Találatok a következő kifejezésre: Vizespolós versenyt de hogyan (1 db)

Vizespolós versenyt szerveznénk, de hogyan? ötlet?

Legjobb válasz: Sok beválalós lány és sok alkohol :)

Sok beválalós lány és sok alkohol :)
Mi a multkor karamboloztunk busszal, ami ugye tele volt diákokkal.Gondoltuk sok idõ mire elintézik a dolgokat meg minden tehát leszálltunk. Csak hát zakadt az esõ nem gyengén. Mi a hídon futottunk szakadó esõben... Röhögtünk annyit. Nagy poén volt am:D tom ez nem de tarozik csak gondoltam elmesélem:) az is hasonló volt:D
sztem ha a hely adott akkor embereket kéne szerezni akik beszállnának a versenybe... ha megvan akkor vmi dijazást az elsõ 3 embernek aki nyert... és vmi értelmes zsûrit szervezni! ha va rá igény könnyen fog menni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek teljesen megőrültem vagy csak szerelmes vagyok?

Nem igazán tudom, hogy is kéne elkezdenem. Túl régen történt ahhoz, hogy kijelenthető eleje legyen. Igazából azt se tudom, hogy mikor vagy mivel kezdődött. Egyszer csak észrevettem...valami megváltozott. Megváltoztak körülöttem az emberek, a barátságok, megváltoztak a gondolataim, de nem tudtam miért. Aztán rájöttem hogy mindez egyáltalán nem változott semmit, minden maradt a régi, csak a környezetemre is kihatott az ami valójában más lett...és ez én voltam. És hogy ennek mi volt az oka, azt akkor még el se tudtam képzelni. Aztán eltelt majdnem egy egész év és megéreztem valami teljesen újat. A hiányt. Bele se gondoltam, hogy mi vagy ki hiányzik az életemből, de azt tudtam, hogy nem tudok és nem is akarok nélküle élni. Aztán hosszú és bonyolult idő után kialakult köztünk valami egyáltalán nem egyszerű kapcsolat. Bármikor ha egy helyen voltunk...csak őt tudtam figyelni. Figyeltem, hogy mit csinál, hogy kivel beszélget és minden percben csak vele akartam lenni. Ott helyben még nem értettem ezt a különös érzést, de később, ahogy ez egyre erősebbé vált...megértettem és félve, de beismertem, mit is érzek iránta. Aztán 2013 utolsó nyári buliján sok érzést és sokféle gondolatot váltott ki belőlem. Akkor jöttem rá, hogy ő az az ember, akire úgy tudok haragudni, ahogy senki másra, és akit mégis úgy tudok szeretni, ahogy senki mást. Megtudott vigasztalni akkor, amikor más nem és boldoggá tudott tenni a puszta jelenlétével. Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy visszavonhatatlanul beleszerettem. Igaz, előfordult már sokszor hogy megbántott vagy hogy haragudtam rá, de mindig ott volt bennem, hogy el kell néha viselnem, mert el akarom viselni. Úgy, ahogy azt is elviselem, hogy ritkán látom és hogy más lányokkal van. Rettentően idegesít, de nem tudom elítélni miatta, hisz nem vagyok a barátnője. Képes lennék neki bármit megbocsátani és hívhatjuk ezt gyengeségnek vagy befolyásolhatóságnak, de nekem előbb jut eszembe az, hogy, hogy ölelt át, hogy ért hozzám és hogy nézett rám. Előbb jut eszembe, hogy ki is ő nekem valójában és mennyire fontos is ő nekem. Előfordulhat, hogy tévedek és ő közel sem érzi azt amit én... nem tudhatom. De úgy érzem, képtelen vagyok elengedni őt és az érzéseimet, amiket ő váltott ki belőlem. Az életem részévé vált és én boldog vagyok akkor is, ha mindez csak álom, mert valahol mélyen mindenki ilyen álomra vágyik

2

Mi tévő legyek ha most nem akarom elszúrni?

