Találatok a következő kifejezésre: Vissza lehet a kórházi napidíjat (1 db)

Vissza lehet igényelni a kórházi napidíjat?

Hónapokról lenne szó, ami már nem kis összeg. S nem nagyon értem már ezt az egész helyzetet!

Legjobb válasz: szerintem csak a vizitdíjat lehet, de abból is ha az egyformából (háziorvosi, szakorvosi) van meg egy meghatározott db egy éven. (talán 20)

szerintem csak a vizitdíjat lehet, de abból is ha az egyformából (háziorvosi, szakorvosi) van meg egy meghatározott db egy éven. (talán 20)
A kórházi napidíj összege 300, - forint naponként. A kórházi napidíjat nem kell tovább fizetni, ha a biztosított adott naptári évben már összesen 20 napnyi kórházi napidíjat megfizetett. A 20 alkalom megfizetésének tényét a biztosított számlával illetve nyugtával köteles igazolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A második válaszadótól kérdezni szeretném: Kb. 4 hónapra megyek kórházba elõreláthatólag. Akkor a 20. naptól már nem kell fizetnem, s 6000 Ft lesz az egész? És a kórházban fogom ezt a számlát kapni, akkor õk nem is fogják az efölötti összegek kérni, mert tudják õk is, hogy hányadik napja vagyok ott? Remélem érthetõen fogalmaztam :$
Szerintem a kórházban adják majd a számlát, de ezt ott is megkérdezheted, õk biztosan konkrétan tudják, hogy mit kell tenni.
A kérdező hozzászólása: köszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Prosztatamasszázst urológus szakorvoson kívül más orvos/háziorvos/végezheti e?

1

Hogyan lesz most fizetve a TB-m?

Mint pályakezdő 1 éves támogatást kaptam az önkormányzattól, ami azt jelenti, h tavaly okóber óta ők állják a TB-t.
Viszont ez ugye mostanában fog lejárni, érdeklődni szeretnék,h mi a teendőm?
A probléma ráadásul az, hogy holnap fogok kórházba vonulni,(kb.2-3hó-ra) és nem szeretném, ha közben fizettetnének, vagy kiraknának.
Hol kell intézkednem és mi a teendőm a továbbiakban?
Nagyon köszönöm!!!

5

Mi történik, ha ebből egy nap többet veszek be?

Összetevők: ginko biloba- kivonat:80mg
ginko-flavonglikozid 19,2mg
terpénlakton 4,8mg
ez egy tabletta. megtetszett a hatása, ezért gondolkodtam azon, mi lenne, ha a napi 1 ajánlottnál többet vennék be. szerintetek lehet káros? vagy csak felesleges többet bevenni? milyen hatásai lehetnek?

0

Vizsgáltak már úgy, hogy pisilned kellett orvos vagy nővér szeme láttára?

5

Sztk-s orvosi ellátás akkor is jár, ha nem vagyok bejelentve az adott városba?

Pécsen vagyok egyetemista, albérletbe de nem vagyok bejelentve, csak 300kmre innen.

3

Hasi CT veszélyei?

Milyen következményekkel járhat, ha 27 évesen Hasi CT-t csináltat az ember? A későbbiekben okozhat valamilyen problémát? Mennyire veszélyes ez a nagy sugárdózis?

1

Lehet hogy műtétre kell mennem?

Elég nagy a valószínűsége hogy aranyerem van. Csütörtökön alakult ki. Aznap estétől bekentem végbélkenőccsel ,azóta is naponta többször is 4-5x, de még mindig ugyan akkora. Mit tegyek ?!

1

Egy adott betegségre többféle homeopátiás szer is létezik?

4

Budapesten hova mennyek ahol ellenőrzik az anyajegyeimet?

Van pár gyanús anyajegyem,szeretném megnézetni őket, tudnátok ajánlani Pesten megbízható rendelést,helyet,ahol ingyen megnézik?

3

A nem kikezelt végbél daganat halálos lehet?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!