Találatok a következő kifejezésre: Vissza akarom a (444 db)

Hány éves vagy? Nézd ha anyukád nem akar akkor nem tehetsz semmit. Max annyit hogy 18.évesen vissza költözöl.
A suli miatt? mert ha pl 10 km-rel vagy arrébb a szülõvárosodtól akkor ugyan úgy bejárhatsz oda suliba vagy barátokkal találkozhatsz de ha messze mentetek akkor sajnos nem tudunk segíteni:(
vagy alabból nem enged a szülõvárosodba? az ciki próbáld meggyõzni mást mi sem tudunk csinálni max elmész titokban az meg úgyis kiderül..
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.Elég messze van mert én Ukrajnába laktam és most kiköltöztünk Pestre.De nem járok iskolába mert nem válaszoltak hogy felvettek és ezért szeretnék vissza költözni és ott folytatni a tanulást.Nekem ott van apum és nála laknék ha vissza költöznék.De anyum nem akar jönni, és eddig engem se ért meg hogy nekem az összes barátom, családtagom ott van és vissza akarok menni.Hozzá pedig mindig járnék ide meg õ is jönne oda.De tart attól hogy pletyka lesz mert õ nem költözik vissza, de senki nem fog semmit mondani.Valamit léci segítsetek.
mond meg neki hogy téged nem érdekel a sok pletyka te ott érzed jól magad. ha nemet mond akkor nemet mond. rá kell hallgatnod az anyukád.. most mi mit csináljunk kislányom?
A kérdező hozzászólása: Ez jó, megmondom neki.Köszönöm a segítséget ez eddig nem jutott eszembe.Ennyi azt hiszem bõven elég lesz.

Szakítottam a barátommal 4 hónapig voltunk együtt és még akar smárolni és vissza akar kapni, de én nem akarok vissza menni, vagyis vissza akarok, de a szüleim miatt nem lehet. Nem akarom h kiderüljön és ne bízzanak bennem többet. Mit tegyek?

a pasi viszont még szeret és nem adja fel..már próbáltam azt mondani h megpofozom h megcsókol de ze sem érdekli....mit tegyek?

Legjobb válasz: hajolj el ha meg akar csókolni?:D

hajolj el ha meg akar csókolni?:D
Ne találkozz vele.Kerüld a jelenlétét.Minél kevesebbet látod annál könnyebb lesz elfelejteni.Ne nézegesd a képeit és próbálj kikapcsolódni.Menj a barátnõiddel moziba, vásárolni, bulizni stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h írtál..és azt szoktam tenni de az az igazság h még mindig szeretem és szeretem amikor megcsókol ..de mit tegyek h elfelejtsen..h ne próbáljon megcsókolni mert akka én is kibírom
sajnálom de ez nekem nem teljesen tiszta... szabad megkérdeznem mért szakítottatok ha még szeretitek egymást? a szülõk miatt? ha igen mért nem támogatják a kapcsolatot? bocsánat a kérdéseimért, tudom válaszolnom kéne de nem nagyon értem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: mert nem tudnak róla és ah megtudtál volna kinyírtak volna ez tuti
de miért nyirtak volna ki? balhés a srác? sztem ne a szüleid irányítsák a kapcsolatod.
a tegnapi kérdezõs srác vagyok:D ha szereted és õ is szeret akkor ezt a dolgot meg kell beszélned a szüleiddel...biztosan megértik hiszen nekik a te boldogságot a legfontosabb(legalábbis így kéne legyen).
én 18éves vagyok, és 2éve vagyok együtt a barátommal...rengetegszer szakítottunk, nagyjából mindig õ velem, megbántott, átvágott...és mindig kibékültünk...anyukám egyszer beszólt egy olyat h õ nem örül neki h kibékültünk, és h a barátom itt már nem lesz szivesen látott vendég..na én közöltem vele, h én sem szólok bele az õ kapcsolatába, pedig õt is átvágta a võlegénye(apukámmal elváltak)..és úgy voltam vele, hogyha neki õ kell, akkor õ kell, ha megbocsát, akkor rendben, legyenek boldogok...és a pasi dolgát nagyon elítéltem, de nem szemétkedtem vele, stb...és ezt anyum fejéhez vágtam, h én is ki tudtam volna utálni a barátját, de nem szóltam bele, akkor õ se tegye...na azóta nem volt ilyen beszólása, és elfogadja h én döntöttem úgy h kibékülök a barátommal, és újra megbízok benne...

