Találatok a következő kifejezésre: Visszahúzódó vagyok, van (32 db)

Nagyon visszahúzodó személyiség vagyok, és mostanában az iskolában rámtőrt egy erős remegés. Szerintetek mitől van? Depresszióm miatt? (amit most nem részleteznék) Vagy amiért ilyen Visszahúzodó vagyok?

U. I: Csak az iskolában jelentkezik, pl. Ha kiabál a tanár.

Legjobb válasz: A depresszió párosulhat pánikrohamokkal.. szerintem ha ez többször elõfordult, keress fel egy pszichológust/psychiátert. Nálam is így kezdõdött...csak épp az iskolába menetel elött kaptam mindig rohamot. :/ 18L

A depresszió párosulhat pánikrohamokkal.. szerintem ha ez többször elõfordult, keress fel egy pszichológust/psychiátert. Nálam is így kezdõdött...csak épp az iskolába menetel elött kaptam mindig rohamot. :/ 18L
Nekem az egyetemen voltak remegéseim, vizsgaidõszakban. Kevés alvás, idegesség. Szerintem 3 dolog segíthet. Jó alvás, min.8 óra. 2 rendszeres sport. 3 önszuggesszió (keress rá a neten) 31/F
mennyi selejt...
Utolsó válaszoló, az érintettek nem selejtek. Ez egy betegség. Általában genetikai eredetû. Biztos vagyok, hogy van, aki rád is mondana hasonló megállapításokat. Ugyanis mindenkinél van jobb, nagyobb, egészségesebb, eredményesebb, okosabb, sikeresebb ember. Vannak nálad intelligensebbek (ahogyan mindenkinél), akik ebbõl fakadóan téged nem néznek le és nem neveznek selejtnek.

Csendes, visszahúzódó vagyok társaságban, és megszólnak érte, ami nagyon bánt. Milyen tapasztalatotok van és javaslatotok?

Nemrég elkezdtem sportolni és az edz?társaim nagyon aranyosak, örülök, hogy van egy társaságom végre, mert sokáig nem volt. Az edzéseken jól érzem magam, felszabadult vagyok, de mikor együtt elmegyünk kocsmába, vagy kirándulni, ahol nincs semmi más csak mi együtt és a beszélgetés, ott nem tudok lazítani, nem tudok önmagam lenni, nem tudok beszélgetni. És a legrosszabb, ha ezt szóvá teszik, akkor pedig még nehezebben megy. Van egy srác aki tetszik (van barátn?je szóval nem akarok t?le semmit, csak azért lényeges, mert különösen adok a véleményére, bár nem akarok) mondta, amikor kocsmában voltunk a társasággal, hogy az alkohol lehet jót tenne nekem, és nevetett.. és ez nekem annyira rosszul esett, ilyenkor utálom magam. Annyira cikinek érzem, nem is tudok ilyen megnyilvánulásra hogy reagálni, csak még visszahúzódóbb leszek és legszívesebben megsz?nnék létezni. Úgy érzem nem fogadnak el úgy ahogy vagyok. Ezért nem érzem igazán jól magam igazán egyetlen társaságban sem, mert ezt érzem, hogy meg akarnak változtatni.

Legjobb válasz: egy: lehet, hogy a kocsma mégsem a Te tereped. Kettõ: olyan vagy, amilyen. Ha hallgatni szeretsz, és nézgelõdni, az is jó lehet, akkor az a Te utad. A megfigyelés. Abból is sokat lehet tanulni, és szórakoztató is egyben. De, milyen is vagy? És mik a céljaid? Ha van kedved, levelezgethetünk az élet ezen dolgairól, na és persze Rólad.Írhatsz a privát címemre.

