Találatok a következő kifejezésre: Világos szinü bőröm és (16 db)

Vilagosabb szinu a borom, es zoldes kek a szemem. Most egesz vilagos szoke a hajam, de ha megfestenem egy soteteebb szokere vagy egy vilagosabb barnara jol allna?

kb...

Legjobb válasz: Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)

Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)
Igen, jól áll majd.Én merem ajánlani a vöröst is.Én is világos bõrû vagyok és zöld szemû.Egyszer kipróbáltam a vöröst(Rubin vöröst)és valahogy megmaradtam ennél a színnél.Eredeti hajszínem szõkés barna, csak nagyon sápította az arcom.Úgy nézek ki az eredeti hajszínemmel, mint, aki folyton beteg, vagy vérszegény.
A kérdező hozzászólása: Ahh a vorost azt biztos nem mernem bevallalni, meg valahogy nem is igazan tetszik az a szin. De azert koszi szepen!!

Világos bőrhöz és zöldeskék szemhez milyen színű haj illik?

Legjobb válasz: Világos a bõröm és zöldes barnás szemem van :) Én voltam már szõke , de most rézvörös a hajam. Állítólag ez most nagyon jó , próbáld ki te is !

Világos a bõröm és zöldes barnás szemem van :) Én voltam már szõke , de most rézvörös a hajam. Állítólag ez most nagyon jó , próbáld ki te is !
Nekem is világos bõröm és zöldeskék szemem van, és az egyetlen ami jól áll az a szõke haj. Végigpróbáltam már minden színt, de ennél maradtam, néha kis kék meg lila melírral felturbózom, nagy hatása van:D
Az eredeti színnél semmi nem állhat jobban...
"szõke leszek fekete csíkokkal" --> már vagy ezer éve nem divat! Szerintem eléggé visszataszító a két szín együtt! De hát a Te fejed, csináld csak :)
nekem világos a bõröm kék a szemem és kék és fekete a hajamXD ajánlhatom a kékeszöld hajat?XD am szerintem jol állna na de õõ szõke vagy ilyen furcsa vöröses haj nem tom most elmagyarázni h milyen de vmilyen vörös mármint nem róka hanem lyan kellemes szín=D
A kérdező hozzászólása: Divat vagy nem divat nekem tetszik...nem azt fogom nézni hogy most mi a legmenõbb, hanem hogy nekem mi tetszik:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eredetileg szõkésbarna hajam van, voltam már egészen világos szõke, most fekete, és aztmondják mindkettõ jól áll, de már a feketét is meguntam. A barnán is gondolkoztam de azt senki nem ajánlotta:D Úgyhogy most megint szõke leszek fekete csíkokkal:P
Szerintem nagyon szép lenne egy vöröses árnyalat. Nem az a piros, hanem barnás vagy lilás vörös. Én is hasonló vagyok és nekem is ez áll a legelfogadhatóbban. De vigyázni kell, mert ha az arcod pirosas akkor eléggé kihangsúlyozhatja némelyik árnyalat a pirosságot.
jégszõke vagy ír-vörös, szerintem meg persze az eredeti de a fekete sem lehet rossz...
Látod, így kell ezt. Ne másokra hagyatkozz, hanem arra hogy neked mi tetszik!

Nagyon kevés, és világos színű szemöldököm van. Mit lehet vele kezdeni? Kozmetikus kiszedi, beszinezi? Ha beszinezi, akkor a bőröm is olyan lesz? Az nem túl mű?

Legjobb válasz: Ha nagyon kevés szemöldököd van,ne nagyon szedesd ki,és nem,nem túl mû,rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott,hogy a szempillaspirált ami már kifogyott,de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék,azzal végigfésüli a szemöldökét,és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)

Ha nagyon kevés szemöldököd van, ne nagyon szedesd ki, és nem, nem túl mû, rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott, hogy a szempillaspirált ami már kifogyott, de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék, azzal végigfésüli a szemöldökét, és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)
Nekem nagyon ritka szemöldököm van, szemceruzát használok. Nem hat mûnek, természetes, szép formája van és legalább látszik , hogy van szemöldököm.
Nyugodtan menj el kozmetikushoz.A festék egy napig marad a bõrön.
A szemceruza azert se jo mert sok embernek kihullik tolle a szemoldoke


Világos, sápadt bőrhöz a sötétebb, vagy a világosabb színú ruhák illenek, gondolkodom olíva zöld és menta zöld ruhán, de nem tudom melyik állna jól, képek lent?