Hogyan lepjem meg a volt barátnőmet, ha vissza akarom szerezni?

Sikeresen eljuttattam neki 2 napja egy levelet, amiben a szakítás pillanatait írtam le és az összes érzésemet. utána felhívott, és megköszönte, és nem tudott mit hozzászólni. azóta párszor felhívott, és ma találkozni is fogunk, hogy a nála hagyott cuccaimat visszaadja. Mit csináljak ha találkozunk, hogy még el?rébb jussak abban, hogy visszaszerezhessem?

Legjobb válasz: ha vissza akar fogadni, azt észre fogod venni. ha nem, akkor nem érdemes teperned. legyél vele kedves, udvarias, de ne lássa 100 méterrõl ellenszélben Rajtad, hogy mindenáron vissza akarod szerezni. majd látod a reakcióit, aszerint cselekedj. ne hozd abba a kellemetlen helyzetbe se õt, se magadat, hogy újra kelljen élnie az egész szakítást (amin, ha komolyan gondolja, akkor örül, hogy túl van, ha meg nem, akkor az úgyis kiderül:))

ha vissza akar fogadni, azt észre fogod venni. ha nem, akkor nem érdemes teperned. legyél vele kedves, udvarias, de ne lássa 100 méterrõl ellenszélben Rajtad, hogy mindenáron vissza akarod szerezni. majd látod a reakcióit, aszerint cselekedj. ne hozd abba a kellemetlen helyzetbe se õt, se magadat, hogy újra kelljen élnie az egész szakítást (amin, ha komolyan gondolja, akkor örül, hogy túl van, ha meg nem, akkor az úgyis kiderül:) )
Ha részérõl vége a szerelemnek, sokat nem tudsz tenni. Inkább semmit. Jobb, ha barátok maradtok, mint ha próbálod magadat ráerõltetni, és durvább reakciókra készteted. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: öhm szinte biztos vagyok benne hogy még szeret, és azon gondolkozok, hogy miként tegyek neki olyan benyomást, mint aminek akkor látott, amikor belémszeretett. de ha viszont jól veszem ki a szavaitokat, tulajdonképpen újra "csajozni" kell. semmi múltba tekintés, meg siránkozás vagy vallomás. Jól értem ugye?
ismerõs helyzet...az a baj, hogy minden ember másképp reagál a próbálkozásokra. legyél vele kedves, semmiképp sem rámenõs, ne ess neki..
"emmi múltba tekintés, meg siránkozás vagy vallomás" hát ha valamit kerülj, akkor ezt mindenképpen!gondolom nem egy siránkozós kislányba szeretett bele, hanem egy fiúba, akit férfiasnak és vonzónak talált. tehát, ahogy mondod. viselkedj úgy, mintha elõször találkoznátok. ez semmin nem fog változtatni, ha komoly oka volt a szakításra, de ha meggondolta magát, akkor esélyt ad neki arra, hogy folytathassátok anélkül, hogy meg kellene hazudtolnia önmagát.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán már érzem, hogy hogy lesz. Mivel az elsõ találkozásunk kettesben nagyon jól zajlott, nem hinném hogy most is rosszul menne a dolog :) .


1 hónapja szakított velem a barátom azzal az indokkal hogy fiatal és élni akar. Mire gondoljak most? Vissza akar kapni?

Beszéltünk azóta párszor. Tegnap amikor ismét beszéltünk akkor azt mondta, hogy mint ember nagyon szeret és gyönyör? lány vagyok. De tudom, hogy neki nem kell most jó darabig barátn?. Meg azt is mondta hogy akikkel él azaz lefekszik azokkal nem jó. Velem viszont nem szexel hanem szeretkezik érzékien. :D Nem tudom, hogy mi lenne a helyes szex kapcsolatba nem akarok belemenni mert az megalázó lenne. Csak nem tudom, hogy mire gondoljak miért ír ilyeneket.

