Találatok a következő kifejezésre: Visszahúzódó vagyok, van a (11 db)

Szerintetek nagyon ronda vagyok? Véleményeket várok! A pasikkal nincs szerencsém, nem vesz észre senki. Az is nagy baj lehet, hogy szinte nulla önbizalmam van, visszahúzódó vagy és antiszociális.

a href="http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/selfie_zps9fa49fa5.png" target="_blank">http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/s..

Legjobb válasz: nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz

Nem vagy ronda, talán egy kicsit megnöveszthetnéd a hajad :) 5-ös te meg egy paraszt vagy! Így sincs szegénynek önbizalma!
Nem vagy ronda, de nagyon komolynak tûnsz fõleg ezzel a hajjal mosolyogj kicsit öltözz kirívóbban használj élénk színeket gyõzd meg magad hogy jó csaj vagy és nem marad majd el a hatás hidd el nekem. 23/F
szerintem nem vagy csúnya. 10/7, de egy kis sminkkel és esetleg mondjuk hajváltoztatással szerintem 10/10 is lehetnél. 20/L
dehogy vagy ronda :D nem tudom ezt ki mondta, de azt az idiótát se ütötte elégszer az apja.
nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz
Túl komoly vagy, olyan a kinézeted így mint egy 50 éves fideszes nõé. Növeszd meg a hajad, és másik ruha.
azért nem vesz észre senki, mert küzdesz ellene ... -lehajtott fejjel közlekedsz -csak igent/nemet válaszolsz -nem mosolyogsz rá egy hímnemûre, ha szól hozzád -nem szereted magad, akkor hogyan várhatod el mástól, hogy szeressen -nem divatosan öltözködsz, mert úgy gondolod az qrvás soroljam még? (az az én bajom, hogy imádom az ilyen nõkbõl kihozni az állatot és a NÕt)
A kérdező hozzászólása: nemáááá mintha 1000 éve ismernél, olyan jó kis jellemzést hoztál össze rólam :DD ami sajna szinte mind igaz :/
ez az erõsségem :) és így meg könnyû: http://kepfeltoltes.hu/130523/iq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) )
az url-bõl itélve ez egy csapda
nem vagy ronda, nem ez a jó szó, de egyáltalán nem vagy vonzó, semmi szexuális kisugárzásod hogy érezheted magad jól ilyen kinézettel?
Szerintem sem vagy ronda, nekem még tetszel is, de ezzel a hajjal és öltözettel többnek gondolnálak, mint 25. Ami nem baj, csak ez sem tesz jót az önbizalmadnak. Túl komolynak és zárkózottnak tünsz, de ezen csak saját magad segíthetsz, ha akarod, akkor tudsz is. Ezt a nagygombos kabátot meg ne vedd fel többet, anyámnak is van egy ilyen. 40F
Nagyon tetszel, jól nézel ki.
Öltözködhetnél nõiesebben és megnöveszthetnéd a hajad. Az sokat dobna a külsõdön.
Átlagos kinézet, de egyáltalán nem ronda. Kivehetõ rólad a zárkózottság.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: a belinkelt oldal nem csapda, nem tudom mibõl gondoltad, a képen tényleg én vagyok. Többen is írtátok, hogy nagyon komoly lehetek, hát ez tényleg így van és nehezen is oldódok társaságban. Egyébként nem vagyok se kereszténydemokrata, se 50 éves, csak 25. :D
ja, egy kicsit hosszabb haj, de így sem vagy ronda, messze vagy te a rondaságtól, de hosszabb hajjal még jobban néznél ki.
Inkább 50 éves Kereszténydemokrata...
Tényleg jobban állna egy hosszabb haj, és kicsit harsányabb smink.
Öreg vagy te. Kép alapján 30-40 éves lehetsz, de gondolom való korod fiatalabb annál. Meg te tipikusan olyan alázni való nõ vagy.
nagyon csinos vagy. kezdj új hobbiba, és beszélgess nõkkel is férfiakkal is. gyakorolj, aztán majd jöhet a flört is, abból a randi, kavarás, összejövés. :)
talán ha hosszabb lenne a hajad pl. Különösebb gond nincs.
egy kis szolárium, hosszabb haj, krvásabb ruházat azt dõõzs :)
Nem vagy ronda, a képen aranyosnak tûnsz.:)
Vagy 10 évvel idõsebbnek nézel ki... :/ Nekem nem tetszel...

