Találatok a következő kifejezésre: Volt 1 egy (905 db)

A legutóbbi menstruációm végén olyan utolsó 1-2 napban barna folyásom volt. Most egy hét után volt egy enyhe vérzésem, nem sokáig tartott meg is lepődtem / ijedtem, ez lehet a terhesség oka/jele?

Körülbelül 4 napja egymást követő napon,először egy éjszaka arra keltem,hogy irtózatos görcs van az alhasamon,majd ez elmúlt. Aztán másnap követő este együtt voltam barátommal,volt egy enyhe fájdalom a hasamba együttlét közben,de nem tulajdonítottam nagy gondot rá.Viszont után rá egy kis idő múlva olyan szinten fájt hogy nem tudtam csak összegörnyedve menni,de akkor is minden egyes lépés megerőltetés volt,mert minden egyes lépésnél hatalmas fájdalom vonult végig a testemen ,de leginkább az alhasamon.Azóta is van enyhe fájdalom benne,de azt inkább annak is tulajdonítom,hogy magas fehérvérsejt volt a vizeletemben ,tehát bakteriális fertőzés és a miatt fáj. Tervezem a nő doki látogatást,de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. De a fent megemlített kérdésem ezektől az infóktól eltekintve lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia:)nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín,piros,barna ez kb 5 napig tartott,de csak pecsételõsen,elég volt a tisztasági.Lehet,hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok,hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.

Szia:) nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín, piros, barna ez kb 5 napig tartott, de csak pecsételõsen, elég volt a tisztasági.Lehet, hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok, hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Szeretném egyébként a babát, de nem akarok nagyon rágörcsölni, és mostanában nem is tettem, meglehet hogy így hálálja meg a szervezetem, hogy megajándékozz egy babával.Persze meglehet, hogy egyéb oka van, de ez majd kedden kiderül, ugyan is akkor látogatom a nõdokimat :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Nahm voltam nõdikánál és semmit nem tudott mondani az orvos vérvételre küldött HCG szint mérésre !! Már 5 napja vérzek de mostanában inkább barna mintsem rendes vér .... Ha a nõdoki sem talált "tapintható magyarázatot" a gondomra, akkor valószínû, h terhes lehetek ? Végül is a HCG szintbõl kiderülhet, amire holnap kell mennem . Kedves válaszoló ! Neked aazóta sikerült kiderítened valamit ? :-)
Szia! Majd ha tudod a válasz légyszi írd meg mert érdekel:) Szurkolok!!:) 30hkm
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok! Elég hosszú és rossz szakaszon vagyok túl. Ugyan is ahogy írtam volt , múlt hét szerdán kellett volna mennem vér vételre kiderüljön, mi bajom... csak hogy reggel iszonyat nagy hányingerrel és hasfájdalommal kezdõdött és ezúttal el sem múlt a fájdalom.Olyan szintû fájdalom és feszülés volt a hasamba, hogy egy lépés több percbe került :S Aztán lefeküdtem pihenni és sokszor indultam el fájdalom csillapító után , de útközben azt éreztem, hogy kiakar menni belõlem az élet. Aztán olyan fél 3 körül járhatott mikor felkeltem és ismét hatalmas nagy hányinger és mire úgy éreztem minden kijön beszédültem és anyum szerint mint hó olyan fehér lettem a szám is elzsibadtak a végtagjaim és iszonyat szarul voltam ájulás közelben. Majd anyumék szóltak mentõsöknek mert annyira nem voltam magamnál, így egy roham mentõ vitt sûrgõsségire ahol több vér és vizelet vétel után kiderült, hogy terhes vagyok. Majd még aznap rengeteg vizsgálta ultrahang után kiderült, hogy mind ez méhen kívüli, szóval maradtam kórházba. Másnap várt egy hüvely ultra hang ahol az is kiderült, hogy egy hatalmas vérömleny is volt a hasamba és egy olyan 4 centis átmérõjû ciszta is társult hozzá így csütörtök reggel , egybõl elsõ vizit után 8 környékén vittek is sürgõsséggel mûteni.Így az lett az eredménye hogy a jobb oldali petevezetéket eltávolították mivel a baba oda volt rátapadva, ami kb 3 hetes környékén járt.Nagy trauma ért ezzel hogy 4 év után egyszer sikerül és ezzel el is veszítem :'(( Ma jöhettem haza és csütörtök varrat szedés!! Szigorú tiltásom van nemi aktushoz úgy kb 2-3 hónapig mivel belsõ varratom is van a külsõn kívül. És ezután nagyon nagyott csökkent az önbizalmam a párommal kapcsolatban és nagyon félek, hogy elveszítem , minden este sírva alszom el ezután a dolog után :-(((8
A kérdező hozzászólása: .... a vér az kezdett szét szivárogni is a hasamba és a levegõ vétel is igen nehezen ment egy mondat végigmondása is hatalmas erõlködéssel sikerült, mivel fulladoztam , így életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta!!! De örülök azért hogy vége és minden rendben van , még ha a kis babára nem volt esély hogy meglegyen :-(( mindez 22 évesen kellett hogy átéljek ... iszonyat nagy fájdalom van rajta és lesz is sokáig ...

