Találatok a következő kifejezésre: Viszkethet a füle, (8 db)

Mitol viszkethet a fulem?

fulbe valo van benne,es csak hatul viszket,es nem a lyuknal hanem csak 3 mm-re odebb.meg van benne egy kis gorcs,ez normalis?

Legjobb válasz: es azt nem lehet vhogy ki piszkalni?

A kérdező hozzászólása: es azt nem lehet vhogy ki piszkalni?
nem normális.vagy alapsabban kell tisztítanod, vagy valami gond van.fülgörcsröl még nem hallottam.
A kérdező hozzászólása: ilyen kis kemeny vmi van a fulcimpamban, a lyukba.mint vmi gomboc
nekem is van ilyen kis gombóc. de szerintem ez csak pattanás...mondjuk már egy pár hete ezmg van. de biztos csak faggyú

Mitől viszkethet a fülem? Bővebben lent

Középfülgyulladásom volt, a doki írt fel fülcseppet. a fájdalom már el is múlt, de viszket?, néha már csikiz? érzést érzek a bal fülemben, föleg ha balra fordítom a fejem. Talán csak a genny folyik ki végre?

Legjobb válasz: je és a nyomáskülömbséget még mindig érzem...

A kérdező hozzászólása: je és a nyomáskülömbséget még mindig érzem...


Miért vakarja a 4 hónapos babám véresre a fülét? Mitől viszkethet neki ennyire?

Legjobb válasz: Nincs koszmó a füle mögött, nem csoroghat oda a tápszer vagy a tej, ami felmarja?

Nincs koszmó a füle mögött, nem csoroghat oda a tápszer vagy a tej, ami felmarja?
Nekünk az volt a probléma 5hósan hogy belelógott a halya. Levágtam azóta hozzá se ér
A kérdező hozzászólása: Nem, nincsen semmi ilyesmi!!!Inkább a sok fülzsírra gondolok, mert az van neki.
A fiam azért csinálta, mert jött a foga. MInden fog megindulásánál véresre vakarta, és ahogy kibújt a fog, azonnal abbahagyta. Most jön az utolsó foga, de a véres fülébõl azonnal láttam, hogy megindult:)
A kérdező hozzászólása: Te jó ég, akkor lehet, hogy a foga miatt viszket a füle? Ilyet még nem hallottam. Még eddig nem láttam fogacskát.
Az né picikém is sokáig vakargatta a fülét, de nálunk az volt a gond, hogy túl gyakran töröltem át neki babaolajos fülpiszkálóval. Azt hittem jól csinálom, ha nem hagyom "besárgulni" és megtisztítom a fülzsírtól, de rosszul tettem. Mint kiderült, pont, hogy hagyni kell a kisbabáknak, hogy legyen zsírréteg, ami védje a fülecskéjét.
En kerdeztem a hazi orvostol, mert nekem is vakarta. Azt mondta hogy nyomkodjam korbe eloszor elol aztan hatul alul stb, s ha elkezd nagyon sirni akkor lehet fulgyulladas, ha nem akkor csak megszokas vagy tenyleg viszket de nem faj. Erdemes kiprobalni, finoman nyomkodd meg neki. Vagy azis lehet kis viz belement mikor furdott. A fulzsirt akkor szoktam kitorolni mikor kifolyik, mert ensi olvastamhogy ottkell hagyni , mert vedi a fulet a fertozestol.
elozo vagyok, bocsi, elfelejtettem hogy a lanyom is 4 honapos volt mikor az also ket foga egyszerre kibujt senki nem akarta elhinni. lehet attol is

Viszkethet attól a fülem belül, hogy sokat turkálom?

Mivel viszket, így próbálom belül megvakarni, ugye ezt nem tudom, de csak jobb egy fokkal amikor turkálom. Nem fog begyulladni, mert már rég így van, nem tudom mit?l lehet.

Legjobb válasz: Lehet attól, sebes és gyógyul, ez viszket amit te újra és újra kidörzsölsz....ördögi kör...

Lehet attól, sebes és gyógyul, ez viszket amit te újra és újra kidörzsölsz....ördögi kör...
Meg kéne fülorvosnak mutatni, mert akár gombás bõrbetegség is okozhatja a viszketést.

Mitõl viszkethet kívül a fülem?

Az a lényeg hogy már nagyon régóta viszket a fülem kívül ahol a hallójárat kezdõdik körbe viszket!! Nem tudom mitõl lehet!! Segítetek légyszi!!

Legjobb válasz: Lehet rüh, én a helyedben vigyáznék.... :D :D :D

Lehet rüh, én a helyedben vigyáznék.... :D :D :D

Viszkethet a babám füle, vagy minden kicsi vakarja?

Kislányom 8 hetes, és sokszor tapogatja, gy?rögeti , vakarja, piszkálja a fülét. Ingerli valami, vagy csak ez akad a kezébe? A haját is sokszor megmarkolja.

Legjobb válasz: Szerintem ezt minden gyerek csinálja,ha nincs baja nem nyügös stb akkor nincs gond.Az is lehet rálóg a haja és az csikizi

Szerintem ezt minden gyerek csinálja, ha nincs baja nem nyügös stb akkor nincs gond.Az is lehet rálóg a haja és az csikizi
nálunk ha nyûgi, álmos akkor dörgöli a fülét, sõt a rokonságban 3 éves gyerkõc szintén a fülét dörgöli mikor már álmos :) . nincs semmi baj. ha vmi ingerelné, sírna mellé. szerintem. :)

Attól is viszkethet a macskám füle, ha koszos neki?

Nem igazán tudom miért vakarja, ha belenézek nem látok benne semmifélebogarat.Viszont eléggé koszos e miatt is viszkethet?

Legjobb válasz: bocsi a hibákért mobilról vagyok :-)

A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért mobilról vagyok :-)
A fül atkának pontosan olyan a tünete, mint ahogy leírtad, ne gondold, hogy 3 centis bogarakat fogsz az állat fülébe találni, az a kosz szerintem az atkának a kakija
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Hétvégén elviszem állatorvoshoz!
jobb lesz neki már az elsõ alkalommal, ha megkapja a fülcseppet rá, ha tényleg atkás a cica füle, már szörnyû volt az enyémet is nézni, amikor vakarta, szó szerint kidülledt a szeme. A doki egy új mûszert próbált ki a cicámon, beledugta a fülébe és felnagyította mi is van benne, na akkor sajnáltam meg.Mondta, hogy nyugodtan egy géz darabot tekerjek az ujjam köré és rakjak rá kis baba olajat és töröljem át a cica fülét, ilyen pirosas barnásos bélsarat takarítottam ki neki.tavaly elõtt a fülcsepp közel 3 ezer ft-volt, plusz a vizsgálat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!