Találatok a következő kifejezésre: Vihetek fel folyadékot (2 db)

Vihetek fel kontaktlencselemosó folyadékot + tokot a repülőre?

Ibusznál foglaltunk, charter Korfura. Tudom,h csak kis zacskóba lehet felvinni, de biztos,h nem veszik el és dobják ki?

Legjobb válasz: Szia!Én már vittem fel, de csak úgy, hogy épp annyi folyadék volt amennyi a kis tokba belefér. Úgy nem vették el. Amúgy 100ml-t felvihetsz azt nem veszik el.

Szia!Én már vittem fel, de csak úgy, hogy épp annyi folyadék volt amennyi a kis tokba belefér. Úgy nem vették el. Amúgy 100ml-t felvihetsz azt nem veszik el.

Hogyan vihetem magammal a kontaklencse folyadékot repülőn, ha nincs bőröndöm, amit feladnék csomagnak?

Azt tudom, hogy 100 ml folyadékot lehet felvinni a repül?gépre, de a legkisebb kontaklencse folyadék is nagyobb 100 ml-nél. Fapados járattalfogok utazni 2 napra, így nem viszek nagy b?röndöt. Viszont a gépre nem engedik fel a folyadékot. Hogyan oldjátok meg ezt a problémát? Most jutott eszembe a kérdés, és holnap este már utazom. Így a válasz s.o.s. kellene.

Legjobb válasz: Kisebb üvegbe átöntöd?

Kisebb üvegbe átöntöd?
Esetleg lehet kapni optikusnál ilyen két"kazettás" kontaktlencsetartót, amibe lehet folyadékot is önteni. Van idõd holnap venni ilyent esetleg?
Butlers üyletekben lehet kapni kifejezetten utazáshoz kicsi üres flakonokat, kontaktlencsefolyadékhoz is. Butlers van a Mammutban, MOM-ban, meg még biztos más helyen is. Úgy emlékszem, talán még Rossmann-ban is lehet ilyet kapni. Ofotértben talán van Travel Pack, ami kis kiszerelés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Röpke fél órám még lesz, és útba esik egy Ofotért és egy Rossmann is. Mindenképpen beugrok oda, és megkérdezem. Még egyszer köszönöm szépen az ötleteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Már haza érkeztünk. Végül is kis üvegcsében vittem a folyadékot. De a reptéren megkérdeztem, és kiderült, hogy utazáshoz készítenek 90 ml kontaklencse folyadékot.
a nagy bõröndbe se lehet vinni folyadékot? én is kontaktlencsefolyadékot akarok vinni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!