Találatok a következő kifejezésre: Vizilabdás passzokat lehet gyakorolni (1 db)

Vizilabdás passzokat hol lehet gyakorolni?

Vizilabdázom és a dobás nem igazán megy ugy kb 1 év vizilabdázok az uszás faszául megy de a labdajáték nem, nincs rá sok lehet?ségünk h ott tanuljunk heti 1 edzés vagy anyi se a labdajátékra hogy tudnám othon vagy valahol fejleszteni a labdaérzékemet?

Legjobb válasz: hát igen. vagy járj edzésre..

Jaj elfelejtettem írni hogy csináld!Odaállsz a falhoz 20 centire és csak csuklóból!
hát igen. vagy járj edzésre..
kimész a kertbe... fogsz egy labdát.. s egysszerüen gyakorolod a dobást... valahova célzol, és dobsz.. ilyen egyszerû
istenem. mai sportolok... elõszöris a taposást kell megtanulnod... (h fenn maradj a vizen) ha ez megy akkor fogsz egy vizilabda labdát elõször kezd kicsivel a Junior vizilabda válogatott labdájával azaz a "3"-mas labdával és evvel gyakorolj egy ideig persze elõtte keress valakit aki paszolgatna veled. azután jöhet a "4"-es és aztán a férfi vizilabdás méret az "5"ös de télleg nemmindegy milyen labdával gyakorolsz ne egy szar gumilabdával vagy focilabdával vagy bármilyen más labdával , mert a vizilabda teljesen más. remélem tudtam segiteni.
HA fogsz egy egyszerû labdát, és kimész egy üres falhoz, ugyanúgy dobáld csak, mintha a vízben falaznál.. annyi hogy ezt a vízben össze kell kombinálnod a taposással, de én is így kezdtem:) Vagy szólj a haveroknak és menjetek le néha egy kicsit passzolgatni;)
általában vízben a legjobb de ha nem vizilabdázol nincs értelme gyakorolni hisz minek ha meg vizilabdázol járj edzésre ennyi ...
vízben
Lehet kapni kis fehér 2kg-s medicin labdákat!Én azt ajánlanám!Kissebb mint egy kézilabda de hatásos!Jó csuklód lesz és a lövõerõvel sem lesz gondod!
én is vizilasztizom nekünk hetente 5 edzésem van. de ez lényegtelen jó ha egy falra dobod a lasztit és megproszálod elkapni. másik mi a lányokkal mindig le megyünk paszolgatni.
Én is vizilabdázom, válogatott is vagyok elõször is Hajtsál edzésen amennyire csak bírsz én pl nem voltam uszó mégis 98-as vagyok és 1:03-mat uszók 100-on, mert hajtok utána fejleszd a láptempód aztán paszolj! Javaslom a kertedbe való paszolást medicinnel elég 1-2KG-os utána gyakoróld a lövést!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Foci! Tudtok jó szélsőket? Többi lent.

Olyan szélsőket keresek akik nagyon gyorsak, jól adnak be/jól fordulnak kapura. Minél többet!!!

4

A szabadtéri kosárpályáknak mi az "anyaga"? Beton?

Vagy valami más, hogy ha elesik valaki, ne sérüljön meg annyira?
Vagy mi itt az a narancs színű?


3

Melyik focicsapatot utáljátok a legjobban és miért?

16

HELP! 2013. 02.21. -én vettem egy Adidas 11 Core foci cipőt a Boráros téri Adidas Outlet boltban. Ki fogják így cserélni?

A probléma az, hogy a jobb lábas cipő elején lejött a ragasztás (tehát a talp és a bőr között) kb 3-4 cm szélességben. A blokkon úgy olvastam, hogy 6 hónap a garancia akkor még ki lehetne cserélni. Van ilyen akció hogy "bolondos csütörtök" és holnap minden foci cipőre 30% kedvezmény van. SZERINTETEK KI FOGJÁK CSERLÉNI?

Ez a cipő.

2

Milyen ütőt ajánlanátok kezdő teniszezőnek?

Gondolom itt súlyra meg ilyenek 14/L

2

Kosárlabda alapok? Versenyszerű sportolás 16 évesen? Regény lentebb!

16 éves fiú vagyok, kosaraztam 1. osztálytól 4. osztályig utána iskolaváltás miatt abbamaradt. A sportéletem nem intenzív napi szintű edzéseken vettem részt szóval testi alapok, tüdő, anyagcsere megvan ahogy az alapok nagyja is a kosárban (dobótechnika, crossoverek és társai, tehát tudom pattogtatni a labdát:)) Az alapokat arra értem hogy pl. mit csináljak ha kirohan elém egy ember passzoljak dobjam rá vagy lépjek ki mellé?-vagy hogyan védjem a labdát, mikor milyen helyzetbe mit/milyen cselt használjak. Magamról annyit hogy 182 cm vagyok cipő nélkül, nagyot ugrok ami szerintem fontos ehhez a magassághoz most töltöttem 16-ot aránylag hosszú kézzel nagy tenyér (ha ezek fontosak kosárhoz), a sportéletem miatt gyorsan sprintelek és szerintem (nem nagyképűség) van hozzá tehetségem.(most tényleg csak így az esélyek felvázolása végett) 1. es posztra raktak utána néztem mi is egy irányító dolga és tetszik a poszt és képes vagyok passzolni bármikor nincs bennem önzőség. A kérdés tehát adott! :)

-Mennyi esélyem van, meddig vihetem?(NB1,NBA,többet nem ismerek XD)/(elhivatott vagyok napi szintű edzés nálam a minimum)

-Mennyi idő kellhet az(tehát szerintem elméleti ha lehet így mondani) alapok elsajátítására?

-Van e valami internetes program vagy könyv, dvd oktatólemez bármi ahol ezeket lehet olvasni/tanulni?

-Mennyi idő alatt hozhatom be/ behozhatom e lemaradásaimat a korosztályommal szemben? Sokkal jobbnak kell lennem !!!

3

Átlagosan mennyit keres egy NB2-es és NB3-as játékos?

alapfizetésre illetve prémiumokra is gondolok..:)

1

Lányok! Van köztetek olyan aki Fradi meccsre jár?

Kort is írjatok.

4

Mennyit érhet a Ferencváros utolsó bajnokcsapatának (foci) 2003 as, aláírt meccslabdája?

Hozzáértők véleményét váromaz árral kapcsolatban és arrol, hogy hol érdemes meghirdetni.

1

Jó minöségű a Joola pingpong ütö?

Azért kérdem hogy vegyek egy olyat?Mert szinte mindennap 4 orát játszok!Kössz a válaszokat!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!