Találatok a következő kifejezésre: Vezeték név Milyen fiu és (5 db)

Furó vezeték névhez milyen fiú név illik? Most már tuti hogy fiú lesz és fogalmam nincs hogy mi legyen a pici neve 22 hetes anyuka

Legjobb válasz: elsõre Dániel ugrott be. az a lényeg, hogy valami hosszabb, három szótagos név illene hozzá. legalábbis szerintem úgy cseng jól

elsõre Dániel ugrott be. az a lényeg, hogy valami hosszabb, három szótagos név illene hozzá. legalábbis szerintem úgy cseng jól
Szerintem a Furó Tamás az szép név
Nekem a Botond nagyon nem jõn be, mostanában minden második fiú az.
A kérdező hozzászólása: A Balázs és a Botond az ami szóba került de még nemigazán tudtunk dönteni. az elsõ fiún Bence. Köszi mindenkinek a választ!
Szerintem Balázs a tuti befutó, nekem van egy tanítványom, akinek a vezetékneve egy magánhangzóban tér el a tiédtõl, és Balázs, és gyönyörû, okos kisfiú! :)
Tamás ... nekem meg ez ugrott be egybõl! További szép babavárást!
Szerintem nagyon sok név illik hozzá!pl. Furó Dominik..Furó Levente..Furó Gábor..Furó Gergõ..Furó Máté..Furó Alex..Furó Attila...stb..stb..szertintem majdnem minden név nagyon jól cseng ezzel a vezetéknévvel.
Ferdinánd
Gábor jutott eszembe elõször =D Sok boldogságot a picihez ^^
Levente ---> Levi baba :) )
Krisztián
Tegnapi Balázs vagyok! Szerintem, ha gondoltál erre, tuti befutó, könnyen megtanulja, és a beszédhibás társai is ki tudják mondani. És tényleg rengeteg a Botond. Ja, és én is Balázs lettem volna 26 éve, ha kukaccal születek :) .

A Dombi vezeték névhez milyen lány és fiú kereszt nevet ajánlotok?

Legjobb válasz: Ismerek egy Dombi Orsolyát,az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz,régi,új,hosszú,rövid,népszerû,nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!

Ismerek egy Dombi Orsolyát, az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz, régi, új, hosszú, rövid, népszerû, nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!
Dombi tibor pl ?
Amira, Lara, Liliána, Léna Bence, Bálint, Noel,
A kérdező hozzászólása: Leginkább a régebbi magyar nevekre gondoltam.De mivel külföldön élek nyitott vagyok mindene. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Rudolf, András, Gábor Réka, Zsófia, Nóra
Dombi Gréta Dombi Dávid ismerõseim (unokatesók)
A Dombi Magdolna és Dombi Domonkos jutott egybõl eszembe. Milyen neveket szeretnétek? Gyakori, ismert, magyaros, külföldies, régi, felkapott? Egyedül az I-vel kezdõdõ keresztneveket nem ajánlom hozzá. ötleteim még Veronika, Krisztina, Mariann, Kristóf, Viktor, Zoltán, Zalán, Vivien, Kinga
A kolléganõm Dombi Adél és egy tündéri lány :) Az õ párja pedig Márton.A Marci nagyon aranyos név szerintem.
úgy gondoltam hogy bedob elé egy nevet, ami rövidebb és tetszik neki :) mert ehhez rövid név nagyon nem passzol, mert maga a vezetéknév is rövid :)
Dombi Alexandrina? Hát ez rémes, már ne haragudj :D Még kimondani is nehéz.
nekem alapvetõen nagyon tetszik a Szilvia és az Emma név, meg még jó pár :) ) de egy kis segítség tényleg jó lenne. pl. nálam (most vagyok 28 hetes) szabály, hogy olyan legyen amit külföldön is megértenek. nem tudom miért, de ilyet segítenék. na meg nem nagyon tetszenek az olyan nevek mint a Vanessza vagy ami kicsit "csicsás" neked van valami ilyen "háplid"?
Nagyon szuper vezetéknév, mert szinte minden illik hozzá :) Lány nevek közül szerintem ezek illenének: Adria, Alexandrina, Anasztázia, Felícia, Gemma, Jusztina, Karina, Tercia, Viktória Fiú nevek: Henrik, Olivér, Patrik, Teodor (Teo), Zalán Remélem tudtam segíteni :)
Mivel i-re végzõdik, olyan keresztnevet adnék ami becézve szintén i-re végzõdik. Pl: Gabi, Zoli Tibi is jó v. Kriszti, Évi, Ági, Andi persze lehet modernebbet is, csak pl-nak szántam.

Az Asztalos vezeték névhez milyen lány és fiú nevek illenek?

