Találatok a következő kifejezésre: Világosbarna haj, szem, (28 db)

Nekem világosbarna hajam, és zöldesbarna szemem van, hófehér bőröm. A párom félig roma, zöld szemmel, sötét hajjal, a bőre nagyon enyhén kreol. Milyen babára számíthatunk?

Legjobb válasz: Csúnyát fogok írni: ezek a fenotípusok komplex genetikai jellegek. Azaz több gén határozza meg ezeket a tulajdonságokat, és mivel véletlenszerûen keresztezõdnek ezek a gének, csak azt lehet megmondani hogy melyik tulajdonságnál melyik a legvalószínûbb eset. De ezek nagyjából azok amiket az elsõ elmondott. De ne lepõdjetek meg ha teljesen barna szeme lesz, elõfordulhat.

Csúnyát fogok írni: ezek a fenotípusok komplex genetikai jellegek. Azaz több gén határozza meg ezeket a tulajdonságokat, és mivel véletlenszerûen keresztezõdnek ezek a gének, csak azt lehet megmondani hogy melyik tulajdonságnál melyik a legvalószínûbb eset. De ezek nagyjából azok amiket az elsõ elmondott. De ne lepõdjetek meg ha teljesen barna szeme lesz, elõfordulhat.
Igen, lehet teljesen sötét bõrû is a gyereked, de ennek elég kicsi a valószínûsége, inkább az apukára fog hasonlítani ilyen szempontból, talán kicsit halványabb is lesz. Elvileg az orvos meg tudja mondani ha már terhes vagy. Gyakorlatilag ez egy idõ-és pénzigényes laboratóriumi munka, amit erkölcsi okok miatt nem engedélyeznek. Ne akard elõre tudni hogy milyen gyereked lesz. Legyen meglepetés!
a nagyon feketétõl a hófehérig bármi lehet, ha meg több gyereketek lesz, akkor egész ellentétes kombinációk is kijöhetnek egy családon belül. Nekem is volt szõke! kék szemû! cigány osztálytársam meg hófehér bõrû zöld szemû is, a szülõk meg sötét bõrûek voltak.
Az is lehet, hogy 2-3 éves koráig nagyon világosbõrû lesz, de késõbb be fog barnulni a bõre...Ez is lehetséges.
alapvetõen zöld szemû gyerekre akinek szerintem világosbarna bõre lesz de ugye a nagyszülõktõl is örökölhetnek külsõ jegyeket szóval lehet barnább is barna szemmel hajjal mivel a roma vér dominánsabb , mint a világosabb karakter így inkább az fog dominálni de ez jó, mert nem fog annyira könnyen leégni a baba/gyerek nem kell minden percben naptejezni majd :)
De miért aggaszt téged, h nagyon cigányos lesz a gyereketek? Szereted a párod, nem? Vagy szégyenled a származását és nem akarod, h a gyerekeden meglátszódjon.
Rengetegen fogják szekálni a gyerekedet, azért mert roma, komolyan gondoltad, hogy roma emberrel állsz össze?? Egyáltalán nem jó döntés, gondolt át még egyszer!! Egész életedbe vele fognak beazonosítani, meg a gyereket is, és ez elég megalázó is lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha pl a párom nagyszülõje roma volt, az is lehet hogy teljesen barnabõrû lesz a gyerek, ugye?Ezt egyébként orvos meg tudja mondani, nem?
Én magyar vagyok.Világbõrû, világos barna hajú, zöld szemû(gyerek ként szõke hajú voltam)Ex férjem félvér.fekete haj , barna szem, barna bõr.Kisfiam barna szem(inkább fekete)kreol bõr nyáron nagyon be barnul, világos barna haj...Imádom a fiamat de sajnálom is mert kap nagyon sok negatívot...5 éves de már lecigányozták pedig a neve "magyar".Nevelõ apja magyar..
Ez egy akkor hülyeség. Már bocs. Az én családom nem roma, semelyik ágon nem volt roma családtag. Én mégi barna börû, könnyen barnuló (gyerekként az egész napos kintléttõl szinte fekete), barna szemû (amikor megszülettem fekete volt), sötét barna hajú MAGYAR nõ vagyok, és SOHA, DE SOHA senki nem cigányozott vagy romázott le, pedig van nálam fehérebb bõrû roma ismerõsöm. Szerintem, ha ez Téged kérdezõ aggaszt, hogy milyen lesz, akkor nem fogadod el igazán a párodat, tehát ne akarj tõle gyereket.
De most tényleg mondd már meg õszintén, hogy miért foglalkoztat ez téged ennyire, hogy errõl kérdést írtál ki? A természetben pont ez a csodálatos, hogy nem lehet pontosan kiszámítani a genetikai variációkat (hacsak ugye nem nyúl ebbe is emberi kéz..). Attól félsz, hogy a gyerekre esetleg kiüt a roma vér és tetõtõl talpig cigány lesz? Ha errõl van szó, tényleg értékeld át a párodhoz fûzõdõ érzéseidet...
ettõl én is félek, ha gyerekem születik majd..én cigány származású vagyok, rajtam nem látszik külsõre, de az egyik testvéremen igen, és a nagypapámon is, apám is cigány származású. fájna ha a gyerekemet megszólnák a bõrszíne miatt..tudom hogy öröklõdhet a sötétebb bõrszín

Milyen smink illene kékesfekete felsőhöz és világosbarna hajhoz és barna szemhez?

