Találatok a következő kifejezésre: Vissza lehet a (1959 db)

Ahhoz a tenyésztőhöz amelyiktől vennénk a hörcsögöt vissza lehet a hörcsögöt vinni ha elutazunk? És mondtok olyan debreceni hörcsögtenyészeteket ahonnan ti kezelhető hörcsögöt vettetek?

Legjobb válasz: Ezt tõle kell megkérdezned, hogy vissza-e viheted! Van aki vissza veszi van aki nem. De mint látom azért akarod vissza vinni mert "vad"!

Ezt tõle kell megkérdezned, hogy vissza-e viheted! Van aki vissza veszi van aki nem. De mint látom azért akarod vissza vinni mert "vad"!
A kérdező hozzászólása: Azért akarom "visszavinni" AKKOR AMIKOR ELUTAZUNK KIRÁNDULNI, mert nem tudna senki vigyázni rá. Olvasd el a kérdést mielõtt válaszolsz rá... -.-
Ahol elfér 10 ketrec, a 11 se szokott gond lenni. De ha messzebrõl viszed haza a hörit, akkor is találsz Debrecenben olyat, aki vállal kisállat panzióztatást. Vannak fizetõsek is, meg találhaszt a fórumokon "csere alapon üzemelõ" höris barátot. Mondjuk az index: Hörcsögök topikjában.

Barna hajamba tettek ma pár vörös tincset (ami mahagóni lett) barna festékkel vissza lehet a barna színt állítani?

Az a pár tincs katasztrófális lett...... Ha az egesz hajam befesteném gesztenye ill.csokibarnára befogná a tincseket??????

Legjobb válasz: Nem egészen. Valamennyire befogná de úgy átütnének azok a tincsek. Fõleg hogy vörös színrõl van szó. Dehát többször kell befesteni.

Nem egészen. Valamennyire befogná de úgy átütnének azok a tincsek. Fõleg hogy vörös színrõl van szó. Dehát többször kell befesteni.

Egy ideig szépen jöttek a frissítések a gépemre (kis sárga ikon). Az egyik frissítést elutasítottam. Azóta nem jön semmi. Vissza lehet a frissítéseket valahol állítani?

Konkrétan a Microsoft és a windows-zal kapcsolatban volt valami és mivel hogy nem "gyári" a windows ezért nem akartam hogy hibaüzeneteket küldözgessen vagy valami ilyesmi.Ezt tiltottam le. De a többi frissítést nem !!

Legjobb válasz: látogass el az update.microsoft.com oldalra, itt felrakhatod a frissítést.

látogass el az update.microsoft.com oldalra, itt felrakhatod a frissítést.
Csak tippelek: Az "eredetiség ellenõrzõ" frissítést nem engedted települni? Mert anélkül pl. az új explorert sem lehet telepíteni, lehet hogy a frissítéseket is letiltja. Bár van rá gyógyszer ;-)... Írj privit, ha gondolod.


Ja vissza lehet: elõzmények nevû cucc keményen feljegyez mindent... 2. kérdés: nem.

Diákhitel 1-et a képzés végén vissza lehet fizetni egy összegben?

így még talán lenne értelme...

Legjobb válasz: Persze, hogy vissza lehet. Minden hitelt vissza lehet.

