Találatok a következő kifejezésre: Vissza szeretném a (222 db)

Valamit elrontottam a skype-ban, és vissza szeretném csinálni, hogy tudnám?

Valamit elnyomtam és most minden régebbi beszélgetésemet "elrejtettem" és most nem tudom visszanézni,

Legjobb válasz: Üzenetváltás- Korábbi üzenetek- itt kiválasztod - 1 nap, 7nap...stb. ameddig vissza szeretnéd nézni.

Üzenetváltás- Korábbi üzenetek- itt kiválasztod - 1 nap, 7nap...stb. ameddig vissza szeretnéd nézni.
3 hét után már biztos nem veszik vissza! Ezt már benézted.
A naivitásodon jót fognak szórakozni az biztos. Vissza nem veszik.
Ingyenes kölcsönzés? Nem hinném.
maximum 3 napon belül van ilyesmi, de akkor sem a pénzt adják vissza hanem levásárolhatod, és ezt sem kötelesek megcsinálni, hanem az eladók jóindulatán múlik
Milyet vettél? A 20-30 ezer ft körüliekben csalódni fogsz. A komolyabban nem éppen olcsók. De a mobilszolgáltatók is árulnak 1 ft-ért két éves elõfizetéssel, pl. Samsung Galaxykat.
A kérdező hozzászólása: már vittem vissza a tescoba festékszórót 2 héttel késõbb...visszaadták a pénzt
Egy festékszóró, azért nincs egy kategóriában egy tablettel, még ha a legótvarabb tabletet is nézzük. Ugyanakkor, miért nem vitted már vissza, ha a festékszórót is visszavették és a mi véleményünk pedig úgy sem számít?!
3 napig indoklás nélkül vissza kell cserélniük.
Na? Siker??
A kérdező hozzászólása: Nem vittem még vissza :)
Kicsúszol az idõbõl heló :D

Oxigénes vizzel világositottam ki sötétszőke hajam, s vissza szeretném sötétiteni eredeti szinére. Ha barna szinező sampont használok, elérem a várt hatást? Lefesteni nem szeretném. L/15

Legjobb válasz: szia..azt szeretném kérdezni , hogy milyen lett a hajad ? én is kiszeretném világositani a sötétszõke hajam de félek hogy foltos lesz vagy kihullik tõle a hajam ?

szia..azt szeretném kérdezni , hogy milyen lett a hajad ? én is kiszeretném világositani a sötétszõke hajam de félek hogy foltos lesz vagy kihullik tõle a hajam ?
A kérdező hozzászólása: elég sokáig szõkitettem, igy aranyszõkés árnyalatú lett..
nem roncsolta a hajad ?
A kérdező hozzászólása: egy nagyon keveset kiszáritotta, de ez hajtipustól függ. hajpakolásokkal helyrehozható.

Hova kell mennem, ha vissza szeretném váltani a megvásárolt repülőjegyeimet? (Wizzair)

Nem szeretnék telefonálgatni, személyesen szeretnék intézkedni. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az eredeti összeget már nem látom viszont maradéktalanul.

Legjobb válasz: Elõször ott próbálkozz, ahol vásároltad. Ha õk nem váltják vissza, megmondják, hova kell menned.