Legjobb válasz: "fiatal és élni akar" -> ebbõl nekem az jön le, hogy fiatal és élni akar. Azaz dugni akar sokat, nem mást. Nem visszakapni akar, hanem jól megdugni megint.

"fiatal és élni akar" -> ebbõl nekem az jön le, hogy fiatal és élni akar. Azaz dugni akar sokat, nem mást. Nem visszakapni akar, hanem jól megdugni megint.
A kérdező hozzászólása: De tudja hogy nem fogunk mi szexelni többet!! Csak azt nem tudom, hogy az ilyet lehet más irányba terelni kicsit? Vagy ha neki ez az elgondolása akkor teljesen kivan zárva, hogy esetleg mégis kapcsolatot akarjon?
1 hónap alatt nem fog megváltozni. Lehet, hogy most hiányzol neki, de 1-2 hónapon belül szerintem megint kitörne rajt az "élni akarás"

Ha rootolni akarom a telefonomat hogy müködjön rajta a game cih3 és a telefonom márkája : Alcatel One Touch 918 Mix ha rootolni akarom akkor utánna vissza lehet állítani? Olyanná mint ami rootolás elött volt?

mien programmal lehet rootolni vagy ha lehet azt amit a fentiekben leirtam és kell hozzá valami program akkor pls irjatok?

Legjobb válasz: A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!

A telefonról nem igazán fogod tudni root-olni de géprõl annál inkább!!!! És IGEN vissza lehet állítani az eredeti állapotra! de ezt szaknyelven unroot-nak nevezik! Néhány jó tanács ha rootolni akarod! -Vedd figyelembe a: --Rom verziót --Build Számot -Ne kezdj neki backup nélkül -És ha valamit nem tudsz/értesz inkább kérdezz! Remélem hasznos!

Mit csináljak? Vissza akarom kapni a barátnőmet

A legjobb barátnőm egy fél éve el kezdett modellkedni. Ez nem nagy baj,de minden héten legalább 2-3 nap megy. Van hogy suli-időben és nekem kell őt kimagyaráznom mert nem meri elmondani senkinek... tudom hogy örülnöm kéne neki de engem nagyon zavar hogy nem tud hétvégén átjönni hozzám vagy nálunk aludni... és már megmondtam neki de ő szeretné csinálni :( és ami a legrosszabb hogy hétközben este 9-10-ig nincs otthon és így nem tud tanulni..pedig idén már majdnem bukott...mit csináljak? vissza szeretném kapni

Legjobb válasz: Szerintem ha valaki elkezdd modellkedni, attól még a jegyeinek az átlagját fent kéne tudnia tartani. Azonban ha sikeres, hagyni kell. Ha vissza akarod kapni, nem sok esélyt látok rá. Szereti csinálni, s úgy tûnik a szüleinek nincs ez ellenére. Max. még azt megteheted, hogy beszélsz vele, s rámutatsz arra, hogy ezzel a jegyeinek a romlására megy. S ha nem jön be ez a modell karrier, akkor nagyon pórul fog járni idõvel. Ezután lehet, hogy meg fog utálni egy kicsit. Talán úgy hinné, hogy nem akarod bíztatni és féltékeny vagy rá. Ilyen is megeshet. Késõbb viszont van rá esély, hogy rájön, te csak jót akartál neki. Egy hamar azonban nem fogod tudni visszakapni szerintem. :( Azért kitartást! 13/L

Szerintem ha valaki elkezdd modellkedni, attól még a jegyeinek az átlagját fent kéne tudnia tartani. Azonban ha sikeres, hagyni kell. Ha vissza akarod kapni, nem sok esélyt látok rá. Szereti csinálni, s úgy tûnik a szüleinek nincs ez ellenére. Max. még azt megteheted, hogy beszélsz vele, s rámutatsz arra, hogy ezzel a jegyeinek a romlására megy. S ha nem jön be ez a modell karrier, akkor nagyon pórul fog járni idõvel. Ezután lehet, hogy meg fog utálni egy kicsit. Talán úgy hinné, hogy nem akarod bíztatni és féltékeny vagy rá. Ilyen is megeshet. Késõbb viszont van rá esély, hogy rájön, te csak jót akartál neki. Egy hamar azonban nem fogod tudni visszakapni szerintem. :( Azért kitartást! 13/L
A kérdező hozzászólása: :( egyébként nekem néha úgy tûnik mintha a szülei miatt csinálná, de ha rákérdezek mindig azt mondja hogy nagyon szereti :/