Lagzira kellene vmi jó ötlet

Legjobb válasz: szerintem illene hozzá a kék,fekete,világosbarna,sötétbarna .. jó tarkabarinak leni

szerintem illene hozzá a kék, fekete, világosbarna, sötétbarna .. jó tarkabarinak leni

Milyen smink illik sötétkék szemhez? Kép van! Világosbarna hajam van

Kb ilyen, csak kicsit sötétebb!

Legjobb válasz: Szia,nekem is sötét kék a szemem..:) a halvány rózsaszín,pezsgõszín,a levendula,zöld,hideg kék.. ezek illenek a legjobban a sötét kék szemhez:)

Szia, nekem is sötét kék a szemem..:) a halvány rózsaszín, pezsgõszín, a levendula, zöld, hideg kék.. ezek illenek a legjobban a sötét kék szemhez:)
ez nem is kék szem, hanem zöld


Világosbarna haj, kékeszöld szem, világos bőr, és szép mosoly. Milyen smink illik hozzá?

hjaés a szemhélyam nem látszik mert igy rálog az a rész és azt máskép kell állitolag smineklni?

Legjobb válasz: Kékes zöld szemeidet kiemnelheted zöldes és kékes árnyalatokkal, ezek a színek a világos bõrödhöz is illenek. A szemhéjadat nagyobbíthatod sötétebb szemfestékekkel-itt a zöld és a kék sötétebb árnyalatait ajánlanám, h. mégis oan színt használj ami illik a szemeidhez. Ha túl világosnak találod a bõrõd egy kis pirósítóval sötétíthetsz rajta. Ha oan szép a mosolyad-mint írtad-akkor inkább az ajkaidat hangsúlyozd világosrózsaszín vagy barnás árnyalatú rúzzsal vagy szájfénnyel.

Kékes zöld szemeidet kiemnelheted zöldes és kékes árnyalatokkal, ezek a színek a világos bõrödhöz is illenek. A szemhéjadat nagyobbíthatod sötétebb szemfestékekkel-itt a zöld és a kék sötétebb árnyalatait ajánlanám, h. mégis oan színt használj ami illik a szemeidhez. Ha túl világosnak találod a bõrõd egy kis pirósítóval sötétíthetsz rajta. Ha oan szép a mosolyad-mint írtad-akkor inkább az ajkaidat hangsúlyozd világosrózsaszín vagy barnás árnyalatú rúzzsal vagy szájfénnyel.
Szia. Én is így nézek ki! :) Én is számat szoktam kihangsúlyozni, az az egyettlen ami tetszik magamon. Szóval ha szórakozni megyek este akkor halványabban ki is húzom és úgy rakok fel szájfényt vagy rúzs és szájfénypötty az alsó ajkad közepére ami aztán szétkenõdik és csillogó mosolyod lesz. Én nem szeretem az erós sminket és úgy szoktam, hogy a belsõ felét a szemhéllyamnak világosabbra festem a külsõt meg sötétebbre ( fehér-ezüst, testszín-barna, lila árnyalatai, fehér-rózsaszín) és szerintem ezek jól állnak meg az is számít mit veszel fel és hová mész és milyen évszak van és milyen a hangulatod.
szerintem illene hozzá a barna
nekem zöld, a bogár körül homokszemekkel és barna a hajam ^^

Eddig fekete hajam volt és a zöldesbarnás szememhez illene-e világosbarna haj? Vagy inkább sötétbarna?

Legjobb válasz: ezt így nem lehet megmondani!!mutass képet maagdról

ezt így nem lehet megmondani!!mutass képet maagdról
Illene, minden további nélkül fesd egy szép világosbarnára!
Zöld szemhez menne a világosbarna nagyon.
bré méret?
A kérdező hozzászólása: Gyere és nézd meg XD
51 kg az kemény:D
A kérdező hozzászólása: ?? miért? Izmos vagyok... bár nem annyira, de több az izom mint zsír ;))
Írj :)
A fiú elõl kihagytad a "kis" szócskát....
A kérdező hozzászólása: szobd le magad te csicska
emberek, emberek.. egy IQ betyárral van dolguk... :P semmi gond.. jobb esetben kinövöd. :DD

Egy egyszerűt Kérdeznék! VILÁGOSBARNA hajhoz, és ugyanolyan színű szemhez, milyenszínű ruhák mennek. Szerintetek? :D

Szeretnék változtatni a stílusomon, lányosabb lenni. Csinosabb. Divatosabb. Állítólag jó az alakom, meg jobban állna nekem sokak szerint. Már megvannak az elképzeléseim, csak a színek nem. Szerintetek mi néz ki jól a barnához?*.*

Legjobb válasz: Lila. Narancs. Bézs(?) Piros.

Lila. Narancs. Bézs(?) Piros.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!