Találatok a következő kifejezésre: Villanytűzhelyben lehet Mire (4 db)

Villanytűzhelyben lehet grillezni? Mire kell odafigyelni közben?

Legjobb válasz: Igen,lehet ha van grillezõ program rajta.Egyébként csak sütni tudsz benne.Az enyém úgy mûködik,hogy 270 fokra kell állítani és az ajtót egy hozzátartozó távtartóval kell nyitvatartani.A sütõ belsõ felsõ részén van a grill fûtõszál.Ha ez nincs akkor biztos nem alkalmas a sütõ.

Igen, lehet ha van grillezõ program rajta.Egyébként csak sütni tudsz benne.Az enyém úgy mûködik, hogy 270 fokra kell állítani és az ajtót egy hozzátartozó távtartóval kell nyitvatartani.A sütõ belsõ felsõ részén van a grill fûtõszál.Ha ez nincs akkor biztos nem alkalmas a sütõ.

Nézegettem wok serpenyőket, de úgy láttam, hogy az összeset csak gáztűzhelyen lehet használni. Nekünk villanytűzhelyünk van. Mivel lehetne helyettesíteni?

Legjobb válasz: Miért csak ott lehetne használni? Barátnõmnek is van, és villanytûzhelyen használja!

Miért csak ott lehetne használni? Barátnõmnek is van, és villanytûzhelyen használja!
Mibõl gondoltad, hogy a wokokat csak gáztûzhelyen lehet használni?
Csak indukciós fõzõlapon nem szabad használni, de máshol mindenütt.
A wok nagy lánghoz van tervezve eredetileg, szóval még olyan tûzhely is van, amin külön ahhoz való gázégõ van, ettõl függetlenül villanyon is lehet használni én is azon szoktam.

Elektrolux villanytűzhelyemben valami egyszer csak elkezdett búgni. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Körülírnád kérlek, milyen ez a búgó hang, és mikor hallható?

Körülírnád kérlek, milyen ez a búgó hang, és mikor hallható?


Mivel lehet a legjobban letakarítani panelban a régi fajta villanytűzhelyet?

Mivel nem csak a f?z?lap melegszik,hanem az egész,minden nagyon ráég.

Legjobb válasz: A szer neve: Hideg zsíroldó. Well Done a márkája. Fehér flakonban kapható. A Tescoban szoktam venni. Nekem ez nagyon bevált. Eddig minden leégett dolgot fel tudtam szedni vele. Még az ezer éves " panelban megörökölt" sütõt is simán ki tudtam takarítani vele. Rá kell fújni és utána hagyni kell állni legalább egy órát.

A szer neve: Hideg zsíroldó. Well Done a márkája. Fehér flakonban kapható. A Tescoban szoktam venni. Nekem ez nagyon bevált. Eddig minden leégett dolgot fel tudtam szedni vele. Még az ezer éves " panelban megörökölt" sütõt is simán ki tudtam takarítani vele. Rá kell fújni és utána hagyni kell állni legalább egy órát.
A Cif-es dörzsis vagyok. Az agyon reklámozott szerek semmivel nem jobbak, mint a kevésbé reklámozottak! Az ilyen (tûzhely teteje, sütõ belseje) makacs szennyezõdések eltávolításához sajnos nélkülözhetetlen az ember izomereje. Vicces némelyik reklám, pl. amikor valaki rácseppent egy kis tisztítószert valahova és egy laza mozdulattal tisztára törli, közben látszik a trükkfelvételen, hogy amikor húzza a szivacsot akkor a szivacs elõtti még le nem törölt felület is tiszta!
Én Cif súrolókrémmel és fém "dörzsi"-vel tisztítom, majd lemosás után újra egy kis Cif, amit szivaccsal átdörzsölök. Kicsit fárasztó "kézimunka" de nagyon hatásos! Nem kell félni, hogy karcos lesz a felület, mert a zománc keményebb a "dörzsi"-nél!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A cif-eset szoktam én is használni.Annyi félét reklámoznak, gondoltam van valami könnyebb megoldás.
Nekem egyedül a mr.muscle/azt hiszem így írják/vált be.De tényleg!
A Well Done hideg zsíroldó tutira jó! :)
A kérdező hozzászólása: Cifesnek! Az tényleg vicces.Én is csak mosolygok rajta.:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!