egy: lehet, hogy a kocsma mégsem a Te tereped. Kettõ: olyan vagy, amilyen. Ha hallgatni szeretsz, és nézgelõdni, az is jó lehet, akkor az a Te utad. A megfigyelés. Abból is sokat lehet tanulni, és szórakoztató is egyben. De, milyen is vagy? És mik a céljaid? Ha van kedved, levelezgethetünk az élet ezen dolgairól, na és persze Rólad.Írhatsz a privát címemre.
Én is introvertált vagyok, és engem is zavar hogy sokszor nem mondok semmit, és vajon mit gondolhatnak. Az zavar leginkább ha ezt szóba is hozzák. Nem értek egyet azzal, hogy ezt el kell fogadni, mert nem megy, mivel akárháynszor társaságba kerülök, mindig zavarni fog ez a dolog. Ez egy probléma amivel valamit kezdeni kell, nem pedig túlélni az ilyen helyeteket, vagy minél rövidebb ideig benne lenni. Nem feltétlenül ez lesz a legszórakoztatóbb dolog a világban, de lehet olyan szintre hozni magad, hogy tulajdonképpen semleges legyen a szitu, és ne akarj idõ elõtt elmenni onnan. Ha érdekel, vannak tippjeim. Gondolkodásbeli különbségre van szükség.
Ugyanilyen vagyok en is.:)
Ó, ne erõltesd. :) Én erõltettem, és bele is fáradtam... az elmúlt egy évem arról szólt, hogy próbáltam extravertáltabb lenni... nem megy, ennyi. Kezdek rájönni, hogy van még bõven idõm, nekem elég egy héten egy "izgi" dolog is (és nekem már a "kimentem a Margitszigetre napozni" is izgi...). Ja, és szemlélõdni, megfigyelni én is jobban szeretek, mint az események közepében lenni. Illetve, hogy jobban fogalmazzak: kell a pörgés is, de mondjuk a nyugi-pörgés arány olyan 70-30% eloszlásban. Ez van, el kell fogadni. Nálam pl. azt nem szokta érteni a társaság, hogy miért lépek le korán a bulikról. Egyszerûen azért, mert lefáraszt, én nem tudok egyhuzamban egy napot folyamatosan emberek között tölteni. Ennyi :) És ezzel nincs semmi baj, hidd el. Nekem is nehéz, de haladok afelé, hogy elfogadjam magam így. Jól mondod, hogy ez is egy személyiségtípus. 19L
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó hozzászólás különösen tetszik, igen ez egy személyiségtípus, más gondolkodás, ennyi az egész:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!:)
Amúgy a csöndesebbek között is lehet olyanokat találni, akik "ott vannak". Múltkor egy ilyen srác ült mellettem egy házi iszogatáson, már régebb óta ismertem de akkor jöttem rá hogy milyen jól nyomja. Ha eszébe jut valami jó, mondja és üt, ha nem akkor nem.
Jaja egyetértek. Sok "nagydumással" nem is lehet normálisan beszégetni, annyira le vannak korlátozva 1-2 témára meg a sztoriaikra amiket mesélnek, hogy elpattintanak magukról minden próbálkozást. Jó fejnek tûnsz (már csak azért is mert hasonlítunk :D), hajrá!
Hasonló helyzeteim voltak, vannak nekem is, és utáltam mindig is. Küzdök ellene évek óta és vannak eredményei. Ami nem úgy néz ki hogy olyan vagyok mint mások. Nem sokkal beszélek többet, de mindig követem a fonalat és vannak beszólásaim, jó poénjaim, tudom uralni a helyzetet úgy igy is hogy csendes vagyok. Ezzel az introvert dologgal egyáltalán nem értek egyet. Egyrészt nem érzem jól magam olyanokkal akik keveset beszélnek, magukba fordulnak, sokkal jobb nagy dumásokhoz csapódni és kiegészíteni egymást. Emellett persze szívesen járok kiállításokra, csendesebb kultúr eseményekre, ahová õk talán nem. Másrészt attól még lehet valaki zárkózott hogy keveset beszél. Sõt, vannak olyan emberek akik rohadt sokat beszélnek mégse mutatnak semmi eredetit, ezeket is unni szoktam. 24/F
Ha csendes és visszahúzdó ember vagy (ún. introvertált), akkor keresd a hasonlóak társaságát, különben csak pocsékul fogod magad érezni olyan emberek között, akik típusban a szöges ellentéteid. Már abból is látszik, hogy rossz helyen vagy, hogy megszólnak azért, mert csendes vagy és viszahúzódó. Pedig ezért nem megszólni kéne téged, hanem elfogadni olyannak, amilyen vagy. Te is megszólhatnád õket, hogy harsányak, csordaszellemûek és felületesek. Ha valódi introvertált vagy, akkor jobb volna olyan helykre látogatni mint pl. könyvtár, múzeum, színház, kiállítás, klasszikus koncert. Itt van esély arra, hogy hasonló emberekkel összefuss. Nõben nagyon ritka az introverzió, de létezik. pl. én is ilyen ember vagyok. :)
Ja és még annyi, hogy introvertáltnak lenni nem kell feltétlenül azt jelentse, hogy valamivel kevesebb vagy, vagy fogyatékkal élsz. Ez olyan lenne mintha azt mondanám, hogy a kék rosszabb mint a piros. Nem. Fontos dolog, hogy ennek a személyiségtípusnak is vannak elõnyei, amit kedvelni lehet, és úgy viszonyulni a többiekhez, hogy az elfogadható legyen számodra is, számukra is, sõt akár vonzó is.