Velem van a baj? Munkahelyemről sokszor sírva jövök haza, mert úgy érzem, hogy mindenki utál. állandóan beszólogatnak, pedig nem vagyok rossz természetű, sőt. Inkább csendes, visszahúzódó. (BÕVEBBEN LENT)

Próbálok mindenkinek a kedvébe járni, segíteni, nassit vinni, mégis kritizálnak vmiért. Itthon nincsenek barátaim még, mert elköltöztünk, nekem csak ?k vannak, ezért sokkal rosszabbul esik. én vagyok a "legújabb"már ha 1 év annak számít. én egyedül vagyok a sor egyik felén, a többiek meg a másikon. Ez a baj? Többség hatalma? Egy vki van, akihez nagyon ragaszkodok, de ? is egyik percben a tenyerén hordoz, a másikban meg ugyanazt csinálja, mint a többiek. NEM BÍROM. MIT CSINÁLJAK? 22éves lány

Legjobb válasz: Akkor viszont vágj vissza te is. Valami csípõs válasz csak eszedbe jut egy-egy megjegyzésre.

farkas törvény a gyengébbet mindig bántják.Már aki hagyja, és te hagyod.A viccnek ugratásnak is van határa.Állj ki magadért tedd õket helyre, ha te nem véded meg magad más nemfog.nem kell sziv bajosnak lenni, majd le koccolnak rólad
Akkor viszont vágj vissza te is. Valami csípõs válasz csak eszedbe jut egy-egy megjegyzésre.
Elõször is: ne nyalizz nekik! Minek viszel nasikat, ha így viselkednek? Minek akarsz te mindenkinek a kedvében járni? Látod, hogy nem mûködik, akkor miért alázod magad folyamatosan ezzel? Legyél el magadban, csináld a dolgodat, és: 1. valószínûleg jobban meg fognak becsülni, mintha erõlködsz, és újra meg újra elviseled a földbe döngölést, 2. ugyanezt az energiát fordítsd munkahelyen kívüli barátok keresésére. Járj el sportolni, színházba, kártya-klubba, mit tudom én. Csinálj valamit.
Ne légy vissza húzódó!
Igen, veled van a baj, másoknak próbálsz kedvében járni, aközben magadat sanyargatod, nem véletlen, hogy sokszor sírva jössz haza. Rendben van, hogy csendes vagy visszahúzódó, ezzel semmi baj. A baj az hogy nem becsülöd, nem tiszteled, nem szereted magad. Másoktól várod, hogy szeressenek, mikor még te magad se szereted magadat, ez így nem mûködik. Hagyd abba másokat szolgálni, szolgáld te magad! Én azt ajánlom ne szólj vissza, ne légy torkos, mert ahogy írtad, még rosszabb lesz a helyzeted. Tegyél szert nagy lelki erõre, vedd tudomásul te semmilyen tekintetben sem vagy hitványabb mint õk, ellenkezõleg, távolra kiemelkedsz föléjük, ha nem jut eszedbe másoknak beszólogatni, sértegetni, vagy bármilyen módon bántalmazni. Ahelyett, hogy visszavágnál mikor ilyesmi történik gondolj arra hogy ezek a szerencsétlen emberek oly mélyre süllyedtek hogy a te szenvedésedre szorulnak, abban leljék örömüket. „vagy fokozatosan csináljam? napról napra egyre kevesebbet segítsek nekik?” Ne fokozatosan, napról napra egyre kevesebbet, hanem hagyd azonnal abba, ha a munkád ezt lehetõvé teszi, de mindenek elõtt tégy szert lelki erõre, helyes öntudatra, önbizalomra, ne várj másoktól szeretetet. Szeresd magadat, akkor mások is szeretni fognak.
Mégis milyen jellegû munkakörben dolgozol? A munkahelyi beilleszkedési stratégiádat ehhez kellene illeszteni. Ahogy korábban is írtam a munkahely nem mindig a legjobb hely õszinte barátságokra. Munkahelyeden közös célokért fontos hogy együtt húzzon az egész csapat, Vagy inkább az a fontos, hogy a másikhoz képest jobban teljesítsél (pl. értékesítõnél több eladás, ügyfélszolgálatosnál nagyobb ügyfélelégetesség) ? Fizikai munkát végzõ bolti eladók közt a beszólogatásokra beszólással történõ válaszolgatás a szokásos, de mondjuk egy reklámügynökségnél XIV. Lajos udvarára jellemzõ kifinomult intrikákkal küzdenek a reklámmenedzserek egymással. (#9)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az eddigi tanácsokat, próbálom megfogadni õket, csak attól félek, ha visszaszólós, torkos leszek, akkor rosszabbodni fog a helyzet, és még ennél jobban is ellöknek maguktól.vagy fokozatosan csináljam?napról napra egyre kevesebbet segítsek nekik?
Ezt velem is csinálták a volt melóhelyemen.Engem az egyik búza emósgyerek szívatott mindig, nagyon kiszemelt magának.Trollkodj vissza, akkor leállnak.
Valójában bántani akarnak, vagy csak ugratnak? Csak veled szemben ilyen a stílusuk vagy ez megy mindenkivel? Annak az egynek, akihez ragaszkodsz egy megfelelõ pillanatban beszélj az érzéseidrõl. Ha valóban normális, akkor el fogja mondani a többinek, hogy neked mindez fáj.
A kérdező hozzászólása: A többieket is szokták utánozni, kritizálni, de nem annyira, mint engem.vissza vágtam már többször is, de akkor meg eltúlozva neki állnak utánozni, és röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem bántani akarnak, mert tudják, hogy érzékeny vagyok.annak az egynek, aki persze fiú, elmondtam, azt mondta, hogy a többiekkel ne foglalkozzak, õ se foglalkozik velük, igazából énnekem ez nem megy, de ha tudja, hogy bánt, akkor õ miért csinálja?
A kérdező hozzászólása: És nem egyszer volt olyan, hogy munkaidõ közepén sírva futottam ki a mosdóba.én nagyon szeretem õket, a munkámat is, de ha így folytatódik depi lesz a vége.hogyan változzak meg?mit tegyek még, hogy befogadjanak, és szeressenek??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!:)

