Találatok a következő kifejezésre: Visszarendeltek egy toxoplasma (1 db)

Visszarendeltek egy új toxoplasma vérvételre, és a védőnő sem biztatott. Az LgG 164 KKR 1:5 lett. Lehet baj?

12 hetes kismama

Legjobb válasz: szia!ne izgulj,nem lesz semmi baj!nekem az elsõ vizsgálatnál az igG 3.0 negativ,az igM 33.7 pozitiv lett.ezért 2doboz rovamycine tablettát felírt az orvosom.az igG a múltban szerzett fertõzés,és az igM azt jelenti,hogy nemrég kaptad el!az a jó,ha már a múltban elkaptad,mert akkor immunis vagy rá!nekem sajnos nem így volt,de hála az angyaloknak,tegnap megkaptam az új eredményeket,az igG 5.0 negativ és az igM 0.076 is negativ lett!:)nagyon jó egészséget kívánunk nektek,biztos minden rendben lesz!19hetes kismama:)

szia!ne izgulj, nem lesz semmi baj!nekem az elsõ vizsgálatnál az igG 3.0 negativ, az igM 33.7 pozitiv lett.ezért 2doboz rovamycine tablettát felírt az orvosom.az igG a múltban szerzett fertõzés, és az igM azt jelenti, hogy nemrég kaptad el!az a jó, ha már a múltban elkaptad, mert akkor immunis vagy rá!nekem sajnos nem így volt, de hála az angyaloknak, tegnap megkaptam az új eredményeket, az igG 5.0 negativ és az igM 0.076 is negativ lett!:) nagyon jó egészséget kívánunk nektek, biztos minden rendben lesz!19hetes kismama:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!