Hol fog dolgozni az a 150 ezer "rokkant" nyugdíjas akit a kormány vissza akar vezetni a munkaerőpiacra? Vagy egyszerűen csak nem akarnak fizetni és az már nem érdekli őket, hogy miből fognak megélni? Így is fél millió munkanélküli van.

Legjobb válasz: "Hol fog dolgozni az a 150 ezer "rokkant" nyugdíjas akit a kormány vissza akar vezetni a munkaerõpiacra?" Sehol. Segélyt fognak kapni, ami kevesebb a rokkantnyugdíjnál. Ez a célkitûzés.

"Hol fog dolgozni az a 150 ezer "rokkant" nyugdíjas akit a kormány vissza akar vezetni a munkaerõpiacra?" Sehol. Segélyt fognak kapni, ami kevesebb a rokkantnyugdíjnál. Ez a célkitûzés.
"mert a munka elkerülése érdekében ment rokkantnak. " Szokás szerint a ló egyik oldaláról átesünk rögtön a másikra. Korábban boldog-boldogtalant rokkanttá nyilvánítottak, most pedig az is mehet vissza a munkaerõ piacra, aki pedig valóban rokkant. Hogy ebben az országban soha semmiben nem tudják megtalálni a középutat, ez katasztrófális!
Nem fognak tudni elhelyezkedni, legalábbis a többségük biztos nem! Hajléktalanok lesznek, ha idõsebbek és a gyerekeik felnõttek akkor hozzájuk költöznek. Segélybõl nem tudják eltartani magukat, rezsi, gyógyszerek stb. Javában tart a visszafejlõdés. Így folytatódik lassan vissza csöppenünk a sötét középkorba. A félmillió munkanélküli, ez csak a regisztráltak száma. Ennél jóval több lehet.
És az az új fidesz szlogen, hogy: "Senkit sem hagyunk az útszélén."
Ez a lépés kb. arra jó, hogy javuljanak a statisztikák. Már nem számítanak rokkantnak, tehát nem szerepelnek majd a rokkantnyugdíjasok statisztikájában, de munkanélküliként sem fogják regisztrálni magukat, mert rokkantként nem fognak tudni utcát seperni, így a segély is ugrana. Akit tud azt eltartja a család, a többi meg megy az utcára. Amíg ki nem találnak egy újabb fergeteges ötletet, hogy a hajléktalanságról szóló statisztikát is javítsák.
Õk fogják megépíteni a házakat a sok becsõdölt devizahitelesnek, akiket a kormány nem hagy az út szélén! :(
Persze, hogy nem fognak tudni dolgozni. Két diplomával, nyelvtudással sem lehet elhelyezkedni. Nemrégen ezren jelentkeztek 10 fõvárosi utcaseprõi állásra, köztük kb. 100 diplomás. Akkor most kinek kell ez a sok, többnyire képzetlen, 10-15 éve vagy netán soha nem dolgozott szerencsétlen? Ha tényleg megcsinálják, amit terveznek, akkor az humanitárius katasztrófát fog elõidézni.
Több az, mint fél millió, de errõl nem ez a kormány tehet. A válasz a kérdésedre, passz. Kéregetnek majd, mert munka az nincs.
Nem tudom. Nem valószínû, hogy dolgozni fog, mert a munka elkerülése érdekében ment rokkantnak. Mondjuk akár muki, akár roki, rajtunk, dolgozókon élõsködik.
De mi lesz azzal az 1500 katonával, akiket most akarnak elõnyugdíjazni. Januártól õket is "visszaterelik a munka világába"?
Talán még érthetõ törekvés is lenne, ha tele lennének az újságok állásajánlatokkal, vagyis munkaerõhiány lenne. De visszavezetni egy nem létezõ munkaerõpiacra párszázezer embert, kissé hiányos gondolkodásra utal. De ne "siránkozzunk", mert mindjárt jön Tibike a maga élettapasztalatával, és ránk pirít, hogy miért nem lettünk vállalkozók.
Most az lesz, hogy vissza vezetnek mindenkit akit csak lehet, mert tud dolgozni valamit. A nyaktól lefelé lebénultat is vissza lehet vezetni ez alapján, mert a kompresszoros lélegeztetõgépével tud dolgozni party boltban lufi fújóként. Attól, hogy valaki esetleg 1 munkakört be tudna tölteni, rokkant marad, de ezt felfogni ész is kéne a vezetõknek. Az a másik kérdés, hogy aki a most munkára alkalmasnak nyilvánítottat anno rokkantosította, attól az orvostól nem kéne megkérdezni, hogy mi is volt a helyzet?
A kérdező hozzászólása: "visszavették fa rokkantságiját, mondván, egy kézzel tud dolgozni. " Vagy volt egy másik csaj akinek valami gyógyíthatatlan betegsége van, de majd le fogják ellenõrizni, hogy meggyógyult e.