Van 1 munkatársam aki ugy beszél velem mint a kutyával, mert én nagyon csendes és visszahuzodó vagyok. Ezt ö is tudja De vannak dolgok amiket én tudok róla, csak tartom a szám. szerintetek beszóljak e neki?

Legjobb válasz: Finoman fenyítsd be, jól mondják. Semmi erõsködés, semmi keménykedés, hiszen tudja hogy csendes vagy, nem fog komolyan venni... Helyette játssz tiszta lapokkal - ha tényleg tudsz róla számára kellemetlen dolgokat. De én a helyedben inkább csak simán megkérdezném, tisztáznám miért is beszél így velem. Nem akarnék még rosszabb viszonyt.

Finoman fenyítsd be, jól mondják. Semmi erõsködés, semmi keménykedés, hiszen tudja hogy csendes vagy, nem fog komolyan venni... Helyette játssz tiszta lapokkal - ha tényleg tudsz róla számára kellemetlen dolgokat. De én a helyedben inkább csak simán megkérdezném, tisztáznám miért is beszél így velem. Nem akarnék még rosszabb viszonyt.
inkàbb csak fenyítsd be elöször
halkan és nyugodtan, mondd a szemébe: "Kikérem magamnak ezt a hangot! Én tisztelettel beszélek önnel, akkor elvárom másoktól is". És hagyd ott. Nehogy már hagyd magad!! Gondolj arra, miközben ezt mondod neki, hogy épp "tojik" a wc-n és kigúvad a szeme! (bár úgy meg nehéz komolynak maradni).
Hát ha tényleg folyton ezt teszi veled, akkor lehet visszakéne vágni valahogy... megérdemelné.

Visszahuzodó vagyok, Szociális fóbiáim vannak, depressziós vagyok + pszichikai gondokból sokat nyelek és remegek Lehetek magántanuló?

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem is. Én is magántanuló lettem. De már bánom. Inkább járj pszichológushoz, találj magadnak új hobbit, vagy végsõ esetben válts iskolát. De ne légy magántanuló.