A hajam közép aranybarna, a szemem meg zöldeskék. 1.

Legjobb válasz: Én a mentát választanám a helyedben :)

Én a mentát választanám a helyedben :)
én is... :) )) (::

Ehhez a hajszínhez és világos barna bőrhöz milyen színű fürdőruhát vennétek?

Melyik a legszexisebb bikini szín?

Legjobb válasz: Lehet rosszul látom, de számomra mindegyik hajszin teljesen más. Te melyikre gondoltál a 3közül?

Lehet rosszul látom, de számomra mindegyik hajszin teljesen más. Te melyikre gondoltál a 3közül?
a kreoloknak bármilyen szín jól áll

Világos szinü a bőröm és kék szemem hosszu hajam és melírozott. Szeretném megujítani a frizurám de nem tudom hogy mienre! Adnátok néhány tanácsot?

Akár gondoltam arra is,hogy tiszta szöke vagy lent fekete es felette szöke. De hogy a hajformam mien legyen nem tudom! Jol jönne valami ötlet!!

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!

http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!
Ember, semmi hasznosat nem írtál le ami alapján erre válaszolni tudnánk. A hajformánál a fejforma a döntõ. Egy kerek archoz más illik mint egy hosszúkáshoz...és ha alacsony vagy van olyan frizura ami optikailag növelhet, de ha túl magas vagy, ilyen frizut nem szabad csináltatni... Kérdezd meg inkább a fodrászt aki élõben lát.
Mért nem egyenesen egy fodrásztól kérsz tanácsot?
szia! ezt inkább fodrásztól kérdezd meg, õ jobban ért hozzá! egyébként már sok olyan fodrászat van, ahol lefotóznak, és digitálisan "rád rakják" a hajat. ott dierkt ilyen fotót készítenek rólad, és meg lehet nézni renngetek fazont és színt. sok sikert! :)
http://www.eletforma.hu/?r=1606 egy kis segítség a döntésben.
http://www.taaz.com... itt , , próbálgathatsz" hajakat, és el tudod dönteni te meged, hogy mi tetszik a legjobban:) )
Szia! Próbáld meg a http://www.femina.hu oldalon /frizurapróba/ részén, ahol saját fotód beillesztésével egy csomó frizurát kipróbálhatsz színben és hosszban is.

Milyen fazonu furdoruci elonyos kis melre? Es vilagos borhoz milyen szinu legyen?

Legjobb válasz: Nekem kis mellem van, a háromszög áll a legjobban, de nem mindenkinek. Próbálj fel pár neked tetszõt és meglátod. Világos bõrhöz a sötétebb színek a legjobbak, valami mintás ha nem akarsz nagy kontrasztot. Kockás, csíkos, bármi.

Nekem kis mellem van, a háromszög áll a legjobban, de nem mindenkinek. Próbálj fel pár neked tetszõt és meglátod. Világos bõrhöz a sötétebb színek a legjobbak, valami mintás ha nem akarsz nagy kontrasztot. Kockás, csíkos, bármi.
http://www.teszvesz.hu/ruhazat/noi_ruhazat/furdoruha_bikini_.. Az ilyen fazonút ajánlják kis mellre, az enyém is hasonló, csak elöl meg van csavarva az anyag. És a rózsaszín szerintem barnítja valamennyivel a bõrt.
az utóbbit kis mellekre fel ne vedd..nekem van olyanom is, és még kisebbnek tûnik benne! én a háromszög alakút ajánlom, amiben van egy kis szivacs is ;))
Nekem is kis mellem van, de a háromszög nem áll jól, mert ugye annak középen nyitott, és kéne oda egy kis dekoltázs is, ha jól akarsz kinézni. :) ;)
Persze mindenkinek más áll jól, én azért linkeltem azt a rózsaszínt, mert sokan ajánlották kis mellre, ott nem kell dekoltázs, "ápol és eltakar" :) És ha nem használod a pántját, akkor nem is fogsz még csíkosan sem lebarnulni. :)