Ebbõl a szempontból még nem néztem a dolgot. Igazad van kedves utolsó válaszoló.
Igen, tömeges volt a rendszerváltás után a pénzen vett rokkant nyugdíj, DE könyörgöm azok az emberek mára már rég elérték a rendes nyugdíj korhatárt vagy már nincsenek az élõk között! Az utóbbi években már elég szigorú feltételekkel igazolták a rokkantságot. Természetesen mindig vannak potya utasok, de azért most kiderült, hogy közelrõl sem annyian, mint az a Fidesz elõadta.
Igen, és a bárányok hallgatnak...
"Tegnap mutattak be egy nõt akit visszaküldenének a munkába, úgy hogy állni se tud sokáig." Igen. A jó múltkor meg tolószékes ember volt a tévében, a fél keze amputálva volt, visszavették fa rokkantságiját, mondván, egy kézzel tud dolgozni. Abszurd! Sajnos annak nincs munkája, aki egészséges, fiatal..hogy tudnának munkát adni egy sérült embernek???!!
Igen, a szokásos látszatintézkedés ez is :( És mondjuk ha azt is megnézzük, hogy fél év alatt vizsgáltak meg 1500 embert... ne ez tényleg eltart egy darabig (szó szerint "eltart" valakiket, ahogy elõttem mondották). Én egyre elkeseredettebb vagyok, mert azt látom, hogy senki nem képes ez ellen tenni... Legalább lenne annyira aktív az ellenzék, mint a Fityesz volt az elmúlt években, köpködtek mindenkire orrba-szájba... hátha most is több minden kiderülne ezekrõl is (mert nyilván nem szentek) és talán az emberek felébrednének végre! Nekem még mindig az egyik elsõ "intézkedés" miatt fájdul meg a fejem, amikor közölte V, hogy 30 milliárdot ad Debrecennek focipálya építésére.... azt hittem leesek a székrõl! És senki nem tette szóvá! Hát mennyi mindenre lenne az most elég (mondjuk ha csak azt nézzük, hogy 100 milliárd hiányzik a 3%-hoz, harmada máris meglenne, nem kellene rettegni, hogy megint mit húz ki a zsebünkbõl).
Na ilyenekrõl beszélek, mint ez az 59%-os.
19:19-esnek Én is láttam a mûsort, ráadásul a Hír-Tv-ben adták le elõször.Hát ez nem jött össze Viktoréknak. Elhintették-számítva a népszerûségre-, hogy a segélyre(fideszül közmunkára) toloncolt nyomorultak, mekkora pénzt visznek el a nehezen megspórolt(Audi helyett snassz Super B)államkasszából. Erõszakos (gondolom teljesen pártatlan) vizsgálat, és az eredmény 10% gyanús, talán 5 fõ ténylegesen visszaminõsített. Ám eltart a vizsgálat jónéhány apparátust, csodagépet, meg a jóisten tudja. Gratulálok, takarékosság Fidesz módra! Természetesen akik helyeselték az ötletet, buzgón bólogattak a Vezérnek, most majd mélyen hallgatnak. Vagy nem???
18.36: A hajléktalanság problémájára is megvan a megoldás. Fideszes képviselõk beterjesztettek egy törvényjavaslatot, hogy 150 ezer Ft-ig terjedõ pénzbírsággal vagy elzárással lesz sújtható, aki a közterületen való lakás tilalmát ismételten megszegi. Itt van a parlament honlapjáról: http://www.parlament.hu/irom39/03525/03525.pdf A fõvárosban már most is szabálysértés a közterületen való lakás azaz a hajléktalanság a FIDESZ jóvoltából, de a helyi rendelet csak 50 000 Ft-ig terjedõ pénzbírsággal sújtja. Ezt akarják most szigorítani és országossá fejleszteni.
soknak tudod hogy van rokkant nyugdíja? lefizette az orvost vagy színlelt vmit csak h ne kelljen dolgozni
A 380 000 rokkantnyugdíjasból 220 000 fõt akarnak visszaküldeni dolgozni. A jelenlegi ellenõrzések alapján 1500-ból 150 esetben indítottak eljárást (10%!). Így nem lesz meg az 220 ezer... Lehet, hogy mégsem minden második rny-as csaló... majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: "mert a munka elkerülése érdekében ment rokkantnak. " Tegnap mutattak be egy nõt akit visszaküldenének a munkába, úgy hogy állni se tud sokáig.
Nos, én nem arról beszélek, aki valóban rokkant lenne, csak megfosztják a jogosultságától. Arról a sok senkiháziról, akiket most is naponta látok, rokkantnak nyilvánított ép ember. És nem csak nyugdíj közelieket.

