy terhes!!!Ne add fel, mert még nincs veszve semmi!!!Szorítok nagyon!!!
Szia csinálj tesztet!Másfél nap az nem mensi! Ha nekem nem hiszel hívd fel az orvost aki a clostit javasolta neked!
A kérdező hozzászólása: de örülök, hogy ezt írjátok. mindjárt obb kedvem lett! azt hiszem tesztelek egyet. :-) ha esetleg pocaklakó van, nem árthat neki a closti???
1s v.-Mikor kellene megjönnie??Ha negativ a teszt várj vele, s 1 hét mulva ismételd meg)))A hugomnak egybõl abba kellett hagynia a closti szedését)))

A japánoknak végülis ideológiailag mi céljuk volt azzal, hogy a 2. vhb. -ban a tengelyhatalmak mellé álltak? Õk is egyet értettek a nácizmussal? Miután a németeket legyőzték, miért folytatták még a háborúzást hónapokig?

Valamint az atombombák ledobása után hogyhogy nem az oroszok szállták meg Japánt? Vlagyivosztoktól csak párszáz kilóméter a tengeren, ráadásul ott állomásozik a ruszki katonai flotta.

Legjobb válasz: A japánoknak nyersanyagra és területekre volt szükségük. A 40-es évekre megerõsödtek gazdaságilag és gyarmatokat akartak. És kiknek voltak gyarmataik Japán közelében ? Angolok, franciák stb... Akiket éppen lekötött a háború Európában. Ideológiailag a japánoknak kétféle ember létezik. A japán meg a többi. Ez ma is így van csak hosszabb ideig kell velük együtt dolgozni, hogy ezt valaki megtapasztalja. ( A vendég meg a turista az más dolog. ) Szóval a németek mehetnének korrepetálásra Japánba sovinizmusból meg nacionalizmusból. Addig amíg a német katona a falhoz állította és lelõtte a megszállt területek polgárait, a japán tiszt lefejezte a kínait szamurájkarddal. Szerintem a japánokat hidegen hagyta a nácizmus, Hitler ideológiája. Õk a saját birodalmukat akarták megteremteni távolkeleten. A gyarmattartó államok ( Anglia, Franciaország, Hollandia ) éppen a németekkel voltak elfoglalva, ezért Japán könnyedén megvalósíthatta hódító törekvéseit. A németek legyõzése nem sokat számított a japánoknak. Õk a saját háborújukat vívták a saját érdekeik és értékrendjük szerint. Az érékrendjük pedig a szamuráj szellem azt diktálta, hogy harcoljanak és harcban essenek el. A megadás szóba sem jöhet. Az oroszoknak elég volt fél Európa bekebelezése. Egy-két Japán szigetet megszálltak de hagyták Japánt az amerikaiaknak akik végig harcolták az egész távolkeleti régiót a japánokkal. Az oroszok nem akartak konfrontálódni az amerikaiakkal. Amíg az USA erõforrásait részben a Japán elleni küzdelem köti le addig a Szovjetunió az európai és afrikai régióban építette ki a befolyását. Ne felejtsük el, hogy a Szovjetunió a 2.Vh elõtt eléggé el volt zárva a nyugattól.