Legjobb válasz: Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)

Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)
Nóra, Laura, Noémi, Tünde, Eszter Tamás, Benedek, Barnabás, Norbert
Asztalos Máté Asztalos Lívia Asztalos Benjamin Asztalos Boglárka
Én ismerek egy Asztalos Ellát.
Szia! Fiúnevek közül szerintem jó hozzá a Noel. Lánynevek közül nekem a Lilla tetszene hozzá.
A kérdező hozzászólása: Vicces mert a férjem Asztalos Sándor :-))))
12:52-es vagyok ismét. A magyar alatt nem muszáj régi magyar nevet érteni, inkább olyat, ami már megszokott, nem annyira külföldies. Pl Kloét nem adnék, de Alexandrát igen. Brendont nem, de Márkot igen. Azt hiszem, így érthetõbb vagyok, mint az imént. :) Nekem ezek tetszenek: Balázs, Bálint, Ákos, Dávid, Viktor, Róbert, Norbert, Milán, Krisztián, Csaba Anna, Hanna, Olívia, Petra Nem adnék továbbá s, sz, zs kezdetû keresztnevet sem. Csúnya, amikor összeolvad. Pl Asztalos Zsanett v Asztalos Szabolcs, Asztalos Simon.
Magas: e, é, i, í, ö, õ, ü, û Mély: a, á, o, ó, u, ú Példa: magasra: egéröklû tiszt, mélyre: uborka, háború Én így tanultam. :) Vegyes az, amiben ez is, az is szerepel. Pl Bernadett Én amúgy magyar keresztnevet adnék, és mély v vegyes hangrendût.
A kérdező hozzászólása: köszi sok név tetszik a férjemnek is tetszett az Anna, de milyenek a magas hangrendûek?
Szinte bármi illik hozzá. Én biztos, hogy magas hangrendû nevet választanék, de az is jó megoldás, ha találsz valamit, ami "A"-val kezdõdik.
Alexandra, Attila Fanni, Levente
Szia! Én ismerek egy Asztalos Annát, fiú név nem jut eszembe.
Én nekem az Asztalos Panna tetszik! :) Egy ismerõsömet Asztalos Panna Letícia-nak hívják, és szerintem ez gyönyörû!


Vezeték név Vásári. Milyen fiu és lány nevek illenek ehhez a vezeték névhez?

6 hós terhes vok, 3-as ikrekkel (1 fiu, 2 lány). Nem tudom hogy milegyen a nevük. 1-et tudok, az a Nikolett lesz.

Legjobb válasz: Mielõtt gondolkodnék a neveken szívbõl gratulálok, csodálatos boldogság lehet ez nektek:-)Sok boldogságot, és energiát:-) kívánok,és további boldog babavárást!

