Találatok a következő kifejezésre: Vihetek fel folyadékot (3 db)

Vihetek fel kontaktlencselemosó folyadékot + tokot a repülőre?

Ibusznál foglaltunk, charter Korfura. Tudom,h csak kis zacskóba lehet felvinni, de biztos,h nem veszik el és dobják ki?

Legjobb válasz: Szia!Én már vittem fel, de csak úgy, hogy épp annyi folyadék volt amennyi a kis tokba belefér. Úgy nem vették el. Amúgy 100ml-t felvihetsz azt nem veszik el.

Szia!Én már vittem fel, de csak úgy, hogy épp annyi folyadék volt amennyi a kis tokba belefér. Úgy nem vették el. Amúgy 100ml-t felvihetsz azt nem veszik el.

Repülõre mennyi folyadékot vihetek fel a csomagtérbe?

Ryanair.

Legjobb válasz: Tudomásom szerint fél litert. De ellenõrzik azt is. De a repülön kapsz enni, inni. :-)

Tudomásom szerint fél litert. De ellenõrzik azt is. De a repülön kapsz enni, inni. :-)
A kérdező hozzászólása: A csomagtérbe útközben nem megyek be. Kaját nem vinnék fel, elvégre két óra az út, azt simán kibírom. És köszi, de nem akarom meginni a parfümömet. XD Viszont azt sem szeretném ha ki kéne dobnom, mert nehéz hozzájutni. A nagy utazótáskába tenném, amit csak a másik reptéren kapok vissza, a szalagról.
Nagyon szájba rágósan írtad le :-D DE a durva az, hogy az elsõ válaszoló még így se értette meg mit akarsz!! :-) Szóval a feladott csomagokba bármennyi folyadékot rakhatsz. Figyelembe véve, hogy dobálják... túl sokat nem ajánlott. Hegyes éles is mehet persze. Bár eldobhato borotvát vihetsz kézi poggyászban is. Penge viszont csak feladott poggyászban, de azt manapság kevesen használják.

Hogyan vihetem magammal a kontaklencse folyadékot repülőn, ha nincs bőröndöm, amit feladnék csomagnak?

Azt tudom, hogy 100 ml folyadékot lehet felvinni a repül?gépre, de a legkisebb kontaklencse folyadék is nagyobb 100 ml-nél. Fapados járattalfogok utazni 2 napra, így nem viszek nagy b?röndöt. Viszont a gépre nem engedik fel a folyadékot. Hogyan oldjátok meg ezt a problémát? Most jutott eszembe a kérdés, és holnap este már utazom. Így a válasz s.o.s. kellene.

Legjobb válasz: Kisebb üvegbe átöntöd?

Kisebb üvegbe átöntöd?
Esetleg lehet kapni optikusnál ilyen két"kazettás" kontaktlencsetartót, amibe lehet folyadékot is önteni. Van idõd holnap venni ilyent esetleg?
Butlers üyletekben lehet kapni kifejezetten utazáshoz kicsi üres flakonokat, kontaktlencsefolyadékhoz is. Butlers van a Mammutban, MOM-ban, meg még biztos más helyen is. Úgy emlékszem, talán még Rossmann-ban is lehet ilyet kapni. Ofotértben talán van Travel Pack, ami kis kiszerelés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Röpke fél órám még lesz, és útba esik egy Ofotért és egy Rossmann is. Mindenképpen beugrok oda, és megkérdezem. Még egyszer köszönöm szépen az ötleteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Már haza érkeztünk. Végül is kis üvegcsében vittem a folyadékot. De a reptéren megkérdeztem, és kiderült, hogy utazáshoz készítenek 90 ml kontaklencse folyadékot.
a nagy bõröndbe se lehet vinni folyadékot? én is kontaktlencsefolyadékot akarok vinni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!