Találatok a következő kifejezésre: Vizilabdás passzokat lehet (1 db)

Vizilabdás passzokat hol lehet gyakorolni?

Vizilabdázom és a dobás nem igazán megy ugy kb 1 év vizilabdázok az uszás faszául megy de a labdajáték nem, nincs rá sok lehet?ségünk h ott tanuljunk heti 1 edzés vagy anyi se a labdajátékra hogy tudnám othon vagy valahol fejleszteni a labdaérzékemet?

Legjobb válasz: hát igen. vagy járj edzésre..

Jaj elfelejtettem írni hogy csináld!Odaállsz a falhoz 20 centire és csak csuklóból!
hát igen. vagy járj edzésre..
kimész a kertbe... fogsz egy labdát.. s egysszerüen gyakorolod a dobást... valahova célzol, és dobsz.. ilyen egyszerû
istenem. mai sportolok... elõszöris a taposást kell megtanulnod... (h fenn maradj a vizen) ha ez megy akkor fogsz egy vizilabda labdát elõször kezd kicsivel a Junior vizilabda válogatott labdájával azaz a "3"-mas labdával és evvel gyakorolj egy ideig persze elõtte keress valakit aki paszolgatna veled. azután jöhet a "4"-es és aztán a férfi vizilabdás méret az "5"ös de télleg nemmindegy milyen labdával gyakorolsz ne egy szar gumilabdával vagy focilabdával vagy bármilyen más labdával , mert a vizilabda teljesen más. remélem tudtam segiteni.
HA fogsz egy egyszerû labdát, és kimész egy üres falhoz, ugyanúgy dobáld csak, mintha a vízben falaznál.. annyi hogy ezt a vízben össze kell kombinálnod a taposással, de én is így kezdtem:) Vagy szólj a haveroknak és menjetek le néha egy kicsit passzolgatni;)
általában vízben a legjobb de ha nem vizilabdázol nincs értelme gyakorolni hisz minek ha meg vizilabdázol járj edzésre ennyi ...
vízben
Lehet kapni kis fehér 2kg-s medicin labdákat!Én azt ajánlanám!Kissebb mint egy kézilabda de hatásos!Jó csuklód lesz és a lövõerõvel sem lesz gondod!
én is vizilasztizom nekünk hetente 5 edzésem van. de ez lényegtelen jó ha egy falra dobod a lasztit és megproszálod elkapni. másik mi a lányokkal mindig le megyünk paszolgatni.
Én is vizilabdázom, válogatott is vagyok elõször is Hajtsál edzésen amennyire csak bírsz én pl nem voltam uszó mégis 98-as vagyok és 1:03-mat uszók 100-on, mert hajtok utána fejleszd a láptempód aztán paszolj! Javaslom a kertedbe való paszolást medicinnel elég 1-2KG-os utána gyakoróld a lövést!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek is sok hibás döntést hozott a bíró a Magyar-Románon (2-2)?

Mert a románok mindkét gólja hibás döntésen alapult.Az első amire tizenegyest adott a bíró az eleve les helyzet volt.A második gólnál az utolsó percben meg szabályosan ráugrik a román Vargára és ezt hogy nem vette észre a spori? Igaz volt benne védelmi hibáink is de azért erre semmit nem adni utána meg senki nem beszél erről(nem értem hogy miért és még azt mondják hogy mi csesztük el pedig nem is így van végig küzdöttünk voltak hibáink de a bíró végig ellenünk fújt ha tehette.)

3

Azt szeretném meg tudni, hogy menyit érhet egy Nike labda amin dedikálva van a mostani Diósgyőri játékosok neve? Segítségeteket nagyon meg köszönném!?

1

Szerintetek mi a Tengó szabályai?

0

Valaki elmondaná nekem, hogy a kosárlabda méretek (5-6-7) melyik korosztálynak melyik ajánlott?

2

Milyen kosárcípőt vegyek?

16/L

0

Az olasz válogatott tényleg olyan jó vagy csak szerencséjük van?

2012 Eb döntő
2006 Vb döntő
2013 Konföderációs döntő

mindig tudnak meglepetést okozni

4

Mi van a ping pong labdában? Valami gáz? Egyszer széttört az egyik, és ilyen büdös, orrfacsarú, szúró valami jött ki belőle.

3

Mi az a CR7 és 7up?

3

Hogy lehet élvezni az amerikai focit?

Nem akarok kötekedni, de egyszerűen nem értem. Most mértem, hogy kb 8 mp-ig megy a játék, lefújja a bíró és utána kb 30-40 mp-ig áll a játék. Ez szerintem nagyon unalmas :S

4

Labdarúgásban mikor nyert amerika EB-t?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!