Találatok a következő kifejezésre: Vodkás dinnyét vinni (1 db)

Vodkás dinnyét akarok vinni egy vonatútra, ami kb 2, 2 és fél óra lesz. Ki fogja bírni? Max mennyit bírhat ki?

Az oké, hogy az indulásig h?t?ben tároljam, de utána tegyek mellé jégakkut, vagy valamit?

Legjobb válasz: Hûtõtáskában , jégakuval ki kell bírnia!

Hûtõtáskában , jégakuval ki kell bírnia!
Vagy hozd el hozzám, én jó helyre rakom.;D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg lehet parkettából vodkát főzni?

Azt hallottam lehet. Elég sok kimaradt parketta van itthon...

5

Naponta inni sört nagyon illetlen/egészségtelen dolog egy fiatal nőnek?

Nagyon szeretem a sört, szinte naponta iszom 1-et, hétvégén többet a vacsora mellé, vagy baráti összejöveteleken. Nem az alkoholt szeretem, a berúgás annyira nem motivál, de nagyon szeretem a sör ízét, ha jó keserű, hideg. Egyszerűen tud hiányozni 1 üveg este.
Amúgy 21 vagyok, még szüleimmel lakom, ők azt mondják, hogy ez már nem illő, még egy fiúnak sem és elhízáshoz fog vezetni.
165 cm magas és 50 kiló vagyok, szóval abszolút nem kövér szerintem, pedig már régóta rendszeres sörivó vagyok, de mondom, mindig max 2-t iszom egy este, ha a 3.-at fölszusszantom már nem fejezem be, nem esik jól a sok.

Mit gondoltok erről?

5

Milyen bort ajánlotok ajándékba adni?

Nem igazán értek a borokhoz, a tanácsotokat szeretném kérni. Lassan vége az OKJ-s képzésnek, és azon gondolkodtunk, venni kéne valamit a tanároknak. A nőknek értelemszerűen csokor, a férfiaknak bor. Nem szeretnénk sokat költeni erre, de mégsem lenne tanácsos a koccintós... :D Az egyik tanárom vagy a Tokaji aszút szereti nagyon, vagy a Villányi nemtudommit. Egész órán saját magáról beszélt, nem tudom, miért nem jegyeztem meg! :D 2000 Ft-ért lehet venni viszonylag jó bort? És szerintetek OKJ-s vizsga végén szokás ajándékot adni?

9

A bort mivel érdemes keverni?

A vadász (boroskóla) kivételével. Természetesen nem minőségi borral akarom, olcsó borral szeretnék kipróbálni valami borkoktélt. Van itthon egy üveg száraz egri bikavér, meg egy üveg édes la fiesta. Melyikhez mit keverjek?

18

A vodka minősége függ e attól, hogy hányszor desztillálták?

5

Majd részegen milyen őrültségeket csináljak?

csakhogy egy kicsit jobb legyen a buli .. :DD
és emlékezzenek rám;)

9

Nagyon gáz alkoholt venni egy élelmiszerüzletben hétköznap? Ti mit gondolnátok egy 20-21 éves lányról aki egyedül áll sorba egy kis üveg vodkával a kosarában?

Lenéznétek? Alkoholistának néznétek? Elítélnétek? Vagy azért feltételeznétek, hogy nem egyedül issza meg, mint egy lerobbant alkesz, hanem csak koktél party-ba tart a barátaival. Mert esetemben a második igaz, 22/L vagyok, és megbeszéltük, hogy egy kis üveg vodkával szállunk be barátnőm és én, egyedül kell megvennem és később megadja a felét, de van bennem egy olyan érzés, hogy milyen szánalmas látvány már egy fiatal lány egyedül hétköznap ha piát vásárol. Én azt hinném, ha mást látnék, hogy alkoholista.
Ti hogy vagytok ezzel?

23

Hogyan készítsek házilag bodzabort illetve bodzapezsgőt? !? !

Elsősorban SAJÁT tapasztalatokra, véleményekre, receptekre jó tanácsokra lennék kíváncsi!

1

Hogyan nevezzem el a saját készítésű gyomorkeserű likőrömet?

Van egy jól bevált receptem, az évek folyamán kísérleteztem ki a mostani formáját, el kellene nevezni. Egyszerűen nem jut eszembe semmi. Nem árulni akarom, meg semmi, csak azért kéne neki a név, hogy a haverok(és később az unokáim:DD) ne "Dani likőrje" néven ismerjék, hanem valami vagány néven.

Hogyan szokás az ilyesmiket elnevezni? Tudom, hogy divat szentekről, de az nekem nem jó.

8

Valaki ivott már garrone cherryt?

nagyon üt?finom??:)

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!