A japánoknak nyersanyagra és területekre volt szükségük. A 40-es évekre megerõsödtek gazdaságilag és gyarmatokat akartak. És kiknek voltak gyarmataik Japán közelében ? Angolok, franciák stb... Akiket éppen lekötött a háború Európában. Ideológiailag a japánoknak kétféle ember létezik. A japán meg a többi. Ez ma is így van csak hosszabb ideig kell velük együtt dolgozni, hogy ezt valaki megtapasztalja. ( A vendég meg a turista az más dolog. ) Szóval a németek mehetnének korrepetálásra Japánba sovinizmusból meg nacionalizmusból. Addig amíg a német katona a falhoz állította és lelõtte a megszállt területek polgárait, a japán tiszt lefejezte a kínait szamurájkarddal. Szerintem a japánokat hidegen hagyta a nácizmus, Hitler ideológiája. Õk a saját birodalmukat akarták megteremteni távolkeleten. A gyarmattartó államok ( Anglia, Franciaország, Hollandia ) éppen a németekkel voltak elfoglalva, ezért Japán könnyedén megvalósíthatta hódító törekvéseit. A németek legyõzése nem sokat számított a japánoknak. Õk a saját háborújukat vívták a saját érdekeik és értékrendjük szerint. Az érékrendjük pedig a szamuráj szellem azt diktálta, hogy harcoljanak és harcban essenek el. A megadás szóba sem jöhet. Az oroszoknak elég volt fél Európa bekebelezése. Egy-két Japán szigetet megszálltak de hagyták Japánt az amerikaiaknak akik végig harcolták az egész távolkeleti régiót a japánokkal. Az oroszok nem akartak konfrontálódni az amerikaiakkal. Amíg az USA erõforrásait részben a Japán elleni küzdelem köti le addig a Szovjetunió az európai és afrikai régióban építette ki a befolyását. Ne felejtsük el, hogy a Szovjetunió a 2.Vh elõtt eléggé el volt zárva a nyugattól.
Pontosan azért, amiért a nyugati szövetségesek hagyták Berlint a szovjeteknek: Hulljanak õk, ha már annyira kell nekik...
"A japánoknak végülis ideológiailag mi céljuk volt azzal, hogy a 2. vhb. -ban a tengelyhatalmak mellé álltak?" Ideológiailag semmi. Annyi volt a közük a tengelyhatalmakhoz, hogy Japán ellenségei a tengelyhatalmak ellenségei voltak. "Miután a németeket legyõzték, miért folytatták még a háborúzást hónapokig?" Mert semmi közük nem volt az európai háborúhoz, az egy külön történet. "Valamint az atombombák ledobása után hogyhogy nem az oroszok szállták meg Japánt?" Úgy, hogy nem voltak a közelben. A SZU egyébként megszállta az addig japán kézen lévõ Mandzsúriát és Észak-Koreát. "Vlagyivosztoktól csak párszáz kilóméter a tengeren, ráadásul ott állomásozik a ruszki katonai flotta" Csakhogy nem volt elég szállítóeszközük, nem volt elég csapatuk, nem volt elég idõ és nem is akarták megszállni Japánt.


34dáko volt a csajban, tesco tetején, 200an voltunk, mindenki mindenkivel, nagyon jo volt
ezjó:'DDD

Ha a községben 2 földem van, az egy tulajdoni lapon szerepel? Apámnak volt 2 különböző helyen szántója melyről csak most találtam meg az adásvételi szerzödést, de nem találtam eladásról semmi dokumentumot. Hogy kell lekérnem a tulajdonilap másolatot?

A szerzödések a Béke mgsz. 1/474 különlapján szerepelnek.

Legjobb válasz: egy tulajdoni lapon egy ingatlan szerepel. pl egy t.lapon szerepelnek mindazok a tulajdonosok is, akik egy ingatlannak a tulajdonosai pl 1/3 rész Kiss Jóska 1/3 rész Kiss Mari 1/3 rész kovács Mihály Így valószínûleg a 2 messze lévõ szántó 2 külön ingatlan(on) lesz. Ezek szerint hamegtaláltad az adásvételit, akkor megtaláltad az eladási dokumentumot. Legalábbis az egyik földre. A másikat keresed? A földhivatal segít. Apukád meghalt? Mert a hagyatéki elõtt a közjegyzõ összekaparássza, hogy hol volt ingatlana (ha jól tudom)

egy tulajdoni lapon egy ingatlan szerepel. pl egy t.lapon szerepelnek mindazok a tulajdonosok is, akik egy ingatlannak a tulajdonosai pl 1/3 rész Kiss Jóska 1/3 rész Kiss Mari 1/3 rész kovács Mihály Így valószínûleg a 2 messze lévõ szántó 2 külön ingatlan(on) lesz. Ezek szerint hamegtaláltad az adásvételit, akkor megtaláltad az eladási dokumentumot. Legalábbis az egyik földre. A másikat keresed? A földhivatal segít. Apukád meghalt? Mert a hagyatéki elõtt a közjegyzõ összekaparássza, hogy hol volt ingatlana (ha jól tudom)
A kérdező hozzászólása: Igen, meghalt.Válaszod alapján megnéztem a körzeti földhivatal határozatát és észrevettem, hogy 2 különbözõ számú tulajdoni lapra vannak felvezetve a földek.De papiron nem én örököltem hanem anyám /egy kis bürokrácia / A hagyatéki papirjai közt biztos meg lesz, hogy mi ment a nevére. Köszi!

Ti mit szolnatok, ha a baratnotokrol kiderulne, hogy 12 pasival volt elottetek? Most 27 eves. Volt 2 hat honapos, 1 negy eves a tobbi 2-3 honapos kapcsolat volt.

ocs az angol bollentyuzetert

Legjobb válasz: Én 26 évesen jöttem össze a férjemmel és nem 12 pasival voltam elõtte, hanem jóval többel! És csodák csodája, hûséges maradtam hozzá 11 éven keresztül... neki elõttem kb. 3 barátnõje volt... és láss csodát: õ csalt meg!