Ugyanez volt velem is. Én is magántanuló lettem. De már bánom. Inkább járj pszichológushoz, találj magadnak új hobbit, vagy végsõ esetben válts iskolát. De ne légy magántanuló.
Ne legyél, mert csak rosszabb lesz. Én is sokáig eléggé visszahúzódó voltam, aztán a fõsiskola és a kollégium nagyon jótt tett mert ott úgymond beledobtak a mélyvízbe. Most már nincs semmi bajom. Szóval oda akarok kilyukadni, hogy nem érdemes elmenekülni a problémák elõl.
Elõzõ vagyok: elnézést az elgépelésekért.
15 éves koromig én is ilyen voltam, de nem lettem magántanuló. Eszembe sem jutott, de az általános iskolában nem volt egy barátom sem, féltem kapcsolatokat kialakítani. (Nem tudnám megmondani, hogy miért.) A középiskolában fokozatosan változtam. Jobbak voltak az osztálytársaim, de igazán nagy, pozitív hatással az animés szubkultúra volt rám. Akkoriban kezdtem el mélyrehatóan érdeklõdni az animék iránt, így lett egy komoly érdeklõdési köröm, ami már örökké meglesz. Most 22 évesen szinte normális, bulizó fiatal srác vagyok, akinek vannak jó barátai. :D Életvidám rocker lettem. ^^ Tehát ne legyél magántanuló, és találj valami olyan dolgot, ami nagyon érdekel, aminek hatására tudnál kapcsolatokat kialakítani. Azt nem tudom, hogy én miért voltam olyan, és te miért vagy ilyen, de remélhetõleg az idõ és valamilyen körülmény megoldja.

Nincs semmi önbizalmam és eléggé visszahúzódó vagyok. Viszont van egy fiú aki tetszik. Hogyan legyek vele jóban? Mit csináljak? Vagy ne tegyek semmit?

Csoporttársak vagyunk és lehet hogy tetszem neki én is. (Ezt onnan gondolom, hogy sokszor van hogy mikor viccel?dik akkor rám néz, és nekem mondja :D ; vagy azt veszem észre, hogy arra nézel?dik ahol én vagyok, szóval sokszor össze találkozik a tekintetünk.) :)

Legjobb válasz: Istenem, Oh my God, Oh mein Gott, Oh mon Dieu, Oh mio Dio, Ah mi Dios, Ach môj bo¾e. Nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak.

Istenem, Oh my God, Oh mein Gott, Oh mon Dieu, Oh mio Dio, Ah mi Dios, Ach môj bo¾e. Nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak.
Igen:S
vágass új hajat, és mosolyogj.:D
szia, ezek szerint te már egyetemista, vagy fõsulis vagy. ott vannak csporttársai az embernek. ilyen kérdések pedig alsó tagozatban. Nem akarlak ám megbántani, nehogy azt hidd. csak ezek szerint nagyon tapasztalatlan vagy. de ha csak beszéd közben néz rád-ami azért minden normális ember estében elvárható, még nem biztos, hogy tetszel neki. Viszont ha tényleg gyakran összetalálkozik a tekintetetek, többször kérdez tõled valamit, esetleg kifejezetten rólad érdeklõdik, már esélyesebb a dolog. Próbálj meg közelebb kerülni hozzá. ne nyomulj persze, de mondjuk simán ülhetnél te is mellé. vagy, ha közös baráti társaságotok van, akkor nagyon könnyû dolgod van. Keress valami jó kis közös programot, vagy egy jó kis bulit. Ha nem lesztek a suli körül, ha nem az a légkör vesz körbe titeket, ki fog derülni, hogy akar-e tõled valamit. hiszen mindketten könnyedebben fogtok viselkedni. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 20:35-re a válasz. Nem egyetemista vagyok, hanem középiskolás. Csak járunk plusz angol órákra és ott vagyunk egy csoportban. Egyébként tényleg tapasztalatlan vagyok.... De azért köszönöm a választ. :)
aha, akkor értem már:) viszont ugyanezek állnak. hogy nehogy félreértse szervezz valamit a barátaiddal és hívd el õt is, hogy van-e kedve. És nem kell szégyenlõsnek lenni. Nézd csak meg, hogy mennyi csúnya lány sikeres ilyen téren azért, mert azt hiszi magáról, hogy szép. és még sokat is beszél. szóval hajrá! aztán ha nem jön össze, még megkérheted, hogy segítsen agolból:) ....de azért jöjjön össze!

Szerintetek nagyon ronda vagyok? Véleményeket várok! A pasikkal nincs szerencsém, nem vesz észre senki. Az is nagy baj lehet, hogy szinte nulla önbizalmam van, visszahúzódó vagy és antiszociális.

a href="http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/selfie_zps9fa49fa5.png" target="_blank">http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/s..

