Találatok a következő kifejezésre: Virus van gépemen és a nod32 (3 db)

Virus van a gépemen és a nod32 már ki irtotta de a gép meg van zavarodva egy csomo dolgot ki ir angolul hogy töltsem le mi lehet ez?

Legjobb válasz: a nod32 egy nagyon jó vírusírtó, a legjobb, de nem mindenható. Eltávolítja ugyan a vírust, de azt amit tönkretett, azt nem tudja rendbehozni. Ráadásul nem is tud mindent felismerni, eltávolítani. Szerintem kezdjed lementeni a cuccokat, beállításokat a gépedrõl és készülj fel egy új telepítésre. Nem sok teteje van nekiállni foltozgatni.

a nod32 egy nagyon jó vírusírtó, a legjobb, de nem mindenható. Eltávolítja ugyan a vírust, de azt amit tönkretett, azt nem tudja rendbehozni. Ráadásul nem is tud mindent felismerni, eltávolítani. Szerintem kezdjed lementeni a cuccokat, beállításokat a gépedrõl és készülj fel egy új telepítésre. Nem sok teteje van nekiállni foltozgatni.
javaslom egy hozzáértõ ismerõs meginvitálását vagy a költségesebb megoldást egy megbízható szervizben...
Valószínûleg spyware van a gépeden. JAvaslom a Spyware Doctor nevû progit, ami kinyírja ezeket. Csak a teljes verzió írtja ki, szóval keresgélj rapidhares linkek között, mert ott tuti találsz. Üdv

Az a számitó gépem baja hogy Sality. NAO virus van a gépen tettem ESET NOD32 ANTIVIRUST DE hiába nemsegit mindent karanténba tesz ha tudná valaki? hogyan oldjam meg megköszöném!

Windows ot nemszeretném lecserélni

Legjobb válasz: Indíts teljes vizsgálatokat, ha nem jön be, akkor a legtisztább ha újrarakod a rendszert..

Indíts teljes vizsgálatokat, ha nem jön be, akkor a legtisztább ha újrarakod a rendszert..
a lehetõ legjobb megoldást választottad. sajnos személyesen is találkoztam ezzel a szemét, kártevõvel (én telepítettem, egy tört, képszerkesztõ programmal, Portable Photo Frame Show) hiába vijjogott a NOD-32, hogy veszélyes kártevõ, kikapcsoltam és futtatam a progit) utána jött az újra telepítés, majd csökkentett módban, a több mint 2900 futtatható fájl, (program, és driver telepítõfájlok!) fertõzés mentesítése, eltávolítása. Ezáltal a teljes progi gyûjteményemnek "harangoztak", még szerencse, hogy mentve is volt DVD-re belõlük.... Most azzal kezdem, ha letöltöttem egy alkalmazás indító, telepítõ-fájlt, azonnal mély, kézi víruskeresést futtatok le, és ha BÁRMIT talál, azonnal törlöm az egészet.
A kérdező hozzászólása: Rendben lecserélem az egész rendszert köszi mindenkinek
-.- Kérdezõ látom, te nem értesz ahhoz.És amikor pl tesztelik a vírusirtókat és kitörölnek a karanténból csomó fájlt, mért rossz az, hogy lepucolják a géprõl a vírusokat., tartani fog egy ideig de ha ennyire akarsz kínlódni a vírusokkal, meg honnét szélet ennyit nem használsz irtom vagy mi.DE ha van neked egy halom vírus és nem tudsz vigyázni a gépedre akkor még többször kell majd újra teszed a gépedet, mert ki tudja, hogy menyit szettél be és te nem írtál 2000v vírust a kérdésedbe honnét kellet volna tudnom, hogy nem 5 rõl van szó a hanem 2000 rõl-.-
Hát ez az, ha valaki TÖRTET használ, a netrõl leszedett hamis kódos ESET-NOD32 Antivírus ennyit ér. Ezért kell letölteni a 30 naposat a gyártó honlapjáról (www.eset.hu), utána pedig vagy megveszed egy évre a licenszkódot, vagy havi újságkóddal használod. A VALÓDI nem engedte volna be. Benne van az adatbázisában. http://www.eset.hu/hirek/negyedik-honapja-stabilan-vezet-az-..
A Kaspersky online scannerét futtasd le. Free Virus Antiscan. Letöltöd, lefuttatod. http://www.kaspersky.com/virusscanner
Sality. NAO fertõzés esetén, csak a Teljes Rendszertelepítés segít, (Rendszermeghajtó formázással) Ha megvan az újra telepítés, azonnal rakj fel egy víruskergetõt majd, csökkentett módban futtas le egy VÍRUSÍRTÁS programot a többi meghajtón is (D:\, E:\ stb.) nyugodtan töröltetheted a vírusos fájlokat, mert az ÖSSZES futtatható fájt, (dll, exe, stb.) megfertõzte, így azok úgy sem használhatók.
A kérdező hozzászólása: Rendben okoska 2623 fájlt töröljek a karanténból? inkább felteszem a windowsot te zseni!!!
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a választ!
na ltom te nem értesz a vírusirtókhóz a karanténbõl törölni kell azt amit betet jobb klik törlés gom rákérdezi, hogy bizots törlöd igen
A vírusirtók nem véletlenül jeleznek, azt komolyan kell venni. És rendszeresen lementeni a saját fájlokat.

Ha ESET NOD32 van a gépemen, és 44 vírust talált végül ellenõrzés után, mit tudok csinálni? Nincs olyan lehetõség, hogy "megtisztítás" vagy hasonló, meg magától karanténba sem teszi mi a teendõ?

Pedig érvényes,nincs is lejárva:(

Legjobb válasz: Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)

Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)
Szia. Nyisd meg az eset ablakát, válaszd a Számitógép elenõrzését, majd Egyéni ellenõrzés, aztán Beállitások gomb alul, Megtisztitás, és a csuszkát huzd el vagy balra (viruskeresés után, kapsz egy ablakot a találatokkal és minden egyes fájlra, meghatározhatod, hogy mi történjen) vagy jobbra, (automatikusan próbálja tisztitani a fertõzött fájlokat). Sok sikert. Üdv.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Miután feltelepítetted a programot, illett volna személyre szabni, BEÁLLÍTANI azt, hogy mit vársz el tõle! [link] [link] Ha megnyitod a Súgót többet is megtudhatsz a Beállításokról! Sõt az ESET weboldaláról letöltheted a felhasználói útmutatóját is! [link] [link] [link]
a 2., jó irányra mutató kép [link]
Hogyan érvényes, megvetted a licenszét? Újságkóddal használod? Az az érzésem, hogy egyik sem igaz, mert akkor azonnal betenné a karanténba a vírusokat, sõt a böngészõt meg is megtisztítja. Valamilyen netrõl leszedett "fix"-ed van? Az nem ér semmit.
Ekkora marhaságot, hogy a fix nem ér semmit... napersze hogy jó az, semmi baj vele. Frissít-riast-smart szûrõ is mûködik.... beállítani meg persze tudni kéne azt, amit használunk ugyebár!
Már nincs ilyen, csak felhõalapú "Nod32" létezik, olyan belsõ védelemmel, hogy hiába törik fel, nem fog védeni. Csak újságkóddal vagy vásárlással megbízható. Mi van most? Például Eset Internet Security10, vagy Eset Antivírus10.
[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!