Van egy toshiba satellite l30 laptopom és benne van egy ati radeon xpress 200m videó kártya és azt szeretném cserélni lehetséges-e? Processzor csere volt már egy simpla 1.86-ról 2 ghz dual-ra és azota nem melegszik a gép.

Vagy egy olyan driver kéne ami 64 mb-ra szükséges játékoknál nem laggol be, amikor 256-os a videokártyám.

Legjobb válasz: Az ati radeon xpress 200m egy chipset ami integrálva van az alaplapba. Cserélni csak akkor tudod, ha van külön videokártya csatlakozásod, különben a chipsetet nem lehet az alaplapról leszedni. A játékok pedig azért laggolnak, mert a chipsetnek nincs fedélzeti memóriája, így a rendszermemóriát (RAM-ot) kell használnia, ami nem igazán jó, fõleg ha DDR2-es vagy sima DDR RAM-od van. Ha nincs külön csatlakozód nem tudod kicserélni a vidi karit, és minden játék laggolni fog, fõleg ennél a chipsetnél. Én tudom, mert nekem is ati radeon xpress 1150 (128 Mb) volt, és mielõtt raktam bele videókártyát az 1GB RAM-ból csak 896 Mb volt utána pedig mivel már nem használta a rendszer a chipsetet 1 Gb. A lényeg, hogy nem tudod kicserélni, fõleg hogy laptopnál nincs is hely a vidi karinak vagy legalábbis nem hiszem.

Az ati radeon xpress 200m egy chipset ami integrálva van az alaplapba. Cserélni csak akkor tudod, ha van külön videokártya csatlakozásod, különben a chipsetet nem lehet az alaplapról leszedni. A játékok pedig azért laggolnak, mert a chipsetnek nincs fedélzeti memóriája, így a rendszermemóriát (RAM-ot) kell használnia, ami nem igazán jó, fõleg ha DDR2-es vagy sima DDR RAM-od van. Ha nincs külön csatlakozód nem tudod kicserélni a vidi karit, és minden játék laggolni fog, fõleg ennél a chipsetnél. Én tudom, mert nekem is ati radeon xpress 1150 (128 Mb) volt, és mielõtt raktam bele videókártyát az 1GB RAM-ból csak 896 Mb volt utána pedig mivel már nem használta a rendszer a chipsetet 1 Gb. A lényeg, hogy nem tudod kicserélni, fõleg hogy laptopnál nincs is hely a vidi karinak vagy legalábbis nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. De ezt sajnálattal halom úgy gondolom laptop csere lesz :(

4 hónapos múlt a babám és már 2szer volt megfázva de úgy rendesen, valamint volt neki egy olyan 1 délutános hányásos vírusos kis betegsége. Ez soknak számít? (anyatejes baba)

Legjobb válasz: Az én "babám", aki már 2,5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea

Az én "babám", aki már 2, 5 éves 1 éves koráig nem volt beteg egyáltalán, pedig tápszeres volt elsõ pillanattól. Azóta úgy 4-5X voltunk dokinál, ebbõl 2X kellett antibiotikum, egyszer megfázás, egyszer hasmenéses vírus miatt. Úgyhogy ehez képest a tied soknak számít. Esetleg van közösségbe járó testvére, akitõl elkaphatja, vagy mi lehet az oka? Amíg anyatejes addig nem nagyon tudsz neki plusz vitamint adni, elvileg az anyatejnek ezt a funkciót el kell látnia. Ha már elkezditek a hozzátáplálást akkor törekedj a vitamindús, immunerõsítõ ételek adására: Pl sütõtök, csipkebogyó tea

A fényképezőm objektívjének belső lencséjén (ami ugye akkor válik láthatóvá, ha lecsavarom az obit) volt 1-2 porszem, amit lefújkáltam kézi pumpával, egy valami azonban nem jött le. Karc lehet?

Még Lenspennel is megpiszkáltam.. Mitől lehet ott karc? Nagyobb porszem nagyságú. A képeken látszódni fog?

Legjobb válasz: Nem értem, mitõl lenne ott karc, hiszen lévén hogy ez az 1 obim van hozzá, sose cserélgettem. Még egy kérdés: szenzortisztíttatást érdemes csináltatni? Vagy csak akkor, ha sokat volt cserélgetve az obi és a fényképeken is látszanak a sötét foltok? Vagy amúgy is érdemes idõnként?

A kérdező hozzászólása: Nem értem, mitõl lenne ott karc, hiszen lévén hogy ez az 1 obim van hozzá, sose cserélgettem. Még egy kérdés: szenzortisztíttatást érdemes csináltatni? Vagy csak akkor, ha sokat volt cserélgetve az obi és a fényképeken is látszanak a sötét foltok? Vagy amúgy is érdemes idõnként?
Az optikán lévõ porszem kevésbé zavaró, mint a szenzoron lévõ. Ez utóbbin minden egyes porszem durván meglátszik a felvételeiden. Magyarázat: az optikákat úgy tervezik, h lencséjük felületére soha ne essen a fókuszsík. Így az csak annyira zavaró, amennyire kitakarja a porszem a teljes optika felületét. Annyival csökken a fényerõ. Nyilván, ha már sokezer porszem összegyûlt rajta, akkor azért a fényerõ veszteség és a porszemeken létrejövõ fényszóródások miatt érdemes letakarítani. A karc már más kérdés. Az ellenfényben zavaró becsillanásokat tud produkálni - sajna. Végezz próba felvételeket erõs, félig oldalról jövõ szembefényben. Maga a fényforrás ne legyen a látótérben csak a közelében.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Gondolom karc, ha a Lenspennel sem jön le.. Csak nem értem, a belsõ lencsén mi a fenétõl lehet karc.. :( Fõleg ilyen pici, porszem nagyságú. Elõször azt hittem, az. Egyébként melyik a "gázosabb"? Ha a külsõ lencsén van karc, vagy ha a belsõn?
Egyiken sem szerencsés. De mondanám, h vidd el optikushoz v fényképezõgép szervizbe, ahol megállapítják, mi lehet a lencséd felületén. Még az is lehet, h le tudják szedni vmi oldószerrel. Házilag nem érdemes kísérletezni, mert nagyobb kárt tehetsz benne, mint ami most van.
Lehet, hogy a porszem a lencse belsõ felén van. Olcsó optikákban átlagosan 3-5 porszem mindig akad, csak nem mindig veszik észre. Képeden sokat nem változtat. De ne kezdj el ész nélkül tisztítani dolgokat, pláne szenzort, mert nagy kárt tehetsz. (Pl ha homokszem van az üvegen, a Lenspennel rányomva simán végigkarcolhatod vele. Ugyanez igaz a szenzorra is.)
A kérdező hozzászólása: Nem a szenzort és nem az üveget tisztítottam. Csak az obi belsõ lencséjét. Köszi a választ.

Mért van az hogy én tovább bírom mint a barátnő? Tegnapelőtt este történt meg először 23:30-tol 1-ig csináltuk neki 3 orgazmusa volt nekem egy se mi bajom van? .