Páromat otthagytam, miközbe vissza akart csalogatni, hogy mennyire szeret más nőket hurcolt a lakásba ahonnan hazaköltöztem! Ez végleg pontot tett a végére és szakítottam! Mit tegyek?

azóta én vagyok a legnagyobb szar,miközbe megvert megalázott megcsalt a kapcs. alatt!végre rászántam magam h vége és 100%ig biztos voltam benne h hallani se akarok róla lezártam! de miután látom h egyre inkább ismerkedik csajokkal és egyre több csaj ismer?se van nagyon zavar!!!nem tudom miért??szerintetek?mit tegyek h ne érdekeljen kivel mit csinál?azt sem tudom miért csinálja...mert tényleg túl lépett vagy csak idegesíteni akar...viszont közbe meg elmond minden sz.rnak engem:S nem bírja elviselni h szakítottam nem keresem és h hazaköltöztem!de miért zavar h csajozik??és mi ez a nagy csajozás????

Legjobb válasz: lehetõ legjobb dönts volt õt otthagyni. Természetes h vannak még fura érzéseid, de idõvel elmúlnak és nem szenvedsz többé. Addig is ismerkedj másokkal úgy hamarabb felejtessz SEMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE MENJ VISSZA HOZZÁ ÉS NE FOGADD VISSZA

lehetõ legjobb dönts volt õt otthagyni. Természetes h vannak még fura érzéseid, de idõvel elmúlnak és nem szenvedsz többé. Addig is ismerkedj másokkal úgy hamarabb felejtessz SEMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE MENJ VISSZA HOZZÁ ÉS NE FOGADD VISSZA
Az élethez elég buta vagy, inkább menj diszkóba, ott továbbra is élhetsz burokban.
én csak odáig olvastam hogy megvert, innentõl kezdve a pali elvan ásva, engem is húzott fel már csaj, de inkább belevertem kettõt a boxzsákba, azt is úgy hogy ne lássa.
Minél inkább foglalkozol vele annál mélyebbre ásod a gödröt, amibõl elvileg ki akarsz mászni. No comment.
Az zavar, hogy csajozik, vagy az, hogy azok a csajok nem tudják mekkora féreg? Szerintem lassan rájössz a válaszra és aztán azt is fogod tudni, mit kell tenned? A csajozás meg egyszerû sebnyalogatás. Valószínû nem gondolta, hogy valaki Õt dobhatja.
ez a hiúság. neki van csaja, neked nincs pasid. szerintem ha lenne egybõl egy krapekod, egész éjszaka üvöltene az ablakod alatt, mint egy farkas a féltékenységtõl az ex.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!