Találatok a következő kifejezésre: Vezeték név Milyen fiu (13 db)

Furó vezeték névhez milyen fiú név illik? Most már tuti hogy fiú lesz és fogalmam nincs hogy mi legyen a pici neve 22 hetes anyuka

Legjobb válasz: elsõre Dániel ugrott be. az a lényeg, hogy valami hosszabb, három szótagos név illene hozzá. legalábbis szerintem úgy cseng jól

elsõre Dániel ugrott be. az a lényeg, hogy valami hosszabb, három szótagos név illene hozzá. legalábbis szerintem úgy cseng jól
Szerintem a Furó Tamás az szép név
Nekem a Botond nagyon nem jõn be, mostanában minden második fiú az.
A kérdező hozzászólása: A Balázs és a Botond az ami szóba került de még nemigazán tudtunk dönteni. az elsõ fiún Bence. Köszi mindenkinek a választ!
Szerintem Balázs a tuti befutó, nekem van egy tanítványom, akinek a vezetékneve egy magánhangzóban tér el a tiédtõl, és Balázs, és gyönyörû, okos kisfiú! :)
Tamás ... nekem meg ez ugrott be egybõl! További szép babavárást!
Szerintem nagyon sok név illik hozzá!pl. Furó Dominik..Furó Levente..Furó Gábor..Furó Gergõ..Furó Máté..Furó Alex..Furó Attila...stb..stb..szertintem majdnem minden név nagyon jól cseng ezzel a vezetéknévvel.
Ferdinánd
Gábor jutott eszembe elõször =D Sok boldogságot a picihez ^^
Levente ---> Levi baba :) )
Krisztián
Tegnapi Balázs vagyok! Szerintem, ha gondoltál erre, tuti befutó, könnyen megtanulja, és a beszédhibás társai is ki tudják mondani. És tényleg rengeteg a Botond. Ja, és én is Balázs lettem volna 26 éve, ha kukaccal születek :) .

Oláh vezeték névhez milyen fiú-lány nevek illenek?

Egyenl?re ott tartunk hogy mindkett?nknek tetszik egy-egy lány név, de nem tetszik a másik által választott név. És ezen kívül nem tetszik semmi, már végig néztük az MTA-t is, de csak rosszabb lett, hátha itt kapunk egy jó nevet! Ha nem annyira ömlesztve van a sok furcsa név.

Legjobb válasz: Marcell, Márk,Áron,

Zalan xD
Marcell, Márk, Áron,
Oláh Csaba, Oláh Andor, Oláh Gyöngyi, Oláh Kitti Õk valós emberek, akiket ismerek evvel a vezetéknévvel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Talán a modernebb nevek jobban tetszenek, nekem tetszenek az õsi magyar nevek is de páromnak nem. A full extra modern nyakatekert nevek a páromnak tetszenek, nekem nem. Elég nagy bajban vagyunk:( Eddig tetszik Andor, Csanád, Tamara A többi töbségében nem jöhet szóba, mert a családban vagy ismerõsi körben van (ez azért nem jó mert nagyon kis faluban élünk.)
Lara, Lora, Amira, Lili, Liliána, Lilien, Sára, Karin, Khiara, Kiliána, Ajsa Gergõ, Zalán, Máté, Márk, Benjamin, Szebasztián .nekem most ezek tetszenek a legjobban, remélem találsz köztük llyat, ami tetszik :-)
Csongor is szép név.
Szia. Ritka olyant hallani a mai világban, hogy a szülök nem szeretnék elõre tudni a baba nemét.De talán igazatok is van a lényeg egészséges legyen!!!Az én becses nevem:Oláh Brigitta.Nagyon sok név passzol a vezetéknevünkhöz az a kérdés, hogy inkább "modernebb"nevet vagy inkább"hagyományosbbat"szeretnétek?A férfiakat a családunkban mind Lászlónak hívják egyféle hagyomány ez.
Szia! Korábban én is feltettem ezt a kérdést... :) (szintén magyar) A mi kislányunk Oláh Zsófia lesz, még az Adrienn jött szóba. Ha fiú lett volna: Oláh Bence. 31+1 hkm
Laura, Leila, Letícia, Irina, Szonja Ádám, Csanád, Dávid, Gergõ, Bálint
Oláh Gábor, Krisztián, Barnabás, Zsolt, Péter, Oláh Sarolta, Zsuzsanna, Beáta, Tamara, Tímea,
Krisztofer, Mercédesz,
Erika, Nóra, Lilla, Viola Igazából az Oláh-hoz elég jól megy minden.
hosszú
Bence/Lili :-) gratula
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) ) vicces mert az elsõszülött Bence:) ) ha kilány lett volna akkor Lili lenne, de most a másodiknál már nem tudjuk eldönteni mi legyen a neve
Flóra és Dominik:) 23 hetes pocis
Fanni, Dorka-Hunor
az elsõ vagyok...van már valami név kiválasztva?
A kérdező hozzászólása: eszter/noémi/géta balázs/máté/ de nem tudunk dönteni, bár van még 19 hetünk:)
A kérdező hozzászólása: gréta
még mindig az elsõ vagyok...nekünk Grétikénk lesz :-) mi ezt hamar kitaláltuk, amikor a 18hetesen megmondták hogy tuti csajszi. ennek már 8 hete :-)