Van 1 munkatársam aki ugy beszél velem mint a kutyával, mert én nagyon csendes és visszahuzodó vagyok. Ezt ö is tudja De vannak dolgok amiket én tudok róla, csak tartom a szám. szerintetek beszóljak e neki?

Legjobb válasz: Finoman fenyítsd be, jól mondják. Semmi erõsködés, semmi keménykedés, hiszen tudja hogy csendes vagy, nem fog komolyan venni... Helyette játssz tiszta lapokkal - ha tényleg tudsz róla számára kellemetlen dolgokat. De én a helyedben inkább csak simán megkérdezném, tisztáznám miért is beszél így velem. Nem akarnék még rosszabb viszonyt.

Finoman fenyítsd be, jól mondják. Semmi erõsködés, semmi keménykedés, hiszen tudja hogy csendes vagy, nem fog komolyan venni... Helyette játssz tiszta lapokkal - ha tényleg tudsz róla számára kellemetlen dolgokat. De én a helyedben inkább csak simán megkérdezném, tisztáznám miért is beszél így velem. Nem akarnék még rosszabb viszonyt.
inkàbb csak fenyítsd be elöször
halkan és nyugodtan, mondd a szemébe: "Kikérem magamnak ezt a hangot! Én tisztelettel beszélek önnel, akkor elvárom másoktól is". És hagyd ott. Nehogy már hagyd magad!! Gondolj arra, miközben ezt mondod neki, hogy épp "tojik" a wc-n és kigúvad a szeme! (bár úgy meg nehéz komolynak maradni).
Hát ha tényleg folyton ezt teszi veled, akkor lehet visszakéne vágni valahogy... megérdemelné.
mert ez csak a köret. egy lúzer vagy, öcsi. :)
Igen a külsõddel van a baj! Szerinted ezt most így ki mondja meg neked? Normális kérdéseket, kérlek!
Küldj képet, kiváncsi vagyok hogy néz ki egy kedves, csendes, visszahúzódó fiú. 22L
Nem hiszem, hogy képbõl meg tudod mondani... Kérdezõ, hülyét kérdezel, ez értelmetlen. Egy kedves, csendes, visszahúzódó, depresszióra hajlamos fiú. 14
Én is csendes vagyok, de én tudom magamról, hogy olyan ronda, hogy mindenki csak undorral tud rám nézni, szóval nálam 100%-ig a külsõn bukik el a dolog. Nincs az a lány, aki egy picit is vonzódni tudjon egy ilyen ocsmánysághoz, mint én.
ma 09:15 Képet ide, "ocsmányság", komolyan érdekelne :) 22L
Ha linkelsz képet, megmondjuk. Amúgy én inkább a csendesebb fiúkat preferálom, szóval ha még mersze is lenne bepróbálkozni, és tetszene, akkor hogy a fenébe ne adnék neki esélyt... :) 18/l