Én 26 évesen jöttem össze a férjemmel és nem 12 pasival voltam elõtte, hanem jóval többel! És csodák csodája, hûséges maradtam hozzá 11 éven keresztül... neki elõttem kb. 3 barátnõje volt... és láss csodát: õ csalt meg!
Ezzel a lendülettel dobnám is.
Mégis mit? Azt, hogy volt elõttem is élete. Na bumm. Most veled van, biztosan nem véletlenül.
"és nem 12 pasival voltam elõtte, hanem jóval többel! És csodák csodája, hûséges maradtam hozzá 11 éven keresztül... neki elõttem kb. 3 barátnõje volt... és láss csodát: õ csalt meg!" Tényleg nem érted az összefüggést? Neked annyi farok volt már a sunádban, hogy semmi újdonságot nem adna még egy. Neki viszont sokkal kevesebb jutott, mint szerette volna. Nõi logika...
az a múlt.. nem érdekelne :)
Ebben az esetben nem az számít, hogy 12-vel volt. Nem volt egyéjszakás kalandja, szexkapcsolata, csak rendes kapcsolatban feküdt le a fiúkkal, valószínûleg nem két nap után. Ha csak 5-tel lett volna, viszont egy rendes kapcsolat sincs közöttük, na az nagyobb problémát jelentene mint ez a 12.
és ha 19 évesen volt ennyi?
Csak 12-vel ? Elég tapasztalatlan lehet szegény :S Vagy egyszerre 12-vel ?az mondjuk más azé.
És? Semmi közöd hozzá.
Belefér. 27 évesen.
Semmit. Nekem is voltak kapcsolataim, nem egészen ilyen, de hasonló leosztásban. Ha minden mûködik köztünk akkor minden rendben. A múlt elmúlt, ami most van az meg meg egészen más lapra tartozik.

Szerintetek mi lesz? Egy párkapcsolatban voltam 2 éven keresztül és egyik napról a másikba ki jelentette a Volt nőm: hogy Már nem szeret 2 napja és vége! Meg más tetszik neki!

Én tisztába tartottam az érzéseit meg minden de ? egy olyan csaj volt aki engem nehezen szerzett meg és nagyon sokszor összevesztünk,szakitottunk... kibék?lt?nk de most ez egy olyan forduló hogy már Nem szeret én bevallom Én még kicsit szeretem. de már nem tudnék vele együtt lenni

Legjobb válasz: Nem értem, hogy ha neked már annyira nem volt fontos a lány, akkor miért akarod annyira hogy még a tiéd legyen? Ennyire nagy az egód? Nem bírod azt, hogy a csaj boldog mással? Örülj neki, ha valóban szeretted, hogy most boldog megint. Ha meg nem szeretted, akkor hagyd békén, mert legalább volt olyan õszinte, hogy elõtte szól, és csak utána jár mással, nem pedig aközben, mikor veled van. ui: kicsit gyakorolni kéne a helyesírást, az bejön a csajoknak.

Nem értem, hogy ha neked már annyira nem volt fontos a lány, akkor miért akarod annyira hogy még a tiéd legyen? Ennyire nagy az egód? Nem bírod azt, hogy a csaj boldog mással? Örülj neki, ha valóban szeretted, hogy most boldog megint. Ha meg nem szeretted, akkor hagyd békén, mert legalább volt olyan õszinte, hogy elõtte szól, és csak utána jár mással, nem pedig aközben, mikor veled van. ui: kicsit gyakorolni kéne a helyesírást, az bejön a csajoknak.
A kérdező hozzászólása: Ám nem a kritizálásodra voltam kíváncsi hogy Kritizálsz hanem én megírtam benne hogy szeretem! de nem tudok vele együtt lenni.. és Lehet nem boldog nélkülem és csak mutatja.. vagy nem tudom :( de szar akkor is :( nem könnyû 2 évet elfelejteni egyik napról a másikra.. :(
Na én pont ugyanígy voltam az exemmel, hogy szerettem, de nem tudtam vele együtt élni !!! és ti még csak nem is éltetek együtt, szóval az még rosszabb lenne, ha ennyire nem tudtok egy húron pendülni , hidd el ! Nekem is egyik napról a másikra lett vége a kapcsolatomnak, nagyon rossz volt , de rájöttem pár hét után, hogy úgysem fog mûködni ha újra kezdjük sem ! Engedd el, lehet már csak a hiánya és a megszokás az ami benned van ... az meg , hogy kivel van, ne érdekeljen , az õ dolga, ha fog keresni és újra akarja kezdeni, nem lesz jobb, hidd el, lépj rajta túl ! Itt a nyár, menj és szórakozz, ismerkedj, keress új barátokat, nem kell egybõl kapcsolat :)
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben Igazad van és ezt csinálom :D és köszönöm szépen! :)

Valakinél volt olyan, hogy 2. hónapos oltásnál a babája egész nap szinte csak sírt és nyűgős volt? Ez ugye másnapra elmúlik?