Legjobb válasz: nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz

Nem vagy ronda, talán egy kicsit megnöveszthetnéd a hajad :) 5-ös te meg egy paraszt vagy! Így sincs szegénynek önbizalma!
Nem vagy ronda, de nagyon komolynak tûnsz fõleg ezzel a hajjal mosolyogj kicsit öltözz kirívóbban használj élénk színeket gyõzd meg magad hogy jó csaj vagy és nem marad majd el a hatás hidd el nekem. 23/F
szerintem nem vagy csúnya. 10/7, de egy kis sminkkel és esetleg mondjuk hajváltoztatással szerintem 10/10 is lehetnél. 20/L
dehogy vagy ronda :D nem tudom ezt ki mondta, de azt az idiótát se ütötte elégszer az apja.
nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz
Túl komoly vagy, olyan a kinézeted így mint egy 50 éves fideszes nõé. Növeszd meg a hajad, és másik ruha.
azért nem vesz észre senki, mert küzdesz ellene ... -lehajtott fejjel közlekedsz -csak igent/nemet válaszolsz -nem mosolyogsz rá egy hímnemûre, ha szól hozzád -nem szereted magad, akkor hogyan várhatod el mástól, hogy szeressen -nem divatosan öltözködsz, mert úgy gondolod az qrvás soroljam még? (az az én bajom, hogy imádom az ilyen nõkbõl kihozni az állatot és a NÕt)
A kérdező hozzászólása: nemáááá mintha 1000 éve ismernél, olyan jó kis jellemzést hoztál össze rólam :DD ami sajna szinte mind igaz :/
ez az erõsségem :) és így meg könnyû: http://kepfeltoltes.hu/130523/iq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) )
az url-bõl itélve ez egy csapda
nem vagy ronda, nem ez a jó szó, de egyáltalán nem vagy vonzó, semmi szexuális kisugárzásod hogy érezheted magad jól ilyen kinézettel?
Szerintem sem vagy ronda, nekem még tetszel is, de ezzel a hajjal és öltözettel többnek gondolnálak, mint 25. Ami nem baj, csak ez sem tesz jót az önbizalmadnak. Túl komolynak és zárkózottnak tünsz, de ezen csak saját magad segíthetsz, ha akarod, akkor tudsz is. Ezt a nagygombos kabátot meg ne vedd fel többet, anyámnak is van egy ilyen. 40F
Nagyon tetszel, jól nézel ki.
Öltözködhetnél nõiesebben és megnöveszthetnéd a hajad. Az sokat dobna a külsõdön.
Átlagos kinézet, de egyáltalán nem ronda. Kivehetõ rólad a zárkózottság.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: a belinkelt oldal nem csapda, nem tudom mibõl gondoltad, a képen tényleg én vagyok. Többen is írtátok, hogy nagyon komoly lehetek, hát ez tényleg így van és nehezen is oldódok társaságban. Egyébként nem vagyok se kereszténydemokrata, se 50 éves, csak 25. :D
ja, egy kicsit hosszabb haj, de így sem vagy ronda, messze vagy te a rondaságtól, de hosszabb hajjal még jobban néznél ki.
Inkább 50 éves Kereszténydemokrata...
Tényleg jobban állna egy hosszabb haj, és kicsit harsányabb smink.
Öreg vagy te. Kép alapján 30-40 éves lehetsz, de gondolom való korod fiatalabb annál. Meg te tipikusan olyan alázni való nõ vagy.
nagyon csinos vagy. kezdj új hobbiba, és beszélgess nõkkel is férfiakkal is. gyakorolj, aztán majd jöhet a flört is, abból a randi, kavarás, összejövés. :)
talán ha hosszabb lenne a hajad pl. Különösebb gond nincs.
egy kis szolárium, hosszabb haj, krvásabb ruházat azt dõõzs :)
Nem vagy ronda, a képen aranyosnak tûnsz.:)
Vagy 10 évvel idõsebbnek nézel ki... :/ Nekem nem tetszel...