Kecskés vezeték névhez milyen (fiú) keresztnév illik?

Legjobb válasz: Nekem a Dávid nagyon tetszik, vagy a Dániel!

Nekem a Dávid nagyon tetszik, vagy a Dániel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Bence
Nekem a Dominik ugrott be elsõre:)
Ádám, szerintem.
Ádám, András.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Krisztián
Albert ugrott be nekem elsõre.
Máté , Márk , Dominik , Donát , Barnabás ,
Bálint, Balázs, András, Tamás, Attila, Olivér

A Dombi vezeték névhez milyen lány és fiú kereszt nevet ajánlotok?

Legjobb válasz: Ismerek egy Dombi Orsolyát,az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz,régi,új,hosszú,rövid,népszerû,nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!

Ismerek egy Dombi Orsolyát, az szerintem nem rossz. Rudolf meg az olimpiai bajnokunk kajakban :) Nem tudom konkrétan milyen nevekre gondolsz, régi, új, hosszú, rövid, népszerû, nem gyakori? Adj egy kis segítséget mik tetszenek!
Dombi tibor pl ?
Amira, Lara, Liliána, Léna Bence, Bálint, Noel,
A kérdező hozzászólása: Leginkább a régebbi magyar nevekre gondoltam.De mivel külföldön élek nyitott vagyok mindene. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Rudolf, András, Gábor Réka, Zsófia, Nóra
Dombi Gréta Dombi Dávid ismerõseim (unokatesók)
A Dombi Magdolna és Dombi Domonkos jutott egybõl eszembe. Milyen neveket szeretnétek? Gyakori, ismert, magyaros, külföldies, régi, felkapott? Egyedül az I-vel kezdõdõ keresztneveket nem ajánlom hozzá. ötleteim még Veronika, Krisztina, Mariann, Kristóf, Viktor, Zoltán, Zalán, Vivien, Kinga
A kolléganõm Dombi Adél és egy tündéri lány :) Az õ párja pedig Márton.A Marci nagyon aranyos név szerintem.
úgy gondoltam hogy bedob elé egy nevet, ami rövidebb és tetszik neki :) mert ehhez rövid név nagyon nem passzol, mert maga a vezetéknév is rövid :)
Dombi Alexandrina? Hát ez rémes, már ne haragudj :D Még kimondani is nehéz.
nekem alapvetõen nagyon tetszik a Szilvia és az Emma név, meg még jó pár :) ) de egy kis segítség tényleg jó lenne. pl. nálam (most vagyok 28 hetes) szabály, hogy olyan legyen amit külföldön is megértenek. nem tudom miért, de ilyet segítenék. na meg nem nagyon tetszenek az olyan nevek mint a Vanessza vagy ami kicsit "csicsás" neked van valami ilyen "háplid"?
Nagyon szuper vezetéknév, mert szinte minden illik hozzá :) Lány nevek közül szerintem ezek illenének: Adria, Alexandrina, Anasztázia, Felícia, Gemma, Jusztina, Karina, Tercia, Viktória Fiú nevek: Henrik, Olivér, Patrik, Teodor (Teo), Zalán Remélem tudtam segíteni :)
Mivel i-re végzõdik, olyan keresztnevet adnék ami becézve szintén i-re végzõdik. Pl: Gabi, Zoli Tibi is jó v. Kriszti, Évi, Ági, Andi persze lehet modernebbet is, csak pl-nak szántam.

Az Asztalos vezeték névhez milyen lány és fiú nevek illenek?