Szeptember 10-én lesz kétéves a kisfiam. Köldöksérve van. Van még esély, hogy visszahúzódik és várnak a műtéttel, vagy meg kell műttetni? Mennyi időt várnak a műtéttel?

Legjobb válasz: Általában 3 éves kor körül mûtenek sérvet. Sajnos nagyon nagy az esélye, h most már csak mûtét lesz. Engem a 3. szülinapom elõtt mûtöttek lágyéksérvvel. Egyébként anyukám szerint nem kellett engem félteni. Mûtét után, amikor még nem szabadott volna ennem, beleettem a kajájába, de semmi bajom nem lett. Másnap meg egy kisfiúval ugráltam a kórteremben. Sztem a gyerekek jobban bírják az ilyen beavatkozásokat.

Általában 3 éves kor körül mûtenek sérvet. Sajnos nagyon nagy az esélye, h most már csak mûtét lesz. Engem a 3. szülinapom elõtt mûtöttek lágyéksérvvel. Egyébként anyukám szerint nem kellett engem félteni. Mûtét után, amikor még nem szabadott volna ennem, beleettem a kajájába, de semmi bajom nem lett. Másnap meg egy kisfiúval ugráltam a kórteremben. Sztem a gyerekek jobban bírják az ilyen beavatkozásokat.
A kérdező hozzászólása: Köldöksérv tapasz esetleg segíthet még?
Én csak azt tudom mondani, h próba, szerencse. Ártani nem fogsz vele. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszi. nagyon remélem, hogy mégsem lesz mûtét...
tegnap elott mitottek a fiamat lagyekservvel, es 20 honapos lesz meg csak! sajnos a servet csak is mutettel lehet helyre hozni! es nalunk az nap haza engedtek! igaz faj neki meg alig bir mozogni az en kis eleven fiam aki egesznap nem all meg amugy most fekszik meg mesezik egesznap de remelem hamarosan visza all a regi kerekvagasba!

Visszahúzódó vagyok, de van a sulimban az újak (9-esek) közül egy lány, aki mostanra eléggé megtetszett nekem. Mit tanácsolnátok első lépésnek?

Legjobb válasz: elõször is néz körül hátha vmeik ismerõsöd ismeri így könnyebb. de ha igen ha nem akkor is kedvesen próbálj bele beszélni ne legyél rámenõs kezdetben egy szia aztán meik suliba jártál eddig . aztán a többi jön magátol.De szerintem gyõzödj meg arrol hogy ez az érzés kölcsönös e ha nem attól még beszélgethetsz vele de akkor ne legyél kicsit se rámenõs ha igen akkor se ronts rá rögtön ha ez kölcsönös akkor a köszönésedre is fog kedvesen reagálni.

elõször is néz körül hátha vmeik ismerõsöd ismeri így könnyebb. de ha igen ha nem akkor is kedvesen próbálj bele beszélni ne legyél rámenõs kezdetben egy szia aztán meik suliba jártál eddig . aztán a többi jön magátol.De szerintem gyõzödj meg arrol hogy ez az érzés kölcsönös e ha nem attól még beszélgethetsz vele de akkor ne legyél kicsit se rámenõs ha igen akkor se ronts rá rögtön ha ez kölcsönös akkor a köszönésedre is fog kedvesen reagálni.
Esetleg az is jó segítség lenne, ha elõször neten kezdenél el vele beszélgetni, pl e-mailezni, vagy msn-ezni, de úgy, hogy közbe személyesen is találkoztok. Lehet, hogy könnyebb lenne mindkettõtöknek a megnyílás szempontjából. Ha ezt a módszert választod, csak óvatosan, nehogy a géptõl függjetek!:) Hamar át lehet vinni hús-vérre az egészet, csak így már eõre ismerni fogod a lány személyiségét, és nincs az a kockázat, hogy esetleg nem az, akire számítottál belsõleg. De te tudod. viszont arra figyelj, hogy ne legyél rámenõs, meg nyomulós.. :) :) Sok sikert, akármilyen módszert is választasz!:) Csak nyugalom:) :)

A pornószínészek nagy csajozók a való életben? Vagy van visszahúzódó, csak pénzrehajtó-de hagyj békén fajta is?