Szeretnék barátkozni vagy e-mailezni magam új osztályba kerültem de visszahúzódó vagyok tehát nehezen barátkozom más is van így ezzel? 19L

az összes barátn?m más suliba került vagy elköltözött vagy pedig pasija lett neki és csak ? létezik számára én pedig teljesen egyedül érzem magam

Legjobb válasz: a kérdésben a " magam " szó véletlen került oda :)

A kérdező hozzászólása: a kérdésben a " magam " szó véletlen került oda :)
Én szívesen barátkoznék veled! :) Nógrád megyei vagyok
Kérdezõ, visszanézel a kérdésre még? Csak mert érdekel merre laksz.:) 21/F
A kérdező hozzászólása: Miért érdekel? :)
Mert csendesebb vagyok, nincsenek barátaim, szívesen barátkoznék, de eddigi tapasztalataim alapján csak akkor, ha az illetõ a közelben lakik, mert egy idõ után képes vagyok bunkó módon nem válaszolni az emailekre, mivel a távolság miatt nem sok esélyt látok a találkozásra. Ez utóbbi nekem fontos, mert élõben szeretnék beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: ha gondolod írhatsz privátba én is szívesen e-maileznék :)
ha gondolod nekem is írhatsz. Hasonló cipõben járok, mint te :)
Szia, ha barátkoznál írj nyugodtan, mia legjobb barátnõmmel barátokat keresünk éppen, szeretnénk egy vállalható társaságot összehozni, de legalább is új embereket megismerni! :) Õ is a visszahúzódóbb kategóriába tartozik. Szóval, ha van kevded írj! :)

A pornószínészek nagy csajozók a való életben? Vagy van visszahúzódó, csak pénzrehajtó-de hagyj békén fajta is?

Legjobb válasz: soknak az a gondja, hogy nem tud komoly kapcsolatot kialakítani nem szakmabelivel a munkája miatt. egyébként ha a pinát megkapja a munkában, akkor miért vadászná õket szabadidejében?:D

soknak az a gondja, hogy nem tud komoly kapcsolatot kialakítani nem szakmabelivel a munkája miatt. egyébként ha a pinát megkapja a munkában, akkor miért vadászná õket szabadidejében?:D
Szerintem van köztük ilyen is, meg olyan is. Bár azért akkora farokkal biztos könnyebb csajozni nekik, mint mondjuk egy olyan srácnak, akinek csak átlag alatti jutott. :D
Utolsó: És melegpornóban játszik ráadásul, vagy legalább heteróban?...
Egy pornószínészt ismerek személyesen, õ egy kétgyermekes családapa. (Ne kérdezzétek, hogy kombinálja össze a kettõt, mert fogalmam sincs, csak futólag ismerem. De nem lennék a gyerekei helyében.)
jah igen... egyáltalán nem volt macsó, se nagyhangú. inkább ez a csendesebb, kigúvadt szemû kéjenc volt.
régebben volt egy ilyen ismerõsöm. elképesztõ nagy csajozógép volt. a pornózás annyiban változtatta meg, hogy nem kellett már mindenféle dolgokkal ügyeskednie, hogy legyen pénze, és így már egész nap tudta csinálni. amúgy meg alapjában véve egy magányos farkas típus volt, mert egyedül ugyanúgy elment csajozni, mint társasággal. mindenhogy megoldotta. 5-10 perc alatt feltudott csípni egy csajt, mi meg néztünk, hogy ezt hogy. emlékszem egyszer végigsétáltunk a plázában direkt zárás elõtt, pár perc alatt begyûjtötte 2 eladócsaj telefonszámát, meg megvárta míg bezár az egyikük, és jött velünk a bige. minket hazahozott, a csajt meg vitte haza magához.
azért a pornósok között is elég nagy a minõségbeli szórás
Egy magyar pornószínész nyilatkozta anno, hogy a haverjai állandóan vinnék õt csajozni, de szinte sosincs kedve, mert egész héten nem csinál mást, csak a nõket dugja. :-)
személyfüggõ. õk is csak emberek
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam szeret páváskodni is egy ilyen :D hogy õ a nagy macsó
Amennyire én tudom, heteroban.
A kérdező hozzászólása: amúgy 15/L
Huhh, ez durva. Most akkor figyelj csak, BIZTOS van olyan dolog amire büszke vagy. Legyen az bármi ami rajtad van vagy teáltalad. Szóval ha a tesalkatod jó, akkor emled ki járj divatos ruhába, szoknyába (nyáron) A hajad csináld szexyre ha szép. Ha szépek a fogaid mosolyogj.. Hidd el ezeket le fogod vetközni csak idõ kell.
változtass azon amiért gátlásos vagy
A kérdező hozzászólása: Hát épp ezaz.Fogalmam sincs hogy változtassak.Nem tudom hogy kezdjek hozzá.És már kezdek ebbe nagyon belefáradni
A kérdező hozzászólása: És mivan ha semmivel nem vagyok elégedett??:/
Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnõt, esetleg barátokat, de nincsenek... 17/F
"Engem is érdekelne, mivel én is ilyen vagyok. Szeretnék ismersöket, barátnõt, esetleg barátokat, de nincsenek... " Barátokat úgy szerezhetsz, ha barátkozol. Nem mindig kell elvárni hogy a nyakunka potyogjanak a barátok.. Ezt néha elég nehéz elérni. :S De ha az elsõ rosszul sikerült barátkozás után feladod, akkor sosem lesznek barátaid. Barátnõt úgy szerezhetsz ha udvarolsz, vicces vagy. De persze okos is. És jó ha egy lány a fiú mellett tényleg lánynak érezheti magát, ami azt jelenti hogy számithasson rád a lány, védd meg.. PL: ha egy lányba beleköt egy fiú akkor menj oda és, mondd meg a srácnak hogy száljon le a lányról.