Legjobb válasz: Persze, ez nálunk is így volt, söt egyesek lázasok is lehetnek, de 1-2 nap alatt rendbejönnek. Most folyamatosan ott kell neked lenned vele hogy nyugtatgasd.

Persze, ez nálunk is így volt, söt egyesek lázasok is lehetnek, de 1-2 nap alatt rendbejönnek. Most folyamatosan ott kell neked lenned vele hogy nyugtatgasd.

3. randin lefeküdtem egy sraccal szerintetek mi sül ki ebből? Eleg rámenős volt, 2. randin megcsókolt, tapizott, ölelgett, ereztem hogy kíván.

Lehet ebből még normális kapcsolat v. szeretoi viszony lesz esetleg megy a kukába a dolog mert már megkapott és nem vagyok érdekes?

Legjobb válasz: Pont jól tetted, ne aggódj emiatt. Én pont fordítva vagyok, ha még 2. randin se volt csók, hagyom a lányt a fenébe, mert csak húzza az idõmet, meg az idegeimet, aztán meg majd barátként akar kezelni. Legkésõbb 2. randin csók, aztán minél hamarabb szex, hosszú távú kapcs-ban is. Öregek vagyunk már a várakozáshoz, bármikor elüthet a villamos! 26F

Pont jól tetted, ne aggódj emiatt. Én pont fordítva vagyok, ha még 2. randin se volt csók, hagyom a lányt a fenébe, mert csak húzza az idõmet, meg az idegeimet, aztán meg majd barátként akar kezelni. Legkésõbb 2. randin csók, aztán minél hamarabb szex, hosszú távú kapcs-ban is. Öregek vagyunk már a várakozáshoz, bármikor elüthet a villamos! 26F
Csak a 3-on? Nálam ha a másodikon nincs szex, akkor 3. randi már nem is lesz :-P
:-( van ilyen is. legközelebb körültekintõbb leszel.
A kérdező hozzászólása: mind1, én vagyok olyan büszke, h leszarom, én ha meggebedek sem hívom fel! ez tuti
A kérdező hozzászólása: jah, türelem... ;D csak vicces ha hamar lényegre tér az illetõ, majd felszívodik hetekre.. mondog egy sms, v. egy hívás is elég lenne, h élmég, meg h érdekli én élek-e még. Jól esik tényleg ez az érdeklõdés cunami, nem is tudom h védekezzek ellene :D
A korai szex, van amikor jobbá teszi a kapcsolatot, de hogy tönkreteszi, szóval bármi lehet még. Türelem.
mért lenne baj hogy a jót nem húztátok soká?! egyáltalán nem baj, az meg rajtad meg a másikon múlik mi lesz belõle.
Én mindig figyeltem arra hogy ne feküdjek le ilyen hamar egy fiúval, egyszer megtörtént az hogy a harmadik találkozásnál amikor felvitt magához lefeküdtünk. Azóta együtt vagyunk és soha nem voltam még ilyen boldog. Tehát hajrá...van ilyen:-)
Szerintem nem ettõl függ...mármint simán lehet komolyabb is, nem tudom milyen a jelleme, ... mert plul ha vársz 1 hónapot azzal hogy lefeküdjetek, ha olyan aközben , vagy utána is összejöhet mással...majd kialakul szerintem, mennyi idõsek vagytok?
ha jó volt vele, akkor maradjon meg ez róla. volt egy kellemes éjszakád! :-)
A kérdező hozzászólása: jah csak azota elfoglalt, egy sms v hivas telon jol esett volna :( LESZAROM!
Sajna én is hamar leszoktam, mert nem tudom leállitani magam, mert szeretem a szexet...Viszont ha egy darabig nincsen szex...az is olyan izgalmas tud lenni.
A kérdező hozzászólása: régen egyáltalán nem voltam ilyen, emlékszem elsõ baratomnak kb félévig nem engedtem hogy megcsokoljon, lesmároljon. Felek h elrontottam kisse a dolgot, lehet kiabrandult, mert azt varta, h nemet mondjak es mutassam h van tartasom. E helyett vele aludtam es masnap kocosan, felkomasan mentem el tole..
bármi lehet ebböl ne vonj le semmilyen következtetést...
A kérdező hozzászólása: 23
mennyi ideje nem keres? ...interneten..facen..meg iylenek nem vagytok ismik? hát azért elég paraszt, megkérdezhetné hogy most mi van:O