Vagy esetleg kicsit tág lenne nekem ?? és ha igen akkor ezt valahogy meglehet oldani? Vagy valami tippetek van rá mit csináljunk? (Egyébként vele most történt meg el?ször mármint el?ször feküdtünk le.. :/)

Legjobb válasz: Ha neked is ez volt az elsõ, akkor várj még, meglátod majd hogy milesz, viszont az elég érdekes lenne, mivel a fiúk elsõre elég gyorsan elmennek. Ha neked nem ez volt az elsõ, akkor 2 lehetõség van. 1, hogy elõtte már mentél el, akkor folytassátok, és ha nemmész el egyszersem vele, akkor beszéljétek meg, hogy mi lehet, esetleg orvost is kérdezhetsz 2, elõtte sem mentél már el, akkor lehet h képtelen vagy az orgazmusra

Ha neked is ez volt az elsõ, akkor várj még, meglátod majd hogy milesz, viszont az elég érdekes lenne, mivel a fiúk elsõre elég gyorsan elmennek. Ha neked nem ez volt az elsõ, akkor 2 lehetõség van. 1, hogy elõtte már mentél el, akkor folytassátok, és ha nemmész el egyszersem vele, akkor beszéljétek meg, hogy mi lehet, esetleg orvost is kérdezhetsz 2, elõtte sem mentél már el, akkor lehet h képtelen vagy az orgazmusra
A kérdező hozzászólása: õõ én nemvoltam szûz vagyis má rég nemvagyok az és õ semm és önkielégitésnél müködik minden szal nemtudom mi lehet remélem a következõ jobb lesz valamivel azért kösz :D
Szerintem ez csak azért volt, mert ez volt az elsõ ezzel a csajjal. A szexhez is össze kell csiszolódni! Én az elsõ 2-3 alkalommal nem tudtam elmenni, de utána már igen :)
A kérdező hozzászólása: Értem köszi :D majd lesz valami remélem
Körül vagy metélve ?
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok körülmetélve és azóta másik barátnõm van és vele százszor jobb a sex :) ) szóval nem nálam volt a bibi

Egy 26-os MTB biciklibe amibe addig 1, 95 széles gumi volt, belefér egy 2, 1-es?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Persze.Feltéve ha 26-os a kerék,tehát 26X2.1-es legyen a gumi.

Persze.Feltéve ha 26-os a kerék, tehát 26X2.1-es legyen a gumi.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy gondoltam, köszi :)

Volt már nektek arra példa hogy több napon át együtt voltatok a barátnőtökkel és olyan érzés volt bennetek hogy most nem akartok vele lenni egy éjszakát? Hogy kéne 1 nap szünet mert már sok volt és egyedül akartatok lenni?

most nekem ez volt és szóvá is tettem a barátn?mnek de nagyon rosszul esett neki és most szarul érzem magam h én nagyon szeretem ?t de ? azt gondolja h én akkor biztos nem szeretem igazán... :/ (20/F)

Legjobb válasz: Beszéld meg vele, egyébként ilyenkor nem árt egy kis görbe nap :D Elmenni inni haverokkal stb :)