Elõször ott próbálkozz, ahol vásároltad. Ha õk nem váltják vissza, megmondják, hova kell menned.
Huh, ha telefonáltok akkor csak óvatosan az emeltdíjassal!! Most jött ki egy 70ezres számlám repjegy átrakás miatt. :(
Olcsóbb lett volna másik jegyet venni. :)
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nyertem a jegyeket, de nincs pénzem elmenni. De már megoldódott a helyzet, mert egy barátom átíratta, és meglepte vele a szüleit. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos eléggé 14 napon belül vagyok... :/ De ha érdekel egy Barcelonai út, és van pénzed átíratni, akkor a tiéd lehet :)
De ha feladott csomagot is vettél és azért volt ilyen drága a jegy akkor lehet hogy ne nagyon várj még ennyit se vissza. De hívd fel, anélkül nem fog menni úgyse.
Utána néztem pontosabban neked, de amúgy minden ott van Wizzair honlapján. :) szóval a lényeg: ha 14 napon belül vagy akkor nem kapsz semmit. Ha több mint 14 nap, akkor fejenként 16500 per út amit NEM kapsz meg, a többit igen. 2 fõ oda és vissza az 4 jegy, 4x16500 az 66000 forint. Ha 80000 volt a 4 jegy, akkor elvileg 14000-t kapsz vissza! De fel kell hívni õket, nem tudod máshogy intézni! Ha kell van nem emelt díjas számuk is, ha ez a gond! Miért kell törölni ha nem titok? Mert ha pl halál eset miatt kell lemondani akkor van méltányosság! Akkor mindent vissza kaphatsz de igazolni kell!
Abból nem sokat fogsz vissza kapni. Hívd fel õket és kérdezd meg adnak-e vissza valamennyit. Van nem emelt díjas számuk is. Viszont személyes iroda nincs, max az utazási iroda ha azon keresztül vetted.
Mennyibe került? Mert egy összeg alatt egyszerûen nem éri meg visszaváltani/kicserélni.
Interneten, vagy telefonon, személyesen nem lehet tudtommal. A törlési díj 16500 Ft járatonként és utasonként, csak az ezen felüli összeget utalják vissza.
Nem kell emelt díjast hívni. Van alap díjas szám is. :)
Akkor nem tudsz mit csinálni, mert a 16e mellé kb 20e tartási költség is van per fõ per út, ami ugye több mint amit fizettél szóval így nem kapsz semmit. Miért nem mész? Méltányosság nem lehet esetleg? Vagy keress egy veletek egyforma nevû embert és add el neki :) vagy olyat aki adna érte annyit hogy megéri neki átíratni. Én biztosan nem veszem meg, ugyanis ütközne az elveimmel hogy ennyit fizessek repülõjegyért. :)
A kérdező hozzászólása: 2 jegy oda-vissza, 80000 Ft
A kérdező hozzászólása: És úgy 58e volt az átíratás...
Azt írd meg, hogy hány centi szer hány centi az akváriumod alapterülete és megmondom ;)
Ki lett öblítve a manado, de nyilván nem fogom annyiszor átmosni, mint mondjuk a bazaltot vagy a homokot...hidd el, volt abba is részem, egy napig mostam a 300 meg a 160 literes akváriumba (kellett vagy 30 kiló bele...). A táptalajt meg TILOS akár még öblíteni is...szóval ez ezzel jár, a szûrõ szivacsot meg nyugodtan ki lehet mosni akkor induló akváriumnál, 1 nap alatt nem fog benne neked baktérium megtelepedni. Max. akkor nyomsz bele bacikultúrát, miután letisztult a víz. Ha egyáltalán nyom bele az ember, én tettem mondjuk. De csak azért, mert egy kisebb akváriumot áttelepítettem ebbe és nem akartam 2 hetet várni, amikor eleve ott volt az érett víz is a másikból. De azóta se volt halhullás, szóval akkor csak nem lett senkinek semmi baja...pedig elég érzékeny nano halaim meg garnéláim is vannak.
