Találatok a következő kifejezésre: Világos szinü bőröm (30 db)

Nagyon világos színű a bőrőm, milyen hajszín illik hozzám?

a bőrőm nagyon világos , szeplős vagyok , pedig a szemem és a hajam (eredeti színe) is barna ! most vöröses világosbarna árnyalatú a színe . milyen hajszín állna még jól ? fekete is voltam már . sötét szőkét bevállaljam ? köszi előre is :)

Legjobb válasz: szia szerintem a sötét szõke az pont jó!:) vagy valami világos barna árnyalat. Világos szõke illetve fekete szerintem annyira nem nyerõ ötlet..

szia szerintem a sötét szõke az pont jó!:) vagy valami világos barna árnyalat. Világos szõke illetve fekete szerintem annyira nem nyerõ ötlet..
A kérdező hozzászólása: köszi :) ) a feketét pedig nagyon sokan dícsérték :) olyan Hófehérke stílus volt :DD
egyén függõ a fekete haj valakinek jól áll valakinek nem:) ) de a sötétszõke is jól fog álni:) )

Milyen színűre festessem tartósan a szempilláimat, ha világos barna a szemem, világos a bőröm? Utána spirálozzam? Vagy spiráloznom kellene?

Legjobb válasz: Szerintem a fekete a legjobb.És utána nem kell spirálozni,max ha akarod,akkor göndörítsd.

Szerintem a fekete a legjobb.És utána nem kell spirálozni, max ha akarod, akkor göndörítsd.
Sharon Stone is ezt csinálja, õ sötétebb barnára festeti és azt még spirálozza, így tuti a hatás.:-)
Én sötétbarnát választanék a te helyedben, lehet, hogy a fekete már túl drasztikus lenne a világos színeidhez. És utána még mindig spirálozhatod, ha sötétebbet szeretnél.

Nagyon kevés, és világos színű szemöldököm van. Mit lehet vele kezdeni? Kozmetikus kiszedi, beszinezi? Ha beszinezi, akkor a bőröm is olyan lesz? Az nem túl mű?

Legjobb válasz: Ha nagyon kevés szemöldököd van,ne nagyon szedesd ki,és nem,nem túl mû,rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott,hogy a szempillaspirált ami már kifogyott,de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék,azzal végigfésüli a szemöldökét,és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)

Ha nagyon kevés szemöldököd van, ne nagyon szedesd ki, és nem, nem túl mû, rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott, hogy a szempillaspirált ami már kifogyott, de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék, azzal végigfésüli a szemöldökét, és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)
Nekem nagyon ritka szemöldököm van, szemceruzát használok. Nem hat mûnek, természetes, szép formája van és legalább látszik , hogy van szemöldököm.
Nyugodtan menj el kozmetikushoz.A festék egy napig marad a bõrön.
A szemceruza azert se jo mert sok embernek kihullik tolle a szemoldoke


Világos, sápadt bőrhöz a sötétebb, vagy a világosabb színú ruhák illenek, gondolkodom olíva zöld és menta zöld ruhán, de nem tudom melyik állna jól, képek lent?

A hajam közép aranybarna, a szemem meg zöldeskék. 1.

Legjobb válasz: Én a mentát választanám a helyedben :)

Én a mentát választanám a helyedben :)
én is... :) )) (::

Ehhez a hajszínhez és világos barna bőrhöz milyen színű fürdőruhát vennétek?

Melyik a legszexisebb bikini szín?

Legjobb válasz: Lehet rosszul látom, de számomra mindegyik hajszin teljesen más. Te melyikre gondoltál a 3közül?

Lehet rosszul látom, de számomra mindegyik hajszin teljesen más. Te melyikre gondoltál a 3közül?
a kreoloknak bármilyen szín jól áll

Világos a bőröm, közepesbarna a hajam, zöld a szemem. Szerintetek milyen színű báli ruha állna jól nekem?

Köszi:)

Legjobb válasz: szerintem: sárga, zöld , narancs vagy piros..hm..az bizti jól állna és szépen kiemelné a szemeidet

szerintem: sárga, zöld , narancs vagy piros..hm..az bizti jól állna és szépen kiemelné a szemeidet
zöld, piros.
Zöld.
a zöld ;)
orgonalila :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Világos szinü a bőröm és kék szemem hosszu hajam és melírozott. Szeretném megujítani a frizurám de nem tudom hogy mienre! Adnátok néhány tanácsot?

Akár gondoltam arra is,hogy tiszta szöke vagy lent fekete es felette szöke. De hogy a hajformam mien legyen nem tudom! Jol jönne valami ötlet!!

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!

http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!
Ember, semmi hasznosat nem írtál le ami alapján erre válaszolni tudnánk. A hajformánál a fejforma a döntõ. Egy kerek archoz más illik mint egy hosszúkáshoz...és ha alacsony vagy van olyan frizura ami optikailag növelhet, de ha túl magas vagy, ilyen frizut nem szabad csináltatni... Kérdezd meg inkább a fodrászt aki élõben lát.
Mért nem egyenesen egy fodrásztól kérsz tanácsot?
szia! ezt inkább fodrásztól kérdezd meg, õ jobban ért hozzá! egyébként már sok olyan fodrászat van, ahol lefotóznak, és digitálisan "rád rakják" a hajat. ott dierkt ilyen fotót készítenek rólad, és meg lehet nézni renngetek fazont és színt. sok sikert! :)
http://www.eletforma.hu/?r=1606 egy kis segítség a döntésben.
http://www.taaz.com... itt , , próbálgathatsz" hajakat, és el tudod dönteni te meged, hogy mi tetszik a legjobban:) )
Szia! Próbáld meg a http://www.femina.hu oldalon /frizurapróba/ részén, ahol saját fotód beillesztésével egy csomó frizurát kipróbálhatsz színben és hosszban is.