Barna a hajam vagyis inkább semmilyen színű. Akár első festésre is lehetne ilyen színű a hajam a kettő közül? A szemem is barna és a bőröm világos.

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/16682_hajdivat1.jpg vagy ez http://kephost.hu/share-AE0F_4F04C21F.html

Legjobb válasz: neked vöröses hajad van, biztos nem lesz olyan mint a képeken,mivel sok a vörös pigment a hajadban inkább csibesárga lenne a végeredmény ami amúgy ronda miért nem próbálkozol inkább egy vörösesebb színû hajjal http://www.google.hu/imgres?q=lindsay+lohan&um=1&hl=hu&sa=N&..

neked vöröses hajad van, biztos nem lesz olyan mint a képeken, mivel sok a vörös pigment a hajadban inkább csibesárga lenne a végeredmény ami amúgy ronda miért nem próbálkozol inkább egy vörösesebb színû hajjal http://www.google.hu/imgres?q=lindsay+lohan&um=1&hl=hu&sa=N&..
Nincs olyan hogy seszínû fogjátok már fel. Tök jó, hogy természetes a hajszíned egyáltalán nem kelt mûhatást. Nem értem mire fel ez a festésmizéria. Én imádom a saját hajam és minden festett dicséri hogy jaj de jó nekem milyen szép színe van, mikor nekik is lehetett volna ilyen ha nem festik össze vissza. És amúgy gyönyörû színe van a hajadnak!! be ne fesd.
A kérdező hozzászólása: A vörössel próbálkoztam már, sajnos nem áll jól. Fekete is volt, de úgy néztem ki, mint egy hulla :) Kedves második válaszoló! Nekem ez a szín igenis semmilyen. Sõt! Két fodrász sem tudta megmondani milyen a hajam színe. Nekem nem tetszik és ezért szeretném más színûre. És éppen ezt a kettõt találtam, ami tetszik.
A kérdező hozzászólása: Tök szar, amikor megkérdezik hogy "Neked milyen színû a hajad?" meg hogy "mikor fested már be a hajad?" na ilyenek.. persze nem kellene velük foglalkoznom, de azért csak rossz hallani.
Elég gáz ha egy fodrász nem tudja besorolni a hajad... Ha jól tudom ez a szakmája... Fejbõl kéne tudnia a hajak színskáláját :D Ha már csak tanfolyamot kell végezniük legalább az ilyen alapdolgokat tanulnák meg rendesen...

Az ilyen színű rúzshoz (link), nagyon világos hamvasszőke hajhoz, zöld szemhez és kissé fehér bőrhöz milyen smink illik buliba? Hogy ne legyek olyan sápadt, rakok az arcomra bronzosítót, persze csak enyhén.

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.perfumeria-gar..

Legjobb válasz: Õszintén szerintem a világos pink rúzsok nem néznek ki jól még akkor se ha jó az összeállítás. Persze vannak kivételek ki kell próbálni!

Õszintén szerintem a világos pink rúzsok nem néznek ki jól még akkor se ha jó az összeállítás. Persze vannak kivételek ki kell próbálni!
A kérdező hozzászólása: Én kipróbáltam és nekem ez áll jól. Eddig mindig csillámos mindenféleszínû szájfényeket használtam és most rájöttem, hogy ez a szín áll nekem leginkább jól. Szóval nagyon megköszönném, ha segítenél... :)
nagyon szép ez a rúzs, mi a neve? segíteni nem tudok mert én barna szemû sötét hajú vagyok. 20.l
A kérdező hozzászólása: Ez Astor 73Oas. :) Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!