igen, utolsó válaszoló pont jó példa arra, hogyan ne vigyázzunk a manadoval. Természetesen ez nem árt a halaknak meg semmi bajt nem okoz, de ha átmosod elõtte (nekem 3 körben tisztult le a víz) akkor elkerülhetõ. Ha megvárod, hogy leülepedjen egy része a szûrõbe megy, ami így feleslegesen koszolódik már az indulásnál, illetve ha az a sok por leül az aljára, ugyanúgy ismét felkeveredhet, ha mondjuk beültetsz valamit és nem figyelsz.
Én 5 literes Aquabasis Plust vettem meg 10 literes Manadot, így pont elég 112 literbe. Fel fog keveredni, tiszta vörös por lesz minden, de pár nap alatt leülepszik, megszûri a szûrõ. Viszont nem hiszem, hogy a halak örülnének neki...nekem konkrétan ilyen volt feltöltéskor, majdnem rosszul lettünk párommal mikor töltöttük :) http://kepfeltoltes.hu/120120/P1120279_www.kepfeltoltes.hu_... Másnapra ilyen lett: http://kepfeltoltes.hu/120120/P1120283_www.kepfeltoltes.hu_... Aztán szép fokozatosan letisztult. Most meg már kész dzsungel, de arról nincs normális képem. :)
utánanéztem jobban a témának. az elõbb a sajátomhoz viszonyítottam, de lemértem és abban vastagabban van mint 4 centi. Ha nem tévedek, neked 11.2 literre lesz egészen pontosan szükséged, vagyis a legcélszerûbb egy 9 és egy 3 litereset venned, merthogy a legtöbb helyen ekkorában árusítják :) és még mindig van érzéked hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: én vagyok az aki tegnap kérdezte h mien lett az akváriumom :D
bocsi, -kg +liter
Nálunk van asszem 3, 5, 7(talán) és 15 kg-os változat is.
a kisebb csomagbol. ugy tudom 2 meret van
3 csomag kb. ha nem teszel bazaltot foleje, akkor mehet 4
Az alapterületet összeszorzod és azt még megszorzod azzal, hogy milyen vastagon szeretnéd. Ha óvatosan töltöd fel, akkor csak kicsit kavarodik, de érdemes elõtte kimosni, jóóóóó sokszor, mert nagyon poros - ez a halaknak nem árt, de nem szép látvány. Egyébként milyen talaj a mostani, amit le akarsz cserélni? Mert ha nem homok, akkor csak óvatosan, mert a biológiai szûrés fogja bánni.
:D akkor, ha nem egyedi méretre készíttetett akváriumod van, hanem az a szabvány 112 literes, akkor 80x35 cm-es lesz és ahhoz körülbelül 13.5 liter fog kelleni.
A kérdező hozzászólása: baszod ezt nem tom, nem vagyok otthon :D
Na már én is hozzászólok ehhez a felkavarodás témához, mert tegnap ez lemaradt és látom, itt lassan vitafórum kezdõdik... Mielõtt beleteszed az akváriumba a manado-t, többször mosd át, addig, amíg jön belõle a barnás "trutyi". Hiába mondják a boltban vagy van ráírva az, hogy mosás nélkül az akváruimba rakható, az eredmény egy zavaros maszlag lesz pár napig és miután leülnek a kis részecskék az akvárium aljára, lehet, hogy tiszta lesz a víz, de mihelyt kicsit belenyúlsz a dekorba vagy új növényt telepítesz megint "szép" barna átláthatatlan káosz kapsz 1-2 napra. A mosástól pedig annyi hasznos anyag nem távozik a talajból, hogy az jelentõs veszteség legyen, viszont ha átmosod, akkor a szállítás és pakolás és miden egyéb mozgatás során keletkezett törmelék, por, idegen anyag kikerül a talajból, így biztos nem viszel be az akváriumba nem oda való bacikat, koszt, vírust stb-t.