Mielõtt gondolkodnék a neveken szívbõl gratulálok, csodálatos boldogság lehet ez nektek:-)Sok boldogságot, és energiát:-) kívánok, és további boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! De nem Vasvári, hanem Vásári:D Köszönöm a sok hasznos tippeket!
A kérdező hozzászólása: Van mibõl válogatni köszönöm! Már csak azon izgulok hogy fogom õket etetni? Volt már valaki ilyen helyzetben? 20 éves vagyok, és van sok tapasztalatom, (keresztlányom végett) de 3 bébit egyszerre hogy lássak el? Félek egy kicsit. Bár lesz nagyon sok segitségem....
Ne hari a név elírás miatt, bocsi:-)De fenntartom a keresztneveket.(én már keresztelek is látod:-)
A kérdező hozzászólása: Semmi baj:D Az elején én is igy hivtam a párom:P
A nõvérem barátnõjének hármasiker lányai vannak. Hamar megtanulta, hogyan lásson el három babát, szerintem neked sem lesz gond. Ha lesz sok segítséged, annál jobb! Sok boldogságot! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük:D
Virág, Viktor
A kérdező hozzászólása: köszike. már megszülettek a drágáim, lassan 3hete:) és a név is meg van:) Attila Nikoletta Noémi
Gratula!!!
Vasvári Bence, Balázs Vasvári Kinga, Lilla, Zsófia
Én neveket nem írok, de az biztos, hogy azonos kezdõbetûkkel választanék, valaki elöttem írt pár N-betûst, így a Nikolett mellé(ha az tuti) abból válogatnék. De nekem nagy segítség volt a neten található névgyûjtemény is, mert ott abc rendben és névnap szerint is voltak és én is konkrét kezdõbetûvel keresetem keresztnevet majd néztem, hogy ne kerüljön közel a szülinaphoz. Sok energiát és egészséget kívánok.
Vasvári Lídia , ;) Vasvári Krisztina, Vasvári Tímea, szerintem az a betüre végzõdõ nevek jól mennek hozzá.. próbálj e szerint válogatni.. Vasvári jonatán, Vasvári Máté ; Vasvári Tamás; Vasvári Áron, Lehet hogy ezek pont nem teszenek neked, de az is lehet hogy nagyon;) Remélem segített, ha más nem abban, hogy mi ne legyen!!!! ;))))) Nagyon sok erõt és kitartást!! ;) Hogy birod a terhességet???
Gratulálok, ez csodálatos!! Hogy jött össze? Én is szerettem volna ikreket-van a családban, de egy babám van:) Nevet neked kell választanod, hisz egész életükben viselik a babák. Nézz neten, rengeteg utónév oldal van, magyarázzattal együtt. Nekem Szabina lesz a lányom, ha fiam lenne, Levente lenne. Sok boldogságot, kitartást és türelmet a három gyerkõchöz:-)
Szia! Én is gratulálok a babákhoz nagyon nagy öröm lehet hogy egybõl három kis csöppség növekedik odabent.Az én tippem a kishercegnek Vásári Milán vagy Levente a kis hercegnõnek mondjuk Vásári Dorina vagy Amina. Sok boldogságot kívánok nektek.
Azta... gratulálok az ikrekhez. Vásári Nikolett... Vásári Noémi, Nóra, Natália, Napsugár, Nádja. Fiúnak pedig Norbert vagy Noé.
A kérdező hozzászólása: UH nem gondoltam volna hogy ilyen hamar ilyen sok választ kapok. Köszönöm szépen nagyon jó kis nevek, és nagyon tetszenek, Hogy birom? Elég nehezen.Már nagyon szeretnék túl lenni rajta. Ebbe az a poén hogy a családban sehol nincsenek ikrek, egyik fél részérõl se. Én is meglepõdtem.de nagyon boldogok vagyunk.Fura ilyen fiatalon egybõl 3 babát beválalni! Köszönöm szépen a jó kivánságokat, és mindenkinek kivánom hogy ilyen boldog legyen mindenki.Mert ez leirhatatlan!!! További szép napot nektek
Háromszoros gratula! A Nikolett nagyon jó választás. Másik két névnek is magyaros hangzásút keressetek a Vásári mellé! Fiúnak nekem a Levente, Norbert, Barnabás, Bálint a nyerõ. Lánynévként a Niki mellé ne válassz pl. Vikit. Sajna nekem kevés lány név tetszik, ami tetszik (és illik a Vásárihoz): Zsófia, Lilien. Sok boldogságot!! :o)
aszta hármasikrek! gratulálok és sok boldogságot:O) szerintem tök aranyos lenne hogy Viktória (Viki), Nikolett (Niki) és Miklós (Miki). Vagy azonos betûvel kezdõdjenek, pl: Némó, Nikolett, Nádja nekem amúgy lánynevek körül a Virág, a Rebeka és a Réhel tetszik, fiúnévbõl az András. meg a Némó.:) de a Kitti név is ari (lánynak)
Réhel=Ráhel
Vasvári Tünde Szerintem szép, magyar név!
Elõször is gratulálok a babákhoz!!!Vigyázz magatokra! Szerintem mivel ikrekrõl van szó, adhatnád ezeket a neveket is a pocaklakóknak: 1.NIKOLETT, 2.NATASA, 3.NORBERT 3 N betûs...és így nem lesz késõbb az, hogy ha negyobbak lesznek a gyerekek, hogy a tesóé sokkal szebb... Persze te és párod döntitek el a neveket, lényeg az egészség!!!
Klaudia, Dominik:)
amit te isrtál az mind a kettõ szép.
Már biztosan választottatok Nekik neveket - de ha nem sértenélek meg - akkor leírnám, hogy nekem személy szerint mi tetszik - a Bozóki vezetéknévhez. kislánynak: Dalma, Dóra, Flóra, Luca, Nóra, Sára, Blanka, Hanna, Janka, Panna. kisfiúnak: Balázs, Csaba, Gábor, Márton, Mátyás, Brúnó, Zsombor.
Barbara és Bence Bianka és Balázs Blanka és Botond
Bozóki Hédi Bozóki Bálint de nekem a Dávid is nagyon tetszik!
Csak azt nem értem mi rosszat írtam hogy le kellett pontozni...
Szia! A Dávidot mindenképp, a kisfiam is Dávid, nagyon szép név, nem volt kérdés, hogy ez lesz a neve. Lány névvel bajban vagyok... rengetek szép név van, de nekem csak a Júlia és Viktória tetszik. Mit szólsz hozzájuk?
Minka és Vajk.
Viktor-Viorika
Dominik és Dominika
Mi lett a nevük?
Na, mi lett a nevük?
Bozóki Zita és Bozóki Benedek
Nem is rád gondoltam kérdezõ:) Értelme nem lett volna.Ezt sajnos itt meg kell szokni:) Mármint a lepontozást!
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztalak le.Én semm értem miért jó ezt csinálni némeik "emberkének". Utolsónak:Julia is szép meg Viktória is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szép neveket irtatok aranyossak vagytok:)
Brigitta, Balazs. Henrietta, David.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!