Találatok a következő kifejezésre: Viszeres a nagyon fáj, voltam (2 db)

Viszeres a lábam, nagyon fáj, voltam orvosnáál elküldött érsebészetre, de az még messze van, jolenne pihentetni sokat mert meloba 12 orát ülök és nagyon kikészül.. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: melóhelyen legyen valami amire felrakod a lábad, nehogy lógjon, a lényeg, hogy a térded feljebb legyen a feneked vonalánál, illetve borogasd is.

melóhelyen legyen valami amire felrakod a lábad, nehogy lógjon, a lényeg, hogy a térded feljebb legyen a feneked vonalánál, illetve borogasd is.

Viszeres a lába és nagyon fájt és foro volt voltam a sürgöségi osztályon mert féltem hogy trombozisom van ott azt mondták hogy nincs. De még mindid nagyon fáj mit tegyek?

Legjobb válasz: Be van gyulladva a visszér, attól forró a lábad. A trombózisnál pont ellenkezõleg, jéghideg lesz a láb, mivel leáll benne a vérkeringés.

Be van gyulladva a visszér, attól forró a lábad. A trombózisnál pont ellenkezõleg, jéghideg lesz a láb, mivel leáll benne a vérkeringés.
A kérdező hozzászólása: jah és a házi orvos azt mondta hogy szedjem az Aspirin protect vérhigitót:S
Szedd a gyógyszert.
Csodálkozom hogy az orvos nem javasolta a Lioton géllel való bekenést!
Be kell borogatni vizesruhával éjjel és nappal is, ha van rá lehetõség. Lehet kapni térdig érõ gumiharisnyát gyógyászati segédboltban. Terheléskor azt kell felvenni, vagy be kell fáslizni. A lioton gél valóban jó rá. Ha súlyfelesleged van, azt lehetõleg le kellene adni. Minnél többet felpolcolt lábbal kellene pihenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Pocolom és be van fáslizva , nem fáj már de még kicsit meleg a térem hajlatában:S Ugye ebböl nem llessz bajm nyugtassatok meg kétségbe vagyok esve , itt a suli és nem tudok menni egy 19 éves lány:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!