Mit csináljak? Vissza szeretném kapni a szerelmem!

Hiányzik a szerelmem:((. Lassan egy hete hogy találkoztunk.. és kb..szakítottunk:(. de megcsókolt meg egymásnak estünk megkérdeztem, hogy mi lesz velünk azt mondta, nagyon hiányoztam neki s hogy ezen még gondolkodnia kell hogy mi legyen velünk:(

Legjobb válasz: Hát mondd meg neki, hogy nagyon szereted és vissza akarod kapni. De, ha gondolkodni akar, akkor hagy gondolkodjon. Várd meg, ha érdemes.

Hát mondd meg neki, hogy nagyon szereted és vissza akarod kapni. De, ha gondolkodni akar, akkor hagy gondolkodjon. Várd meg, ha érdemes.
szerintem ha egy kapcsoltabna van ilyesmi h egyszer jartok egyszer szakitotok ott nincs valami rendben.nem lehet h o mar nem szeret, csak ragaszkodik hozzad? vagy pont forditva? aminek vege annak vege....egy egeszseges kapcsoltban nincs olyan h mindig szakitanak...

Hogyan felejtsem el a pasimat? 3 evig jartunk! . Es ha o vissza szeretne jonni hozzam? Akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: 1: keress mást, addig meg foglald el magad! 2: ahogy látom, te is várod vissza... akkor gondolkozz el, hogy ami eltávolított titeket, az megoldódott? Vagy megoldható? Mármint nem úgy, hogy "majd õ megváltozik" - hanem TE tudsz tenni valamit érte?

1: keress mást, addig meg foglald el magad! 2: ahogy látom, te is várod vissza... akkor gondolkozz el, hogy ami eltávolított titeket, az megoldódott? Vagy megoldható? Mármint nem úgy, hogy "majd õ megváltozik" - hanem TE tudsz tenni valamit érte?
Ez nagyban függ attól h miért mentetek külön, nem?Ha intenzívre juttatott pl akkor inkább ne.

Vissza szeretném kapni a volt barátomat de csak szexszel tudom vissza csábitani ha fel fog hivni milyen vaditó dolgokat mondjak neki?

2 hónapig jártam a barátommal, és a sex a mindene, na de hát nem is tagadom nagyon jóóó ért a sexhez, de szakitottam vele, mert még mellettem is képes volt szemezni egy pár csajjal, amióta szakitottam vele, minden nap fel hiv vagy 5 ször, én arrol beszélek vele a telefonba hogy mennyire hiányzik nekem, erre ? is mondja hogy hiányzok neki, de a sex még jobban hiányzik neki, most egy jó fél órája mondtam neki hogy meg engedem neki hogy a fenekembe bele tegye, erre ? elájult és alig akart hinni a fülének, és azután hallotam hogy az anyukája kéri a telefont, mert kellett neki, és erre ? ezt mondta figyelj most oda kell adnom a telefnt anyának, nem sokára fel hivlak ÉLETEM,,,, értitek? életem!!!!!! na ez szerintem jó jel, te hát azt vettem észre hogy ?t a sexel tudom magamba bolonditani és a sexel tudom elérni azt hogy belém szeressen, szoval irjatok vaditó dolgokat hogy miket mondjak neki és mit tegyek vele!!!!! ne kiméljetek lányok fiuk, irjátok le a gondolataitokat, segitsetek nekem!!!!!!

Legjobb válasz: Életem, az nem szerelem, ha vki örül, hogy s*eggbeb*szhat.