Beszéld meg vele, egyébként ilyenkor nem árt egy kis görbe nap :D Elmenni inni haverokkal stb :)
ez teljesen normállis szerintem! :) nekem is volt má olyan, hogy csak arra vágytam, hogy egyedül legyek, kicsit foglalkozzak a hobbimmal vagy egyik barátnõmmel elmenjünk valahova sütizni.. szerintem evvel semmi baj, csak valhogy magyarázd el a barátnõdnek, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szereted. 16/L
A kérdező hozzászólása: hát jah csak én kockultam egy jót és csak utána mentem el kocsmába :DDDD
ez természetes, de ne add a tudtára ilyen nyersen :) fogalmazz finomabban
Minden csak tálalás kérdése. Ha így adod neki elõ h kicsit sok volt, tuti kiakad, bárki kiakadna rajta. Gondolom te magad is ha ilyet mondanának neked h bocs, most sok volt belõled, hagyj 1 napig. De ha mondjuk máshogy adod elõ: - Szeretném ha sokáig tartana a kapcsolatunk, de félek ha minden idõnket együtt töltjük 1idõ után túl átlagossá válik. A holnapi napot/estét töltsük mindketten társasági élettel hogy aztán holnap után nagyobb élmény legyen mikor újra együtt lehetünk. vagy... - Annyira boldog vagyok hogy ilyen sok idõt tudtunk egymásra fordítani mostanában! Rettentõen élveztem minden egyes veled töltött percét. Viszont ezt az 1napot odaígértem haveroknak/bárkinek, ezért remélem megérted ha nem tudok rád kellõ figyelmet szentelni. Azt viszont nem szeretném h hanyagolva érezd magad így szerintem töltsük mindketten azzal a napot h megpróbáljuk kitalálni holnap után mivel lephetnénk meg egymást. Legyél kreatív, mondj neki olyat amit szívesen hallana, a lényeg h vhogy úgy állítsd be h ez miatta is van, az õ érdekét is szolgálja. "életmûvész"
xD te állat remélem cod mert ha wow elkaplak:D Érezd is rosszul magad aztán mikor meg is bántad, keresd meg és mondd el neki amit magyarázatnak leírtál nekünk.
A kérdező hozzászólása: cod is volt meg bf is :DDDDDD wow az szar...
ja, nekem is igy szokott lenni , le kell ráznod valahogy. hiába magyaráznád el ezt neki a lányok képtelenek felfogni az ilyesmit. ha az igazat mondod neki csak konfliktus van belöle

Megvannak a terhességi jeleim, vettem egy tesztet, de lehet, hogy még korai volt (1 hét még a mensiig), egyértelmű negatív volt! Elmentem fogröntgenre, ha esteleg terhes vagyok, árthattam?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ártott volna a röntgen! Valószínûleg hamar csináltál tesztet, nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj a mensi elmaradást követõ 1-2 napon belül, akkor már biztos kimutatja.

Nem hinném, hogy ártott volna a röntgen! Valószínûleg hamar csináltál tesztet, nincs még elég hcg a szervezetedben. Csinálj a mensi elmaradást követõ 1-2 napon belül, akkor már biztos kimutatja.
Leghamarabb az ovut követõ 10. napon, tehát a ciklus 26. napján érdemes tesztelni, de még akkor is csak a 10-es érzékenységû mutat egyáltalán bármit is. A legjobb a kimaradt mensit követõ elsõ reggelen, akkor már majdnem mindegyik megbízható eredmény ad. A halvány csík is csík:) A fogröntgen meg tutira nem ártott, hiszen a beágyazódás még csak folyamatban van, most osztódási szakaszban vagy még! Ezért a terhességi tünetek, még egy kicsit koraiak szerintem:)
Nem beszéled be magadnak a babát egy kicsit?Kicsit nagyon korai, hogy bármit is érezzél.Nekem 5 napot késett!!!!!most megjött.A barátnõm 7 hetes!!!!terhes volt, mire a teszt halványan pozitívka lett.Tehát TÜRELEM, a fogröntgen nem árthat, de azért ilyen esetekben(ha babát szeretnél, és lehet hogy terhes vagy) az óvatos leendõ anya, szól az orvosnak!!!!
Szia! Voltak hónapok amikor én már félidõtõl rosszul éreztem magam, hányinger, szédülés de mégsem voltam terhes csak már nagyon akartam a babát. Aztán jött egy hónap amikor nem voltak tüneteim, jól éreztem magam és abban a hónapban nem jött meg, terhes lettem. Nem lehet, hogy Téged is becsap a szervezeted? viszont ha mégis terhes vagy akkor sem ártottál a röntgennel. Légy türelemmel és sok szerencsét!

Mi a címe annak a sorozatnak, amelyik egy idős ügyvédről szól, és mindegyik epizódban volt 1-1 tárgyalás?

A TV3-on ment a sorozat még anno, ha jól emlékszem.

Legjobb válasz: Ha egy idõs, õszülõ szakállú úrra gondolsz egy fiatal segítõvel és egy idõsödõ titkárnõvel, akkor az a Perry Mason lesz.

Ha egy idõs, õszülõ szakállú úrra gondolsz egy fiatal segítõvel és egy idõsödõ titkárnõvel, akkor az a Perry Mason lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!