Legjobb válasz: soknak az a gondja, hogy nem tud komoly kapcsolatot kialakítani nem szakmabelivel a munkája miatt. egyébként ha a pinát megkapja a munkában, akkor miért vadászná õket szabadidejében?:D

soknak az a gondja, hogy nem tud komoly kapcsolatot kialakítani nem szakmabelivel a munkája miatt. egyébként ha a pinát megkapja a munkában, akkor miért vadászná õket szabadidejében?:D
Szerintem van köztük ilyen is, meg olyan is. Bár azért akkora farokkal biztos könnyebb csajozni nekik, mint mondjuk egy olyan srácnak, akinek csak átlag alatti jutott. :D
Utolsó: És melegpornóban játszik ráadásul, vagy legalább heteróban?...
Egy pornószínészt ismerek személyesen, õ egy kétgyermekes családapa. (Ne kérdezzétek, hogy kombinálja össze a kettõt, mert fogalmam sincs, csak futólag ismerem. De nem lennék a gyerekei helyében.)
jah igen... egyáltalán nem volt macsó, se nagyhangú. inkább ez a csendesebb, kigúvadt szemû kéjenc volt.
régebben volt egy ilyen ismerõsöm. elképesztõ nagy csajozógép volt. a pornózás annyiban változtatta meg, hogy nem kellett már mindenféle dolgokkal ügyeskednie, hogy legyen pénze, és így már egész nap tudta csinálni. amúgy meg alapjában véve egy magányos farkas típus volt, mert egyedül ugyanúgy elment csajozni, mint társasággal. mindenhogy megoldotta. 5-10 perc alatt feltudott csípni egy csajt, mi meg néztünk, hogy ezt hogy. emlékszem egyszer végigsétáltunk a plázában direkt zárás elõtt, pár perc alatt begyûjtötte 2 eladócsaj telefonszámát, meg megvárta míg bezár az egyikük, és jött velünk a bige. minket hazahozott, a csajt meg vitte haza magához.
azért a pornósok között is elég nagy a minõségbeli szórás
Egy magyar pornószínész nyilatkozta anno, hogy a haverjai állandóan vinnék õt csajozni, de szinte sosincs kedve, mert egész héten nem csinál mást, csak a nõket dugja. :-)
személyfüggõ. õk is csak emberek
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam szeret páváskodni is egy ilyen :D hogy õ a nagy macsó
Amennyire én tudom, heteroban.

Vannak olyan lányok még, akiknek bejönnek a visszahúzódó, értelmes, kedves, félénk fiúk vagy már senkinek sem kellenek?

Csak, mert azt tapasztalom, hogy mindenfelé a nagymen? laza gyerekeknek vannak barátn?ik és az olyan fiúknak, akik inkább a háttérben figyelnek vagy kedvesek a lányokkal, le vannak tojva magasról. :/ Ha vannak még egyáltalán olyan lányok, akiknél van esélyem vajon hol lehetnek?

Legjobb válasz: biztos találsz nõt... minden foltra van egy lyuk is...