Sziasztaok, a kérdésem,megismerkedtem egy lánnyal egy társkeresőről... már elhívtam volna, hogy találkozzunk, de most nem ér rá, mert suliban vizsgái vannak. (ami történetesen nem kifogás) , de mondta, hogy utána jöhet a menet. Tetszik nekem, kedves aranyos lány, és még okos is, tovább nem is sorolnám :) Beszéltünk már fészbúkon is nem csak 1-2 üzenet.
Tehát először is szerintetek lehet esélyem ? :) Másodszor nem igazán vagyok gyakorlott ezekben a randikban :( Azazhogy randin nem egyen voltam már éppenséggel, de valahogy az első randik után megfeneklettek a dolgok és sose lett belőle második randi. Viszont szeretném ha most lenne még második randi is ! :) Nem volt még barátnőm ha gáz ha nem gáz.... általában lököm a showdert mindenről, de ha zavarban vagyok kezdetben, akkor még nem megy ennyire. Miről beszéljek vele? Hogy viselkedjek , főleg ha második randit szeretnék? Mennyire bókoljak? A végén mindenképp kérdezzem meg, hogy ő szeretne e második randit, vagy csak később?
A válaszaitokat nagyraértékelem, és előre is köszi
23F

1

Ez most mit jelent?

Van 1 lány ismerösöm akin nem tudok eligazodni.Egyik percben ugy bánik velem mintha gyilkos lennék másik percben pedig normális.Csak velem csinálja eszt és mindig mikor találkozunk.
Annyit még hozzá ,hogy ha kettesben maradunk valahogy akkor ugy csinál mintha járnánk
Lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem értem miért csinálja eszt 17F

3

Fiúk, nektek fontos, hogy a barátnôtök olyan zenéket hallgasson mint ti?

És hogyha van két csaj . Az elsô a rap, hip hop zenéket kedveli. Folyton azt hajtogatja, hogy táncol, meg hogy milyen egyedi, hogy nem 1D-t hallgat. A fiúknak meg folyton libáskodik...A második meg visszahúzódó, punk rockot hallgat. Szeret rajzolni és lovagolni. Melyik lenne szimpatikusabb?

11

Fiuk/ferfiak nalatok ez h van?

Az erzeseiteket elnyomjatok magatokban es nem mutasatik ki h ez menyire fajt ez miert van !? Bocsi az ekezetekert de telorol vok . Elore is koszi a valaszokat :)

7

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

5

Ennyire egyszerű lenne az élet, nem létezik valós szerelem, ami nem a "hiányból" táplálkozik?

Azt vettem észre, ha csak játszadozok a csajokkal, és ezt tudtukra is adom akkor belém vannak zúgva teljesen... de amint én lépek valami érzelmeset irányukba azonnal visszahullok a lúzer kategóriába. Mindig csalódok, hogy ha azt gondolom szerelmes vagyok, utólag mindig rájövök azért van mert nem dugok éppen más nőkkel, vagy ha ez sincs de önértékelési hibáim mindenképp. Szerintem a nőknél sincs ez máshogy. Igaz?

2

Szerintetek is jó csaj Ted Mosby lánya?

4

A mai 16-20 év közötti "normális" lányok életében mindig bekövetkezik valamikor a tombolós időszak?

20 éves vagyok és igazából azt tapasztalom, hogy a gimiben, középiskolában teljesen normális, visszafogott, szerény lányok, akik megvetik a dohányzást/ivást/drogozást/bulizást/alkalmi szexet stb. (ezek kombinációit), azok egyszer kifordulnak magukból és 3-4 évig vedelnek, buliznak, kefélnek mindenkivel. Személyiségük teljesen ellentétet mutat a korábbival. Nem egy olyan lányt ismerek, akik a középiskolai éveim alatt szerények, szinte gátlásosnak látszódtak, és ezekről a lányokról hallom vissza, hogy fűvel-fával lefekszenek és hétvégéken okádásig isszák le magukat. Ez a trend manapság?

(Mielőtt fikázni kezdenétek, leszögezem, ez szubjektív vélemény, azaz senki ne gondoljon általánosításra, személyes tapasztalat beszél belőlem, amit néhány év alatt láttam a környezetemben élő lányokkal kapcsolatban.)

14

Egy fiú elméletileg utál (legalább is mindenkinek ezt mondja) de a barátnőmnél (ő is ott volt) egyfolytában engem nézett! Miért csinálja ezt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!