Életem, az nem szerelem, ha vki örül, hogy s*eggbeb*szhat.
Atyaisten.... van mindig néhány kérdés itt, amikor azt gondolom, hogy annál lejjebb már nem lehet. De lehet ezek szerint...
nem fog belédszeretni attól hogy szexeltek... nekem is volt pár lány az életemben akivel nagyon jó volt, mégsem jöttünk össze.... egyszerüen nem éreztem irántuk semmit, csak jó volt szexekni velük... ugyhogy ha csak az kell, akk "fogadd" vissza, de ne várj semmit, mert pofáraesel.
kend be a faszát gépzsírral és nyomd be magadnak tövid aztán utánna vissza mount-ba.. De most komolyan.. gondolom te 13-15körüli kis hülye lányka lehet a barátod vmivel idõsebb.. Ne engedd neki, hogy csak a szex miatt menjen vissza hozzád, de ha neked ez jó, akkor isten bocsá, kurasd magad seggbe..ez már azért dúrva hova süllyed a mai (nálam is érettlenebb) fiatalság. 19/F
A te életed, de majd rájössz, h igazunk volt. Csak a rózsaszin felhõtõl nem látsz tisztán. Hát sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: pppppffffff, hát most pofára estem ezekkel a komikkal, nost hát szerintem sexel meg lehet oldani azt hogy belém szeressen, és szerintem ti is tudjátok azt hogy ha valaki szerelmes akkor mindent meg tesztek azért hogy vele lehessetek, én rá jöttem hogy ezt kell csinálnom, hát én ezt teszem azért köszike a komikat, a habfújósat is, ki fogom probállni,
Gondolkozz el rajta, hagyod magad megalázni és kihasználni? Kétlem, h a szex miatt szeretne beléd. Hidd el, h csak szexen jár az esze, nem párkapcsolaton. Ja és vaditó dolgok. Hiányzik az neked, h k....-nak tartson?
Hagynád hogy azért menjen vissza hozzád, hogy keféljetek.Tehát nem szerelmbõl.És, hogy késõbb beléd szeret? kétlem.Lehet, hogy a szexetekbe szeretne bele, és nem beléd 25/l
Szia! Jó lenne tudni hány éves vagy.... Szóval: a mostani párommal mikor összejöttünk, úgy álltam hozzá a dolgokhoz hogy az se érdekel ha csak 2 hónapig leszünk együtt. Már elég nagy voltam a szexhez, meg hát hiányzott is, ezért kb 10 nap után lefeküdtem vele. Onnantól kezdve minden nap itt aludt. Persze minden nap volt szex, mert nagyon jó vele..:) És a netrõl + pornófilmekbõl ellestem egy-két dolgot aminek örülne, és alkalmaztam. A barátom meglepõdött, mert egy tapasztalatlan tyúknak nézett, de szerelmes lett belém, mert amit az ágyban mûveltem vele, attól majd' elájult..:) Pedig 8 évvel vagyok fiatalabb nála.. És már elég régóta együtt vagyunk. Neked is valami hasonlót javaslok ;) 19L
Szia, a személyiségeddel próbáld visszacsábítani, ne azzal, hogy mindent megengedsz neki! De ha már akarsz egy-két vad tippet, akkor fürdés után fújd le tejszínhabbal, és nyald le róla. (vagy ez túl light-os?) :) Bocsi, én a személyiségemmel nyûgözöm le a párom elsõdlegesen, utána a testemmel.:) Egyébként hány évesek vagytok? 25 L
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok fiacskám

Az assassins creed 3-at a media markt-ban vettem, de vissza szeretném cserélni (? )

szerintetek visszacserélik, ha már egyszer beírtam a kódot?

Legjobb válasz: Amint kiléptél vele a boltból csak ak adják vissza a pénzed ha hibás, sérült a termék. Nem tudom mi a gondod vele de ha csak rájöttél hogy nem tetszik ak ne várd hogy visszavegyék. Am dlc kód vagy mi? A lényeg ha csak nincs vmi baja ezt már nem veszik vissza. (meg ha van is baja idõhöz van kötve a visszacserélése szntem)

Amint kiléptél vele a boltból csak ak adják vissza a pénzed ha hibás, sérült a termék. Nem tudom mi a gondod vele de ha csak rájöttél hogy nem tetszik ak ne várd hogy visszavegyék. Am dlc kód vagy mi? A lényeg ha csak nincs vmi baja ezt már nem veszik vissza. (meg ha van is baja idõhöz van kötve a visszacserélése szntem)
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy 3 napot adnak mindig próbaidõnek de kódos a játék engem az zavar. a kódot többször is fel lehet használni?
Fel lehet, szerintem. De mihez kell kód? Telepítéshez? Multihoz? Vagy dlc aktiváláshoz?
A kérdező hozzászólása: uplay-hez kellett, akk sztem a telepiteshez
nem hiszem , hogy visszacserélik mert 1 kodot csak 1x lehet felhasználni és igazándiból a kodot fizeted meg .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!