Találatok a következő kifejezésre: Visszarendeltek egy toxoplasma vérvételre, és a (1 db)

Visszarendeltek egy új toxoplasma vérvételre, és a védőnő sem biztatott. Az LgG 164 KKR 1:5 lett. Lehet baj?

12 hetes kismama

Legjobb válasz: szia!ne izgulj,nem lesz semmi baj!nekem az elsõ vizsgálatnál az igG 3.0 negativ,az igM 33.7 pozitiv lett.ezért 2doboz rovamycine tablettát felírt az orvosom.az igG a múltban szerzett fertõzés,és az igM azt jelenti,hogy nemrég kaptad el!az a jó,ha már a múltban elkaptad,mert akkor immunis vagy rá!nekem sajnos nem így volt,de hála az angyaloknak,tegnap megkaptam az új eredményeket,az igG 5.0 negativ és az igM 0.076 is negativ lett!:)nagyon jó egészséget kívánunk nektek,biztos minden rendben lesz!19hetes kismama:)

szia!ne izgulj, nem lesz semmi baj!nekem az elsõ vizsgálatnál az igG 3.0 negativ, az igM 33.7 pozitiv lett.ezért 2doboz rovamycine tablettát felírt az orvosom.az igG a múltban szerzett fertõzés, és az igM azt jelenti, hogy nemrég kaptad el!az a jó, ha már a múltban elkaptad, mert akkor immunis vagy rá!nekem sajnos nem így volt, de hála az angyaloknak, tegnap megkaptam az új eredményeket, az igG 5.0 negativ és az igM 0.076 is negativ lett!:) nagyon jó egészséget kívánunk nektek, biztos minden rendben lesz!19hetes kismama:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

28

Volt /van itt olyan aki dohányzott az első trimeszterben, mondjuk a 8. hétig? Lett valami baj? 5 hetes vagyok, elszívok egy nap 1-2 szál cigit, tudom nem szabadna.

11

Hanyadik hétben van ez a has szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11

Lehet hogy a heggem fáj? 6 hónapos terhes vagyok, és amikor állok egyre gyakrabban fáj a hasam/hasfalam pontosan nem tudom megmondani. Előző babám császáros volt, 16 hónappal ezelőtt szültem.

1

Kérlek nyugtassatok meg, nagyon félek, ugye most már ki tudják végre húzni a fogam?

Kedden elmentem fogorvoshoz, mert iszonyat fájt a fogam. Nem megmenthető fog ez már, alul a legutolsó. Kaptam egy szurit, nem zsibbadt el. Kaptam még egyet és doki mondta próbáljuk meg. Elkezdte kihúzni, de ordítottam, abbahagyta. Még 2 szurit kaptam, de semmi zsibbadás. Otthagytam a dokit, irány másik orvos. Ott azt mondta a doki, hogy valószínűleg gyulladásban van és amúgy sem szabad kismamának 2 szurinál több, főleg nem lidokain. Kaptam tőle egy tök más szurit, de akkor már csak bőgni tudtam. Az se hatott. Mondta, hogy csütörtök este menjek vissza és addig napi 2 rubophen, az lehúzza a gyulladást. Nagyon félek. Ki fog már jönni végre? Volt valaki így?

6

Honnan lehet tudni merre fekszik a baba? Milyen testreszet nyomja eppen ki?

Mit hogyan lehet erezni pocakon keresztul, ha nezed magadnak a picit?
Milyennek erezni a popsiját, sarkát, kezecskéjét?
31 hetesek vagyunk

2

Mikor és hogyan mondjam el 3 évesemnek a kistesót? Normálisak az érzéseim?

Pozitívat teszteltem, dokihoz most készülök menni. Van már egy 3 éves kisfiam aki nagyon érzékeny és ragaszkodó tipus. Más gyerekekre irigy, értem ez alatt azt, ha jön hozzánk valaki és játszom vele is, vagy felveszem akkor nagyon féltékeny. Biztosan kinövi illetve változik, de szeretném neki a legjobbakat. Viszont bennem nagyon sok a kétely. Rájöttem, hogy lehet hogy nem is foglalkoztam vele eddig annyit, mint kellett volna, illetve hogy fogom ugyanúgy szeretni mindkettejüket? Hogy fogja viselni, hogy nem csak ő van? Hogy fogok majd nem tenni különbséget közöttük? Furcsán hangzik, de valahol bűntudatom van, hogy mostantól már nem csak az ő anyukája leszek. Ezek normális érzések?

4

4 hetes terhesen a 3mmes petezsák normális?

Terhes vagyok és most járok a 4. hét vége felé, tudom h még nagyon az elején van de nem vagyok rosszul, csak nagyon fáradt, és fáj a derekam. Ez normális? Első terhességem és hamarabb jött mint terveztük de akarjuk ezt a babat nagyon.

4

2 napja késik a menstruációm és aznap vizelés után a wc papíron rózsaszínes vizelet maradt, azt hittem meg fog jönni, de vizeléskor erős köldök körüli szúr fájdalom is társul. Szerintetek? Terhes lettem? Nem szeretnék az lenni!

6

MCA VMax mit jelent?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!