Visszahúzódó vagyok, de van a sulimban az újak (9-esek) közül egy lány, aki mostanra eléggé megtetszett nekem. Mit tanácsolnátok első lépésnek?

Legjobb válasz: elõször is néz körül hátha vmeik ismerõsöd ismeri így könnyebb. de ha igen ha nem akkor is kedvesen próbálj bele beszélni ne legyél rámenõs kezdetben egy szia aztán meik suliba jártál eddig . aztán a többi jön magátol.De szerintem gyõzödj meg arrol hogy ez az érzés kölcsönös e ha nem attól még beszélgethetsz vele de akkor ne legyél kicsit se rámenõs ha igen akkor se ronts rá rögtön ha ez kölcsönös akkor a köszönésedre is fog kedvesen reagálni.

elõször is néz körül hátha vmeik ismerõsöd ismeri így könnyebb. de ha igen ha nem akkor is kedvesen próbálj bele beszélni ne legyél rámenõs kezdetben egy szia aztán meik suliba jártál eddig . aztán a többi jön magátol.De szerintem gyõzödj meg arrol hogy ez az érzés kölcsönös e ha nem attól még beszélgethetsz vele de akkor ne legyél kicsit se rámenõs ha igen akkor se ronts rá rögtön ha ez kölcsönös akkor a köszönésedre is fog kedvesen reagálni.
Esetleg az is jó segítség lenne, ha elõször neten kezdenél el vele beszélgetni, pl e-mailezni, vagy msn-ezni, de úgy, hogy közbe személyesen is találkoztok. Lehet, hogy könnyebb lenne mindkettõtöknek a megnyílás szempontjából. Ha ezt a módszert választod, csak óvatosan, nehogy a géptõl függjetek!:) Hamar át lehet vinni hús-vérre az egészet, csak így már eõre ismerni fogod a lány személyiségét, és nincs az a kockázat, hogy esetleg nem az, akire számítottál belsõleg. De te tudod. viszont arra figyelj, hogy ne legyél rámenõs, meg nyomulós.. :) :) Sok sikert, akármilyen módszert is választasz!:) Csak nyugalom:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!