Legjobb válasz: Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)

Szerintem is illik, hozzá az Anna név, nekem is nagyon tetszik az Anna és a Panna is de nekünk nem megy a vezetéknévhez viszont az Asztaloshoz illik, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)
Nóra, Laura, Noémi, Tünde, Eszter Tamás, Benedek, Barnabás, Norbert
Asztalos Máté Asztalos Lívia Asztalos Benjamin Asztalos Boglárka
Én ismerek egy Asztalos Ellát.
Szia! Fiúnevek közül szerintem jó hozzá a Noel. Lánynevek közül nekem a Lilla tetszene hozzá.
A kérdező hozzászólása: Vicces mert a férjem Asztalos Sándor :-))))
12:52-es vagyok ismét. A magyar alatt nem muszáj régi magyar nevet érteni, inkább olyat, ami már megszokott, nem annyira külföldies. Pl Kloét nem adnék, de Alexandrát igen. Brendont nem, de Márkot igen. Azt hiszem, így érthetõbb vagyok, mint az imént. :) Nekem ezek tetszenek: Balázs, Bálint, Ákos, Dávid, Viktor, Róbert, Norbert, Milán, Krisztián, Csaba Anna, Hanna, Olívia, Petra Nem adnék továbbá s, sz, zs kezdetû keresztnevet sem. Csúnya, amikor összeolvad. Pl Asztalos Zsanett v Asztalos Szabolcs, Asztalos Simon.
Magas: e, é, i, í, ö, õ, ü, û Mély: a, á, o, ó, u, ú Példa: magasra: egéröklû tiszt, mélyre: uborka, háború Én így tanultam. :) Vegyes az, amiben ez is, az is szerepel. Pl Bernadett Én amúgy magyar keresztnevet adnék, és mély v vegyes hangrendût.
A kérdező hozzászólása: köszi sok név tetszik a férjemnek is tetszett az Anna, de milyenek a magas hangrendûek?
Szinte bármi illik hozzá. Én biztos, hogy magas hangrendû nevet választanék, de az is jó megoldás, ha találsz valamit, ami "A"-val kezdõdik.
Alexandra, Attila Fanni, Levente
Szia! Én ismerek egy Asztalos Annát, fiú név nem jut eszembe.
Én nekem az Asztalos Panna tetszik! :) Egy ismerõsömet Asztalos Panna Letícia-nak hívják, és szerintem ez gyönyörû!

Enyedi vezeték névhez milyen lány/fiú nevek illenek?

Legjobb válasz: Tamás, Zoltán, Sándor Izabella, Enikõ, Loretta

Tamás, Zoltán, Sándor Izabella, Enikõ, Loretta
Mindenképpen rövid, egyszerû, mély hangrendû nevek: Anna, Emma, Sándor, ilyenek.
egyszerûbb, mély vagy vegyes hangrendûek pl Katalin, Rózsa, Réka, Júlia Zoltán, László, Gyula, Márk
Andrea, Laura,
István, Sándor, Endre, András Izabella, Mariann, Kata, Éva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a jó kívánságot :) )
Lánynevek: Dalma, Dóra, Flóra, Luca, Nóra, Sára, Barbara, Boglárka, Dorottya, Laura, Ramóna, Zsuzsanna Fiúnevek: Márk, Zsolt, Balázs, Csaba, Gábor, Gyula, János, Károly, Lajos, László, Márton, Mátyás, Roland, Sándor, Szabolcs, Tamás, Zoltán, Barnabás
Hála Istennek, hogy normális neveket választottatok! :) )) Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Abban az esetben ha lány lenne a picú akkor az Enikõ névre gondoltunk... ha fiú akkor pedig a Tamás vagy a Péter név teccene nekünk :)
E betûsek semmiképpen. És inkább mással hangzóval kezdõdjön a név.Pl KItti
Laura, Veronika Sándor, Dániel
Judit Sára Eszter Jób Áron Sámuel
Lél, Nimród, Zétény, Zombor, Levente Emese, Lelle, Arany, Csilla, Dalma
Genovéva Benjámin Eufrozina
Márk, György, Zsolt, Regõ, Áron, Botond, Gellért Zora, Emma, Jana, Sára, Eszter, Luca, Sztella
Fruzsina , Kata, Zília Péter, László , Károly
Gyõzike, Gézu, Józsika Fatima, Izaura, Eszmeralda
Én egy Enyedy Boglárkát ismerek de neki y-van a neve végén.

A Mészáros vezeték névhez milyen név illik? Fiu-lány.

Tudom volt már ehhez hasonló kérdés.

Legjobb válasz: Szerintem semmi extra nincs a vezetéknévben, ezért szinte bármelyik illik hozzá. Nekem az tetszik, hogy ha alliterál pl.: Mészáros Melinda, Mészáros Mátyás.