3. babánkkal vagyok terhes nem tervezett baba, szívem mélyén szerettem volna, 2 év lesz a két kisebb közt. Néha olyan gondolatom van, hogy nem is szeretném. Még csak 8 hetes terhes vagyok. Abortusz kizárva. Másnál is volt ilyen, hogy nem szeretné?

persze várom már,hogy a kezemben legyen,csak nem értem az érzéseim néha

Legjobb válasz: Én a 4. gyermekemmel lettem terhes.Derült égbõl villámcsapásként ért a dolog.Egy csomó tesztet csináltam mert nem tudtam elhinni,hogy terhes vagyok. Az elsõ hetek nehezek voltak,lelkileg de aztán már örültem és vártam,hogy megszülessen. A két kicsi közt 2,5 év van. Nehéz volt 4 gyerekkel de azóta eltelt 3 év,most már könnyebb.

Én a 4. gyermekemmel lettem terhes.Derült égbõl villámcsapásként ért a dolog.Egy csomó tesztet csináltam mert nem tudtam elhinni, hogy terhes vagyok. Az elsõ hetek nehezek voltak, lelkileg de aztán már örültem és vártam, hogy megszülessen. A két kicsi közt 2, 5 év van. Nehéz volt 4 gyerekkel de azóta eltelt 3 év, most már könnyebb.
Hasonló helyzetben vagyok én is. Második babámmal vagyok 10 hetes terhes. Beszéltünk róla, hogy majd kb 1-1, 5 év múlva nekiállunk de hamarabb besikerült. Persze eszembe sem jut elvetetni, meg örülök is neki de közben meg olyan érzésem van, hogy rám lett erõltetve, mintha valaki a megkérdezésem nélkül döntött volna. Most még rengeteg minden nem ideális és én sem érzem készen magam még egy gyerekre. De közben meg lelkiismert furdalásom is van amiért így érzek. :(
A kérdező hozzászólása: Igen, gondolom változni fog ahogy érzem mocorogni, de nekem is lelkiismeret furdalásom van
Én a kisebb fiamnál voltam így. Szinte el sem hittem, hogy terhes vagyok. A szülésnél úgy kiabált rám az orvos, miután a hasamra fektették a kisfiamat, hogy fogjam már meg, mert leesik. Mintha ott sem lettem volna. Most már 6 éves lesz, és mindennél jobban szeretem, minden kétes érzés elmúlt, és rossz visszagondolni, hogy valaha máshogy éreztem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló, megkönnyeztem a válaszod! Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Bízom benne, hogy minden rendben lesz és ha elmúlnak a rosszul létek már teljesen máshogy fogom gondolni és vele is imádni fogom a terhességem, mint az elsõ kettõvel
Ne szégyelld, hogy így érzed. Sokan még a "tervezett" babák kapcsán is hasonlóképpen, és még az is teljesen normálisnak mondható. Légy büszke magadra, hogy mégis fogadod õt. Az érzés pedig nemsokára megjön, hidd el. Lesz idõ, amikor semmiért nem adnád majd, hogy õ is van Neked. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a pozitív hozzászólásokat!
Kedves Kérdezõ, nagyon örülök (persze nem ez a jó kifejezés, csak nem sikerül jobban fogalmazni), hogy olvastam az írásod. Már csak azért is, mert az ember, ha rosszul érzi magát a bõrében, akkor hajlamos azt gondolni, hogy egyedül neki van ilyen baja. Az elõttem szólókhoz illetve hozzád képest mindössze annyi a különbség, hogy én most az 5. babámmal vagyok kismama, még csak a 6. hétben. Nagyon nem terveztük, nem is akartam (ami azt illeti még most sem igazán akarom), és mindent elkövettünk (a cölibátust leszámítva), hogy ne legyen több gyerek. Mégis lett. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az abortusz nem jutott eszembe, de magamat ismerve, egyszerûen nem hiszem, hogy meg tudnék békélni a gondolattal. A férjem viszont roppant boldog, amivel igyekszem én is vigasztalódni. Hozzád és az elõttem szólókhoz hasonlóan én is abban reménykedem, hogy múlik a rossz érzés, és jön az öröm.
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg az ember azt gondolja, hogy csak õ érzi így, nem is gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok és egy se negatív. Nálunk is javul a helyzet nálatok is fog. Az uh-on szeretnék már túl lenni, hogy lássam minden rendben van. Gratulálok az 5. babához! Boldog babavárást és tényleg köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!