Találatok a következő kifejezésre: Vizesedés miatt már (2 db)

Vizesedés miatt fektethetnek már be valakit a kórházba? Mennyi ideig tart majd, és mit fognak csinálni?

Még csak 33 hetes kismami vagyok,és nagyon dagadnak a bokáim,kezeim.A vérnyomásom is magasabb lett,és beutalt a dokim a kórházba,hogy elhajtsák a vizet a szervezetemb?l.Mire számíthatok és mennyi id?re?

Legjobb válasz: Engem csak a 37-38.héten fektettek be a kórházba, mert akkorra durvult el a helyzet. Akkor már napi 1 kg-val gyarapodtam a víztõl, fehérje is volt a vizeletemben és a vérnyomásom is felsõ határértéken mozgott. Nekem akkor a napi 2 liter bevitt folyadékbõl 2 dl jött ki vizeletként! Másnap meg is indították a szülést, de én aznap már 38 hetes voltam.

Engem csak a 37-38.héten fektettek be a kórházba, mert akkorra durvult el a helyzet. Akkor már napi 1 kg-val gyarapodtam a víztõl, fehérje is volt a vizeletemben és a vérnyomásom is felsõ határértéken mozgott. Nekem akkor a napi 2 liter bevitt folyadékbõl 2 dl jött ki vizeletként! Másnap meg is indították a szülést, de én aznap már 38 hetes voltam.

Vizesedés miatt eltiltottak a kenyértől, tésztától. Más is volt már hasonló helyzetben? Mit ettetek? Van valami amitől lemehet a víz? 31 hetes km.

Legjobb válasz: Görögdinnye, természetes vízhajtó, de a védõnõd is biztosan tud tanácsot adni!

Görögdinnye, természetes vízhajtó, de a védõnõd is biztosan tud tanácsot adni!
Én is a görögdinnyére szavazok! Vízhajtó, egészséges és finooom!!! :) Kevés sós, fûszeres ételeket fogyassz. Kitartás! Boldog babavárást!
szia! ecetes borogatás a bokára, állítólag pikk-pakk lehúzza. tartózkodni kell a sós, fûszeres ételektõl is. én most épp nem vizesedek, de lisztérzékeny vagyok, szóval nincs tészta, kenyér :) rengeteg gyümölcs, zöldséges egytálak, ajánlom kenyér helyett az abonettet, vagy rizspufit. már nincs sok, ki fogod bírni! kitartást! :)
Szia, Ami nem olyan finom, de nagyon hatásos: -reszelt zeller salátába só nélkül. -petrezselyem levél nyersen lehet csak elrágni, vagy salátába tenni azt is. Nekem ezek váltak be.Az elsõ babámnál is nagyon vizes voltam.Most vagyok 35 hetes és megint nagyon vizesedek.Só és fûszermentes diétára voltam, vagyok ítélve.Kitartás mindenkinek.Boldog babavárást. Üdv.
Dinnye és õszibarack. Nekem ezt javasolták, ma tartom a második ilyen gyüminapot. Az elsõnél hatásos volt. Én is 31 h km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!