Találatok a következő kifejezésre: Vissza jön keresni fog (2 db)

Vissza jön még, keresni fog?

Barátommal össze vesztünk,elég dúrván,pedig nem egy nagy problémával indult az egész csak szó szót követett,és kiderültek egy két dolgok mi bántja mai napig a lelkét.

Legjobb válasz: ejjjjjj ha...Az a helyzet, h mar 3. x szakitottok, akkor valami tenyleg nem mukodik...ez persze nem jelenti azt h feltetlenul szakitotnotok kene. 1 Az hogy elkenyelmesedett, mondd meg neki! en is elmondtam a paromnak hogy felevigjott meg minden mostmar negyedorakat kesik meg minden:P :) azzota is kesik neha de igyekszik es bocsanatot ker ha ugy van...gondold el, ha Te kene utana jarkalj mindig lehet Neked is eleged lenne:P Neha azt csinalom h en megyek eleibe, hogy valtozzon:) 2 mond meg neki, hogy miert ne mehetnetek busszal, vagy kerje kolcson valamelyik autot ha ez a baja...es h nem lehet ez az akadalya annak h egy szep napot egyutt toltsetek... 3 Ez nalunk is igy van:D sokszot meg akkor is en vagyok a hibas, ha valami ugy lesz ahogy o mondta, de a vegkifejlett neki nem tettszik:D en ilyenkor megmondom neki a velemenyemet, h o akarta h ugy legyen...ha pedig nem lehet ra szamitani, mondd meg neki h fontos neked az O szava, es az h tudjad h amit mondd az ugy is lesz, es valtoztasson ezen. 4 Ne piszkalgassatok egymast a volt barattal meg baratnokkel, az soha nem vezet sehova. Persze neha viccesen meglehet emliteni....vagy valami, de az ilyenekbol mindig piszkalodasok vannak. Most oszinten ha O mondja neked h a volt baratnojevel ilyen jo volt meg olyan jo volt. te is azt mondanad h akkor menjen vissza hozza. En is azt mondanam s szerintem mas is. 5 csak a buszkeseg beszel belole!!! ES A LENYEG. Szerintem ha hiv egybol ne vedd fel, csak kicsit kesobb, ha szeret akkor meg ugyis probalkozni fog, ha meg nem szeret akkor mind1 mar. A baratommal egyszer voltam igy, fel napig nem vettem fel a telefont, utana mikor felvettem talalkoztunk es azt mondta h mig nem tudott rolam semmit csak arra gondolt h ha meg 1x megolel sosem enged el. varj egy kicsit de ne sokat. Ha viszont nem hiv, egyszer te is megprobalhatod! Ha ugy dontotok (habar szerintem ez meg odebb van) megkell egyeznetek, h kevesebbet fogtok veszekedni, es nem akadtok ki mindenen. Persze ez nem jelenti azt h magatokban kell tartsatok a megjegyzeseiteket vagy azt ami nem tettszik, de azt ugy kell tenni h az jo legyen...nem felegmaskodni es hasonlok. Tudatosan kell veszekedni is. szerintem meg redbejohetnek a dolgok. sok sikert:) UDV (es bocsi h ilyen hosszura sikerult)

ejjjjjj ha...Az a helyzet, h mar 3. x szakitottok, akkor valami tenyleg nem mukodik...ez persze nem jelenti azt h feltetlenul szakitotnotok kene. 1 Az hogy elkenyelmesedett, mondd meg neki! en is elmondtam a paromnak hogy felevigjott meg minden mostmar negyedorakat kesik meg minden:P :) azzota is kesik neha de igyekszik es bocsanatot ker ha ugy van...gondold el, ha Te kene utana jarkalj mindig lehet Neked is eleged lenne:P Neha azt csinalom h en megyek eleibe, hogy valtozzon:) 2 mond meg neki, hogy miert ne mehetnetek busszal, vagy kerje kolcson valamelyik autot ha ez a baja...es h nem lehet ez az akadalya annak h egy szep napot egyutt toltsetek... 3 Ez nalunk is igy van:D sokszot meg akkor is en vagyok a hibas, ha valami ugy lesz ahogy o mondta, de a vegkifejlett neki nem tettszik:D en ilyenkor megmondom neki a velemenyemet, h o akarta h ugy legyen...ha pedig nem lehet ra szamitani, mondd meg neki h fontos neked az O szava, es az h tudjad h amit mondd az ugy is lesz, es valtoztasson ezen. 4 Ne piszkalgassatok egymast a volt barattal meg baratnokkel, az soha nem vezet sehova. Persze neha viccesen meglehet emliteni....vagy valami, de az ilyenekbol mindig piszkalodasok vannak. Most oszinten ha O mondja neked h a volt baratnojevel ilyen jo volt meg olyan jo volt. te is azt mondanad h akkor menjen vissza hozza. En is azt mondanam s szerintem mas is. 5 csak a buszkeseg beszel belole!!! ES A LENYEG. Szerintem ha hiv egybol ne vedd fel, csak kicsit kesobb, ha szeret akkor meg ugyis probalkozni fog, ha meg nem szeret akkor mind1 mar. A baratommal egyszer voltam igy, fel napig nem vettem fel a telefont, utana mikor felvettem talalkoztunk es azt mondta h mig nem tudott rolam semmit csak arra gondolt h ha meg 1x megolel sosem enged el. varj egy kicsit de ne sokat. Ha viszont nem hiv, egyszer te is megprobalhatod! Ha ugy dontotok (habar szerintem ez meg odebb van) megkell egyeznetek, h kevesebbet fogtok veszekedni, es nem akadtok ki mindenen. Persze ez nem jelenti azt h magatokban kell tartsatok a megjegyzeseiteket vagy azt ami nem tettszik, de azt ugy kell tenni h az jo legyen...nem felegmaskodni es hasonlok. Tudatosan kell veszekedni is. szerintem meg redbejohetnek a dolgok. sok sikert:) UDV (es bocsi h ilyen hosszura sikerult)
A kérdező hozzászólása: telorol irtam azert nem jo a helyesiras
nem jó? inkáb érthetetlen bocs!
Nem
A kérdező hozzászólása: Minek kell enyire negatívnak lenni !! Sosem értetem
A kérdező hozzászólása: Mi van vele


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!