Találatok a következő kifejezésre: Vissza lehet a telefonomra (70 db)

Vissza lehet állitani telefonon a facebook massengert alap megjelenitésre?

letöltöttem a mostanit ami olyan h ha valaki küld egy üzenetet akkor kirakja egy buborékba az illetöt a képernyöre nekem ez nem.tetszik meg a telomat lelassitja nem.lehet vissza állitani valahogy a régebbi verziot?

Hogyan lehet vissza tenni a telefonra egy régebbi szoftvert?

Sony ericsson live with walkman mobilom van. Felajánlotta a szoftver frissitést de azóta rossz nagyon. Lassú, nem jó a kamerája... Már többször újra frissitettem de a probléma fenn áll mindig. Most 4- es android van rajta, szeretném vissza tenni a régit. Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.

Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.
Ja vissza lehet: elõzmények nevû cucc keményen feljegyez mindent... 2. kérdés: nem.


Ha rootolni akarom a telefonomat hogy müködjön rajta a game cih3 és a telefonom márkája : Alcatel One Touch 918 Mix ha rootolni akarom akkor utánna vissza lehet állítani? Olyanná mint ami rootolás elött volt?

mien programmal lehet rootolni vagy ha lehet azt amit a fentiekben leirtam és kell hozzá valami program akkor pls irjatok?

Legjobb válasz: A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!

A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!

Egy olyan sakk játékot keresek telefonra, amiben vissza lehet vonni a lépéseket, megmutatja a legjobb lépést, táblát cserélhetek játék közben stb? (Tovább lent! )

Sziasztok! A kérdés adott! Lehetőleg Java legyen a játék. Találtam már egy ilyen komoly sakk programot telefonra, és jó is! Egyetlenegy baj van vele, hogy a legnehezebb fokozaton kb. 2 perc mire ki gondolja a választ, de tökéletesen egyébként.. Csak Én olyan szeretnék, ami gyorsabban reagál egy kicsit.. Lehet, hogy nincs ilyen, de lehet, hogy van. Örülnék neki, ha mondanátok ilyen sakk játékot! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: ez a játék a chessgenius a legerõsebb sakkprogram telefonra nekem androidra van meg de ugy tudom van javas verzioja is ,a www.nokiaprogramok.hu rol letolthetö instantli modba álitva gondolkodási idõ nélkül lép de még igy is nagyon erõs,pár nagymestert elis vertem vele,a lépéseket vissza lehet vonni

ez a játék a chessgenius a legerõsebb sakkprogram telefonra nekem androidra van meg de ugy tudom van javas verzioja is , a http://www.nokiaprogramok.hu rol letolthetö instantli modba álitva gondolkodási idõ nélkül lép de még igy is nagyon erõs, pár nagymestert elis vertem vele, a lépéseket vissza lehet vonni
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem találtam Java-s változatban, csak Symbianosban... Esetleg valaki nem tudna más ilyet JAR kiterjesztésû fájlban?
Jar-ban senki nem fejleszt. Az már egy halott dolog.
a gépen látod hogy rajta van mikor visszadugod vagy a telefonon. Mert ha pl ha a gépen látod akkor lehet a kártya nincs visszacsatolva a telefonra
A kérdező hozzászólása: a gépen látszik h ráraktam a filmet de amikor kihúzom és a telefonon meg akarom nézni nincs ott a rátöltött film.a gépen látszik, de a telefonon nem.olyan mintha rá se raktam volna.

A problémám az, hogy a telefonomra android 4.2.2-t raktam és nem tudom vissza állítani az eredeti 2.3.5-öt? Hogy lehet ezt megoldani? Egyébként egy ZTE Skat-em van.

A bajom az android 4.2.2-vel, hogy sok a hiba és vissza akarom állítani a régi 2.3.5-öt.

Legjobb válasz: Azt probáltad hagy vissza állítod a gyári adatokat? Van egy ilyen a beállításoknál ezzel a cím szóval: gyári adatok vissza állítása.

Azt probáltad hagy vissza állítod a gyári adatokat? Van egy ilyen a beállításoknál ezzel a cím szóval: gyári adatok vissza állítása.
nekem is ez lenne a gondom.. :( csak nekem Samsung Galaxy Ace telefonom van. segítsetek nekünk.!!!!

Van egy Samsung e2152 tipusú telefonom ami csak 1 perces videókat készít mi lehet a baj? Hogy állítsam vissza?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok, akkor csak ennyit tud. a nagyapámak is ilyesmi samsung telefonja van, és az se tud 1 percnél többet.

Elsõ vagyok, akkor csak ennyit tud. a nagyapámak is ilyesmi samsung telefonja van, és az se tud 1 percnél többet.
tud egyáltalán videot felvenni?? mind1. menj a kamerán a beállításokra, és ott. :)
A kérdező hozzászólása: Tud. És nincs olyan a beállításokba hogy ne 1 perces videókat vegyen fel.

Van egy Samsung SGH-E250-es telefonom, lenulláztam benne az IMEI számot, a szolgáltató (T-mobile)tiltotta a telefont mert nem volt kifizetve a számla. Vissza lehet állítani?

Az lenne a kérésem hogy valaki segítsen vagy visszaálítani vagy átírni az IMEI kódot :(

Legjobb válasz: Azta :P Látom nem kicsit értesz a dologhoz :) Nagyon köszi ezt a rengeted infót:) Nem lehet mégis valahogy othon átírni??

A kérdező hozzászólása: Azta :P Látom nem kicsit értesz a dologhoz :) Nagyon köszi ezt a rengeted infót:) Nem lehet mégis valahogy othon átírni??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!