Találatok a következő kifejezésre: Világosbarna haj, szem, világos bőr, (5 db)

Világosbarna haj, kékeszöld szem, világos bőr, és szép mosoly. Milyen smink illik hozzá?

hjaés a szemhélyam nem látszik mert igy rálog az a rész és azt máskép kell állitolag smineklni?

Legjobb válasz: Kékes zöld szemeidet kiemnelheted zöldes és kékes árnyalatokkal, ezek a színek a világos bõrödhöz is illenek. A szemhéjadat nagyobbíthatod sötétebb szemfestékekkel-itt a zöld és a kék sötétebb árnyalatait ajánlanám, h. mégis oan színt használj ami illik a szemeidhez. Ha túl világosnak találod a bõrõd egy kis pirósítóval sötétíthetsz rajta. Ha oan szép a mosolyad-mint írtad-akkor inkább az ajkaidat hangsúlyozd világosrózsaszín vagy barnás árnyalatú rúzzsal vagy szájfénnyel.

Kékes zöld szemeidet kiemnelheted zöldes és kékes árnyalatokkal, ezek a színek a világos bõrödhöz is illenek. A szemhéjadat nagyobbíthatod sötétebb szemfestékekkel-itt a zöld és a kék sötétebb árnyalatait ajánlanám, h. mégis oan színt használj ami illik a szemeidhez. Ha túl világosnak találod a bõrõd egy kis pirósítóval sötétíthetsz rajta. Ha oan szép a mosolyad-mint írtad-akkor inkább az ajkaidat hangsúlyozd világosrózsaszín vagy barnás árnyalatú rúzzsal vagy szájfénnyel.
Szia. Én is így nézek ki! :) Én is számat szoktam kihangsúlyozni, az az egyettlen ami tetszik magamon. Szóval ha szórakozni megyek este akkor halványabban ki is húzom és úgy rakok fel szájfényt vagy rúzs és szájfénypötty az alsó ajkad közepére ami aztán szétkenõdik és csillogó mosolyod lesz. Én nem szeretem az erós sminket és úgy szoktam, hogy a belsõ felét a szemhéllyamnak világosabbra festem a külsõt meg sötétebbre ( fehér-ezüst, testszín-barna, lila árnyalatai, fehér-rózsaszín) és szerintem ezek jól állnak meg az is számít mit veszel fel és hová mész és milyen évszak van és milyen a hangulatod.

Sötétbarna (már-már fekete) göndör hajam van, kék szemem és világos bőröm. Szeretnék kicsit újítani ezért arra gondoltam átfestetem a hajam világosbarnára vagy szatén szőkére. Szerintetek ez jó ötlet?

Linkelnétek nekem szép sz?ke hajakról képeket?

Legjobb válasz: Göndör hajadat szerintem ki ne szõkítsed mert olyan lesz mint a szénakazal, tudod olyan kis szálak állnak majd ki mindenfelé, durva tapintású lesz, én nem ajánlom egyáltalán, na meg 1-2 hét után már látszik a lenövés ami rettentõ ocsmány.

Göndör hajadat szerintem ki ne szõkítsed mert olyan lesz mint a szénakazal, tudod olyan kis szálak állnak majd ki mindenfelé, durva tapintású lesz, én nem ajánlom egyáltalán, na meg 1-2 hét után már látszik a lenövés ami rettentõ ocsmány.
szerintem ne fesd be szõkére és ne is világosíts rajta, sokkal szebb a kék szemhez a sötét haj mint a világos... pl. : http://www.clubplanet.com/news/blogpics/Ashley-Simpson-main... http://gfx.download-by.net/screen/19/19811-ashlee-simpson-se..
Elõzõ válaszoló erre gondoltál? :) http://woodenspears.com/wp-content/uploads/2009/09/ashlee-si..

Szeintetek milyen szín illik a legjobban a világosbarna hajhoz, szürkészöld szemhez és kicsit világos bőrhöz?

Legjobb válasz: szürke, grafit, kékeszöld, világoskék, halvány menta, szürkésfehér, enyhe citromsárga, világos rózsaszín

szürke, grafit, kékeszöld, világoskék, halvány menta, szürkésfehér, enyhe citromsárga, világos rózsaszín
Elefántcsont, mézszín, halványzöld, kajszibarack- és õszibarackszín, ibolyakék, de éppúgy az erõs korallpiros és a mély búzavirágkék. Fehéret NE!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! És a sötét színek közül?Vagy azokat inkább ne?
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!