Szerintem semmi extra nincs a vezetéknévben, ezért szinte bármelyik illik hozzá. Nekem az tetszik, hogy ha alliterál pl.: Mészáros Melinda, Mészáros Mátyás.
Mészáros Dorottya, Dávid, Karolina, Attila
Márton, Martina :)
Mónika, Marcell. Valahogy ez a vezetéknév adja az alliterációt.:)
A kérdező hozzászólása: Igen értem, csak nehéz döntés.
Nóra, Barbara, Tímea, Eszter, Emese, Enikõ, Petra Barnabás, Tamás, Benedek, Gergõ, Levente
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.
tudom hogy már nem aktuális az án lányom Mészáros Izabella Csenge ha most fiam lessz amit remélek õ Mészáros Roland Zsombor lessz :)
Dániel! :D
Ez miért szexualitás? Tán pedofil vagy? Brájen? Azt akarod, hogy szívassák?
A kérdező hozzászólása: mért a Brájen névvel mi baj van?
Brájen...miért akarsz kicseszni a még meg sem született gyerekeddel?
jon a bèbi? gratula! :)
A Brájen tényleg ronda név. Ráadásul az ilyen magyarul leírott külföldi nevek a cigányokra jellemzõek.
Danyi Aliz, Arina, Beatrix, Bettina, Diána, Döniz, Edina, Eliza, Ella, Enid, Enikõ, Erika, Fanni, Franciska, Fruzsina, Georgina, Hilda, Julianna, Júlia, Karina, Kitti, Krisztina, Lili, Liliána, Lilla, Lídia, Lívia, Lotti, Lukrécia, Melinda, Mónika, Norina, Olívia, Panna, Rita, Szabina, Szeréna, Szilvia, Szófia, Tímea, Titanilla, Xénia, Zelda, Zita, Zsófia...
Danyi Alvin, Ármin, Baltazár, Belizár, Benjámin, Boldizsár, Bolivár, Cecil, Ciprián, Dávid, Dominik, Erik, Ervin, Felicián, Flórián, Fredrik, Góliát, Henrik, Jácint, Jeremiás, Kálvin, Kelvin, Klementin, Konstantin, Lehel, Mihály, Milán, Nimród, Odin, Patrik, Roland, Szaniszló, Szilveszter, Szilvió, Tamás, Tasziló, Tibor(c), Titusz, Trisztán, Valentin, Valter, Vendel, Viktor, Xavér, Zoltán...
Mivel a Danyi vezetéknév rövid, ezért 3 szótagból álló, vagy legalább hosszú magánhangzós keresztnév hangzik a legjobban. Mondjuk a Mónika tök jó.
"én Amirára meg Brájenre gondoltam" ez most komoly vagy viccbõl írtad?
Sándor. "Danyi Sanyi" :D :D Vagy Dániel. Danyi Dani :D Ha meg csaj akkor Danyi Manyi :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
sok boldogsàgot ès jò egèszsèget a picinek! ez talàn segìt, lesz 9 hònapod tanlmànyozni :) http://mek.oszk.hu/00000/00084/00084.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi :) én Amirára meg Brájenre gondoltam
Danyi Gábor :D Lányba nem tudok
Bálint, Petra
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki köszi :)
Fiúba nekem a Richárd jutott legelõször eszembe. Lányba szerintem az Orsolya.
Danyi Ádám Danyi Máté Danyi Angéla Danyi Laura

A Balázs vezeték névhez milyen keresztnevek illenek? Fiú/lány?

Legjobb válasz: Nekem tetszene pl:Balázs Bíborka,Balázs Ivett,Balázs Csenge,fiúnál pl:Balázs Bátor,Balázs Hunor...Hát nem könnyû.Neked mi az elképzelésed?

Nekem tetszene pl:Balázs Bíborka, Balázs Ivett, Balázs Csenge, fiúnál pl:Balázs Bátor, Balázs Hunor...Hát nem könnyû.Neked mi az elképzelésed?
Hírességek után: Pali, Péter, Béla... egyéb fiú: Zoárd, Zorán, Zoltán... lány: Tímea, Kinga, Beáta, Bianka...
A kérdező hozzászólása: hát én a Fannira gondoltam.Balázs Fanni..az olyan jól csengõ nem? Bár ideje lenne eldöntenem, mert már fél hónapom maradt hátra !
Nekem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: :)
Na mi lett végül? :)
Balázs Balázs
A kérdező hozzászólása: Balázs Fanni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!