Találatok a következő kifejezésre: Viselkedjek ferfi noi (2 db)

Viselkedjek ferfi vagy noi szemszogbol? Jobb mint hiszti, de mennyire biztos, h ugy nem hagy ott?

Megprobalom jol kifejezni a kerdesem...Regota jarunk, es nagyjabol jol vagyunk, bar az elejen sokat veszekedtunk, feltekenyseg miatt is. Probaltam en is valtozni ertem o is azt teszi ertem, de megis neha csunyan osszekapunk. Tudom,ha ugy viselkednek ahogy egy ferfi szereti meg gondolkozik, akkor jobban lennenk. Pl h ha ranez mas nore, csak megnezi es ne zavarjon, v ha pont telefonba nem kedves, elnezni, vagy ne tomni orakat az agyat aprosagokkal, sok ferfi ezt unja... meg ilyen dolgok amire a ferifak nem ertik h a nok miert hisztiznek. Ha igy tennek, nyugodtabb lehetek,h erossebb lesz a kapcsolatom v inkabb tiltsam meg ezeket, mert ugyanugy nem biztosithatom be magam? Tudom h ha idegeskedek mert merges vagyok ezekert, azzal csak eltaszitom. Persze h noies maradnek stb.,csak jobban mellettem allna, ha megertenem ugy mint egy ferfi?

Legjobb válasz: A megertes nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha mindenert cseszegeted a masikat az elobb utobb beleun es tovabb all. El kell fogadni h o egy pasas, maskepp jar az agyuk mint nekunk noknek. Tudom nehez a fentiekben levo dolgokat elnezni mert sokszor idegesito meg neha banto es ugy h ok eszre sem veszik h minket noket ez bant. Megtiltani semmikep sem jo. Gondolj bele ha neked tiltananak meg vmit. az zsarnoksag es elobb utobb kitornel belole. Bebiztositani magad???? egy ferfit nem lehet ugy megfogni h magadhoz lancolod eroszakkal, mert ha menni akar akkor ugyis fog es te meg csak az eveidet pazarlod raja es a vegen nem lesz belole semmi. Vagy magadhoz lancolod es a vegen megcsal, veled marad mert ugy kenyelmes de mashol keresi majd a boldogsagot. ez sem jo. Leginkabb egy pasast megfogni avval tudod h megprobalsz benne bizni (meg akkor is ha nehez) es o ezt erzi, h megerted, meghallgatod, ha hulyeseget csinal ahelyett h papolsz neki meg lecseszed inkabb irnaymutatst adsz neki, ja meg ha fozol neki azt imadjak. ha megprobalod benne megtalalni az ERTEKET es a hibait nem hangoztatni, inkabb csak elfogadni h vannak. Es ne akard megvaltoztatni. egy pasin lehet formalni dolgokat es lehet veluk eredmenyt elerni mindaddig amig nem erzik h meg akarod oket valtoztatni. Legyen benned noiesseg es tartas es legyel hozza oszinte. Tapasztalatbol mondom. nalam ezek eddig bejottek. de sokszor tudom nehez, en is voltam ugy h teljesen kikattantam a pasim miatt, akkor felrevonultam meg elmentem egy hosszu setara kibogtem magam vissza haza nagy levego es az elet megy tovabb...

A megertes nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha mindenert cseszegeted a masikat az elobb utobb beleun es tovabb all. El kell fogadni h o egy pasas, maskepp jar az agyuk mint nekunk noknek. Tudom nehez a fentiekben levo dolgokat elnezni mert sokszor idegesito meg neha banto es ugy h ok eszre sem veszik h minket noket ez bant. Megtiltani semmikep sem jo. Gondolj bele ha neked tiltananak meg vmit. az zsarnoksag es elobb utobb kitornel belole. Bebiztositani magad???? egy ferfit nem lehet ugy megfogni h magadhoz lancolod eroszakkal, mert ha menni akar akkor ugyis fog es te meg csak az eveidet pazarlod raja es a vegen nem lesz belole semmi. Vagy magadhoz lancolod es a vegen megcsal, veled marad mert ugy kenyelmes de mashol keresi majd a boldogsagot. ez sem jo. Leginkabb egy pasast megfogni avval tudod h megprobalsz benne bizni (meg akkor is ha nehez) es o ezt erzi, h megerted, meghallgatod, ha hulyeseget csinal ahelyett h papolsz neki meg lecseszed inkabb irnaymutatst adsz neki, ja meg ha fozol neki azt imadjak. ha megprobalod benne megtalalni az ERTEKET es a hibait nem hangoztatni, inkabb csak elfogadni h vannak. Es ne akard megvaltoztatni. egy pasin lehet formalni dolgokat es lehet veluk eredmenyt elerni mindaddig amig nem erzik h meg akarod oket valtoztatni. Legyen benned noiesseg es tartas es legyel hozza oszinte. Tapasztalatbol mondom. nalam ezek eddig bejottek. de sokszor tudom nehez, en is voltam ugy h teljesen kikattantam a pasim miatt, akkor felrevonultam meg elmentem egy hosszu setara kibogtem magam vissza haza nagy levego es az elet megy tovabb...
Legyen vele természetes.
27
A kérdező hozzászólása: félek hogy megint fájni fog... hány éves vagy te?
nincsmit... Habár valami van amit nem mondasz el szerintem , de nem fontos nem is kötelezõ
A kérdező hozzászólása: :( mind1 köszi szépen a válaszokat:)
Tudd meg, hogy van e neki másik csaj a képben... De keveset tudunk arról, hogy volt és mi nem volt köztetek... Nem tudom, ha eddig csak õ keresett õ érdeklõdött utánad akkor talán most neked kéne 1 sms-t elküldeni hogy van mint van stb...és megbeszélhetnél vele egy találkát, ahol majd beszélgethettek és megkérdezheted tõle, hogy mit tervez a jövõben, hogyan képzeli el az életét a továbbiakban stb... De lehet, hogy csak beleunt mindenbe...passz..
A kérdező hozzászólása: kihûlt a szerelem
Ha megkérdezhetem akkor, miért lett vége?
A közömbös nem a legjobb módja hogy érdeklõdjön irántad...lehet azt hinné, hogy [email protected] és ezért nem is keres inkább. De sok oka lehet annak hogy egy pasi miért nem keres egy nõt miért nem érdeklõdik utána stb. Ha eddig õ keresett akkor lehet hogy most neked kéne õt... De lehet, hogy megbántottad vagy mittudom én 1 évig egészen mostanáig milyen volt? Nem bukkant fel azóta más nõ az életében, vagy ugy érezte hogy neked tetszik másik pasi, vagy akármi...??
A kérdező hozzászólása: igazából régebben jártunk..és most újból találkozgattunk egy ideig érdekeltem aztán utánna már nemnagyon
Szóval 1 éve ismered és eddig kedvelt? Azaz mostanában lett csak távolságtartó és "nem érdekelsz" típus? Régebben ragaszkodó volt és érdeklõdõ?
A kérdező hozzászólása: 1 éve ismer és eléggé kedvelt.
lehet azért nem érdekled, mert nem ismer eléggé.beszélgess vele
A kérdező hozzászólása: férfi? én pont egy tizessel vagyok fiatalabb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!