biztos találsz nõt... minden foltra van egy lyuk is...
Nekem igen, persze csak akkor, ha nem félénkebb és visszahúzódóbb nálam. 17/L
Kedves Sorstársam, Valószínûleg vannak még ilyen lányok, csak életvitelükbõl adódan nincsenek szem elõtt, ahogy mi sem. :) A visszahúzódás egy egészséges mértékig nem gond, ahogy elõttem írják, az a gond ha gátolja a beszélgetést. Nem tudom nálad milyen mértékben van ez, de nyitottnak kell lenni. Nem kell minden féltett titkodat elmondani az illetõnek, de azért mégis tudj felszabadultan beszélgetni, máshogy nem tud kialakulni semmi. 20/F
A kérdező hozzászólása: ma 01:33 igen, sajnos valóban, próbáltam alkohollal, pár doboz sörrel eltüntetni a gátlásaimat, de ez inkább a másik végletbe vitte a személyiségemet, meg sem lehet úgy ismerni mint kedves, visszahúzódó fiút én meg nem akarom, hogy a lányoknak ilyen állatként keljek, hanem az alap énemeet lássák, de másként nem tudok lányokat megszólítani élõben :/ márpedig én az élõ ismerkedés híve vagyok, neten utálok kockulni, de rákényszerülök, ha barátnõt keresek
az a baj, h a visszahúzódóság gátolja a beszélgetést, ismerkedést tehát az egész kapcsolat kialakulását. bõrömön érzem, nagyon nehezen nyitok, és ez a probléma. az meg h értelmes és kedves vagy, tök jó... L
A kérdező hozzászólása: ma 01:16 mondták már lányok, hogy helyes vagyok vagy szépek a szemeim igaz ezeket neten kaptam meg, élõben nem is merek lányokhoz közelíteni úgy :/
A gyakorlat azt mutatja, hogy nincsenek. Akkor válnak értékessé ezek a tulajdonságok, ha van hozzá egy szép arc.
Hány éves vagy? Tudom, hogy ez annyira nem vigasztal, de a kor elõre haladtával sokkal nagyobb lesz az esélyed, ahogy a kiscsajok nõnek föl és kezdenek kiábrándulni a "két méteres izomkolosszus"-okból :)
A kérdező hozzászólása: ma 00:55 akkor én egy nagy különc lehetek, mert nekem nincs, pedig helyes vagyok (lányok mondták), igaz nem egy két méteres izomkolosszus, de tetszettem már jó pár lánynak, viszont mégsem lesz semmi kapcsolat :/
Nem vagyunk egyformák, biztos valakinek ez jön be. Én mondjuk jobban szeretem a humoros, vagány srácokat, szeretem ha van önbizalmuk és "lehengerelnek". Azért az nem mindegy mennyire vagy gátlásos. Ha mondjuk egyáltalán nem kezdeményezel, a lányok mellett megkukulsz, szorongsz, azon tényleg meg kéne próbálni változtatni.

Van rólam pár kép (kicsit ittas állapotban vagyok rajta, de még éppen nem vészes, viszont a szüleim biztos nem engednének el ez után többet sehova, pedig visszahúzódó gyerek vagyok)?

viszont akinek megvannak ezek a képek az egy gyökér, és azt mondta hogy beküld a n*piszarra. Kérdésem hogy lehetséges e az én gépemr?l az ? gépére bejutni, és a képeket másolni, törölni? és ha igen hogy lehet? Tudom hogy illegális dolog, de akkor is . (

Legjobb válasz: Jézusom.Ezt komolyan gondoltad?Azt hiszed h ez olyan könnyû h ide beírsz mindjárt hackerkedni is fogsz tudni?!!XD Hány éves vagy??Van több program is erre a célra:De a hallottak alapján nem vagy jóba a csókával és az nem fog téged a gépe elé ültetni h feltehess 1 kémprogramot-ez az 1-ik fajta!van még 1 másik amit ha elküldsz és felteszi átveheted a gépe felett az irányítást de az viszont trójait fog neki jezeni(mivel az)és h arra h veszed rá h kikapcsolja a tûzfalát...Hát h írjak pl-t is LogMeIn Pro² (ez még legális is),Elite.Van még sok más.de ez emígy is nagyon gyerekes és túl sok filmet nézel!!!!!

Jézusom.Ezt komolyan gondoltad?Azt hiszed h ez olyan könnyû h ide beírsz mindjárt hackerkedni is fogsz tudni?!!XD Hány éves vagy??Van több program is erre a célra:De a hallottak alapján nem vagy jóba a csókával és az nem fog téged a gépe elé ültetni h feltehess 1 kémprogramot-ez az 1-ik fajta!van még 1 másik amit ha elküldsz és felteszi átveheted a gépe felett az irányítást de az viszont trójait fog neki jezeni(mivel az)és h arra h veszed rá h kikapcsolja a tûzfalát...Hát h írjak pl-t is LogMeIn Pro² (ez még legális is), Elite.Van még sok más.de ez emígy is nagyon gyerekes és túl sok filmet nézel!!!!!
illegális és a törvény tiltja-> bünetõ eljárást von maga után. menj át hozzá (akármilyen indokból), vigyél sört, attól ki kell majd mennie (akár kis hashajtó is mehet bele) ameddig õ a kétbetûs helységben "dolgozik" addig töröld le a gépérõl a képeket. szarabb helyzet ha nincs bekapcsolva a gépe vagy zárolja addig stb. de mindenesetre sok sikert
Ezt a törvény bünteti. Egyébként: http://www.metasploit.org Ez egy "profi" cucc.Csak akkor tudod használni, ha tudsz hackelni. De ne feledd az elsõ mondatot...
én inkább az RAT programokat javasolnám.. bár a kérdezõ szavaiból nekem az jön le, hogy egyáltalán nem ért a gépekhez, úgyhogy ez egy halott ötlet :Ddd
Készíts róla egy photoshop-olt képet és mondd neki hogy te is felrakod a napiszarra :D
"n*piszarra" XD XD
a szüleid olvassák a napiszart?? azon az oldalon ennyi trágya van fent, hogy ha még a szerkesztõk érdemesnek is találják a képeidet a közzétételre (õk is tudják hogy sokan személyes bosszúból és nem a vicc kedvéért küldik oda a képeket), még akkor is megeshet, hogy senkit se fog érdekelni.