Vilagosabb szinu a borom, es zoldes kek a szemem. Most egesz vilagos szoke a hajam, de ha megfestenem egy soteteebb szokere vagy egy vilagosabb barnara jol allna?

kb...

Legjobb válasz: Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)

Jol! Nekem is ilyen a böröm a szemem zöld! A platina szökével szörnyen festettem! :D A fekete ha barnultam kicsit jol àllt! Pàr évig violett szinü volt a hajam, tetszett is csak meguntam, most középbarna vagyok! Ez is tetszik, bàr én még egy àrnyalatott akarok vilàgositani! De meg vàrom mig lenö az eredeti hajszinem, ami vilàgossabb, de màr ezer éve nem làttam, meglàtjuk milyen lesz! :)
Igen, jól áll majd.Én merem ajánlani a vöröst is.Én is világos bõrû vagyok és zöld szemû.Egyszer kipróbáltam a vöröst(Rubin vöröst)és valahogy megmaradtam ennél a színnél.Eredeti hajszínem szõkés barna, csak nagyon sápította az arcom.Úgy nézek ki az eredeti hajszínemmel, mint, aki folyton beteg, vagy vérszegény.
A kérdező hozzászólása: Ahh a vorost azt biztos nem mernem bevallalni, meg valahogy nem is igazan tetszik az a szin. De azert koszi szepen!!

Milyen színű szemhéjfestéket vegyek világos bőrhöz, világoskék szemhez, vöröses hajhoz?

Természetes vöröses a hajam, szepl?s is vagyok és nagyon béna a sminkelés terén. Sznte semmim nincs amivel sminkelni lehetne, most kezdek p?róbálkozni. Alapozót és korrektort vettem, ja, meg egy fekete szempillaspirált. Szeretném alkalmakra a szememet is kifesteni, de azt sem tudom, hogyan kezdjek hozzá, mit vegyek és milyen szín?t? És hogyan csináljam? Gondolom ezt kb olyan lehet leírni, mint azt, hogy hogyan kell biciklizni, de azért mégis egy kis segítség jól jönne... köszi :)

Legjobb válasz: Az alapozót felejtsd el, tönkreteszi a bõrödet, és harminc évesen kábé 45-nek fogsz kinézni. Ha világosak a szempilláid, akkor a fekete spirál sem túl jó ötlet, mert óriásinak fog tûnni tõle, ami kicsit idiótán néz ki. De ezt megoldhatod úgy, hogy csak a pilláid tövét fested be. A vörös hajúaknak alapból a zöld áll jól, de az nem jó kék szemhez. Viszont mehet a rózsaszín, a kék, lilás árnyalatok, csillogó színek. A szádat olyasmi színnel fesd, ami közelít az eredeti színéhez. Hogyan csináld? Elõször a szemceruza (ha akarsz használni), aztán a spirál, megvárod, míg megszárad. Utána jöhet a festés. Ha közel állnak a szemeid egymáshoz, akkor az orrod felé esõ részt világossal, a távolabbit sötéttel fesd ki. Ha távol állnak fordítva. De a két árnyalatot mosd össze a találkozásuknál. Próbálkozz magadban, vagy egy barátnõddel, hamar bele fogsz jönni, és meg fogod találni, mi áll jól neked.

Az alapozót felejtsd el, tönkreteszi a bõrödet, és harminc évesen kábé 45-nek fogsz kinézni. Ha világosak a szempilláid, akkor a fekete spirál sem túl jó ötlet, mert óriásinak fog tûnni tõle, ami kicsit idiótán néz ki. De ezt megoldhatod úgy, hogy csak a pilláid tövét fested be. A vörös hajúaknak alapból a zöld áll jól, de az nem jó kék szemhez. Viszont mehet a rózsaszín, a kék, lilás árnyalatok, csillogó színek. A szádat olyasmi színnel fesd, ami közelít az eredeti színéhez. Hogyan csináld? Elõször a szemceruza (ha akarsz használni), aztán a spirál, megvárod, míg megszárad. Utána jöhet a festés. Ha közel állnak a szemeid egymáshoz, akkor az orrod felé esõ részt világossal, a távolabbit sötéttel fesd ki. Ha távol állnak fordítva. De a két árnyalatot mosd össze a találkozásuknál. Próbálkozz magadban, vagy egy barátnõddel, hamar bele fogsz jönni, és meg fogod találni, mi áll jól neked.
Nem minden alapozó teszi tönkre a bõröd, könnyû légáteresztõt válassz és ritkán, pl:hétvégenként vagy alkalmakkor, mikor mész valahová.Mivel kezdõ vagy mindenképpen a világosabb szemhéjpúdert használj, én a fehéret(mindenhez passzol)vagy a világoskéket ajánlom neked.A szempillaspirál kiemeli a szemet, szerintem mindenkinek jól áll, még a vörösöknek is.A szemhéjadad kifested(de csak a szemhéjad, nem kell a szemöldökig)aztán szempillaspirál(lehet kapni szempillapödörítõt, szépen felfelé áll, nekem bevált)és végül alul kihúzod a szemed.Aztán ha már megy, lehet merészebben is, pl szép ha szemhéjtussal kivan húzva a szempilla töve, csak nehéz megtanulni, elõször otthon gyakorolj, és csini leszel!:-)
A fekete és szürke mindenkinek jól áll, az a biztos. Alapozót ne használj sokat, az olyan természetellenes és öregít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!