Találatok a következő kifejezésre: Vissza lehet a telefonomra a (70 db)

Vissza lehet állitani telefonon a facebook massengert alap megjelenitésre?

letöltöttem a mostanit ami olyan h ha valaki küld egy üzenetet akkor kirakja egy buborékba az illetöt a képernyöre nekem ez nem.tetszik meg a telomat lelassitja nem.lehet vissza állitani valahogy a régebbi verziot?

Hogyan lehet vissza tenni a telefonra egy régebbi szoftvert?

Sony ericsson live with walkman mobilom van. Felajánlotta a szoftver frissitést de azóta rossz nagyon. Lassú, nem jó a kamerája... Már többször újra frissitettem de a probléma fenn áll mindig. Most 4- es android van rajta, szeretném vissza tenni a régit. Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.

Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.

A telefonomba a memóriakártyát formáztam, és eltünt minden ami rajta volt. Vissza lehet hozni valahogy?

Azokat a dolgokat már nem lehet sehogy sem vissza hozni?:(

Legjobb válasz: Sajnos, ez már ilyen...de legalább lett sok szabad helyed.

Sajnos, ez már ilyen...de legalább lett sok szabad helyed.
Buktad. Biztonsági mentést kéne elõtte csinálni, nem ész nélkül legyalulni.
Ennek az a lényege hogy eltûnjön róla ami rajta volt. Ami pedig nincs, azt nem lehet visszahozni.
Talán még a Recuva nevû programmal meg tudsz menteni valamit. Csatlakoztad a telfonod a géphez fáljátviteli módban és engedd rá a programot. Nem formázás csak törlés után, de állítottam már vissza adatot.
Recuva! http://www.piriform.com/recuva/features/recovery-from-damage.. A leírás szerint képes formázott meghajtókról adatot visszaállítani.
"A leírás szerint képes formázott meghajtókról adatot visszaállítani." A leírás szerint csak gyorsformázás esetén.
Kedves kérdezõ! Azért mert ilyen analfabéta vagy, még nem kell lepontozni azt aki megírja neked, hogy sajnos nem állítható helyre a ballépésed. De hát lelked rajta...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszadó! Ki pontoztam én le?..Egyáltalán nem is írtam még választ!.. És nem vagyok analfabéta. És az ilyen válaszokat mellõzd kérlek!


4 napja telefonon keresztül a Felező T-hom-ot Hoppá dijcsomagra váltottam. Vissza lehet e kérni a Felezőt?

Sürg?s lenne a válasz! Szerz?dést nem irtam alá.Kedden jön a Futárszolgálat. .

Legjobb válasz: Nem, majd ha az elõzõ lejár átkapcsolják az új csomagra. Legalábbis nálam így tettek.

Nem, majd ha az elõzõ lejár átkapcsolják az új csomagra. Legalábbis nálam így tettek.
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem értem a válaszod. Légyszives konkrétabban válaszolni.
Miért nem hívod fel a T-Home-ot ( Telefonszám: 1412 ) Ott korrektebb információt kapsz.
A kérdező hozzászólása: 2sSü szia: felhivtam az 1412-õt és azt mondták hogy nem lehet a régit visszaéllitani. Tudom hogy Õk ezért pénzt kapnak.Több ügyintözõvel is beszéltem és egyformán beszéltek. Saját érdekük. Köszönöm a válaszod.
Érthetõbben, az elõzõ csomagod kerek havi fordulóján fogják indítani az újat.
A kérdező hozzászólása: Már aznap regisztráltak a Paletta dijcsomagra. sms-ben értesitettek. De én utólag jöttem rá hogy rosszabul járok. Ezért kértem hogy állitsák vissza a felezót de nem hajlandõak. Köszönöm a válaszod.
Bocs, de azt kérdezted, Hoppá díjcsomagra váltottál? Na most meg Paletta? Vagy én nem vagyok normális!
A kérdező hozzászólása: Szia: elnézést kérek de nem Paletta, hanem Hoppá a csomag. Én voltam a hibás az elirásért. Köszönöm a figyelmeztetést.
egyik telefonnal sem leeht
A kérdező hozzászólása: :'(

Vissza lehet vinni jotalassal a zte blade telefonomat azzal az indokkal, h recseg a hangszoroja?

Legjobb válasz: Igen, ha nem fogadják el, törölj ki pár rendszerfájlt, hogy ne tudjon elindulni. Akkor cserélik is.

Igen, ha nem fogadják el, törölj ki pár rendszerfájlt, hogy ne tudjon elindulni. Akkor cserélik is.
Persze, felveszik javításra és ha szerencséd van akkor nem ugyanolyan recsegõsen kapod vissza.
Szerintem nem .
elmész valamelyik telefonos üzletbe - értelemszerûen amelyik szolgáltatóhoz tartozol - és ott kinyomtathatják neked. d

Mit lehet csinálni, ha már negyedszerre viszem vissza a telefonomat a Vodafone szervizbe?

Van egy Nokia 6210 Navigációs telefonom és már negyedszerre viszem vissza ugyanazzal a hibával a Vodafone szervizbe? Lehet kötelezni ?ket, hogy cseréljék ki a telefont?

Legjobb válasz: Nézd meg a garnaciajegyet, hátha van benne olyan rész ahol le van írva, hogy x javítás után újat kell adniuk, vagy az árát visszafizetni. Evvel tudsz érvelni a szervízben.

Nézd meg a garnaciajegyet, hátha van benne olyan rész ahol le van írva, hogy x javítás után újat kell adniuk, vagy az árát visszafizetni. Evvel tudsz érvelni a szervízben.
Szia! Nekem a pannonnál mikor 3x vittem vissza (szerintem nem is biztos, hogy pontosan ugyanazzal a hibával) a telómat kicserélték! Igaz én mondtam nekik, hogy ez már sosem lesz jó, jó lenne ha kapnék egy olyat ami tényleg mûködik! A fogyasztóként ajánlhatsz más megoldást mint a szolgáltatód! Kérd a telefon cseréjét! Nem tudod rendeltetésszerûen használni. Veszteni valód nincs! Laci
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Ja vissza lehet: elõzmények nevû cucc keményen feljegyez mindent... 2. kérdés: nem.

Ha rootolni akarom a telefonomat hogy müködjön rajta a game cih3 és a telefonom márkája : Alcatel One Touch 918 Mix ha rootolni akarom akkor utánna vissza lehet állítani? Olyanná mint ami rootolás elött volt?

mien programmal lehet rootolni vagy ha lehet azt amit a fentiekben leirtam és kell hozzá valami program akkor pls irjatok?

Legjobb válasz: A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!

A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!