Tini lányok, ti gondolnátok, hogy valójában ezeknek a félénk, visszahúzódó, csendes, komolynak látszó fiúknak van egy ilyen oldala is vagy ti alapból úgy gondoltok az ilyen fiúkra, hogy mind nyomi, szûz, aki még nem is csókolózott sosem?

Mert, ha engem bármilyen idegen, fõleg lány meglátna, szerintem azt gondolná, hogy fú, ez a nyomi tuti nem volt még sosem lánnyal, nem is csókolózott stb. Mert elismerem, hogy a külsõm is ilyen nyomis, genetika fõleg, de a jellemem is általában idegenek között ilyen félénk, feszült kicsit, csak barátok elõtt meg randikon tudok laza lenni, épp ezért is fura, hogy míg egy zsúfult buszon vagy a városban sok ember között elég nyomi, szerencsétlen benyomást keltek, míg egy randin egy lánnyal kettesben meg elég szenvedélyes, humoros, laza tudok lenni, ha megvan az összhang köztünk és talán így nem is meglepõ már, ha azt mondhatom, szûz sem vagyok és csókolóztam már több lánnyal is. Nem vagyok azért egy dugógép sem, aki minden héten mással dug, mert nyomiként tény, hogy sok lánynak nem vagyok az esete, de vannak, akik eléggé bírnak és hiányolnak. Csak kicsit zavar, hogy tényleg ilyen nyomi, lúzer, szûz kinézetem van, közben meg nem is vagyok az, sõt elég perverz, huncut oldalam is van, de azt általában csak a közeli barátok és a lányok tudják, akikkel kettesben alakulnak a dolgok. :D

Legjobb válasz: Mintha engem írtál volna le :/ ijesztõ

Mintha engem írtál volna le :/ ijesztõ
Mintha én írtam volna.. Akiknek megmutatom a másik oldalamat vagy megutálnak vagy csodálkoznak, de idõvel elfogadnak. Én már egy ideje kezdem úgy érezni mintha 2 különbözõ Énem lenne.
Mert a legtöbb ember külsõ alapján ítél testvér! Bár minden ember alkot magában egy véleményt, ha ránéz valakire. Mindenkinek van egy emblémája, ami alapján a másik következtetéseket tud levonni. Én is szoktam, csak gyakran tovább is gondolom, hogy egyáltalán nem olyan biztos az, hogy õ olyan, mint kinézetre. Amúgy meglepõen hasonlít rám, amit leírtál, csak én kevésbé viselkedem félénken, nagyon felszabadítóan hatott rám az új környezet :) ) De végülis honnan tudod biztosra, hogy a lányok mit gondolnak? Feltételes módban írtad az egészet :)
Lányként írok. Eddig is tudtam, hogy a kisugárzás, az önbizalom, a magabiztosság NAGYON fontos, de hogy tapasztaltam is már! Van két fiú az osztályomba. Egyikõjük sem néz ki jól. Az egyik visszahúzódó, "nyomi", mint ahogy te írtad kérdezõ, a másik is. VISZONT a másiknak olyan személyisége van, önbizalma, meg minden... hogy azok mellett a külseje nem is számít! Rá kéne jönniük az embereknek, hogy a kisugárzás tényleg nagyon fontos, és nincs okuk arra, hogy ne legyen önbizalmuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!