Találatok a következő kifejezésre: Vista alatt lehet (5 db)

Vista alatt lehet használni a Wordot, vagy valami hasonló normális szövegszerkesztő programot, ami kezeli a . doc fájlokat?

Bocs, ha kicsit tudatlan a kérdésem, még soha nem használtam Vistát, de nemsokára talán fogok és nem tudom mi m?ködik rajta jól?

Legjobb válasz: A Word 2007 biztosan mûködik Vista alatt.

A Word 2007 biztosan mûködik Vista alatt.
Az office programcsomag nem tartozéka az oprendszernek, tehát nem jár hozzá. A laptop gyártója természetesen felteheti rá, de az külön pénz (kb 30-50 rúgó). Fõleg ha minél olcsóbbá akarja tenni a gépet. Amúgy van az ingyenes StarOffice (magyarul is tud), az elboldogul a doc-al, feltéve, ha nincs benne visual basic makró.
A Microsoft Office 2007et is le lehet ingyen tölteni...
A kérdező hozzászólása: Ó de gyors vagy:) köszi! És ez jár hozzá, tehát ha veszek olyan laptopot amin rajta van gyárilag Vista, kapok, vagy külön lehet rátenni?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.

Mi lehet a gond a WIFI-vel? Eddig műödött vista alatt de win7 alatt mért nem?

Van egy Fujitsu Simens Amilo LI 1718-as laptopom, Windows7 került rá és a driver fel van rakva azonban nem m?ködik az egész, mi a probléma kérlek segítsetek nagyon fontos!

Legjobb válasz: Beépített wifi-je van? Ha igen próbálj meg a gyártó oldaláról leszedni egy új win7-re szánt driver-t hozzá

Beépített wifi-je van? Ha igen próbálj meg a gyártó oldaláról leszedni egy új win7-re szánt driver-t hozzá
A kérdező hozzászólása: Igen beépítettpróbáltam de nem müködik...
Akkor rakd vissza a vistát a win 7 ugyis egy fos sokat lehet vele szenvedni. Neklem is volt win 7 enterprisse 3 napot birtam vele aztán vistára válltotam az olyan mint az xp csak szebb kinézetre de megbizható windows vista ultimarte sp2 32 bittes

Igaz-e az hogy Windows vista alatt nem lehet irott Call Of Duty-val játszani csak eredetivel?

Olyat olvastam hogy nem lehet tört szervere felmenni csak eredetirre eredeti játékal VISTA allat. Nekem XP-m van és a DX10 miatt raknám fel csak a vistát.

Legjobb válasz: köszi de én Cod2 re gondoltam

A kérdező hozzászólása: köszi de én Cod2 re gondoltam
hát ez aztán k**va fontos kérdés Istenem...más értelmes elfoglaltság nincs az életetekben?
A kérdező hozzászólása: Ja és a Call Of Duty 2 van szo nem az 1röl !!!!!
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem dx10 nem ezé a játéké hanem AC meg crysis GTA4 mit raknám fel de cod2 forever
nekem tökéletesen ment vistan a cod4 pedig nem eredeti!!


Vista alatt hogy lehet kikapcsolni rendszervisszaállítást, és azt hogy folyton felúgró biztonsági figyelmeztetést?

Legjobb válasz: Start > Vezérlõpult > Rendszer. A bal oldali menüben: Rendszervédelem. Ez a rendszervisszaállítás. Start > Vezérlõpult > Felhasználói fiókok. Itt az adott felhasználói fiókon belül a felhasználói fiók felügyeletének be/kikapcsolása. Ez az UAC (user access controll), ha ezt kikapcsolod nem fogja megkérdezni, hogy megkérdezheti-e azt, hogy kérdezni akar valamit...

Start > Vezérlõpult > Rendszer. A bal oldali menüben: Rendszervédelem. Ez a rendszervisszaállítás. Start > Vezérlõpult > Felhasználói fiókok. Itt az adott felhasználói fiókon belül a felhasználói fiók felügyeletének be/kikapcsolása. Ez az UAC (user access controll), ha ezt kikapcsolod nem fogja megkérdezni, hogy megkérdezheti-e azt, hogy kérdezni akar valamit...
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült megoldani

Mit lehet csinálni ha telepítem a gépem driverét és azt írja ki hogy ez csak VISTA Rendszer alatt fut?

Nekem SP3 XP m van és szeretném a drivereket telepíteni de nem engedni és ott vagyok megl?ve hogy letölteni sem tudok semmit mert a hálókártyát nem tudtam kinyitni ugyan is ahoz kellene a driver! Köszönöm el?re is a segítséget!

Legjobb válasz: a gép adatai is kellenének hozzá

a gép adatai is kellenének hozzá
azt lehet tenni, hogy lecseréled a zikszpét egy jobb rendszerre, de fõleg egy újabbra
Tölts le egy másik géppel. Valamelyik haverod csak megengedi! A zikszpét meg egyelõre ne dobd ki, jó rendszer az.
De töröld csak az xp t vistát rakj az a fos helyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!