Találatok a következő kifejezésre: Vizilabdás passzokat lehet gyakorolni (1 db)

Vizilabdás passzokat hol lehet gyakorolni?

Vizilabdázom és a dobás nem igazán megy ugy kb 1 év vizilabdázok az uszás faszául megy de a labdajáték nem, nincs rá sok lehet?ségünk h ott tanuljunk heti 1 edzés vagy anyi se a labdajátékra hogy tudnám othon vagy valahol fejleszteni a labdaérzékemet?

Legjobb válasz: hát igen. vagy járj edzésre..

Jaj elfelejtettem írni hogy csináld!Odaállsz a falhoz 20 centire és csak csuklóból!
hát igen. vagy járj edzésre..
kimész a kertbe... fogsz egy labdát.. s egysszerüen gyakorolod a dobást... valahova célzol, és dobsz.. ilyen egyszerû
istenem. mai sportolok... elõszöris a taposást kell megtanulnod... (h fenn maradj a vizen) ha ez megy akkor fogsz egy vizilabda labdát elõször kezd kicsivel a Junior vizilabda válogatott labdájával azaz a "3"-mas labdával és evvel gyakorolj egy ideig persze elõtte keress valakit aki paszolgatna veled. azután jöhet a "4"-es és aztán a férfi vizilabdás méret az "5"ös de télleg nemmindegy milyen labdával gyakorolsz ne egy szar gumilabdával vagy focilabdával vagy bármilyen más labdával , mert a vizilabda teljesen más. remélem tudtam segiteni.
HA fogsz egy egyszerû labdát, és kimész egy üres falhoz, ugyanúgy dobáld csak, mintha a vízben falaznál.. annyi hogy ezt a vízben össze kell kombinálnod a taposással, de én is így kezdtem:) Vagy szólj a haveroknak és menjetek le néha egy kicsit passzolgatni;)
általában vízben a legjobb de ha nem vizilabdázol nincs értelme gyakorolni hisz minek ha meg vizilabdázol járj edzésre ennyi ...
vízben
Lehet kapni kis fehér 2kg-s medicin labdákat!Én azt ajánlanám!Kissebb mint egy kézilabda de hatásos!Jó csuklód lesz és a lövõerõvel sem lesz gondod!
én is vizilasztizom nekünk hetente 5 edzésem van. de ez lényegtelen jó ha egy falra dobod a lasztit és megproszálod elkapni. másik mi a lányokkal mindig le megyünk paszolgatni.
Én is vizilabdázom, válogatott is vagyok elõször is Hajtsál edzésen amennyire csak bírsz én pl nem voltam uszó mégis 98-as vagyok és 1:03-mat uszók 100-on, mert hajtok utána fejleszd a láptempód aztán paszolj! Javaslom a kertedbe való paszolást medicinnel elég 1-2KG-os utána gyakoróld a lövést!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Fradiban milyen nyelven beszélnek egymással?

Ez azóta érdekel mióta mindenféle ember van a Fradiban. Gondolom itt nem az a gyakorlat mint egy nagyobb spanyol vagy angol klubbnál, hogy az idegenlégiósok megtanulják az adott ország nyelvét, viszont amennyire tudom az angolt nem beszéli a legtöbb magyar, de a külföldiek közül sem mindenki, például Mateos.

5

Nike vagy Babolat teniszcipő a jobb?

Ára persze kulonbozik, a nike szep feher rozsaszin, 15ezer,mig a babolat feher-fekete-piros 25ezer. Szerintetek?!

2

Kezelt-hónapok óta rohammentes-epilepsziás kaphat sportorvosi engedélyt?

3

14 évesen lehetek-e még profi futballista?

KB. 171 cm és 50-55kg vagyok; nemrég csatlakoztam egy harmadligás csapathoz és tulajdonképpen arra lenék kíváncsi,hogy szerintetek felhívhatom-e még magamra egy nagyobb gárda figyelmét.Ha nem, ne kímeljetek és mondjátok meg(csak ne legyetek túl kemények).

4

Hogy tudnám erősíteni a karom hogy messzebre tudjam dobni a kosárlabdát?

a középtávolikkal nincs semmi bajom azok jól mennek de a 6,25-ös környékéről már nehezen találom el a gyűrűt (a szabályos hamloktól indított dobással ( ha a hasamtól indítom nincs gond)) és ha el is találom mindig rövid a dobás
nos milyen gyakorlatokkal és milyen izmokra eddzek hogy jobban Menjen?
nyáron má edzegettem tricepszre és érzem is hogy erősödött de ez még mindig kevés

1

Kik szerepelnének minden idők legjobb magyar válogatottjában szerinted?

Mostaniak közül beférne valaki? Ki lenne a szöv.kap.?

5

Melyik real meccsen volt a játék végén az a nagy balhé a bíróval? Mostanában történt.

0

Lesokkolt amit ma hallottam? !

Hallottátok mi történt a Fradista Akeem Ademsszel?
Le vagyok forrázva teljesen!
Gyógyuljon meg minél hamarabb!

2

Ki/Kik Magyarorszag legjobb/legkereset sport jatekosa (i)?

3

Mi a jó az NFL-ben/amerikai fociban?

Ti miért szeretitek ezt a játékot, mi tetszik benne? Én általában minden sportot, ezen belül minden csapatjátékot -pláne ha még labdával - is űzik szeretek.
Az amerikai focit viszont nem szerettem meg, pedig tetszik a felhajtás körülötte, tetszik, hogy amerikai, nagyon jól közvetítik Ricsiék, még az újoncok számára is, de valahogy még sem szerettem bele, amit furcsának találok magamból kiindulva.
Ezért vagyok kíváncsi a ti véleményetekre, ti mit szerettek benne?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!