Persze, hogy vissza lehet. Minden hitelt vissza lehet.
Diákhitelbõl nem fogsz tudni kocsit venni (max 250000 Ft/félév). Ha meg máshonnan veszel kocsit, akkor kb. a fenntartására el is fog menni a teljes hitel, tehát ugyanott leszel mint most. Egyébként a fiatalságod nem attól lesz boldog, hogy sok pénzt versz el. Inkább egy barátnõt szerezz kocsi helyett ;)
Egy kocsit én még munka mellett sem vennék, hacsak tényleg nem muszáj, vagy nagyon sokat keresel. Õrült sokat el tud vinni, kb 30 ezer benzin + biztositás + adó + évente szervizek...
Egy kocsi fenntartása is elég sokba kerül és ha csak 400 alatti kocsit veszel akkor elég csórónak fognak nézni, semmivel sem leszel több mint amikor elõtte buszoztál és ráadásul egy csomó tartozásod is lesz. Persze nem akarlak lebeszélni, aki hülye az haljon meg.
Jó, de ha nem kapol munkát, akkor mégis hogyan fogod visszafizetni "majd" a hitelt??
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülyegyerek... mondjuk felveszek össz-vissz 400ezret, abból lesz max 600. ez nagyon nem tud elszökni szerintem. Meg van azért egy családom is, ha olyan para van, talán kisegítenének. Inkább az a kérdés, hogy mennyit ér egy boldogabb fiatalkor...mivel ahhoz pénz kell. Most így dolgoznom kell egyetem mellett, hogy legyen + pénzem.. Emiatt nyilván kevesebb az idõm, szarabb leszek a suliban, aztán majd a végén emiatt nem kapok munkát. ezt nem veszitek számításba!?? talán mégis megérné felvenni?
Na itt a probléma. Az már magában is elég nagy melléfogás, ha valaki hitelt vesz fel, de csak azért, hogy eldorbézolja, az már tényleg óriási felelõtlenség. Az meg a legnagyobb tévhit, hogy "majd visszafizetjük valahogy". Azután is szükséged lesz kajára, áramra, gázra, vízre, hogy dolgozol, és ezekért is ugyanúgy fizetni kell sajnos, szóval a hitelt elkezded tologatni, az meg egyre csak nõõõõõ és nõõõõõõ... A vége az lesz hogy nem fogod tudni kifizetni máshogy, mint egy másik hitel felvételével. És már indul is az adósságspirál.
A kérdező hozzászólása: már másodéves vagyok és most kéne cash...nem feltétlenül sulira, inkább az életszínvonalamat emelném vele. venni 1 kocsit, szórakozni, stb. Szüleimtõl nem kapok sok lét és nem akarom elbaszni azzal a fiatalságom hogy nincs pénzem semmire...késõbb csak visszafizetném valahogy. Mit gondoltok, így van értelme?
Ó, nem is hinnéd! Van akinek már feleennyi idõ óta sikerült, és azóta is egyik hitelbõl fedezi a másikat...ja és BAR-listás.
3 év alatt milyen adósságspirált hoz össze?
Elég nagy marhaság? Az adósságspirál elég nagy, amit összehozhat.
A háromszorosa elég nagy marhaság. Évente 8% kamat körüli gyûlik, tehát ha 3 éves a képzésed, és utána rögtön visszafizeted, akkor a teljes összeg + 28% (kamatos kamat) körül lesz.
Vissza lehet, de akkor sem annyit amennyit fölvettél, hanem a háromszorosát kb. Ha vissza tudod, akkor rajta :)
SZerinted mégis mihez kell neki a kocsi? :D Ilyenek a mai lányok, a kocsi fontos szempont a választásuknál.

Vissza lehet-e igényelni az Apehtől nyugdíjjárulékot amit levontak a gyesből? Vagyon átruházási illetéket fizettünk 2008-ban az Apehnak ebből egy részét vissza lehet igényelni az adóbevalláskor?

Rokkant nyugdíjas vagyok és a gyesb?l nyugdíjjárulékot vonttak a tavalyi évre ,megküldte az Államkincstár a személyi jövedelem adóhoz az igazolást amely tartalmazza a levonásokat.

Legjobb válasz: Ezt mi alapjá szeretnéd visszaigényelni? Nyugdíjjárulékot nem lehet visszaigényelni. Valamint az illetéket sem lehet visszaigényelni. Nem is tudom, hogy ezeket honnan vette.

