Találatok a következő kifejezésre: Világos szinü bőröm és kék szemem (3 db)

Világos szinü a bőröm és kék szemem hosszu hajam és melírozott. Szeretném megujítani a frizurám de nem tudom hogy mienre! Adnátok néhány tanácsot?

Akár gondoltam arra is,hogy tiszta szöke vagy lent fekete es felette szöke. De hogy a hajformam mien legyen nem tudom! Jol jönne valami ötlet!!

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!

http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!
Ember, semmi hasznosat nem írtál le ami alapján erre válaszolni tudnánk. A hajformánál a fejforma a döntõ. Egy kerek archoz más illik mint egy hosszúkáshoz...és ha alacsony vagy van olyan frizura ami optikailag növelhet, de ha túl magas vagy, ilyen frizut nem szabad csináltatni... Kérdezd meg inkább a fodrászt aki élõben lát.
Mért nem egyenesen egy fodrásztól kérsz tanácsot?
szia! ezt inkább fodrásztól kérdezd meg, õ jobban ért hozzá! egyébként már sok olyan fodrászat van, ahol lefotóznak, és digitálisan "rád rakják" a hajat. ott dierkt ilyen fotót készítenek rólad, és meg lehet nézni renngetek fazont és színt. sok sikert! :)
http://www.eletforma.hu/?r=1606 egy kis segítség a döntésben.
http://www.taaz.com... itt , , próbálgathatsz" hajakat, és el tudod dönteni te meged, hogy mi tetszik a legjobban:) )
Szia! Próbáld meg a http://www.femina.hu oldalon /frizurapróba/ részén, ahol saját fotód beillesztésével egy csomó frizurát kipróbálhatsz színben és hosszban is.

Vilagosabb szinu a borom, es zoldes kek a szemem. Most egesz vilagos szoke a hajam, de ha megfestenem egy soteteebb szokere vagy egy vilagosabb barnara jol allna?

kb...

Legjobb válasz: Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)

Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)
Igen, jól áll majd.Én merem ajánlani a vöröst is.Én is világos bõrû vagyok és zöld szemû.Egyszer kipróbáltam a vöröst(Rubin vöröst)és valahogy megmaradtam ennél a színnél.Eredeti hajszínem szõkés barna, csak nagyon sápította az arcom.Úgy nézek ki az eredeti hajszínemmel, mint, aki folyton beteg, vagy vérszegény.
A kérdező hozzászólása: Ahh a vorost azt biztos nem mernem bevallalni, meg valahogy nem is igazan tetszik az a szin. De azert koszi szepen!!

Fekete hajhoz, kék szemhez és világos bőrhöz milyen színű ruhák mennek?

a hajam ilyen feketés vörös ..csakk akkor vörös ha rásüt a nap, de inkább a b?rszínem miatt aggódok öltözködés kérdésben mert én elég világos b?r? vagyok.

Legjobb válasz: katty perry is valami hasonló csaj, tõle érdemes tippeket szedned.

katty perry is valami hasonló csaj, tõle érdemes tippeket szedned.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!