Ezt mi alapjá szeretnéd visszaigényelni? Nyugdíjjárulékot nem lehet visszaigényelni. Valamint az illetéket sem lehet visszaigényelni. Nem is tudom, hogy ezeket honnan vette.
A kérdező hozzászólása: Az Államkincstártól kapott igazolásról gondoltam amit a gyesbõl levontak ny-járulékot.Nagyon kellett volna kevés pénz a mostani nehéz anyagi helyzethez.Köszönöm a választ.
Ha nagyon alacsony a rokknyd, kérj méltányossági emelést a lakóhelyed szerint illetékes regionális nyugdíjbiztosítási igazgatóságtól. Szerintem a http://www.onyf.hu oldalról le lehet tölteni a formanyomtatványt hozzá, de biztos az ügyfélszolgálaton is adnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet hogy megkérem, 34800-ft-67%-os rokkantságra.

A véglegesen letörölt fájlokat vissza lehet valahogy rakni a számítógépemre?

Legjobb válasz: Ha nem írtál még arra az adathordozóra amirõl letörölted akkor vissza lehet állítani mindent. Ha a törlés óta írtál rá valamit akkor már nem biztos hogy mindet maradéktalanul vissza lehet hozni, lehet, hogy csak töredékeket, mert felülírtad mással.

Ha nem írtál még arra az adathordozóra amirõl letörölted akkor vissza lehet állítani mindent. Ha a törlés óta írtál rá valamit akkor már nem biztos hogy mindet maradéktalanul vissza lehet hozni, lehet, hogy csak töredékeket, mert felülírtad mással.
most õszintén! ha mi most le írnánk neked, hogy hogyan kell, akkor a nagy adatvisszaállító cégek honnan szereznék meg érte a súlyos százezreket?
Ha valami életbevágóan fontos dolgot véletlen véglegesen letörölsz akkor azonnal áramtalanítod a gépet, kiveszed a merevlemezt, berakod egy másik gépre és valamilyen erre a célra írt programmal vissza tudod menteni az anyagot. A többiek jól elmagyarázták.
A kérdező hozzászólása: Hogyan?
Például itt van egy ingyenes szoftver: http://cleansofts.org/download/recuva.html

A Deichmann-ban vettem a héten egy topánkát, egyszer volt rajtam, de feltörte a sarkam, vissza lehet vinni a cipõt a boltba kicserélni?

Vagy tudtok valamit,amitõl nem tudná feltörni a lábam a cipõ?Sebtapasszal,ha leragasztoma sebet,az jó lesz?

Legjobb válasz: Háát, nekem a sebtapasz mindig lejött járás közben... Anélkül meg... Ha vissza lehet vinni, akkor arra figyelj, hogy ne látszódjon, hogy már hordtad (utcán), ne legyen retkes a talpa, suvickold le. Én a CCC-ben jártam így. Jajdejó, jajdejó, felvettem utcára, oszt jó' feltörte a lábam. Mondom ki volt írva, vissza is viszem (furának találtam, hogy használt cipõt télleg visszavesznek....). Aszongya a néni, hát ez volt hordva, mondom ja. Aszongya ki van írva, hogy csak olyat vesznek vissza, ami csak szobában volt felpróbálva (úgy aztán nagyon rájössz ám, hogy szar-e vagy nem). Na mondom a hangya betûket nem láttam, kössz a tájékoztatást. De kedves volt, és azt mondta, hogy ha most elmegyek a budiba, és tisztára suvickolom a talpát, akkor kicserélik. Mentem is, 20 percig dörzsöltem a talpát egy pláza budijában, budipapírral. Még kézfertõtlenítõt is nyomtam rá! Hogy lejöjjön Buda retke. Az orrán volt egy apró lerúgás, imádkozva mentem vissza, hogy ne vegye észre, ne vegye észre. Odaadom, válasz: "Tökéletes!" Vettem is egy másikat.

Háát, nekem a sebtapasz mindig lejött járás közben... Anélkül meg... Ha vissza lehet vinni, akkor arra figyelj, hogy ne látszódjon, hogy már hordtad (utcán), ne legyen retkes a talpa, suvickold le. Én a CCC-ben jártam így. Jajdejó, jajdejó, felvettem utcára, oszt jó' feltörte a lábam. Mondom ki volt írva, vissza is viszem (furának találtam, hogy használt cipõt télleg visszavesznek....). Aszongya a néni, hát ez volt hordva, mondom ja. Aszongya ki van írva, hogy csak olyat vesznek vissza, ami csak szobában volt felpróbálva (úgy aztán nagyon rájössz ám, hogy szar-e vagy nem). Na mondom a hangya betûket nem láttam, kössz a tájékoztatást. De kedves volt, és azt mondta, hogy ha most elmegyek a budiba, és tisztára suvickolom a talpát, akkor kicserélik. Mentem is, 20 percig dörzsöltem a talpát egy pláza budijában, budipapírral. Még kézfertõtlenítõt is nyomtam rá! Hogy lejöjjön Buda retke. Az orrán volt egy apró lerúgás, imádkozva mentem vissza, hogy ne vegye észre, ne vegye észre. Odaadom, válasz: "Tökéletes!" Vettem is egy másikat.
Igen, a deichmannban visszaveszik, de tényleg mosd meg a talpát. Én múlt hónapban 2 hónapig hordtam az utcán egy szandált, de kényelmetlen volt, szépen megmostam és visszavittem.:)
Eszem megáll, mik vannak. :D Nekem nem lenne ehhez képem. Inkább haragudnék magamra, hogy hülye voltam. Máskor jobban megnézem, mit veszek.
Sebtapasz segít, vagy akár egy kis vattacsomó is, ha már nincs seb. Nekem egy osztálytársam csinálj amúgy rendszeresen azt, hogy megvesz egy cipõt, felveszi egy estére, aztán visszaviszi, hogy nem jó... amúgy nem csak azon múlik, hogy visszaveszik-e, hogy tiszta-e a talpa, hanem ha recés, akkor azért azon látszani tud, ha megkopik a betontól. Az osztálytársam ezért mindig leragasztja a talpat...
Lehet itt mondani, hogy jobban meg kell nézni a boltban. Én is jártam már így, hogy ott mentem vagy 5-10 kört a cipõben, hülyének is néztek a boltban, ott jónak tûnt, megvettem. De az igaz próba akkor van, amikor elõször húzod fel utcára és 8-10 órát talpalsz benne, és bizony akkor megeheti az ember lábát. Én ezért szoktam adni neki ragtapasszal még 2-3 esélyt, hátha betörik. Ha nem akkor eladom.
Ha zárt cipõrõl van szó és nem szandálról, akkor javaslom, hogy vegyél a sarkába ragasztható kis párnácskát, ami pont azért van, hogy ne törje a sarkadat. Deichmannban is kapni.
Harmadik, nem kell ehhez kép, ha van egy ilyen lehetõség, élni kell vele, hogy lecserélheted egy kényelmesre. :)

Skyrimben vissza lehet vonni a fejlesztési pontokat? Mert rosszul raktam föl és mentésbe nem tudok vissza menni

Legjobb válasz: Dragonborn DLC fõküldetését végigjátszottad, akkor újra lehet osztani õket dragon soul-ért cserébe. Vagy biztos van hozzá mod, amivel el lehet osztani újra.

Dragonborn DLC fõküldetését végigjátszottad, akkor újra lehet osztani õket dragon soul-ért cserébe. Vagy biztos van hozzá mod, amivel el lehet osztani újra.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a modoktól nem indul a játékom
A kérdező hozzászólása: mert egyszer összeomlott mikor vagy 20 mod volt a játékba és azóta 1 modal se indul
Hát ha nem küldöd vissza, akkor még nincs megkötve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!